2016 Şubat Anneleri

papyonkilikli papyonkilikli bana da ayni seyi dediler sadece seni emiyosa ywdigin biseyden olmustur diye duaundum o gun kuru kayisiyi abartmistim biraz. Az aoguk da almistm galiba sirtimin usudugunu hatrliyorm

Asilarimizi olduk. Ben de 3. Tetonozu oldum .
Bizde olduk bugün ağrı kesici verdin mi cnm? Ebe eve gidince ver dedi doktora sordum ateşi çıkarsa ver dedi. Şimdilik birşey yok ama ne zaman etki gösterir acaba? 9 da vurulduk aşıyı. Bu 3. Doz tetonozu herkes vuruluyor mu? Bana birşey demedilerde en son hamileyken vuruldum.

Bizde olduk bugün ağrı kesici verdin mi cnm? Ebe eve gidince ver dedi doktora sordum ateşi çıkarsa ver dedi. Şimdilik birşey yok ama ne zaman etki gösterir acaba? 9 da vurulduk aşıyı. Bu 3. Doz tetonozu herkes vuruluyor mu? Bana birşey demedilerde en son hamileyken vuruldum.
Beşe tamamlamak istiyorsan vurul canım bende mayısta 3. Tetanoz aşımı vurulacapım

Canım ben giderken ağrı kesici verdim. Hemşire arayinca ver demişti .

5 tane olursa tetonozu ömür boyu koruyor sanirim. İlk bebeğim o yüzden vuruldum. Sordular ben unutmustum onlar hatırlattı
.

Kızlar dün 2.ay asımızı yaptırdık,bebeğim çok huzursuzdu ve sürekli ağladı.fakat hiç atesi çıkmadı.atesi çıkmayınca da ates düşürücü surup vermedim.ates vücudun mikroplarla savastıgını gösteririmış aslında. atesinin çıkmaması normal mi?ilk bebeğimin aşıdan sonra baya atesi çıkmıştı.
Benimkide cok agladi.dun asi oldu..ates cikmadi ama hemsire ver agliyorsa huzursuzluk yapmistir asi agrisini alir dedi.1 cay kasigi calpol verdim 8 saatin sonunda uyudu..bugunde cok agladi bi kere daha verdim..biz bile igne vurulunca agrimiyormu vurulan yer 3 tane birden bide

Evladimin salyalari başladığından beri emziğe olan ilgisi azaldi

acaba emzigimiz 0 3 ay arası olduğu için mi eskisi gibi istemiyor

Damakli olan mam emzik sipariş etmiştim bakalım o gelince ne yapacak

Sut yeme sut urunleri yeme icinde yumurta bulunan hic bisey yeme et yeme hayvansal hic bi gida yeme tamam hic birini yemedim dun aksam bi patates yedim hoooppp yine ayni seyler basladi ne yicem ben yaaa o kadar kati diyet yapiyorum ki ekmegi fazla yeyincede oluyor sanirim sadece su icecegim bu gidisle

Benim ikisi de oyle ilk kizimda olmamisti ama bunlar sapur supur elini emiyor parmak emer diye korkuyorum biri emzik aliyor digeri almiyor emzigi biraktirmasi kolay da parmagi nasil biraktircaz bilmiyorum

Canım neden tedirgin oluyorsun benim kızım da uykusu çok gelince özellikle elleri hep yüzünde, elini emer. Anne karnında bile ellerini parmağını emiyor diye biliyorum ben. Güdüsel bir şeydir diye dikkate almamıştım

P Pitifull emmemesi daha cok tedirgin ederdi beni acikcasi, bebek 9 ay boyunca bu an icin calisti neticede elleriyle emmeyi ogrendi, simdide emdiginde aha karni acikti diyip emziriyorum, cok rahat oluyor.
Ben emzik vermiyorum oyle bos bos emmesi icime sinmiyor. Simdi elini emmeye calisiyor ilk nette baktigimda uzun sure emerse parmaklarda incelme falan diye yaziyordu korktum hatta emzik bile vermeyi dusundum. Sonra iyice arastirdim cogu bebekte varmis bu durum ve daha sonra kendiliginden birakiyorlarmis. Ins oyle olur anne olmak ne zormus herseye takiliyoruz biraz rahat olmak lazim sanirim

Kizlar benim oglus komsumuzu cok sevmis olacakki dun aksam giderken "ihhh" dedi, universiteye giden ogluyla oynuyolarmis filan, keyfi yerinde yani.. ne biliyim kiskandim mi ne :cry:
Ne güzel işte canım sevsin ;) daha ne istiyorsun :KK19:
Canım bizde dün yaptırdık. Ateşi olmadı ama yavrucuk inliyordu. 1 çay kaşığı calpol verdim yarım saatte etkisini gösterdi inlemesi kesildi.
Sut yeme sut urunleri yeme icinde yumurta bulunan hic bisey yeme et yeme hayvansal hic bi gida yeme tamam hic birini yemedim dun aksam bi patates yedim hoooppp yine ayni seyler basladi ne yicem ben yaaa o kadar kati diyet yapiyorum ki ekmegi fazla yeyincede oluyor sanirim sadece su icecegim bu gidisle
Canım ne başladı mukus mu? Bebegin sıkıntısı yoksa sen de üzülme bırak mukus olsun. O kadar incelemeyin şu kakaları..poposu pişikse bebek uyumuyorsa çok sancısı falan varsa ve doktor alerji dediyse dikkat edin. Bebeklerin sadece kakasını bu kadar incelersek ohoooo yanmışız.
Mesela benimki ne zaman ıapanak yada pazı yesem yemyeşil yapıyor. Ama o yemyeşil yapıyor diye yemekten vazgeçmedim arada yiyorum. Domates ilk yediğimde kıpkırmızı döküntü yaptı. Birkaç gün yemedim sonra yine yedim bakktım azıcık kızarmış. Şimdi az az yiyorum. Böyle böyle alışması lazım bünyelerinin.. yoksa 6 ay hiçbişey yemesek yada 3.4 ay böyle katı diyet yaparsak nasıl beslenecek bu çocuklar. Onlarıda geçtim bizim vücudumuzda çok kalsiyum vitamin elsikliği olacak. Biz saglam olalımki omlarda olsun.

Back
X