2016 Şubat Anneleri

M mambia yanlis izah ettim sanırım kusura bakma yemege normal devam sadece patates ve muzu ekle yada arttir manasinda :)

Kızlar oğlumu emzirip koyuyorum bu sefer de elini emmeye çalışıyor, sizinkiler ne durumda, nette araştırdım normal diyorlar ama elini emmesi tedirgin ediyor beni
Canım neden tedirgin oluyorsun benim kızım da uykusu çok gelince özellikle elleri hep yüzünde, elini emer. Anne karnında bile ellerini parmağını emiyor diye biliyorum ben. Güdüsel bir şeydir diye dikkate almamıştım

Canim uyusun da ac uyusun. Biz de arada ac uyuyoruz hic bi sey olmaz merak etme ama uykusuz kalmasin aglamaktan yorgun dusmustur uyuyunca sancisini da hissetmez biraz dinlenince acsa uyanir zaten
Biraz uyudu gece uyandı gene emmekte direndi. Kavga dövüş biraz daha emmdi bi sıkıntısı var ama çözemedim şimdi de aşı olduk inşallah sorun çıkartmaz bugün . Bende uykusu güzel eziyeti yok derken buna da nazar değdirdim heralde. Artık biri sorunca tersini söylücem ders oldu bana

@Katibbee emmemesi daha cok tedirgin ederdi beni acikcasi, bebek 9 ay boyunca bu an icin calisti neticede elleriyle emmeyi ogrendi, simdide emdiginde aha karni acikti diyip emziriyorum, cok rahat oluyor.

Bir süre takip edeyim bakalım. Dünden beri kakada mukus var birde beyazlıklar ama. Emmeyide reddediyor özellikle sol göğsümü almıyor. Konak da çıktı kafasında belirtilerin çoğu var nerdeyse. İnşallah değildir.

Canım ben damlada kullandım geçti gibi oldu yine çıktı her emzirme öncesi karbonatlı suyla sil göğüs ucunu bebeğinin de günde iki kez temizle geçer
Gögüs uçlarımda sızlıyor zaten kıpkırmızı oldu. Günde bir kere bebeğin ağzını siliyom ertesi gün gene çıkıyor. Suda veriyom emzirdikten sonra ama genede geçmedi. Damlayıda deniyelim bakalım

Benimkinin de sabaha karşı kaka krizi oluyor.yapana kadar benim sinir sistemim bozuluyor :)) Altını açıp temizleyince gülüp duruyor.çok da ilgilenip uykusu dağılsın da istemiyorum sma insan dayanamıyor :))
Hahha ayniii bizzzz :)) altını açınca etrafa güller saciyo cocuk

sabah 1,5 saat uğraştım uyuması için yok arkadaş inledi ıkındı sıktı kendini durdu
kundaktan çıkmak için epey çabaladı, emziğinide tutmadı ben verdikce attı ben verdikce attı

en son eşim beni zorla yatağa soktu bırak naz yapıyor ağlasın dokunma dedi
mırın kırın ıııı sesleri çıkardı durdu içim el vermeyince
her kalkmaya yeltendiğimde kolumdan tuttu olmaz kendi kendine uyusun dedi
25 dk sonra kendisi uyudu

inada inad istiyor veled

Canlar, burada pek çok annenin pişikle savaştığını biliyorum. Geçenlere bir daha yaşatmasın Rabbim geçmeyenlere de bir an önce şifa olsun.
Limonla ilgili bilmenizi istediğim bir şey var. Bebişlerimizi malum bazen bir hıçkırık tutuyor, hiçbirimiz kıyamıyoruz. O zaman dikkat edin genelde evdeki büyükler limon vermek ister. Bu pişik sebebi olabilir hassas bir bebekse. Çünkü onun asidi bebeğe göre çok fazla. Ayrıca bir kilo çilekten bir kilo limandaki şeker daha fazla. Siz bakmayın ekşiliğne hiç de masum değil aslında

Kendimi yeniden hamile gibi hissediyorum hele emzirirken... o ne mide bulantisi boyle yaaa :/

Zaten babalardaki rahatlık bizde olsa belki daha kolay olur hayat

Zaten babalardaki rahatlık bizde olsa belki daha kolay olur hayat

bizim bey uyku konusunda çok inatlaşıyor onunla
uyutma görevini bazen ona veriyorum oğlumda uyumak istemiyor, bazen saatlerce uyumuyor en son eşim
elinde emzik napıp edıp zorla uyutuyor

Bizim ufaklikta aksam eve gelince emziriyorum cirpinmaya basliyor, uyumamak icin direniyor, sonra yenik dusuyor.. uyumak istemedigi icin yapiyolar sanirim, cok uykusu olmasina ragmen uyumak istemiyor :/

Bizim ufaklikta aksam eve gelince emziriyorum cirpinmaya basliyor, uyumamak icin direniyor, sonra yenik dusuyor.. uyumak istemedigi icin yapiyolar sanirim, cok uykusu olmasina ragmen uyumak istemiyor :/

Ayneeenn oyle canim ya
Dün hic uyumadi 20 dakika en uzun uykusuydu uyaniklik suresi 3 saat oluyordu
Deli gibi uykusu var ve uyumuyor

Anne babadan kopamiyorlar

Kızlar sezeryan dikişlerimin olduğu yerde dün iğne batmalari gibi ağrılar oldu aranızda bu durumu yaşayan var mı

aksama kadar 8 9 defa kaka yapti artik kanli gelince dru aradik dr sakin olmamizi normal oldugunu soyledi. annemde emen cocuk ishal olmaz diyip duruyir. burada okuyorum ishal oldu ilac verdi dr diyorlar kafam allak bullak. canim akinti hafif saritirak az az vardi ya hatta once ben pisik kremi kalintisi sandim sinra hafif bi kizariklik oldu vajinasinda dr a gidince gosterdim daha dogrusu dr kendi bakti akintida vardi hemn mantar kremi verdi

Ayneeenn oyle canim ya
Dün hic uyumadi 20 dakika en uzun uykusuydu uyaniklik suresi 3 saat oluyordu
Deli gibi uykusu var ve uyumuyor

Anne babadan kopamiyorlar
Ya aynen sorma, bazen baba gogusune aliyor o oyle orda sessiz sedasiz uyuyor.. ama ac ve uykusu varsa o zaman iste diretiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…