- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Yok o ayrı onu pttden çektim. Bu ziraate yatan para. İnternette de 122 lira yazıyor anlamadım vallacocuk parasiyla karistirmayasin o 300 cunku

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o ayrı onu pttden çektim. Bu ziraate yatan para. İnternette de 122 lira yazıyor anlamadım vallacocuk parasiyla karistirmayasin o 300 cunku
Valla canim pek sanmiyorum hata yapicaklarini olmadi ara sor yani bilemedim :)Yok o ayrı onu pttden çektim. Bu ziraate yatan para. İnternette de 122 lira yazıyor anlamadım valla![]()
Bi yılda anca iyilesiyoms Canm aynen diks yerim kırmızı hala o czgide geçmedi henüz hatta sağ tarafı çok sizliyo dikisn orası daha kirmizibu arada dikiş yerin hala kırmızı mı canım? bi de kahverengi çizgi oluştu ya doğumda o duruyor mu hala?
Anne sütü veriyorumMamami veriyorsun yoksa anne sutumu canim
Süt parasini 122 verdiler ziraat çektim. .pttdende 300 verdiler doğum parasiKızlar süt parasını ne kadar aldınız? Şu 122 lira olan. Eşim çekmeye gitti 310 lira vermişler. Bir 122 yatmış bide 187 fazla değil mi siz ne kadar aldınız?
haha ne kadarda ogluşunu kıskanan bi anneKizlar benim oglus komsumuzu cok sevmis olacakki dun aksam giderken "ihhh" dedi, universiteye giden ogluyla oynuyolarmis filan, keyfi yerinde yani.. ne biliyim kiskandim mi ne![]()
ya insanin bir zoruna gidiyor.. bir garip hissettim neyse pozitif tarafindan bakmam lazimmmm..haha ne kadarda ogluşunu kıskanan bi annemaşallah oglusuna
Ohhhh yarasinInek gibi Kıvırcık yiyorum sabahtan beri otlarla besleniyorum arada un helvasi yapmis annem onu götürüyorum leblebi yiyorum bi kasik pekmez petibor bisküvi vee bol su agzimiz bos kalmasin dimi![]()
Evet canım nedenki?Kızlar sizin yavrulariniz 4- 5 saat beslenmeden duruyor mu?
O aşı bebeklere biraz uyku yapıyor süslen bencee :)))Biz de olduk asimizi bugun. Cok bagirdi kizim. Calpol verdim bakalim takip edicez. Aksam ben de mi suslensem acaba :) Yazik kocalarimiz paspal paspal goruyolar hep bizi :)
ya insanin bir zoruna gidiyor.. bir garip hissettim neyse pozitif tarafindan bakmam lazimmmm..iyi bakiyorlar Masallah oglumun yuzu guluyor, kilo almisti 4 gun yaninda kaldigim zaman, aynen devam, hala kilo aliyor :) kv bakarken hep kusuyordu filan.. gerci gunahini almiyim simdi :), bebek buyuyor neticede..
benimde gitmedi o çizgiBnm duruyor o çizgi yaa((
Evet canım sanki orası benim değil gibi hissediyorum bana ait değilmiş gibi:)Kızlar sezaryen olanlara soruyorum ameliyat izinin üst kısmında tam hobege gelmeden ki bölgede bi tuhaf bi his hissediyor musunuz . tarif edemiyorum ama bi değişik sanki olmayan biseye dokunmak gibi :)))))
Ya yok anlasamadik, ben temizlige onem veririm, oda maalesef tam tersiydi.. haftasonu sabahtan kaciyordu bebegi bize birakim ne temizlige yardim ediyor ne birsey :/.. misafirlerim gelicek hic birseye elini atmiyordu.. varsa yoksa gezsineler tozsunlar, biraz garibimize gitti bizde soguk davrandik filan bir kac kere tartistik gittiler :)Gider tabi canım başkasının kucağına almasına bile içim gidiyor benim :)) senin böyle hissetmen çok normal. Sen gebelik zamanında diyodun kv bakicak diye de ben bi ara KK pek giremedim yazmışsan okuyamadım. Kv kendi isteğiyle mi bakmaktan vaz geçti canım yoksa sen mi istemedin
Ay oranın hissizligi uzun sure gitmiyomusEvet canım sanki orası benim değil gibi hissediyorum bana ait değilmiş gibi:)
Bebisin şöyle fotoğraflarını koyuyosn yiyesm geliyoYa yok anlasamadik, ben temizlige onem veririm, oda maalesef tam tersiydi.. haftasonu sabahtan kaciyordu bebegi bize birakim ne temizlige yardim ediyor ne birsey :/.. misafirlerim gelicek hic birseye elini atmiyordu.. varsa yoksa gezsineler tozsunlar, biraz garibimize gitti bizde soguk davrandik filan bir kac kere tartistik gittiler :)
Hiç belli olmuyor canım. 3-15 gün arası sütten arınıyor diyorlar. Kaka ise kada uzn zaman alabiliyor.bskn canım bu süt diyetinden kaç gün sonra kakasi düzene giriyo mukus ne zaman gdyo yani
Belki süt değil de Bığday alerjisi de olabilir pkumuşsundur grupta.Sut yeme sut urunleri yeme icinde yumurta bulunan hic bisey yeme et yeme hayvansal hic bi gida yeme tamam hic birini yemedim dun aksam bi patates yedim hoooppp yine ayni seyler basladi ne yicem ben yaaa o kadar kati diyet yapiyorum ki ekmegi fazla yeyincede oluyor sanirim sadece su icecegim bu gidisle