2016 Şubat Anneleri

Inek gibi Kıvırcık yiyorum sabahtan beri otlarla besleniyorum arada un helvasi yapmis annem onu götürüyorum leblebi yiyorum bi kasik pekmez petibor bisküvi vee bol su agzimiz bos kalmasin dimi :KK48:

haha ne kadarda ogluşunu kıskanan bi anne :-) maşallah oglusuna
ya insanin bir zoruna gidiyor.. bir garip hissettim neyse pozitif tarafindan bakmam lazimmmm..:KK75: iyi bakiyorlar Masallah oglumun yuzu guluyor, kilo almisti 4 gun yaninda kaldigim zaman, aynen devam, hala kilo aliyor :) kv bakarken hep kusuyordu filan.. gerci gunahini almiyim simdi :), bebek buyuyor neticede..

ya insanin bir zoruna gidiyor.. bir garip hissettim neyse pozitif tarafindan bakmam lazimmmm..:KK75: iyi bakiyorlar Masallah oglumun yuzu guluyor, kilo almisti 4 gun yaninda kaldigim zaman, aynen devam, hala kilo aliyor :) kv bakarken hep kusuyordu filan.. gerci gunahini almiyim simdi :), bebek buyuyor neticede..

Gider tabi canım başkasının kucağına almasına bile içim gidiyor benim :)) senin böyle hissetmen çok normal. Sen gebelik zamanında diyodun kv bakicak diye de ben bi ara KK pek giremedim yazmışsan okuyamadım. Kv kendi isteğiyle mi bakmaktan vaz geçti canım yoksa sen mi istemedin

Kızlar sezaryen olanlara soruyorum ameliyat izinin üst kısmında tam hobege gelmeden ki bölgede bi tuhaf bi his hissediyor musunuz . tarif edemiyorum ama bi değişik sanki olmayan biseye dokunmak gibi :)))))
Evet canım sanki orası benim değil gibi hissediyorum bana ait değilmiş gibi:)

Gider tabi canım başkasının kucağına almasına bile içim gidiyor benim :)) senin böyle hissetmen çok normal. Sen gebelik zamanında diyodun kv bakicak diye de ben bi ara KK pek giremedim yazmışsan okuyamadım. Kv kendi isteğiyle mi bakmaktan vaz geçti canım yoksa sen mi istemedin
Ya yok anlasamadik, ben temizlige onem veririm, oda maalesef tam tersiydi.. haftasonu sabahtan kaciyordu bebegi bize birakim ne temizlige yardim ediyor ne birsey :/.. misafirlerim gelicek hic birseye elini atmiyordu.. varsa yoksa gezsineler tozsunlar, biraz garibimize gitti bizde soguk davrandik filan bir kac kere tartistik gittiler :)

Ya yok anlasamadik, ben temizlige onem veririm, oda maalesef tam tersiydi.. haftasonu sabahtan kaciyordu bebegi bize birakim ne temizlige yardim ediyor ne birsey :/.. misafirlerim gelicek hic birseye elini atmiyordu.. varsa yoksa gezsineler tozsunlar, biraz garibimize gitti bizde soguk davrandik filan bir kac kere tartistik gittiler :)
Bebisin şöyle fotoğraflarını koyuyosn yiyesm geliyo :D masallah:nazar:nazar degmesn

genc-anne genc-anne Birde kv biraz kiskanclik sezdim, esimde sezdi ve buda onun pek hosuna gitmedi :) .. garip ama iste hani biz neseli bir ciftiz, caliskaniz, gezmeyi severiz vs kendiyle kiyasliyinca belkide ozlem duymustur bazi seylere bilemiyorum, ama hareketleri cok garibimize gitti :) mesela cocuk onda pek durmazdi haftasonlari ben oyun halisina koyunca oynardi aglamazdi sizlanmazdi diye tuhafina giderdi, bebegi her firsatta kucagina almak istiyordu eve gelince o bebekle ilgilensin ben evi topliyim birde temiz olsa gam yemem.. oldu canim bizde yolu gosterdik haliyle.. sacma degilmi?

bskn bskn canım bu süt diyetinden kaç gün sonra kakasi düzene giriyo mukus ne zaman gdyo yani
Hiç belli olmuyor canım. 3-15 gün arası sütten arınıyor diyorlar. Kaka ise kada uzn zaman alabiliyor.
Bende 10-12gün civarında normale dönmüştü diye hatırlıyorum.
Tabi şuan hala aynı durumdayız:/
Bu sefer kaç günde düzelicek diye de takip edicem. Düzelince yazarım ;)

Sut yeme sut urunleri yeme icinde yumurta bulunan hic bisey yeme et yeme hayvansal hic bi gida yeme tamam hic birini yemedim dun aksam bi patates yedim hoooppp yine ayni seyler basladi ne yicem ben yaaa o kadar kati diyet yapiyorum ki ekmegi fazla yeyincede oluyor sanirim sadece su icecegim bu gidisle
Belki süt değil de Bığday alerjisi de olabilir pkumuşsundur grupta.
Ben dün poğça yaptım ekmek zaten ğek sevmezdim.bugün dışardaydık tüm gün zeytin ve poğçalarımla gezindim :)
yumurtalı ekmekler varya çiçek ekmek gibi onları pğek severdim :p

Back
X