Evet ya tuhaf bir hassasiyet var. Banyoda kese bile yapamıyorum o bölgeye. Normal doğum olsaydı bitip gitmişti. Sezaryen sonrası zor
Evet canım sanki orası benim değil gibi hissediyorum bana ait değilmiş gibi:)
Benim de duruyo da yavas yavas siliniyo gibi guzel bi kese yapsam gidecek gibi ama o bolgem hala sizliyor bastirinca aciyor yumusak kese yapabiliyorum ancak
Kesinlikle evet :)))) arada yokluyorum benim karnim cok buyudugunden su an biraz burusmus kagit gibi duruyor dokununca dedigin gibi garip bi his oluyor
Sütsüz yumurtasız yaptım. Su , un , şeker , maya, saf zeytinyağıCnm pogaca dokunmuyor mu sonucta icinde sut ustunde yumurta oluyor ben yarin gastrologa gitcemde neye alerjisi oldugunu sapticam artik sapittim resmen o alerjiyle yasam platformunu takip ede ede kafayi siyirdim umitlerim tukendi 3 cocugum var 3 undede ayri ayri alerjiler mevcut biri paketli hic bir gida tuketemiyor digeri alerjik astim bakalim bu neye tepki veriyor cozemedim
Evet kocamın üzerinden bakılıyorum cnm. Eşimin adına yattı zaten. Doğum izni verdi iş yeri 5 gün acaba onun parası mı? Ama eşim maaşını Akbanktan alıyor farkeder mi?misscaglayan bende ziraat te calisiyorum normalde esine bile hic bi sekilde ödeme yapilmaz senin adina yatan. Sigortadan esinden faydalaniyosan onun adina yatmistir da o 122 harici esinin bilmedigi hatrlamadigi bi izinden rapordan vs olabilir :) kocanın parasidr yani
Yok öyle değil. O beş günlükte para kesintiye uğramayıp nırmal maaşını aldı.Evet kocamın üzerinden bakılıyorum cnm. Eşimin adına yattı zaten. Doğum izni verdi iş yeri 5 gün acaba onun parası mı? Ama eşim maaşını Akbanktan alıyor farkeder mi?
Ayy dur ben geleyimm benimkinin katarakti icin izmirde bir prof a gidiciz seninkinin de poposunu ısırıp döneyimSagol canimmm buyur gel sev diyicem ama Izmirde oturmuyosun :)
Çok sevindim dönmene :) Bir sağlık personeli olmalı sonuçtaHatırladığınız için cok cok teşekkürler kızlar :) döndüm sonunda şükür bomba gibiyim artık cok özledim sizleri artık buradayım inş. Şimdi geçmişe doğru biraz okuyacağım mesajları :) arden buyuyor yarın ikinci aşısını yapacağım..Evimdeyim ay bası calışabilir raporu aldım ama pek calışmıyorum sadece bebek uyuyunca aşağı inip kolaçan ediyorum :) kv yanımdayken daha kırkımın için kötü günler geçirdim sinir krizi diyebileceğim sebepsiz yere daha doğrusu ailemle ilgili içime attıklarım... Kv sonra zorla ailemin yanına götürdü el öptük iki gün sonra onlar geldiler o kadar şimdiye kadar da 2 defa aradılar cağırdılar felan ama karşılıklı inanılmaz bir ön yargı var... Kendi ailemin huzuru için mümkün oldugu kadar görüşmemek daha iyi ki bende affedemiyorum zaten.. Neyse.. Şimdi oğlumla ve yeni düzen takıntımla uğraşıyorum önümüzdeki hafta spor ve diyete baslayacagım beklerim :) 10 kilo vereceğim inş :) 40. Günümde hamile kaldığım kiloya ulaşmıştım ama sermaye sağlam olunca :) bide artık malum anneyiz farklı sorumluluklar... Sıfırdan sağlıklı bir bir birey yetiştirme yükü... İşimiz zor hatunlar :) şimdi okumaya başlıyorum en azından son günleri :)
5 kilo fazla mıhepımızde aynı problemler var demekkıhala 5 kılo fazlam var benım sınırım bozuluyo kendımı cok yaslanmıs hıssedıyorum bazen bazen de bomba gıbı ruh halim cok fena yaa
oyle deme cnm ya takıldım veremıyorum ama dıkkat de etmıyorum acıkcası . sadece gobekte oldugu ıcın cok cırkın duruyorÇok sevindim dönmene :) Bir sağlık personeli olmalı sonuçta
Bir arkadaş daha vardı sağlık oda kayıplarda.
Ailenle görüşmek iyi gelmiştir inşallah diyeceğim ama sanırım çok da iyi olmamış.
Aman boşver vallahi çocuktan zaten aileler unutuluyor. Şimdi bizler birer aileyiz. Bebişlerimiz ile tam aile olduk :)
5 kilo fazla mıamannn 5kşlonun lafı mı olurmuş
Süt parasini 122 verdiler ziraat çektim. .pttdende 300 verdiler doğum parasi
Evet canım nedenki?
O aşı bebeklere biraz uyku yapıyor süslen bencee :)))
Sorma kac gundur sabah 5 ten asagi uyudugu yok kac gundur mahvetti beniSizin bebis sonradan mi huzursuz oldu iyiydi basta
Oy maşallah senin bebeyeee...Ayy dur ben geleyimm benimkinin katarakti icin izmirde bir prof a gidiciz seninkinin de poposunu ısırıp döneyim
Ay sağol cnm şimdi baktık. 2013 senesinde yatmış para 3 günlük haberimiz yok. Paranın kaynağı bulunduEki Görüntüle 1814652
Yok öyle değil. O beş günlükte para kesintiye uğramayıp nırmal maaşını aldı.
Bu ise Diyelim ki eşin bir ara hasta raporu aldı. 2gün 3gün 4gün falan. Çok değildir çünkü (187tl demiştin dimi) o para yatmıştır. Ama eşin o paranın yattığından haberdar değildir,şimdi çekmiştir.
Aslında e devletten baksa net birşekilde hepsi yazıyor. Bak mesela benimkisini ekliyorum örnek olması adına
Sağol kuzum hepimizinkine 41 kere maşallahOy maşallah senin bebeyeee...
Ya sıkıntı birazda sıkılığı kaybetmiş olmakta.. Gevşedik:) ama sporla Düzelecek.. Doğum öncesi kilomdayım ama daha genişim.. Bole bıngıl bıngıl gelio göbek felan.. Emzirme döneminden faydalanıp zayıflamak lazım :)Ben hem anne sütü ve mama veriyorum canım.. Şut parasını nasıl alabiliyorus
Allah kaldıramayacağı yükü kuluna yüklrmezmiş ya alerji durumunu okuyunca aklıma gelen direk bu oldu allah kolaylıklar versin... ancak senin gibi biri kaldırabilir bu zorlu süreci.. Cok geçmiş olsun canımBen başka doktora gittim bugünalerjimizi bir kez daha onaylattık. Acıbademdeki ayla hanımla hem fikir:/
Test yapmayacağını söyledi. Aslında 4.ayda tekrar gelin testi o zmn yapalım, bebeğe de başka tetkiklerde isteriz tek sefer kan alırız dedi.
Uzun uzun oturduk konuştuk. Ne alerji yapar ne yapmaz. Nasıl bir yol izleyeceğiz falan.
Önce tekrar kati diyet ile tekrar başlayalım. Dana etini deneyelim dedi. Onu denediğimi söyledim, yumurtayı denediğimi söyledim.
Kuruyemişi başta elediğimizi söyledim. Kuruyemişteki fotoyu gösterdiğimde bu mama ile beslenenlerde olur dedi ilginç bir şekilde. Bunu bana daha önce de demişlrdi :/
Bir tek ona emin olamadık...
Sen zaten tedaviye başlamışsın alerjenleri belirlemişsin bana birşey bırakmamışsın dedi.
O sırada ağlamamak için kendimi zor tuttum resmen. Gerçekler yüzüme vurunca bi üzüntü geldi. Biliyordum emindim amazorlu sürece girmek korkutuyor. Başaramamaktan tekrar tekrar başa dönmekten korkuyorum. Başka alerjenlerde çıkmasından korkuyorum.
Neyse aslında bu konuya girmiyecek ve gittğimiz doktora gastro. gitmemiz gerekir mi dedik.
Onlar için alerji durumu üstü örtülecek kadar hafif şekilde geçsin yeter, çok öensemezler iki üç günle atlatılacağına inanırlar., çünkü şuan bu bağırsak ile ilgili bir durum ama tedavi edilmezse astıma veya alerjiye sebep oluyor, bu kıısımda onların ilgi alanı olmadığı için genelde kati diyet ile tedaviyi alerji bölümü ve çocuk dr verir. Çünlü sonrasında astım ile gene biz uğraşıcaz dedi:/ bu konuda ilgnç bir yaklaşımı vardı.chocolate19
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
Ha bir de test için gene aynı cümleler...
Testte ğozitif çıkabilir bu varlığı anlamına gelir
Ama test negatif çıkarsa yok anlamına gelmez. Bu kez elimine diyet yoluna girilir dedi. Yani bizim dneme yöntemi.
İşten çıkamyı kafaya zaten koymuştum ama şimdi kesinlikle çıkacağım.
Görümcemle yazışıyoruz. Hala eminmisiniz alerjisine diyorilla gözlerine rapor sokmam lazım. Alerjik anneden nasıl bir bebek bekliyorlar dı ki
Sonuçta bu durumda kime emanet edebilrim ki çocuşumu. Sadece onlar değil ki benimkiler de bir alem
6.ayda ağzına birşey olmaz diyip terbiyeli çorba soktuklarını düşündükçe geriliyorum. Veya tereyağında kırılmış yumurta
Bu arada doktor ile konulurken bir konu ğzerine durduk. Türk mantığındali onkadarcıktan birşey olmaz mantığı asla olmamalı.
On litre suya bir damla süt bile dökülse başa dönüyor iş, çünkü savaş tekrar başlıyor. O anda vücut milyonlarca o alerjene karşı savaşçı üretiyor dedi.
Bilginiz olsun.
Zorlu bir süreç beni beklediği için muhtemelen ne yiyeceğim ne yemeyeceğim araştırması yapıp duracağım. Muhtemelen boş vaktimin çoğunu buna adamış olurum.
Buralara gelmezsem açlıktan öldüğümü düşünmeyin
Uzun dönem almadıysa yani 2günden fazla değlse yatmıyor. Eğer fazla ise iş yeri raporu kabul etmemiş ve onaylamamış olabilirAy sağol cnm şimdi baktık. 2013 senesinde yatmış para 3 günlük haberimiz yok. Paranın kaynağı bulunduama eşim daha sonraları da rapor aldı onlar niye yatmadı ki. Kafamız karıştı
Ya evet sen koyunca fotoyu benim oğul sandım bir an ahaha kısmet bir gün buluşuruz belki :))Evet Canm neyse benziyo bizim bebisler seninki daha beyaz tenli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?