2016 Şubat Anneleri

Önermedi canımyani herhangibir şey söylemedi. İstersen açalım diyeti dedi. Tek tek deneyelim yarım yumurta sarısıyla başlayalım dedi. Bana da besin gerekiyor diye tespit etmek istedi. Ben şimdilik senemek istemiyorum tüketmiyorum zaten dedim. Kızımın poposu düzelsin şstiyorum dedim. Tamamen kendi kararınız önce yumurta sarısını sonra beyazını deneriz sıkıntı yoksa yumurtadan gereken besini alırsın sedi ama gerçekten istemiyorum ben. Yavrumun poposu iyice düzelmeden vesin almak adına tekrar deneme tahtası olmamalı !!! Hem yemiyorum tüketmiyorum bir haftada gayet güzel kg da almışız diye kendimi avutuyorum. Geçici bunlaaar büyüdüklerinde istediklerince yiyecekler biz koşcaz arkalarından yesinler diye ferah tut içini bskn

Çok kaka yapması alerjik olduğunu düşündürmemeli.
Ekstra belirtleri olmalı.daha önce demişmiydim gerçekten hatırlamıyorum. Kafa error veriyor bu aralar. Kusura bakma
alerjikanne.comda belirtileri yazıyor
Çok kaka yapmasına bakarak alerjik demiyorum ki Canm zaten mukus olması bide o zaman ishal gbydi hastaneye gttk maka tahlili istedi o günde bi kere yaptı bezi goturmustum kabul etmediler ertesi günde sabah 6 bucukta yaptı veremedk yni tahlili

Kızlar Merhaba bir sorum olacak size. nisan annesiyim kismetse bu pazartesi doğum yapıcam. Kan sulandirici kullanıyorum. anestezi çeşidine karar veremedim. aranızda kan sulandirici iğne kullanıp spinal ya da epidural anestezi olan var mı. Igne yi doguma ne kadar kala biraktiniz. benim için Çok önemli cevaplariniz. bebislerinizi sağlık la büyütün inş.

Iyi bi bakici bulduysan aileyi hic isin icine katmamak lazim aslinda. Bi sekilde kendi annenden bile cekiniyorsun bazen kizimi anneme birakiyordum bazen o geliyordu ona biraktigimfa is cikisi kizim uyuyorsa esimle bi yerde oturup keyif yapiyorduk sakayla karisik laf carpitmalar oluyordu ya da ben aliniyordum bilmiyorum ama bakiciyla en basran konusulur isten 5te cikiyorum sen 6ya kadar kalacaksin diye 6ya kadar ister gez ister eve gel yemegini koy. Senin kv de asiri rahatmis erkek anneleri alinmasin da kv.ler baskalarinin kizlarina hic acimiyor kendi ogullari var bi tek. Ama cevremde gordugum genel duruma gore konusuyorum kizi olanlar biraz dahainsafli oluyor tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Kiz annesi olmak buyuk bi yuk aslinda evlendirince bitmiyor is. Bi gidiyo 3geliyor su an benim annem bana da kocama da cocuklarima da bakiyor kv.m kendi oglunu dusunuyor ancak

Dun ben kafayi yedim. Sali gunu bebegim cok guzel uyudu normal bebekler gibi. Dun sabah 8 30 da bir uyandi tobe uyku nedir bilmedi
Benimkiler dogdugundan beri oyle canim gece uyurlarsa gunduz hic uyumuyorlar gunduz uyurlarsa gece bunaltiyorlar duzene girscekler de kimisi 40i cikinca kimisi 2ayda kimisi 3 ayda kimisi 6ayda duzene gie er diyor umarim isimiz 6aya kalmaz

Diyprum ya kim neydi, belirtisi var mıydı inan hatırlayamıyorum. zaten çok tutamazdım isim şimdi hepten gitti
İnşallah yoktur ne diyim. Kaka tahlili de zor yaa. Yapmasınınbeklersin abuk zamanda yapar

Canım sen rota yı yaptırdınmı? Eczaneden alsak saglık ocagı
Ben yaptırdım tatlım. 2.ay aşıları ile aynı gün yapıldı. Eczanede aldık sağlık ocağındaki ebe verdi.Zaten rota aşısı ağızdan yapılıyor. Damlattı ağzına bizim bıdık da höpür höpür yuttu hemen

3 gun once birakman yeterli kesinlikle spinal ol eger yapiliyorsa birde epidural ekle agrisiz sancisiz tabi olabiliyorsa oncelik normal dogum

Diyprum ya kim neydi, belirtisi var mıydı inan hatırlayamıyorum. zaten çok tutamazdım isim şimdi hepten gitti
İnşallah yoktur ne diyim. Kaka tahlili de zor yaa. Yapmasınınbeklersin abuk zamanda yapar
Çokta takmak istemyrm yaa bi rahatsızlığı yok huzursuzluğu yok ateş yok

Kizlar oglumun ağzı pamukçuk olmsti daha geçmedi doktorun verdiği damlayida damlatiyorm karbonatlı suyla da siliyorm damagnda felan yoktu hatta oralarada dağılmış

Ah canim ayni endiseler bendede var benmde kayinvalidem oyle seymi olurmus ye bisey olmaz mantigindalar bizim zamanimizda yogurt sut boldu yerdikte bisey olmazdi abartma diyor insanin en iyi dr kendisi biliyorum cocugumun durumundaki farkliliktan haberdarim ama bunu etrafima anlatamiyorum 15 gunden sonra tam duzeldi diyorum ayni basa donuyor inan bende asiri kati diyet yapiyorum paketli hicbir gida yemiyorum et tavuk balik kuruyemis hayatimdan cikardim sanirim bugday da tuketmicem bende 2 dr gittim ikiside % 90 alerji dedi ama bnm dr israrla neye alerjisinin oldugunu saptamak icin gastrologa gitmemi soyledi bugun gidecektik burda bir tane gastrolog var o da bugun yokmus hey allahim diyorum moralim bozuk 3 alerjik cocuk 3 uyle ayri ayri ugras dur benim korkum seninle ayni ya ben girmeden birisi bisey verirse ne yaparim buyuk ogluma yasak.oldugu halde babaannesi cips alip duruyo her defasinda soyluyorum ayni.. endiseler... beynimi kemiriyor cok zor cocuk buyutmek moral sifir dun hic emmedi sagip verdigimide kustu gece oturdum agladim kendimi cok caresiz hissediyorum sabaha kadar oturdum basina yuzune bakip bakip agladim kahretsin cocuguma bisey olsa (allah korusun) birda mudahale edecek bi dr bile yok merkeze inmem lazim en son ortanca oglum astim krizinden olecekti bunlari yasayan birisi olarak cok korkuyorum anne olmak zor cok zor

Doltor ne diyor peki?
%90 alerji dedi gastrologa yonlerdirdi birda 1 tane var o da bugun yokmus defalarca dr gittim defalarca ama bisey yok gastrolog daha iyi anlar alanimoz degil dediler artik ne zamn muayene yaparsa o zaman gitcem bebegimin yasadiklarina katlanamiyorum artik dogdugundan beri bebegim delik desik oldu

Yok ben olumlu etkileniyorum senden :) bu yol biraz zorlu destek olmak lazım. Kaka ile kafayı bozmuştum hatırlarsın. Çünkü alerjiyu biliyorum.

Dün mukus çok azdı. Dün yeşil fasulye yedim az önce bol köpüklü mukuslu kaka beni karşıladı. Bugünün ikinci kakasi önceki temizdi olması gerekenden daha suluydu belki o da normal saniruim. Yoğurt sut yumurta yok. Pilav patates. Yeşil fasulyeye de güle güle diyoruz. Bu durumda bir şeyler bize dokunuyor

Günaydın kızlar. Oğlumun bugün bayağı kustu ve kusmuğu kokuyor üşütmüşüz galiba. Bunun için ilaç kullanmadan nr yapabilirim. Bebeğim bu arada 64 günlük

Gunaydin herkese, ben çok kötüyüm, dua istiyorum arkadaşlar, bebeğim de inek sütü alerjisi vardı kakada kan olunca tahlilde,kan bitti şimdide başka bir şeye varmış ve bulamıyorum mukuslu olduğu için, yavrum iki gündür uyumuyor,kıvranıyor, huzursuz, burnu tikaniyor, çok caresizim dün oturup ağladım, ne yiyeceğim şaşırdım,inekle ilgili herşeyi çıkardım hayatımdan ama yine olmadı,bugün Dr a gideceğiz yine

Yumurta ve tavuk anlayacagin hayvansal tum gidalari cikar hayatindan keci flan hepsini paketli hicbir gida yeme domates cilek yeme kuruyemis yeme bende patates bulgurda yapti onlarida eledim ha bide kesinlikle d vitamini

Her 3bebekten 1inde var bu illet:/
Kaçak olmasın? Bilmeden tükettiğin?

Haklısın açalım birökonu:) sessizyazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…