2016 Şubat Anneleri

Veya bak bu konu var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gelin-paylasalim.244101/page-85#post-45894526

Dr.u tlfnda aradığımda domates kuruyemiş çilek gibi şeyler yedin mi dedi, domates yiyorum dedim ondan olabilir dedi.ama domates salçası hep kullanıyorum,peki ne yemeliyim bilemiyorum

:/ aman canım sizde çok dikkat edin birde üç çocuk üçü de alerjk
Endişeler daha da büyük tabi...
Ben çok erken denecek zamanda farkettim ama hep yanlış yönlendirilmelerden sebep iki ileri bi geri gittim. Haa belki de iyi oldu bazılarını tespit etmiş olduk.
Yya acaba mısırda alerjen miydi. Listeyi evir çevir okumaktan yoruldum
Dün eşim hastanede yağsız peynırsız kumpir patatesi almış. Ben yiyemiyorum birsey dye... içine sadece zeyötn ve mısır koydurmuş.
Bugün gene kan vardı :/

Cnm bizimde bacağında oldu sertlik vardı biraz da kızarmış tı pazartesi oldu bugün baktım azalmıştı geçiyor yami

Dr.u tlfnda aradığımda domates kuruyemiş çilek gibi şeyler yedin mi dedi, domates yiyorum dedim ondan olabilir dedi.ama domates salçası hep kullanıyorum,peki ne yemeliyim bilemiyorum
Yüksek sıcaklıkta mesela 200derece gibi pişmeler sıkıntı çok olmamaktaymış. Salçaya ondan etki vermemeiş olabilir
Verdıyse de ufak tefektir, belli olmamıştır belki de

Ne yicez biz ya benim arastirmama gore misir alerjen degil diyordu ama bilemedim simdi belli etmez bizde daha kan olayi olmadi cok sukur ama kivraniyo cok kotu patates ve bulguruda birakiyorum ekmekte yememem gerek arpa bulmam lazim yapcak bisey yok

Günaydın kızlar. Oğlumun bugün bayağı kustu ve kusmuğu kokuyor üşütmüşüz galiba. Bunun için ilaç kullanmadan nr yapabilirim. Bebeğim bu arada 64 günlük
Canim arada benim oglandada oluyor, yapacagin en guzel sey hic birsey yapmamak. Usutuyolar ufacik bedenleri cok narin, sicak tut cokta terletme tabi.. ben hic birsey olmamis gibi davraniyorum, atesi cikar hastalanir o zaman ayri tabi.

Canım eşimin ziraatte hesabı yok yinede oradanmı alacak bu süt parasını?
Sagol canım
Yavrumm inş bulurlar sebebini
Bebekleri alerjik olanlar Allah yardımcınız olsun. İnş kısa süreside düzelirler.

Ne yicez biz ya benim arastirmama gore misir alerjen degil diyordu ama bilemedim simdi belli etmez bizde daha kan olayi olmadi cok sukur ama kivraniyo cok kotu patates ve bulguruda birakiyorum ekmekte yememem gerek arpa bulmam lazim yapcak bisey yok

Bu gidişle sütümüz kesilmezse iyi

Bu gidişle sütümüz kesilmezse iyi
Süt mutluyken salgılanır, emdikçe daha çok salgılanır, yemekle alakalı değil. Lütfen böyle düşün böyle olduğuna inan, bilinç altımıza yerleşen ye sütün olsun algısından kurtulalım inş zaten bilimsel olarak da kanıtlanmış bir şey.
Sadece prolaktin hormonu salgılatmayı bilmek gerek.
İçtiğiniz suyu zevkle için, mutlu etsin bizi bak gör süt eksilmeyecek :)

Kesinlikle ya da dereotu yiyin öyle düşünüyorsaniz :) çerez niyetine dereotu : ) ben de öyle yapayım artik

misafir gelince beslenemiyoruz doru düzgün :) Bilmiyorum sabahlari 2 yumurta haşlanmış yanında kimyonlu rezene cayi yada su bos durunca atistirmalik Kıvırcık leblebi kara üzüm su bunlar oglenden ne yemek varsa onu yiyorum aralarda meyve yiyorum aksamlarida yemek yiyip esimle cay keyfi yapıyoruz günlerim böle geçiyo :))

3 gun once birakman yeterli kesinlikle spinal ol eger yapiliyorsa birde epidural ekle agrisiz sancisiz tabi olabiliyorsa oncelik normal dogum
cevabın için çok teşekkür ederim. normal doğum yapmıyor dr um bebegin fazlası çok iri diyor. bebek şu an 3900 gr gözüküyor. pazartesi sabah saat 10 da sezeryan. Bugün son iğne olacak. akşam 11 de yapıyordum iğneyi. 3 gün önce bırak demişsin sence daha mı erken vurul sam bugün iğneyi 9 gibi filan.

hoşgeldin güzelim geçen aklıma geldin nerde bu kız kayıplarda diye :)kv nin yaptığı çok olgunca bi davranış canım herkes yapmaz bunu helal valla.

Bugün ikinci ay aşılarıni yaptirdik uc aşı ne ya cok zoruma gitti bu arada boyunumuz 59 cm olmus kilomuzda 6250 gr. Bende 59 kilo olmusum dogum oncesine 4 kilo kaldi :)

Igne dedigin clexane ya da türevi sanirim. O konuda endise etme ben sadece dogumun olacagi gun yapmamistim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…