Veya bak bu konu varYok ben olumlu etkileniyorum senden :) bu yol biraz zorlu destek olmak lazım. Kaka ile kafayı bozmuştum hatırlarsın. Çünkü alerjiyu biliyorum.
Dün mukus çok azdı. Dün yeşil fasulye yedim az önce bol köpüklü mukuslu kaka beni karşıladı. Bugünün ikinci kakasi önceki temizdi olması gerekenden daha suluydu belki o da normal saniruim. Yoğurt sut yumurta yok. Pilav patates. Yeşil fasulyeye de güle güle diyoruz. Bu durumda bir şeyler bize dokunuyor
:/ aman canım sizde çok dikkat edin birde üç çocuk üçü de alerjkAh canim ayni endiseler bendede var benmde kayinvalidem oyle seymi olurmus ye bisey olmaz mantigindalar bizim zamanimizda yogurt sut boldu yerdikte bisey olmazdi abartma diyor insanin en iyi dr kendisi biliyorum cocugumun durumundaki farkliliktan haberdarim ama bunu etrafima anlatamiyorum 15 gunden sonra tam duzeldi diyorum ayni basa donuyor inan bende asiri kati diyet yapiyorum paketli hicbir gida yemiyorum et tavuk balik kuruyemis hayatimdan cikardim sanirim bugday da tuketmicem bende 2 dr gittim ikiside % 90 alerji dedi ama bnm dr israrla neye alerjisinin oldugunu saptamak icin gastrologa gitmemi soyledi bugun gidecektik burda bir tane gastrolog var o da bugun yokmus hey allahim diyorum moralim bozuk 3 alerjik cocuk 3 uyle ayri ayri ugras dur benim korkum seninle ayni ya ben girmeden birisi bisey verirse ne yaparim buyuk ogluma yasak.oldugu halde babaannesi cips alip duruyo her defasinda soyluyorum ayni.. endiseler... beynimi kemiriyor cok zor cocuk buyutmek moral sifir dun hic emmedi sagip verdigimide kustu gece oturdum agladim kendimi cok caresiz hissediyorum sabaha kadar oturdum basina yuzune bakip bakip agladim kahretsin cocuguma bisey olsa (allah korusun) birda mudahale edecek bi dr bile yok merkeze inmem lazim en son ortanca oglum astim krizinden olecekti bunlari yasayan birisi olarak cok korkuyorum anne olmak zor cok zor
Cnm bizimde bacağında oldu sertlik vardı biraz da kızarmış tı pazartesi oldu bugün baktım azalmıştı geçiyor yamiSlm kızlar size bişey sormam lazım
Ben kızım için endişeleniyorum
Dün aşı oldu iğne yerinde bişey yoktu
Bu ilk aşişi... bugun yeri sert ve kırmızı
Dr bişey olmaz normal diyor ama benim kafama takılıyor
Sizin bebeklerde oldu mu öyle
Geçiyormu ki sonra
Yoksa bişey yapmam mi gerekir ??
Yüksek sıcaklıkta mesela 200derece gibi pişmeler sıkıntı çok olmamaktaymış. Salçaya ondan etki vermemeiş olabilirDr.u tlfnda aradığımda domates kuruyemiş çilek gibi şeyler yedin mi dedi, domates yiyorum dedim ondan olabilir dedi.ama domates salçası hep kullanıyorum,peki ne yemeliyim bilemiyorum
Ne yicez biz ya benim arastirmama gore misir alerjen degil diyordu ama bilemedim simdi belli etmez bizde daha kan olayi olmadi cok sukur ama kivraniyo cok kotu patates ve bulguruda birakiyorum ekmekte yememem gerek arpa bulmam lazim yapcak bisey yok:/ aman canım sizde çok dikkat edin birde üç çocuk üçü de alerjk
Endişeler daha da büyük tabi...
Ben çok erken denecek zamanda farkettim ama hep yanlış yönlendirilmelerden sebep iki ileri bi geri gittim. Haa belki de iyi oldu bazılarını tespit etmiş olduk.
Yya acaba mısırda alerjen miydi. Listeyi evir çevir okumaktan yoruldum
Dün eşim hastanede yağsız peynırsız kumpir patatesi almış. Ben yiyemiyorum birsey dye... içine sadece zeyötn ve mısır koydurmuş.
Bugün gene kan vardı :/
Canim arada benim oglandada oluyor, yapacagin en guzel sey hic birsey yapmamak. Usutuyolar ufacik bedenleri cok narin, sicak tut cokta terletme tabi.. ben hic birsey olmamis gibi davraniyorum, atesi cikar hastalanir o zaman ayri tabi.Günaydın kızlar. Oğlumun bugün bayağı kustu ve kusmuğu kokuyor üşütmüşüz galiba. Bunun için ilaç kullanmadan nr yapabilirim. Bebeğim bu arada 64 günlük
Evet kocamın üzerinden bakılıyorum cnm. Eşimin adına yattı zaten. Doğum izni verdi iş yeri 5 gün acaba onun parası mı? Ama eşim maaşını Akbanktan alıyor farkeder mi?
Canım eşimin ziraatte hesabı yok yinede oradanmı alacak bu süt parasını?@misscaglayan bende ziraat te calisiyorum normalde esine bile hic bi sekilde ödeme yapilmaz senin adina yatan. Sigortadan esinden faydalaniyosan onun adina yatmistir da o 122 harici esinin bilmedigi hatrlamadigi bi izinden rapordan vs olabilir :) kocanın parasidr yani
Sagol canımBen yaptırdım tatlım. 2.ay aşıları ile aynı gün yapıldı. Eczanede aldık sağlık ocağındaki ebe verdi.Zaten rota aşısı ağızdan yapılıyor. Damlattı ağzına bizim bıdık da höpür höpür yuttu hemen
Yavrumm inş bulurlar sebebini%90 alerji dedi gastrologa yonlerdirdi birda 1 tane var o da bugun yokmus defalarca dr gittim defalarca ama bisey yok gastrolog daha iyi anlar alanimoz degil dediler artik ne zamn muayene yaparsa o zaman gitcem bebegimin yasadiklarina katlanamiyorum artik dogdugundan beri bebegim delik desik oldu
Ne yicez biz ya benim arastirmama gore misir alerjen degil diyordu ama bilemedim simdi belli etmez bizde daha kan olayi olmadi cok sukur ama kivraniyo cok kotu patates ve bulguruda birakiyorum ekmekte yememem gerek arpa bulmam lazim yapcak bisey yok
Süt mutluyken salgılanır, emdikçe daha çok salgılanır, yemekle alakalı değil. Lütfen böyle düşün böyle olduğuna inan, bilinç altımıza yerleşen ye sütün olsun algısından kurtulalım inşBu gidişle sütümüz kesilmezse iyi
Süt mutluyken salgılanır, emdikçe daha çok salgılanır, yemekle alakalı değil. Lütfen böyle düşün böyle olduğuna inan, bilinç altımıza yerleşen ye sütün olsun algısından kurtulalım inşzaten bilimsel olarak da kanıtlanmış bir şey.
Sadece prolaktin hormonu salgılatmayı bilmek gerek.
İçtiğiniz suyu zevkle için, mutlu etsin bizi bak gör süt eksilmeyecek :)
misafir gelince beslenemiyoruz doru düzgün :) Bilmiyorum sabahlari 2 yumurta haşlanmış yanında kimyonlu rezene cayi yada su bos durunca atistirmalik Kıvırcık leblebi kara üzüm su bunlar oglenden ne yemek varsa onu yiyorum aralarda meyve yiyorum aksamlarida yemek yiyip esimle cay keyfi yapıyoruz günlerim böle geçiyo :))Seninki bayaa iyi beslenme bana gore. Sabah dr.a gittim rapor almak icin gelince alelacele kahvalti yaptim ise koyulduk misafir geldi onlar gidene kadar pata borek yiyip durdum simdi esimi gonderdim bari balikla bitirelim gunu yoksa hic saglikli beslenemedim bugun
cevabın için çok teşekkür ederim. normal doğum yapmıyor dr um bebegin fazlası çok iri diyor. bebek şu an 3900 gr gözüküyor. pazartesi sabah saat 10 da sezeryan. Bugün son iğne olacak. akşam 11 de yapıyordum iğneyi. 3 gün önce bırak demişsin sence daha mı erken vurul sam bugün iğneyi 9 gibi filan.3 gun once birakman yeterli kesinlikle spinal ol eger yapiliyorsa birde epidural ekle agrisiz sancisiz tabi olabiliyorsa oncelik normal dogum
hoşgeldin güzelim geçen aklıma geldin nerde bu kız kayıplarda diye :)kv nin yaptığı çok olgunca bi davranış canım herkes yapmaz bunu helal valla.Hatırladığınız için cok cok teşekkürler kızlar :) döndüm sonunda şükür bomba gibiyim artık cok özledim sizleri artık buradayım inş. Şimdi geçmişe doğru biraz okuyacağım mesajları :) arden buyuyor yarın ikinci aşısını yapacağım..Evimdeyim ay bası calışabilir raporu aldım ama pek calışmıyorum sadece bebek uyuyunca aşağı inip kolaçan ediyorum :) kv yanımdayken daha kırkımın için kötü günler geçirdim sinir krizi diyebileceğim sebepsiz yere daha doğrusu ailemle ilgili içime attıklarım... Kv sonra zorla ailemin yanına götürdü el öptük iki gün sonra onlar geldiler o kadar şimdiye kadar da 2 defa aradılar cağırdılar felan ama karşılıklı inanılmaz bir ön yargı var... Kendi ailemin huzuru için mümkün oldugu kadar görüşmemek daha iyi ki bende affedemiyorum zaten.. Neyse.. Şimdi oğlumla ve yeni düzen takıntımla uğraşıyorum önümüzdeki hafta spor ve diyete baslayacagım beklerim :) 10 kilo vereceğim inş :) 40. Günümde hamile kaldığım kiloya ulaşmıştım ama sermaye sağlam olunca :) bide artık malum anneyiz farklı sorumluluklar... Sıfırdan sağlıklı bir bir birey yetiştirme yükü... İşimiz zor hatunlar :) şimdi okumaya başlıyorum en azından son günleri :)
allah allah senin bebisin uyku sorunu yoktu sanırım. acaba ise başladın diye mi yaşanıyor bu durum çocuklar bazen etkilenebiliyorSorma kac gundur sabah 5 ten asagi uyudugu yok kac gundur mahvetti beni
Igne dedigin clexane ya da türevi sanirim. O konuda endise etme ben sadece dogumun olacagi gun yapmamistimcevabın için çok teşekkür ederim. normal doğum yapmıyor dr um bebegin fazlası çok iri diyor. bebek şu an 3900 gr gözüküyor. pazartesi sabah saat 10 da sezeryan. Bugün son iğne olacak. akşam 11 de yapıyordum iğneyi. 3 gün önce bırak demişsin sence daha mı erken vurul sam bugün iğneyi 9 gibi filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?