- 20 Haziran 2012
- 4.992
- 4.294
- 448
Neden heyet raporu canım?Canım benim izin 10 mayısta bitiyo, 11inde devlet hastanesinden heyet raporu almayı denicem, olmazsa 6 ay ücretsiz izin alıcam
Sağdığın sütü annen biberonla mı kaşıkla mı veriyo cnm?
Maşallah enerjine, pozitifliğine, rahatlığına, hayatı herşeyiyle kabullenip tadını çıkara çıkara yaşamana hayranım, instagram fotolarına da...
Aynen canım tek canları sağolsun
Evet ya misafir olayı gerim gerim geriyo beni, daha sırada eşimin iş arkadaşları var, yaklaşık 20 kişi gelcek, benim iş arkadaşlarım da 25 kişi gelcek, bi de tuttum apartman gününe katıldım hamileyken, ne cesaretse... Velet göbüşte durduğu gibi değil, mayısta gün bende, şimdiden yiyeceğim ayvaları sayıyorum :)
Ha bu arada kolikliğimiz her gün var da Çarşamba pik yapıyo, zirveye çıkıyoruz morarak ağlamada... 72 günlük oldul, daha ne zaman bitecek yareppimmmm..
Sana da Allah kolaylık versin canım
Amin canım inşallah hepimize Rabbim yardım etsin
Aynen canım hep sakin olamamaktan işte... Teşekkürler
Amin canım inşallah teşekkür ederim
Sağol canım teşekkür ederim
Ha sahi kalabalık misafire ne hazırladın canım, menünden yararlanmak isterim zira bu aralar pratik şeylere çok ihtiyacım var gurbetteyim kimsem de yok ki el atsın
Bir ay sonra da olabilir hiç olmayabilirde canım takip et bakalım hemen olacak yada ille olacak diye bişey yok verem savaşın dr una sormuştum yara olmadığı zaman tutmadın gibi bişe söz konusu değil önemli olan o basilin vücuda girmesi dediKizlar verem asisinin yeri yara olucakti bizde olmadi ne zaman olur yada olan varmi :/
Ojesiz olmaz :)Oooo .. Oje surmusuz
Sur canım benimmm sür tabii ki.. İnan hoşuma gitti :) saçlarını topuz yapmıyor musun yoksamm..Ojesiz olmaz :)oje sürüyorum ama saçımı dahi taramıyorum benimki bakım değil yani :)
Gayet güzel canım....canlar şu boy uzaması olayı kafamı azcık karıştırdı :)
oğlum 51 cm doğdu 6 haftalıkken doktora gittik muayenede ölçtü 56 cm
yerine oturdu ben oğlanı giydirdim bilgisayarına baktı dedi sanırım yanlış ölçmüşüm galiba dedi şaşırdı
oğlum huysuzdu 2 aylıkken getirin bi daha ölçelim dedi
3 gün önce sağlıkocağında ölçtük 58 cm dedim bizim doktor hatalı ölçtü sen bi daha ölç dedim bi daha ölçtü 58 cm dedi
2 ayda 7 cm normal mi
Aynen topuzsuz da olmaz :) sacım uzamış haberim yok top yapa yapa :) geçen eşim bile şaşırdı sayın nasıl uzamış dieSur canım benimmm sür tabii ki.. İnan hoşuma gitti :) saçlarını topuz yapmıyor musun yoksamm..
Ay ben sabah uyandığımlayim sacimi dün akşam toplamistim haha
Gayet güzel canım....
Kızlar bu boy kilo konusu kafanıza takıldığında persentil (porsentil) eğrisi denilen grafikler var oradan bakarsanız ideal aralığı görebilirsiniz
bence arsız bizimkisi babaannesi kılıklı
bizim şarkımız belli atam tutam ben senigecenin 1 vakti hafifden o çalıyor,
şarkıyı söyeleyen kadına hep dua ediyorum
Canim ya İÑaNırim...seni instgramdan biliyorum..hattacgecen gun kizi iki kisi battaniyeye koymus salliyodu..of cok zor haklisin benimkide kolik degil ama cok agliyo belli bi saati yok yani.dun gece durup durup agladim bide oglum var...az kaldi insallah yazda geliyor 3 ayi bitince rahatlarsinz umarim..etrafi kesfedicek dikkatini cekecek renkler insanlar vs biraz oyalanicak..Kızım bir kac gun sonra 2 aylık olacak kolik ağlamaları azalacağına neden çoğalıyor..
Aksam 18 gibi baslayan aglamalarımıza yeni saat dilimi eklendi kac gundur öğlen başlayıp 4-5 E kadar sürüyor sonra uykuya dalıyor 6 gibi uyanıp aksam 9-10 a kadar sürüyor bu normalmi?
Artık bittim desem İnanırmısınız? Eşim işten 20.30 da gelıyor o saate kadar tekim.
Annem bir kac gunlugune sehır dısına cıktı bende evimde kalmak istemıyorum sanki beni boguyor gibi cok yalnızmısım gibi gelıyor annemdeyim Bu sebepten..
Kardesm ve kuzenim su saate kadar benımle ugrastı inanamıyorlar sinirleri zıpladı ..
Size resmimi cekıp yollasam tanınmayacak haldeyim hoş tanışmıyoruz ama halimden anlarsınız damlalar hiç bir işe yaramıyor bosuna kullanmasam mı dıyorum .. Fön sesleri anne karnı sesleri kundaklar masajlar yaglar Hıc biri para etmıyor salıncak gibi besık var onda da durmuyor sadece battanıyede sallarsak susuyor onu da tek basıma yapamıyorm. Yemek yapmayalı uzun Zaman oldu. Olumlu olmak olumlu düşünmek gülücükler saçmak istiyorum yok olmuyor.. Aksam esım geldıgnde biraz toparlanıp eskısı gibi cay demleyıp koyun koyuna içmek istiyorum tv izlemek sıkılınca dısarı cıkmak biraz nefes Almak falan.. Sling kanguru aldım mumkun degıl içinde durmuyor smdı uyuyor ben saat 6 yi dusunuyorum ne yapıcam dıye sonra gece 3 nobeti var..
İsyan etmiyorum şükür diyorum hep ama cok çaresiz hissedıyorum..!
6 ay boyunca ovalamamamiz gerektigini soyledi hemsire, 6 ay icinde olabilir demek oluyor bu :/Bir ay sonra da olabilir hiç olmayabilirde canım takip et bakalım hemen olacak yada ille olacak diye bişey yok verem savaşın dr una sormuştum yara olmadığı zaman tutmadın gibi bişe söz konusu değil önemli olan o basilin vücuda girmesi dedi
Kızlar oglusu oyun halisina birakmstm uyuyakalms kuzucm acaba ackms mıdır ki 1 bucukta emzrmstm
Yarım saat uyudu uyandı ama elleri oyuncaklara çarptığı içinAglar bence acikinca :)
Arkadaşlar dun sabah 2.ay aşılarımızı olduk. Ateşimiz çok çıkmadı fakat soymama rağmen 37.3-37.4 den aşağı da duşmedi ilaç vermedim. Biraz ateşlenince ustunu çıkarıyorum. Siz kaç derecede ilaç vermeye başladınız iki gündür bu kadar ateş normal mi geçmesi gerekmez mi artık.
Dene birdaha ama alerjenler arasinda maalesefhadı ya balıkda mı alerjı yapıyormus. Ben de faydalı dıye yemıstım
Anliyorum seni de cani.bi donem bende calismistim zo bikirim hele de yardim edenin yoksa daha zoruc cocuklada zor olur tabi ya, ama benim bahsetmek istedigim sey.. sadece evde degil, isede gelmem, ustune az uyumam.. bir kac parcaya bolunmus gibi hissediyorum, bana gunler daha uzun geliyor.. bir gunde bir suru is yapiyorum, evide hep temizliyorum bakici geldiginde daginik gormesin diye, ustelik hergun yemek yapiyorum, kiyafet makineye atiyorum.. bebegi banyo ettiriyorum onla oynayip zaman geciriyorum.. ya ben uc degil 5 cocuga raziyim, ama boyle cok daha agir ve yipratici. Ise baslayacak olanlar beni anliyacak yakinda zaten :)
hele nasıl zor keşke bize karşı anlayışlı olsalar bi de! Ah ahHahaay dusununce cok hosuma gitti esimi evde 3 cocukla birakmak sonra onun yaptigi gibi mutlaka hergun farkli 3 cesit yemek istemek ayyy gormek isterdim tipi kayardi herhalde yapamazdi iste bu yuzden onlar baba biz anneyiz annelik zor
Ay gercekten cok zor daha cok kucukler ben de toplamda 20gunluk rapor aldim 10gun daha alip ucretsize ayrilcamBenim iznimde 28inde bitiyor
Böyle iş mi olur yaaa. El kadar bebe nasıl bırakılır kime bırakılır :/ anlamış değilim.
İş yeriyle konuşup çıkışımı yapmasını isteyeceğim en azından işsizlik maaşı alırım :/
Gayet güzel canım....
Kızlar bu boy kilo konusu kafanıza takıldığında persentil (porsentil) eğrisi denilen grafikler var oradan bakarsanız ideal aralığı görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?