Cnm nerden baktın bende bakayımSagol canim.baktim simdi kilomuz %69 boyumuz %96 cikti.
Zaten kilolu degil uzun bir bebekti :)
Tesekkurler tekrar bu sekilde takip etmek daha faydali olacak sanirim
Cnm nerden baktın bende bakayım
Biraz hareketlenince bunaltiyorlar canim. Zaten onemli olan kaliteli vakit gecirmek cok vakit degil. Uzuun bir tatile gitmedim ama canakkale gezisi yaptik ark.larla 1gece kaldik o zaman birakmistik kizim 2gasindaydi. Bi kez de ist.a dugune gidince biraktik gece gec donunce almadik uyandirmaya kiyamadik ertesi gun okul cikisinda hasretinden oluyordum :))) yalniz biraz ozlemek kesinlikle anne-cocuk arasindaki bagi kuvvetlendiriyorÖyle valla cnm çok bunlms yazin çocuğu kvdeye bırakıp tatile gtceklerms sen bunalmadn mi diyo insan bunalir mi çocuğundan
Cok erken baslamis cok hareketli olacak heralde :))) benimkiler yuzustu yatinca agliyorlar hemenKızlar benim oğlanı yuzustu yatryorm içeri gidiyrm bi geliyorm sırt üstü donmusyoruluyo atiyo kendini yana doğru
Kızlar bebeğim hastalandı ateşi car 38 5
Götürdüm cnm üstü açık dursun üç gün calpol ver geçmezse cumartesi antibiyotik içir dedi birax boğazında kızarıklık varmış bende gribim ofDoktora gotur bence canim. 38.5 yuksek bence
Canim kolik degilde baska bir SIKINTISIMI var acaba.. bu kadar uzun suren gaz sancilari filan ne biliyim bilemedim.. dilerim cabucak gecer bu durumKızım bir kac gun sonra 2 aylık olacak kolik ağlamaları azalacağına neden çoğalıyor..
Aksam 18 gibi baslayan aglamalarımıza yeni saat dilimi eklendi kac gundur öğlen başlayıp 4-5 E kadar sürüyor sonra uykuya dalıyor 6 gibi uyanıp aksam 9-10 a kadar sürüyor bu normalmi?
Artık bittim desem İnanırmısınız? Eşim işten 20.30 da gelıyor o saate kadar tekim.
Annem bir kac gunlugune sehır dısına cıktı bende evimde kalmak istemıyorum sanki beni boguyor gibi cok yalnızmısım gibi gelıyor annemdeyim Bu sebepten..
Kardesm ve kuzenim su saate kadar benımle ugrastı inanamıyorlar sinirleri zıpladı ..
Size resmimi cekıp yollasam tanınmayacak haldeyim hoş tanışmıyoruz ama halimden anlarsınız damlalar hiç bir işe yaramıyor bosuna kullanmasam mı dıyorum .. Fön sesleri anne karnı sesleri kundaklar masajlar yaglar Hıc biri para etmıyor salıncak gibi besık var onda da durmuyor sadece battanıyede sallarsak susuyor onu da tek basıma yapamıyorm. Yemek yapmayalı uzun Zaman oldu. Olumlu olmak olumlu düşünmek gülücükler saçmak istiyorum yok olmuyor.. Aksam esım geldıgnde biraz toparlanıp eskısı gibi cay demleyıp koyun koyuna içmek istiyorum tv izlemek sıkılınca dısarı cıkmak biraz nefes Almak falan.. Sling kanguru aldım mumkun degıl içinde durmuyor smdı uyuyor ben saat 6 yi dusunuyorum ne yapıcam dıye sonra gece 3 nobeti var..
İsyan etmiyorum şükür diyorum hep ama cok çaresiz hissedıyorum..!
inşallah yapıyorlardir yoksa çok zor öyle sabah akşam ağrımasiKolay bi şekilde olur inşallah ama işte emzirrken yapıyorlar mı yarısı gömük dişin her sabah bide akşam çok agryo şuan felaket agryo mesela
Canım ya şimdi böyle hissesiyorsunBen tam 30um sorarsan 45falan derim
Sen kaç yaşındasın canım?Valla gözler kocaman oldu
25 li yıllarm geldi gözüme
Canım çok geçmiş olsun çok zor ama öncelikle sakin olmalısınız. Bırak ağlasın bırak kussun. Sen sıcak şeylerle uğraşırken dikkatli ol. Misafir gelecegi zaman bebegin huysuzsa açık açık söyle kim ne düşünürse düşünsün. Başka zaman gelsin.Günaydınlar
Öyle yorgunum ki öyle canım sıkkın ki...
Bebeğim dün sabah 7den gece 11e dek toplam 1 saat uyudu, kolik olduğu için her Çarşamba zor geçiyor, artık Çarşambadan korkuyorum, strese giriyorum, naptıysam durmadı, şiddetli ağladı ağladı, gaz çıkarabildi, kaka yaptı, gene ağladı, sab simplexi 2 defa verdim bana mısın demedi
Üstelik alt komşum bebek görmeye gelicem dedi, 2 ayağım 1 pabuca girdi, zorla elmalı turta ve patates salatası yaptım, sanki dünyanın en zor hazırlığı gibiydi, bebek yüzünden çok zorlandım, çayı da komşu gelince demledi, kendi servis yaptı, bulaşıkları da halletti, 2 yaşında da oğlu var, o da yaramaz, sürekli çığlıkla ağlıyor, benim kız da korkuyo, daha da fenalaşıyo, sıçrıyo, bi çay içemedik kadıncağızla, neyse halimi anladı, üzüldü, keşke bugün gelmeseydim filan dedi
7ye doğru eşim geldi artık kollarım sırtım kopmuştu, bebek sürekli ya kucak ya meme istedi, öldüm bittim, affedersiniz çok sıkışmıştım, wcye gitmek lüks derlerdi de inanmazdım, eşime verdim, alelacele bir çorba yaptım, sabahtan da mantar sote yapmıştım, iyiki yapmışım, daha fırsat olmazdı, neyse işte...eşim hep beraber yemek yemek ister bebek durmayınca ye diyorum ben sonra yiyim, nöbetleşelim diyorum, istemiyo derkeeeeen saat 21.30oldu biz hala yemek yicez, açlıktan bi tuhaf olduk, eşim lafıma geldi, sırayla yedik, bebek daha da huysuzlandı, eşim evde defalarca tur attırdı, geziyo ama 1 dk susmuyo, çaresizlikten şaşırdık, sıcak su torbası koyalım dedik, ocağa suyu koydum o ara elektrik kesildi, karanlıkta telefon aradık, nereye koyduğumuzu unutmuşuz, o ara su kaynamış bile,telefonun ışığıyla suyu torbaya koyayım derken eşim seslendi koooşş koooşş kustu her yer battı diye, ben de aceleden suyu hızlı dolduruyodum su delikten geri tepti mi, sol elim tüm yandı, canımın yanmadıyla soğuk suyun altına tuttum elimi ama çok sızlıyodu, ağlamaya başladım, bebek zaten ağlıyo, eşim diyo 2niz de ağlıyosunuz, ben napiim diyo, o da yoruldu, başı ağrıdı, bana kızıyo niye karanlıkta su dolduruyosun diyoo, ben de ona kızıyorum ne acele ettiriyorsun kusarsa kussun napalım diyorum
Velhasıl okudum üfledim dualar ettim, yanan elimin acısıyla bebeği zorla tutup emzirdim, saat 23tü uyumuşuz, şükürler olsun 4 5 saat gitmişim, sonra bizim mesai tekrar başladı, az evvel zorla sallaya sallaya uyuttum, hayırlısı, inşallah biraz daha iyi geçer bugün
Benim oğlumda 2 ayda 7.5 santimetre uzadı normal yanicanlar şu boy uzaması olayı kafamı azcık karıştırdı :)
oğlum 51 cm doğdu 6 haftalıkken doktora gittik muayenede ölçtü 56 cm
yerine oturdu ben oğlanı giydirdim bilgisayarına baktı dedi sanırım yanlış ölçmüşüm galiba dedi şaşırdı
oğlum huysuzdu 2 aylıkken getirin bi daha ölçelim dedi
3 gün önce sağlıkocağında ölçtük 58 cm dedim bizim doktor hatalı ölçtü sen bi daha ölç dedim bi daha ölçtü 58 cm dedi
2 ayda 7 cm normal mi
Cnm bebeğin kaç cm doğdu ve şimdi kaç cmDoktora gotur bence canim. 38.5 yuksek bence
Ates dusurucu kullanmani tavsiye ederim, duzmezse doktora gidersin..Kızlar bebeğim hastalandı ateşi car 38 5
Götürdüm cnm üstü açık dursun üç gün calpol ver geçmezse cumartesi antibiyotik içir dedi birax boğazında kızarıklık varmış bende gribim of
Cnm bebeğin kaç cm doğdu ve şimdi kaç cm
Sağol canım gittik doktora ben de grip oldumAtes dusurucu kullanmani tavsiye ederim, duzmezse doktora gidersin..
Cok gecmis olsun canim
Maşallah canım51 cm dogdu bugun olculdu 61 cm olmus canim. 66 gunluk bugun
Kizlar verem asisinin yeri yara olucakti bizde olmadi ne zaman olur yada olan varmi :/
Büyük oğlanda 2 ay sonra yara oldu çıktı ortaya.. ama aşı tutmama olayı eskidenmiş şimdi yara olmasada tutmuşdur diyor doktorlar.Bizdede olmadı kabuk baglicak dedi kizarcak dedi hiç bisey yok
Tabiki yorulablrz ama çok bunaldm demekbana saçma geliyo yoruluyorm demek ayrı 1 hafta bırakıp gitmek bana saçma geliyo haftada bi kere zaten bırakıp çıkıyorlarmsBiraz hareketlenince bunaltiyorlar canim. Zaten onemli olan kaliteli vakit gecirmek cok vakit degil. Uzuun bir tatile gitmedim ama canakkale gezisi yaptik ark.larla 1gece kaldik o zaman birakmistik kizim 2gasindaydi. Bi kez de ist.a dugune gidince biraktik gece gec donunce almadik uyandirmaya kiyamadik ertesi gun okul cikisinda hasretinden oluyordum :))) yalniz biraz ozlemek kesinlikle anne-cocuk arasindaki bagi kuvvetlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?