2016 Şubat Anneleri

Öyle valla cnm çok bunlms yazin çocuğu kvdeye bırakıp tatile gtceklerms sen bunalmadn mi diyo insan bunalir mi çocuğundan
Biraz hareketlenince bunaltiyorlar canim. Zaten onemli olan kaliteli vakit gecirmek cok vakit degil. Uzuun bir tatile gitmedim ama canakkale gezisi yaptik ark.larla 1gece kaldik o zaman birakmistik kizim 2gasindaydi. Bi kez de ist.a dugune gidince biraktik gece gec donunce almadik uyandirmaya kiyamadik ertesi gun okul cikisinda hasretinden oluyordum :))) yalniz biraz ozlemek kesinlikle anne-cocuk arasindaki bagi kuvvetlendiriyor

Canim kolik degilde baska bir SIKINTISIMI var acaba.. bu kadar uzun suren gaz sancilari filan ne biliyim bilemedim.. dilerim cabucak gecer bu durum Sinirlerinin yipranmasini tahmin edebiliyorum..

Ben tam 30um sorarsan 45falan derim
Canım ya şimdi böyle hissesiyorsun
birkaç sene sonra diyeceklerki aa siz 4 kız kardeşmisiniz? biz 3 kız kardeşiz annemede böyle derlerdi nasıl mutlu olurdu görsen.

Valla gözler kocaman oldu
25 li yıllarm geldi gözüme
Sen kaç yaşındasın canım?
Canım çok geçmiş olsun çok zor ama öncelikle sakin olmalısınız. Bırak ağlasın bırak kussun. Sen sıcak şeylerle uğraşırken dikkatli ol. Misafir gelecegi zaman bebegin huysuzsa açık açık söyle kim ne düşünürse düşünsün. Başka zaman gelsin.

Akşam yemegi içinde benimkininde terelelli saatleri o saatler. Oyun halısına yatırıyorum durırsa ne ala durmazsa ben ayagıma yastık koyuyorum yatırıyorum hafif sallattırırken yerde yemegimi yiyorum. Eşim ve oğlumda benimle birlikte yerde yiyo . Eger duruyorsa kucagıma alıp masada yiyorum.
Benim bebiş anneci babasında durmuyor benim kucagımı istiyor. Ama ayagıma yatırdığımda da Allahtan duruyor.

Benim oğlumda 2 ayda 7.5 santimetre uzadı normal yani

Götürdüm cnm üstü açık dursun üç gün calpol ver geçmezse cumartesi antibiyotik içir dedi birax boğazında kızarıklık varmış bende gribim of

sende gripsen aslinda yardim edecek biri varsa gelsin. Emzirme disinda cok yaklasma bence bide eczanelerde maske satiloyorya ben ondan takmistim bulasmasin diye. Cok kucuklerya zor valla Allah yardimcin olsun canim

Tabiki yorulablrz ama çok bunaldm demekbana saçma geliyo yoruluyorm demek ayrı 1 hafta bırakıp gitmek bana saçma geliyo haftada bi kere zaten bırakıp çıkıyorlarms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…