2016 Şubat Anneleri

As canim Heyet değil sanırım. Tanidiksa heyet versin. Daha iyi olur. Ben 5 gün 5 gün alacağım sorun olur mu bilmiyorum zaten bir aylık süre. Seminerde başlayacağım okula

Canım heyet 30 veya 45 günlük oluyo diye biliyorum
Kısa süreli olanlar normal sağlık raporu
Yalnız ben 20 günlük alındığını bilmiyodum 5 veya 10 oluyodu en azından bizim işyerinde öyle gördüm hep

15 gün ve sonrası heyet sayılıyor canım bende sordum dr ye

Kızlar bebeğim 6 gündür kakasini yapmadı. biraz daha bekleyeyım mi zeytin yağı ile uyarayım mi?

As canim Heyet değil sanırım. Tanidiksa heyet versin. Daha iyi olur. Ben 5 gün 5 gün alacağım sorun olur mu bilmiyorum zaten bir aylık süre. Seminerde başlayacağım okula

Fakultede calisiyor 40 gunluk heyet için 20 doktordan gecmesi gerekiyor zor olur dedi o yüzden 20gun olarak vericek. Bu şekilde benim de karneye kadar geliyor seminerde giderim belki ben de

Fakultede calisiyor 40 gunluk heyet için 20 doktordan gecmesi gerekiyor zor olur dedi o yüzden 20gun olarak vericek. Bu şekilde benim de karneye kadar geliyor seminerde giderim belki ben de

O zaman okul kabul ederse 5 5 gün alsan raporu. Ben daha konusmadim okulla. Gitsek düzen bozulacaktır okulda dönem sonu zaten

Ben de
15 gün ve sonrası heyet sayılıyor canım bende sordum dr ye

Ben de 10gun uzeri uc hekim tarafından imzalaniyor heyet diye geçiyor diye duydum ama inşallah öyledir. Okulda da memur başka yere atanmis müdür yardımcısı pek bilgi vermiyor buraya yazayım dedim sagolun cevaplar için:)

O zaman okul kabul ederse 5 5 gün alsan raporu. Ben daha konusmadim okulla. Gitsek düzen bozulacaktır okulda dönem sonu zaten

Aynen rapor al dedi zaten bizim mudur yardımcısı direk. Okul farklı ilcede o yüzden benim için de en doğrusu rapor şuanda

Kızlar bebeğim 6 gündür kakasini yapmadı. biraz daha bekleyeyım mi zeytin yağı ile uyarayım mi?
Canim sadece anne sutu veriyorsan 10 gune kadar normal diyor doktorlar. Ama mama da veriyorsan bi dene derim. Benim bebegim 6 gun yapamamisti mama da yiyor. Dr fitil vermisti. Sonra da bi turlu duzelmedi. Mamayi degistirince duzeldi

Kafayı çatlattık boşver göbekteki çatlakları

Bebegi pisik olan arkadaslar.. bebeginiz sadece kakadan oturumu yoksa cistende pisik oluyormu? Ben gece cok uyandirmamak icin cisli bezi degistirmiyorum cok dolmadiginda, gece bir kere degistiriyorum yetiyor.. iyimi ediyorum bilemiyorum dogrusu :/
Bende gece ellemiyorum hiç canım mesela dün aksam 10 bucukta degstrdm sabah 10da degstrdm tekrar zaten gece bi kere emiyo bide sabah emiyo bez dolmuyo ki kaka yaptysa beklemyrm ama cisse dolunca degstryorm

Bende gece ellemiyorum hiç canım mesela dün aksam 10 bucukta degstrdm sabah 10da degstrdm tekrar zaten gece bi kere emiyo bide sabah emiyo bez dolmuyo ki kaka yaptysa beklemyrm ama cisse dolunca degstryorm
Bizim ufaklik gece iki tur daha emiyor ve altinada ediyor kaka haric :) Seninki iyiymis bakalim bizim ki ne zaman daha uzun uyumaya basliyacak. Ama taksit taksit emiyor gibime geliyor yorulunca birakiyor uyuyor beyefendi :)

Bizim ufaklik gece iki tur daha emiyor ve altinada ediyor kaka haric :) Seninki iyiymis bakalim bizim ki ne zaman daha uzun uyumaya basliyacak. Ama taksit taksit emiyor gibime geliyor yorulunca birakiyor uyuyor beyefendi :)
Benimkide gece az emiyo 10 dk en fazla her gün gece bi kere kalkmyo tabi ama genel olarak öyle canım bi 5te kalkti bide sabah 7de ondan sonra da yarım saatte bi uyandı uyumak istemyo sabahları bizimki

Yok öyle sivilce gibi değil hafif kızarıklık var sureklı suruyorum temızlıyorum bi daha suruyorum ama gecmiyo mustela denedim desitin denedim simdi popolin. Yılların pişik kremi olarak bilindiği için:)

Benimkide gece az emiyo 10 dk en fazla her gün gece bi kere kalkmyo tabi ama genel olarak öyle canım bi 5te kalkti bide sabah 7de ondan sonra da yarım saatte bi uyandı uyumak istemyo sabahları bizimki
hih ayni bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…