- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Selam kızlar. Benim bi sorum var aramızda öğretmen arkadaşlar saglikcilar vardi bi fikir verirseniz sevinirim. Benim 2 mayista rapor almaya baslamam lazım. Önce bes gun alicam sonra tanıdık bir doktor iki kere 20gunluk verebilirim dedi öyle yapicam. Ama kafama takılan bir şey var 20gunluk raporu 3 doktor mu imzaliyor heyet olarak mi geçiyor acaba? Bilen varsa cevaplasin lütfen:)
Selam kızlar. Benim bi sorum var aramızda öğretmen arkadaşlar saglikcilar vardi bi fikir verirseniz sevinirim. Benim 2 mayista rapor almaya baslamam lazım. Önce bes gun alicam sonra tanıdık bir doktor iki kere 20gunluk verebilirim dedi öyle yapicam. Ama kafama takılan bir şey var 20gunluk raporu 3 doktor mu imzaliyor heyet olarak mi geçiyor acaba? Bilen varsa cevaplasin lütfen:)
15 gün ve sonrası heyet sayılıyor canım bende sordum dr yeSelam kızlar. Benim bi sorum var aramızda öğretmen arkadaşlar saglikcilar vardi bi fikir verirseniz sevinirim. Benim 2 mayista rapor almaya baslamam lazım. Önce bes gun alicam sonra tanıdık bir doktor iki kere 20gunluk verebilirim dedi öyle yapicam. Ama kafama takılan bir şey var 20gunluk raporu 3 doktor mu imzaliyor heyet olarak mi geçiyor acaba? Bilen varsa cevaplasin lütfen:)
As canim Heyet değil sanırım. Tanidiksa heyet versin. Daha iyi olur. Ben 5 gün 5 gün alacağım sorun olur mu bilmiyorum zaten bir aylık süre. Seminerde başlayacağım okula
Fakultede calisiyor 40 gunluk heyet için 20 doktordan gecmesi gerekiyor zor olur dedi o yüzden 20gun olarak vericek. Bu şekilde benim de karneye kadar geliyor seminerde giderim belki ben de
15 gün ve sonrası heyet sayılıyor canım bende sordum dr ye
O zaman okul kabul ederse 5 5 gün alsan raporu. Ben daha konusmadim okulla. Gitsek düzen bozulacaktır okulda dönem sonu zaten
Evet Canm memnunum benm oğlan sevdi oynuyoHarika bir cevap, maşallah, çok teşekkür ederim, tatmin oldum
Sebamed, çok memnunum
bskn sana da çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım
ilknurrr22 canım senin oyun halın bondigo serüven ormanı mıydı ben de alcam da memnun musun
Canim sadece anne sutu veriyorsan 10 gune kadar normal diyor doktorlar. Ama mama da veriyorsan bi dene derim. Benim bebegim 6 gun yapamamisti mama da yiyor. Dr fitil vermisti. Sonra da bi turlu duzelmedi. Mamayi degistirince duzeldiKızlar bebeğim 6 gündür kakasini yapmadı. biraz daha bekleyeyım mi zeytin yağı ile uyarayım mi?
Rahatsız, oluyosa sur canım zeytinyağıKızlar bebeğim 6 gündür kakasini yapmadı. biraz daha bekleyeyım mi zeytin yağı ile uyarayım mi?
Kafayı çatlattık boşver göbekteki çatlaklarıHerkese Selamlar
Dun aılemın yanına geldık bebısle, esım bızı bıraktı döndü. 3 hafta kadar burdayız, esımle sorunlarımız var hem o yuzden geldım hem de bıraz stresten uzak durmak ıcın. Uyku duzenımız bozulur dıye korktum ama bozulmadı gıbı. Dun gece 11de yatırdım sabah 03.50de kalkdı evdekı gıbı. Umarım bozulmadan devam eder donene kadar. Ben artık mamayı daha cok verıyorum bazen gunde 2 bazen 3 kez. Once emıyor sonra doymazsa mama verıyorum cunku bazen sutum gercekten az oluyor. Bu arada 2 ayda 19kg gıtmıs, doguma gırerken catlagım pek yoktu ama sanırım kılolar bırden gıdınce belımın yanları ve gobegım catlamıs cok sınırım bozuldu, zaten kıloluyum bı de bu catlaklarla nasıl bıkını gıyıcem ben,mayo demeyın hıc yakısmıyor bana.
Rota aşısını özel sigorta karşılıyor mu? Bende yaptırcam da.[/QUOTE
Cnm bebeğin nasıl oldu
Bende gece ellemiyorum hiç canım mesela dün aksam 10 bucukta degstrdm sabah 10da degstrdm tekrar zaten gece bi kere emiyo bide sabah emiyo bez dolmuyo ki kaka yaptysa beklemyrm ama cisse dolunca degstryormBebegi pisik olan arkadaslar.. bebeginiz sadece kakadan oturumu yoksa cistende pisik oluyormu? Ben gece cok uyandirmamak icin cisli bezi degistirmiyorum cok dolmadiginda, gece bir kere degistiriyorum yetiyor.. iyimi ediyorum bilemiyorum dogrusu :/
Bizim ufaklik gece iki tur daha emiyor ve altinada ediyor kaka haric :) Seninki iyiymis bakalim bizim ki ne zaman daha uzun uyumaya basliyacak. Ama taksit taksit emiyor gibime geliyor yorulunca birakiyor uyuyor beyefendi :)Bende gece ellemiyorum hiç canım mesela dün aksam 10 bucukta degstrdm sabah 10da degstrdm tekrar zaten gece bi kere emiyo bide sabah emiyo bez dolmuyo ki kaka yaptysa beklemyrm ama cisse dolunca degstryorm
Benimkide gece az emiyo 10 dk en fazla her gün gece bi kere kalkmyo tabi ama genel olarak öyle canım bi 5te kalkti bide sabah 7de ondan sonra da yarım saatte bi uyandı uyumak istemyo sabahları bizimkiBizim ufaklik gece iki tur daha emiyor ve altinada ediyor kaka haric :) Seninki iyiymis bakalim bizim ki ne zaman daha uzun uyumaya basliyacak. Ama taksit taksit emiyor gibime geliyor yorulunca birakiyor uyuyor beyefendi :)
Yok öyle sivilce gibi değil hafif kızarıklık var sureklı suruyorum temızlıyorum bi daha suruyorum ama gecmiyo mustela denedim desitin denedim simdi popolin. Yılların pişik kremi olarak bilindiği için:)Canim bende hematem.travazol bi de johnsons baby.nin var 3u de kizarikliklari gecirdi. Cok yogun sivilce gibi oldugunda travazol kullandim bi ara hematem kullaniyordum kizarikliklar icin. Bitince j.baby.ye basladim 1gunde geciyor kizarikliklar ilk kizimda nivea kullanmistim o da hemen geciriyordu ama iceriginin cocuklar icin iyi olmadigini duymustum o yuzden ikizlere almadim
hih ayni bizimkiBenimkide gece az emiyo 10 dk en fazla her gün gece bi kere kalkmyo tabi ama genel olarak öyle canım bi 5te kalkti bide sabah 7de ondan sonra da yarım saatte bi uyandı uyumak istemyo sabahları bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?