2016 Şubat Anneleri

Desitinden bende fayda göremedim ya hiç bembeyaz olamadı yavrucağımın poposu Bakalım daha deneyecegimm

Ay ben zayıfım da noluyo mayo bile kurtaramıyo bedenimi catlaklar sardı sükret sen yinede

Bebegi pisik olan arkadaslar.. bebeginiz sadece kakadan oturumu yoksa cistende pisik oluyormu? Ben gece cok uyandirmamak icin cisli bezi degistirmiyorum cok dolmadiginda, gece bir kere degistiriyorum yetiyor.. iyimi ediyorum bilemiyorum dogrusu :/
Yani bnimkinde hafif kizariklik hep var ve günde kac kez altini değiştirdiğim belli değil bide öyle yapmasam pütür pütür pişik olcak demekki bebişim. Boşver uyansin poposunun yanması daha kötü değil mi az da olsa değiştir gece uykusu düzenliyse uyur geri zaten benimki kalkıyo az emiyo haldır huldur altini aliyorum koyuyorm uyuyo:) ama ben şey yapiyorm altini aldiktan sonra biraz daha emziriyorum mayışıyo hepten bazende direk uyuyo

Sağol canım benim .. İnşallah geçecek bu zor dönem. Ben sadece kakasini yaptigimda yıkıyorum. Aslında iyi fikir bende yikayabilirim. Bulaşık leğeni işimi görür :) herhalde. Usutmeden yavruyu yıkamaya çalışayim.
Şaka maka 1o gün sonra 3 aylık olucaz Allahın izniyle

Bebegi pisik olan arkadaslar.. bebeginiz sadece kakadan oturumu yoksa cistende pisik oluyormu? Ben gece cok uyandirmamak icin cisli bezi degistirmiyorum cok dolmadiginda, gece bir kere degistiriyorum yetiyor.. iyimi ediyorum bilemiyorum dogrusu :/
Ben de bebeğim in altını akşam 8 buçuk gibi değiştiriyorum 9 buçukta uyuyor sabah 5 -6 gibi uyandığında değiştiriyorumpişik olmadı şükür bepanten ekstra koruma pişik kremi kullanıyorum çok da memnunum.cildi çok hassas değilse sorun olmaz bence

evet canım çık zor ya gece gitmiştik acile öksürüyord'u ağlamaktan katılmıştı artık hali bile kalmamıştı ağlamaya acile gittik prosedür garip önce genel acile gittik ordaki doktor gerekli görürse çocuk doktoruna yönlendiriyormuş mecbur yönlendiriyor zaten ne anlayacak idrar için ilk denemede kakasınıda yaptı sonrakinde beze gitti idrarın çoğu az kaldı torbada kabul etmediler saat gecenin 4 buçuğu falandı bir dahada denemedik yarın tekrargideceğim hastaneye

Damak düşmesi nedir kızlar, sebebi ve belirtisi nedir, bebeğe çok zarar verir mi, nasıl düzelir?

Evet canım heyet olarak geçiyor

Benimkide gece az emiyo 10 dk en fazla her gün gece bi kere kalkmyo tabi ama genel olarak öyle canım bi 5te kalkti bide sabah 7de ondan sonra da yarım saatte bi uyandı uyumak istemyo sabahları bizimki
Benimki de öyle ya butun gun uyumazz hatta sabah 7-8 bi kalkar akşam 7-8e kadar uyumaz allahtan bi kac gundur oyun halısı kurtarıyo ondan öncesi feciydii ama akşam yatınca da 7saat falan uyuyo gecede ben rahatım uyku olarak farketmiyo tabi erken yatamadıgım için:))

Canim sadece anne sutu veriyorsan 10 gune kadar normal diyor doktorlar. Ama mama da veriyorsan bi dene derim. Benim bebegim 6 gun yapamamisti mama da yiyor. Dr fitil vermisti. Sonra da bi turlu duzelmedi. Mamayi degistirince duzeldi
Hangi mamaya geçtin canım bnm kızmda arada kabız oluyor evolvia kullanıyorum ben şuan

Son düzenleme:
Damak düşmesi nedir kızlar, sebebi ve belirtisi nedir, bebeğe çok zarar verir mi, nasıl düzelir?
Bebeklerde damak düşmesi tıbbi bir terim değildir. Bebeğin anne memesini kavrayamaması anlamına gelir. Meme başı şaşkınlığı denen bir duruma karşılık gelir.
Eğer bebek doğumdan sonra uzun bir sürenin ardından anne memesine kavuştuysa bu durum gözlenebilir. Bebek bu durumda şaşırır. İdeal olan bebeğin doğumun hemen ardından anne karnına bırakılmasıdır.
Bebeklerde damak düşmesi nedenleri
Bebeğin içgüdüleriyle anne memesini bulması, ona yapışması ve güçlü bir şekilde emmeye başlaması gerekir. Bu süreç engellenirse anne meme başını gördüğünde şaşırır ve yeterince kavrayamaz.
Netten baktım canim bi bak istersen daha detayli yaziyo uzun olur diye hepsini kopyalamadim..

Aldığı kg gayet iyiymiş canım. İnş gerek kalmaz mamaya ama zaten yaklaşık 2 ay sonra ek gıdalara başlayacagız.
Sünnet için ne kadar küçük o kadar kolaylık o kadar rahatlık temizliği çok kolay oluyor poposu gibi sadece üstten siliyorsun. İçini temizlemeye uğraşmıyorsun.
Canım bebekte hastalık olmadığı sürece idrar pişik yapmaz. Bende gece açmıyorum çünkü uykusu dağılıyor. Benimkide gece gözlerini açmadan uyanıyır. sabah 6 dan sonra gözlerini kocaman açıyor o zaman hemen çişli bezi alıyorum yoksa kaka yaparsa bez tutmuyor.
Evet canım Bekir bey. Sünnet 500 TL ydi. Ben telefonda direk sormuştum sarılıkken yapıyormusunız diye? Evet deyip bugün gelin deyince direk gittim sünnet için geldik dedim. Ekstra muayene ücreti vermedim. O ücretin içinde oda +çocuk doktoru muayenesi vardı. Doktorun cep telefonu vardı bizde ama kaydetmemişiz hastaneyi ararsan telefon ile durumunu anlatabilirsin. O sana gelip gelmeyecegini söyler. Yani boşuna para verip muayeneye gitmedende telefonda sorabilirsin canım. Enfeksiyon varken yapmıyoruz derse boşuna gitmemiş olursun

Gündüz bi kere uzun uyuyo oda sabah ben kahvaltimi yapyrm evi toplyrm uyutyrm 3 saat felan uyuyo o sirada bende yemek temzlk vakit kalırsa uyuyorm birzda

Her bezde temizlemek gerekiyor mu ? Ben günde bir kere musluk altındayken yapıyorum
Ay valla içim ürperiyor da yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…