2016 Şubat Anneleri

Gündüz bi kere uzun uyuyo oda sabah ben kahvaltimi yapyrm evi toplyrm uyutyrm 3 saat felan uyuyo o sirada bende yemek temzlk vakit kalırsa uyuyorm birzda
Herkes otutturmus düzeni bi sekilde bende alistim zaten ilk zamanlar perişandim iş güç akşam yapiyodum uyudugunda ama simdi gun icinde oyun halisina birakiyorum yatagina koyuyorum ışıklara ellerine bakınıyo o sıra yavas yavas hallediyorum

Gündüz bi kere uzun uyuyo oda sabah ben kahvaltimi yapyrm evi toplyrm uyutyrm 3 saat felan uyuyo o sirada bende yemek temzlk vakit kalırsa uyuyorm birzda

Üç saat gündüz uykusu mu supermis valla maşallah nazar deymesin.ben bi saat uyuyunca iyi uyudu diyorum çünkü genelde yarim saat civarında uyuyor gündüz. Gece uykusu güzel bizimkinin tam uyanmadan doyuruyorum ama kurulu saat gibi 3 saatte bir mizirdaniyo:)

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Yalova da menenjitten bir çocuk vefat etmiş
Şu aşıları Yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert

ya benim moralim çok bozuldu artık içim sıkılıyor doğum yaptığımdan beri hep sorunluyum sezeryan olduğum gece bile bebişe kendim bakmıştım annem uyumuştu bugüne kadar da tek kendim baktım bebitom melek gibi maşallah çok ağlamaz ama gündüz hep kucakta yada yanında ben olursam yatıyor ama şükür diyorum sebepsiz ağlamıyor ilk ay sütüm azdı mama veriyordum iki aydır ona da gerek kalmadı sütüm yetiyor çok kilo almasa da gece de uyuyor şükür 3 kere filan emmeye kalkıyor sabah 6 da uyanıyor bakması çok zor bir Bebek değil ama benim sorunum bitmiyor ilk ay sebepsiz ateş yükselmesi oldu 3-4 gün 40 derece Ateş'im düşmedi herşeye baktırdık sebebi bulunmadı annemin çevresi çok 3 kere evde Mevlüt yapıldı her biri 1 hafta belimi büktü tam herşey bitti dedim bu ay popomda Kocaman iltihap oldu sancısı ayrı oturması dert üstelik düzelmezse ameliyat riski var ve zahmetli bir ameliyat şimdi 1000 lik antibiyotik içiyorum yapacak birşey yok derken cumartesi de vertigo oldu yataktan kalkamadım bebişi emzirmek dışında gözümü bile açamadım dün de oturdum ağladım çok bitkinim çok yorgunum bebişim iyi de ben beceriksizim of Allah'ım içim sıkıldı yine

Canım öok şükür bebek rahat bırakıyor ya bir de o rahatsız etse allah korusun
İnşallah sıkıntılarında geçer. Bak kendin diyorsun ilk gece kendim baktım diye. Maşallah sana... Nazar alıyorsundur bol bol oku okut kendini.
Dme öyle herkese çocuk iyi ben iyiyim falan diye
Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulursun inşallah

Her bezde temizlemek gerekiyor mu ? Ben günde bir kere musluk altındayken yapıyorum
Ay valla içim ürperiyor da yaparken
Yok canım her defasında yapma oda sakıncalı. Hem tahriş olabilir hemde çok fazla uyarmış olursun. Pedagoglar bebek bile olsa fazla uyarmadan temizlik yapılmasını tavsiye ediyor.

Hangi mamaya geçtin canım bnm kızmda arada kabız oluyor evolvia kullanıyorum ben şuan
Golden goat mamayı kesinlikle tavsiye ederim, keçi sütlü gaz , kabızlık vs olmadi hiç , okudugum yorumlarda da hiç olumsuz bişey görmemiştim 40tl civarinda eczanelerde vardir sanirim ben netten aliyorum

Iyi aksamlar.gecengun gogsumun ucunda süt kabarcigi olusmustu ve mastite dönmesin diye acimasina ragmen bebise emdirip ovaladim damar acilmisti..yalniz bugün aci agri yok ama gögsüm sanki süt dolu gibi yer yer sert ..dugum dügüm gibi icerisi.beni rahatsiz eden bi agrim yok ama korkuyorum.ne yapayim.gecermi kendiliginden emdikce

Bence sık sık emzir veya sağmalısın. Sanki mastit e doğru gidiyorsun gibime geliyor.

Bence sık sık emzir veya sağmalısın. Sanki mastit e doğru gidiyorsun gibime geliyor.
Uff demee agrimiyo diye rahattim..bebis ilk tutarken bi aciyo ucu.o beze patladi zaten kendisi.nasil acicam ben bu gogsu ya emiyo bebis ama.sanki pompa tutsam ozamn acir gibi o siskinlikler

Simdi vicdan denen sey ile basbasayim
Gunduz oglum en uzun yarim saat uyuyor gece de 2.5 saatte bir uyaniyor

Gece emzirme sonrası 60 cc mama verirsem 5 saat uyuyor vermezsem sık sık uyaniyor ikilemde kaldim resmen

Annesin emzirmeye kalkman lazim ne o mama falan vermeler aaaaa

Ama gunduz zaten uyumuyorsunuz bari gece rahat dip uyuyun ver mamayi

Canim sadece anne sutu veriyorsan 10 gune kadar normal diyor doktorlar. Ama mama da veriyorsan bi dene derim. Benim bebegim 6 gun yapamamisti mama da yiyor. Dr fitil vermisti. Sonra da bi turlu duzelmedi. Mamayi degistirince duzeldi
sadece anne sütü veriyorum canım ben dr de 5 güne kadar demişti gene de sizlere sormak istedim teşekkür ederim cevabın için. kendi yapsın istiyorum bekliyorum da yapmadı daha yarın belki zeytin yağı ile uyarırım.

İlk zamanlar tabiki cok zordu smdi büyüdüler rahatız biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…