Herkes otutturmus düzeni bi sekilde bende alistim zaten ilk zamanlar perişandim iş güç akşam yapiyodum uyudugunda ama simdi gun icinde oyun halisina birakiyorum yatagina koyuyorum ışıklara ellerine bakınıyo o sıra yavas yavas hallediyorumGündüz bi kere uzun uyuyo oda sabah ben kahvaltimi yapyrm evi toplyrm uyutyrm 3 saat felan uyuyo o sirada bende yemek temzlk vakit kalırsa uyuyorm birzda
Teşekkürler .. Hahayy ilk denemeydi cok eglenceliymissEvet ayarlardan Eki Görüntüle 1820840
Genel klavye dikte
Gündüz bi kere uzun uyuyo oda sabah ben kahvaltimi yapyrm evi toplyrm uyutyrm 3 saat felan uyuyo o sirada bende yemek temzlk vakit kalırsa uyuyorm birzda
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunBebeklerde damak düşmesi tıbbi bir terim değildir. Bebeğin anne memesini kavrayamaması anlamına gelir. Meme başı şaşkınlığı denen bir duruma karşılık gelir.
Eğer bebek doğumdan sonra uzun bir sürenin ardından anne memesine kavuştuysa bu durum gözlenebilir. Bebek bu durumda şaşırır. İdeal olan bebeğin doğumun hemen ardından anne karnına bırakılmasıdır.
Bebeklerde damak düşmesi nedenleri
Bebeğin içgüdüleriyle anne memesini bulması, ona yapışması ve güçlü bir şekilde emmeye başlaması gerekir. Bu süreç engellenirse anne meme başını gördüğünde şaşırır ve yeterince kavrayamaz.
Netten baktım canim bi bak istersen daha detayli yaziyo uzun olur diye hepsini kopyalamadim..
bskn denedim ama olmadi .super bisey.yazmak cok zor oluyo bebeyle
Pratik yaptıkça alışıyorsunuz merak etmeyin.bazen saçma sapan şeyler yazıyor o kısmı gıcık . bir de çocuk ağlarken olmuyorTeşekkürler .. Hahayy ilk denemeydi cok eglenceliymiss
Yazmaktan daha kolay ama güzelmiş sağ olPratik yaptıkça alışıyorsunuz merak etmeyin.bazen saçma sapan şeyler yazıyor o kısmı gıcık . bir de çocuk ağlarken olmuyor
İnşallah geçer canımÖksürük devam ediyor cnm. Araştırma hastanesine götürdüm. Bronşiyolit dedi. 19 tane antibiyotik iğne verdi. Bugün bitti ama öksürük devam. Yrn kontrole götürcez. Öksürük kolay kolay geçmiyormuş
Canım öok şükür bebek rahat bırakıyor ya bir de o rahatsız etse allah korusunya benim moralim çok bozuldu artık içim sıkılıyor doğum yaptığımdan beri hep sorunluyum sezeryan olduğum gece bile bebişe kendim bakmıştım annem uyumuştu bugüne kadar da tek kendim baktım bebitom melek gibi maşallah çok ağlamaz ama gündüz hep kucakta yada yanında ben olursam yatıyor ama şükür diyorum sebepsiz ağlamıyor ilk ay sütüm azdı mama veriyordum iki aydır ona da gerek kalmadı sütüm yetiyor çok kilo almasa da gece de uyuyor şükür 3 kere filan emmeye kalkıyor sabah 6 da uyanıyor bakması çok zor bir Bebek değil ama benim sorunum bitmiyor ilk ay sebepsiz ateş yükselmesi oldu 3-4 gün 40 derece Ateş'im düşmedi herşeye baktırdık sebebi bulunmadı annemin çevresi çok 3 kere evde Mevlüt yapıldı her biri 1 hafta belimi büktü tam herşey bitti dedim bu ay popomda Kocaman iltihap oldu sancısı ayrı oturması dert üstelik düzelmezse ameliyat riski var ve zahmetli bir ameliyat şimdi 1000 lik antibiyotik içiyorum yapacak birşey yok derken cumartesi de vertigo oldu yataktan kalkamadım bebişi emzirmek dışında gözümü bile açamadım dün de oturdum ağladım çok bitkinim çok yorgunum bebişim iyi de ben beceriksizim of Allah'ım içim sıkıldı yine
Yok canım her defasında yapma oda sakıncalı. Hem tahriş olabilir hemde çok fazla uyarmış olursun. Pedagoglar bebek bile olsa fazla uyarmadan temizlik yapılmasını tavsiye ediyor.Her bezde temizlemek gerekiyor mu ? Ben günde bir kere musluk altındayken yapıyorum
Ay valla içim ürperiyor da yaparken
Golden goat mamayı kesinlikle tavsiye ederim, keçi sütlü gaz , kabızlık vs olmadi hiç , okudugum yorumlarda da hiç olumsuz bişey görmemiştim 40tl civarinda eczanelerde vardir sanirim ben netten aliyorumHangi mamaya geçtin canım bnm kızmda arada kabız oluyor evolvia kullanıyorum ben şuan
Bence sık sık emzir veya sağmalısın. Sanki mastit e doğru gidiyorsun gibime geliyor.Iyi aksamlar.gecengun gogsumun ucunda süt kabarcigi olusmustu ve mastite dönmesin diye acimasina ragmen bebise emdirip ovaladim damar acilmisti..yalniz bugün aci agri yok ama gögsüm sanki süt dolu gibi yer yer sert ..dugum dügüm gibi icerisi.beni rahatsiz eden bi agrim yok ama korkuyorum.ne yapayim.gecermi kendiliginden emdikce
Uff demee agrimiyo diye rahattim..bebis ilk tutarken bi aciyo ucu.o beze patladi zaten kendisi.nasil acicam ben bu gogsu ya emiyo bebis ama.sanki pompa tutsam ozamn acir gibi o siskinliklerBence sık sık emzir veya sağmalısın. Sanki mastit e doğru gidiyorsun gibime geliyor.
sadece anne sütü veriyorum canım ben dr de 5 güne kadar demişti gene de sizlere sormak istedim teşekkür ederim cevabın için. kendi yapsın istiyorum bekliyorum da yapmadı daha yarın belki zeytin yağı ile uyarırım.Canim sadece anne sutu veriyorsan 10 gune kadar normal diyor doktorlar. Ama mama da veriyorsan bi dene derim. Benim bebegim 6 gun yapamamisti mama da yiyor. Dr fitil vermisti. Sonra da bi turlu duzelmedi. Mamayi degistirince duzeldi
Sagol canım biraz huysuzdu bugün ama öyle çok değil bilemedim beklemeli miyim daha bu yüzden.yarında yapmaz ise belki sürerim. Zeytinyağını isitip soğutmama gerek yok di mi?Rahatsız, oluyosa sur canım zeytinyağı
İlk zamanlar tabiki cok zordu smdi büyüdüler rahatız biraz dahaHerkes otutturmus düzeni bi sekilde bende alistim zaten ilk zamanlar perişandim iş güç akşam yapiyodum uyudugunda ama simdi gun icinde oyun halisina birakiyorum yatagina koyuyorum ışıklara ellerine bakınıyo o sıra yavas yavas hallediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?