- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Canım bende deniyeyim ozaman doktora sorayım teşekkür ederim çok üzülüyorum ahh yavrum minik bebeğim akşam ne zorlandı yine 6.günde zeytinyağıyla yaptı çatlıyacak gibi ağlıyorGolden goat mamayı kesinlikle tavsiye ederim, keçi sütlü gaz , kabızlık vs olmadi hiç , okudugum yorumlarda da hiç olumsuz bişey görmemiştim 40tl civarinda eczanelerde vardir sanirim ben netten aliyorum
Tamam canım teşekkür ederim bende hemen yapayım birde öyle deniyeyim evde var hergün yiyordum benGunde yarim kilo icilebiliyor.. yarim kiloya 4-5 adet incir yetiyor.. ben tek seferlik yapiyorum 300gr suya 3 adet incir.. tadida yeterince tatli oluyor(bu arada incirleri ikiye bolup kaynatiyorum) Yalniz biraz kaynara cikinca altini kapat birak demlensin vitamini cok olmemeli Suyunu ic incirleri ye :))
Yemekte fayda etmeli aslinda canim.. ama suyu bilemiyorum hani o sekilde yapilinca cok fayda ediyormus :) illa su olacak icinde yaniTamam canım teşekkür ederim bende hemen yapayım birde öyle deniyeyim evde var hergün yiyordum ben
Marketten ucuz olduğu kesinBizim burda da kemeralti var aslinda oraya bakabilirim.. Pazar hic aklima gelmemisti, oralarda daha ucuz olur dimi.. Markette 8 lira verdip aldim icinden 9 tane cikinca ben sok :)))
çok teşekkür ederim evde de sürekli okunuyor aslında nazar paratoneri var bu durumda bende yoksa hepsi bende toplanamazdı sanırım bebiş uyanıkken çok pozitifim de uyurken herşey birikiyor gibi
bence uyku da gıda arada Bebek de güzel uyuduğu Zaman sabah kalktığında daha Mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca anne ne kadar güçlü ve sağlam kalırsa bebiş için o kadar iyi hergün gerek olmasa bile uykusuzluğun bunalttığı günler vermek ikiniz için de faydalı olabilir neredeyse 3. aya geldik 60 cc onlar için zaten ufak bir ölçü anne sütü alınlarını etkilemez bile
Günaydın kızlar bu incir suyu işe yaradı galiba gece 5 gibi sol göğüsüm çok sertleşti acıdığı için kalkıp sağmak zorunda kaldım.. Göğüslerim iyi dolduğu için tek göğsüm yetiyor sağı emzirince sol iyice dolmuş.. Yalnız yazlıkta koca kutu inciri 10-15 liraya almayanı dövüyolardı şimdi marketten alınca pahalı geldi pehVarmı uygun bir yer alalım :))
Gunde yarim kilo icilebiliyor.. yarim kiloya 4-5 adet incir yetiyor.. ben tek seferlik yapiyorum 300gr suya 3 adet incir.. tadida yeterince tatli oluyor(bu arada incirleri ikiye bolup kaynatiyorum) Yalniz biraz kaynara cikinca altini kapat birak demlensin vitamini cok olmemeli Suyunu ic incirleri ye :))
bim hic aklima gelmedi dogrusu, ama ambalajli seyler daha pahali maliyeti var cunku, bim'dede cok ucuz degildir tahminimce. Sen bakiver fiyatina bana soylersinzaten haftada 2 bazen 3 kez veriyorum
O da doymadigini hissedersem ya da aşırı uykusuzsam
beni birakmasindan korkuyorum
senden bekledigim konu ve cevap gelmis bugun bende bi deniyeyim
burda tek market meshur AVM BİM vargidip bakayim
Ankarada otursaydin gimat diye bi market var büyük baya ordada varsa baj fiyatını bilmiyorum da kp almsti öyle bi incir yemedim o kadar güzeldi ki tadıGünaydın kızlar bu incir suyu işe yaradı galiba gece 5 gibi sol göğüsüm çok sertleşti acıdığı için kalkıp sağmak zorunda kaldım.. Göğüslerim iyi dolduğu için tek göğsüm yetiyor sağı emzirince sol iyice dolmuş.. Yalnız yazlıkta koca kutu inciri 10-15 liraya almayanı dövüyolardı şimdi marketten alınca pahalı geldi pehVarmı uygun bir yer alalım :))
Canım bimden almstk eşim bana 400 grami 6 liraydi sanırımbim hic aklima gelmedi dogrusu, ama ambalajli seyler daha pahali maliyeti var cunku, bim'dede cok ucuz degildir tahminimce. Sen bakiver fiyatina bana soylersin
Peynir yemeyince insan ne yiyeceğini sasiriyoBizimki hala uyuyor. Arada kalktik oynadik emdik vs... Uykuda babaya çeksinn dedim umarım gerçek olacak babası 24 saat uyuyabilir hemi de bu bir taşın üstü bile olabilir :)) neyse acıktım kalksam kahvaltı hazirlamatq uyanacak, uyusam da uyanıyor hemen. Su ara çok atarliyiz :) bir de artık bana daha bağımlı hissediyorum ve bu çok hoşuma gidiyor :) oğlum koca bir delikanlıolacak yaa... Etrafa ilgisi çok arttı farklı bir ortama girince anında susup etrafı izliyor bu da ağlama krizlerinde işime yarayabilir neyse kırk gün kahvaltısı annem ve kv hazırladı ahhh o günler ne yiyeceğimi bile bilmiyorum süt alerjisi suphesinden...hatta ben yumurtadan da supheleniyorum patatesten bıktim artik
HahaSimdi benim oğlumun iştahı kapandi galiba ve uyumayan çocuk uyudu
Sabah 7de uyandi 5 dk emzirdim uyuduk birlikte
9.30 da kalkti 2 dk emdi uyudu yine
su an sanırım rüyalar görüyor değişik ses çıkarmalar, sankim peşinden atli kovaliyormus gibi nefes nefese kalmalar, birine birşey anlatiyormus gibi tavirlar hayirdir
Canım bi nane limon aklıma geliyo baş agrin için de parol iç dicem ama hiç bi faydası yojKızlar boğazlarım şiş ve burun akıntım var. Baş Ağrı'sını söylemiyorum bile. Emziriyorum doğal yoldan ne kullanayım da geçsin. Bebeğime geçsin istemiyorum
Daha yeni geçti ya.sık sık emzir geçiyor. O kabarcık patlamış nasıl olsa benimde aynıydıIyi aksamlar.gecengun gogsumun ucunda süt kabarcigi olusmustu ve mastite dönmesin diye acimasina ragmen bebise emdirip ovaladim damar acilmisti..yalniz bugün aci agri yok ama gögsüm sanki süt dolu gibi yer yer sert ..dugum dügüm gibi icerisi.beni rahatsiz eden bi agrim yok ama korkuyorum.ne yapayim.gecermi kendiliginden emdikce
Ana bedava hemen aliyim bugun :)))Canım bimden almstk eşim bana 400 grami 6 liraydi sanırım
bim hic aklima gelmedi , ama ambalajli seyler daha pahali maliyeti var cunku, bim'dede cok ucuz degildir tahminimce. Sen bakiver fiyatina bana soylersin
Hahao seslerden korkyrm ben bazen benimkide sesli guluyo uyurken arada
6705 sayfaya bakar misin.nizde konusmustuk bu konuyuŞuan yaptırmayı dusunmuyoruz haftasonu cocuk dr una yinede soracagım eğer gerçekten ikna edici bir yanıt verirse yaptırırım yoksa hiç ama hiç düşünmüyorum valla
gitti al bariAna bedava hemen aliyim bugun :)))
ben alıstım gece duyuyorm da hep esım duyunca kalk bi bak cocuga niye öyle sesler cıkaryo ki bisey mi oldu napıyo öyle diye bi sürü soru soruyo
gecen aiiyyy diye bi ses cikardi uykuda
ben sok esim firladi yataktan gidip tepesinde ona bakti bu ses bizimkinden mi geldi dedi o da sok
gormemis ana babayiz,
bize hersey olaganustu geliyor
Limon turunçgillerden ya gaz yapanlar arasında gaz yapar korkusundan yapıp içemedim Can'ım ya. Parol süte geçer mi ki ?Canım bi nane limon aklıma geliyo baş agrin için de parol iç dicem ama hiç bi faydası yoj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?