2016 Şubat Anneleri

Golden goat mamayı kesinlikle tavsiye ederim, keçi sütlü gaz , kabızlık vs olmadi hiç , okudugum yorumlarda da hiç olumsuz bişey görmemiştim 40tl civarinda eczanelerde vardir sanirim ben netten aliyorum
Canım bende deniyeyim ozaman doktora sorayım teşekkür ederim çok üzülüyorum ahh yavrum minik bebeğim akşam ne zorlandı yine 6.günde zeytinyağıyla yaptı çatlıyacak gibi ağlıyor

Tamam canım teşekkür ederim bende hemen yapayım birde öyle deniyeyim evde var hergün yiyordum ben

Bizim burda da kemeralti var aslinda oraya bakabilirim.. Pazar hic aklima gelmemisti, oralarda daha ucuz olur dimi.. Markette 8 lira verdip aldim icinden 9 tane cikinca ben sok :)))
Marketten ucuz olduğu kesin
Hemde pazarda birkaç çeşit oluyor tadına bakarak alabiliyorsun. Markettekiler kapalı satılıyor.

zaten haftada 2 bazen 3 kez veriyorum
O da doymadigini hissedersem ya da aşırı uykusuzsam
beni birakmasindan korkuyorum

senden bekledigim konu ve cevap gelmis bugun bende bi deniyeyim
burda tek market meshur AVM BİM var gidip bakayim

Simdi benim oğlumun iştahı kapandi galiba ve uyumayan çocuk uyudu

Sabah 7de uyandi 5 dk emzirdim uyuduk birlikte
9.30 da kalkti 2 dk emdi uyudu yine

su an sanırım rüyalar görüyor değişik ses çıkarmalar, sankim peşinden atli kovaliyormus gibi nefes nefese kalmalar, birine birşey anlatiyormus gibi tavirlar hayirdir

bim hic aklima gelmedi dogrusu, ama ambalajli seyler daha pahali maliyeti var cunku, bim'dede cok ucuz degildir tahminimce. Sen bakiver fiyatina bana soylersin

Kızlar boğazlarım şiş ve burun akıntım var. Baş Ağrı'sını söylemiyorum bile. Emziriyorum doğal yoldan ne kullanayım da geçsin. Bebeğime geçsin istemiyorum

Ankarada otursaydin gimat diye bi market var büyük baya ordada varsa baj fiyatını bilmiyorum da kp almsti öyle bi incir yemedim o kadar güzeldi ki tadı

Bizimki hala uyuyor. Arada kalktik oynadik emdik vs... Uykuda babaya çeksinn dedim umarım gerçek olacak babası 24 saat uyuyabilir hemi de bu bir taşın üstü bile olabilir :)) neyse acıktım kalksam kahvaltı hazirlamatq uyanacak, uyusam da uyanıyor hemen. Su ara çok atarliyiz :) bir de artık bana daha bağımlı hissediyorum ve bu çok hoşuma gidiyor :) oğlum koca bir delikanlı olacak yaa... Etrafa ilgisi çok arttı farklı bir ortama girince anında susup etrafı izliyor bu da ağlama krizlerinde işime yarayabilir neyse kırk gün kahvaltısı annem ve kv hazırladı ahhh o günler ne yiyeceğimi bile bilmiyorum süt alerjisi suphesinden...hatta ben yumurtadan da supheleniyorum patatesten bıktim artik

Peynir yemeyince insan ne yiyeceğini sasiriyo ben peynirin her çeşidini çok seviyorum kahvaltıda yemedm bi hafta şut alerjisi mi var diye kahvaltı bile yapmiyodum

Haha o seslerden korkyrm ben bazen benimkide sesli guluyo uyurken arada

Kızlar boğazlarım şiş ve burun akıntım var. Baş Ağrı'sını söylemiyorum bile. Emziriyorum doğal yoldan ne kullanayım da geçsin. Bebeğime geçsin istemiyorum
Canım bi nane limon aklıma geliyo baş agrin için de parol iç dicem ama hiç bi faydası yoj

Daha yeni geçti ya.sık sık emzir geçiyor. O kabarcık patlamış nasıl olsa benimde aynıydı

bim hic aklima gelmedi , ama ambalajli seyler daha pahali maliyeti var cunku, bim'dede cok ucuz degildir tahminimce. Sen bakiver fiyatina bana soylersin

Haha o seslerden korkyrm ben bazen benimkide sesli guluyo uyurken arada

gecen aiiyyy diye bi ses cikardi uykuda
ben sok esim firladi yataktan gidip tepesinde ona bakti bu ses bizimkinden mi geldi dedi o da sok

gormemis ana babayiz,
bize hersey olaganustu geliyor

Ana bedava hemen aliyim bugun :)))
gitti al bari tadıda guzeldi ben biimin diye pek bisey beklemiyodum

gecen aiiyyy diye bi ses cikardi uykuda
ben sok esim firladi yataktan gidip tepesinde ona bakti bu ses bizimkinden mi geldi dedi o da sok

gormemis ana babayiz,
bize hersey olaganustu geliyor
ben alıstım gece duyuyorm da hep esım duyunca kalk bi bak cocuga niye öyle sesler cıkaryo ki bisey mi oldu napıyo öyle diye bi sürü soru soruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…