ya oyle deme bimi ben yeni kesvettim cok guzel seyleri var.. bize yakinda bir tane acildi, acilmaz olaydigitti al baritadıda guzeldi ben biimin diye pek bisey beklemiyodum
ben alıstım gece duyuyorm da hep esım duyunca kalk bi bak cocuga niye öyle sesler cıkaryo ki bisey mi oldu napıyo öyle diye bi sürü soru soruyo
yok canm parolu emzirirken icebiliyosn hastanden cıktgımda doktor vermsti zaten banaLimon turunçgillerden ya gaz yapanlar arasında gaz yapar korkusundan yapıp içemedim Can'ım ya. Parol süte geçer mi ki ?
o waffledan bende alcam her sefernde unutuyorm yaaya oyle deme bimi ben yeni kesvettim cok guzel seyleri var.. bize yakinda bir tane acildi, acilmaz olaydihergun un helvasindan yiyorum tiryakisi oldum.. guzel ve kaliteli seyleri var Hollanda sirop waffle'i zaten superdi ondan hep alirdim, nerden bulmuslarsa ucuzada satiyolar, tavsiye ederim..
Yalova da menenjitten bir çocuk vefat etmiş
Şu aşıları Yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert
Biz 2 aylık olduk bazen ayaklarının üzerine bastırıyorum kısa süreli acaba zararı var mıdır bilen var mı
Kızlar boğazlarım şiş ve burun akıntım var. Baş Ağrı'sını söylemiyorum bile. Emziriyorum doğal yoldan ne kullanayım da geçsin. Bebeğime geçsin istemiyorum
Teşekkür ederimmenenjite neden olan virüs ve bakteriler de çeşit çeşit canım yani aşı yaptırınca tamamen korunmuş olunmuyor zaten.
ben de tutuyorum bazen, kısa süre olduktan sonra sorun olmaz zaten bebek kendisini bırakıyor kendi kendilerini koruyor onlar
yarım limon suyuna yarım tatlı kaşığı bal ve biraz zencefil rendeleyip bir fincan sıcak suyla karıştırıp içerseniz iyi gelir.
Bende de vardi cnm.yeni atlattim.bebekle hasta olmak cok zor cidden.bende ihlamur tarcin zencefil hibuskus kaynattim ictim balla tatlandirarak.arada minoset veya parol aldim oyle oyle gecti.bol da sicak limonlu balli su ictim.gecms olsunKızlar boğazlarım şiş ve burun akıntım var. Baş Ağrı'sını söylemiyorum bile. Emziriyorum doğal yoldan ne kullanayım da geçsin. Bebeğime geçsin istemiyorum
Evet kullanmk lazim.ben bir haftadr gebelikte de ictigim gynferro iciyorum.dogumdan sonra da ic demsti dr ama onemsemedm.bakalım faydası olur umarim.ama bu demir ekskligi icin vitamin de iceriyo mu bilmiyorum.bakmak lazimcanım bende kansızlık varmış sağlık ocağındaki hemşire çok bitkin göründüğümü söylemişti ısrarla kan tahlilili yapmak istedi bende uykusuzluktan demiştim ilk ay gittiğimizde tahlil yapılmıştı sonuçları almamıştım onlara baktı kansızlık varmış şimdi aklıma gelirse santafer ve decavit almaya çalışıyorum unutmazsam çünkü çok halsiz ve bitkinim her gören aynı şeyi söylüyor tüm gün kızımla ayaktayız sadece kucakta durmuyor ayakta ve şarkı söylemem gerekiyor çünkü buna rağmen çok ağladığu oluyor akşamları saymıyorum zaten her akşam arabayla geziyoruz bence sende kullan vitamin
Tabiki aşı mantığının nasıl olduğunu biliyorum ama Allah korusun yaptırmadığın zaman acaba mı diye düşünmek , vicdan azabı , milletin baskısı,menenjite neden olan virüs ve bakteriler de çeşit çeşit canım yani aşı yaptırınca tamamen korunmuş olunmuyor zaten.
ben de tutuyorum bazen, kısa süre olduktan sonra sorun olmaz zaten bebek kendisini bırakıyor kendi kendilerini koruyor onlar
yarım limon suyuna yarım tatlı kaşığı bal ve biraz zencefil rendeleyip bir fincan sıcak suyla karıştırıp içerseniz iyi gelir.
Peynir yemeyince insan ne yiyeceğini sasiriyoben peynirin her çeşidini çok seviyorum kahvaltıda yemedm bi hafta şut alerjisi mi var diye kahvaltı bile yapmiyodum
Ya bende aile hekimliğinde hemşireyim eşimde aile hekimim taşra bi köyde calısıyoruz şimdiye kadar hiç bir bebeğime yapmadım ve yazın o bi kaç günlük ishaller dısında henüz rotavirüs görmedik yani birazda yasam koşullarıyla alakalı benim mersinde yaşayan yiğenlerim geçirmişlerdi... Ya bide tüm aşıların ithal oldugunu düşünce hiç istemiyorum bakalım yaptırmayacağım heralde ama işte sorumlulu almakta zor o yuzden sormuş olmak için bi soracagım dr A6705 sayfaya bakar misin.nizde konusmustuk bu konuyu
Parol (parasetamol) grubu ilaçlar bebeklerde hamilelerde ve emzirenlerde güvenle kullanılabilen tek ilaç grubu yuksek dozlarda bile kullanılabiliyorLimon turunçgillerden ya gaz yapanlar arasında gaz yapar korkusundan yapıp içemedim Can'ım ya. Parol süte geçer mi ki ?
Tabiki aşı mantığının nasıl olduğunu biliyorum ama Allah korusun yaptırmadığın zaman acaba mı diye düşünmek , vicdan azabı , milletin baskısı,canciğern hastayken bir de bunlarla savaşmak...
Ya bende aile hekimliğinde hemşireyim eşimde aile hekimim taşra bi köyde calısıyoruz şimdiye kadar hiç bir bebeğime yapmadım ve yazın o bi kaç günlük ishaller dısında henüz rotavirüs görmedik yani birazda yasam koşullarıyla alakalı benim mersinde yaşayan yiğenlerim geçirmişlerdi... Ya bide tüm aşıların ithal oldugunu düşünce hiç istemiyorum bakalım yaptırmayacağım heralde ama işte sorumlulu almakta zor o yuzden sormuş olmak için bi soracagım dr A
Çok şey denerim ama gazdan korkuyorum Can'ım inan ama artık dayanamıyorum ne olursa olsun. Herşeyi yapıcamBende de vardi cnm.yeni atlattim.bebekle hasta olmak cok zor cidden.bende ihlamur tarcin zencefil hibuskus kaynattim ictim balla tatlandirarak.arada minoset veya parol aldim oyle oyle gecti.bol da sicak limonlu balli su ictim.gecms olsun
Ayy bugün ben çok duygusalım ya
6 sene önce bugün anne oldum ben. Düşünüyorrum düşünüyorum eskilere daldım gittiiimm.
Hayatımın nasıl biranda degiştiği...
Davul çalsa uyanmazken iki ıhh ıhh sesiyle yataktan nasıl fırladığımı... Bu fırlamalar sonucu vertigoya yakalandığımı..
Uyusun diye gözünün içine bakarken, çok uyuduğunda da özleyip uyansın diye yanaklarıyla oynadığımı...
Altını degiştirirken ki acemiliğimi...
Her alt açışımda çiş içinde kaldığımı..
Arka arkaya 3.4 gece hiiç uyumadan saatlerce kucagında bebek ile ayakta pişpişleyerek sabah ettiğimi..
Hastayken başında oturur vaziyette uyuduğumu...
Sıcak çay içmeyi nasıl özlediğimi..
Hayatımdaki herşeyi,herkesi,eşimi biranda nasıl ikinci plana attığımı..
Düşünüp düşünüp duruyorum.
İyiki doğmuş oğlum
iyiki anne olmuşum
iyiki bütün bu karmaşık duyguları yaşamışım.
İyiki iyiki...
Amin canım sagolAyyy canım ya kesinlikle iyi ki anne olmuşsun :)) Rabbim evinden neseyi eksik etmesin
Sen mama veriyordun degil mi? Öyleyse su vermen lazım zatenKızlar size bir şey soracağım Benim oğlumun ağzımın kenarları köpürüyor beni gören komşular su vermiyor musun diyorlar sizce su vermeye başlamalı mıyım
yani tükürük çıkarıyor di mi canım? su ile ne alakası var ki anlamadım? benim bebis de tükürük çıkarmaya başladı ben onu ellerini ağzına götürüp emmesine bağlıyorum. ben su vermiyorum canım.Kızlar size bir şey soracağım Benim oğlumun ağzımın kenarları köpürüyor beni gören komşular su vermiyor musun diyorlar sizce su vermeye başlamalı mıyım
Yağda sana dokunur canimSorma canım ya peynir koyarken tabağa zor duruyorum. Ekmek kizartiyorum durmadan :) şişko ben :) yağ da mı dokunur ki diyorum :) psikolojimi bozuk yememekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?