2016 Şubat Anneleri

Kızlar sağ gogsum çok agriyo geceden beri surekli sert gece onu verdm hep sabahta onu verdm smdi yine aynı memeyi veriyorum yok geçmiyor napablrm sıcak havluda koydum emerken biraz yumusuyo gibi ama 5 dk sonra yine semsert içinde bilyeler var sanki büyük büyük

ilknurrr22 canım biz de dün bondigo serüven ormanı oyun halısını sipariş verdik de sen halıyı ve oyuncakları yıkadın mı, nasıl?

Oyun halısı ve oyuncakları ilk kullanımdan önce nasıl temizlenir kızlar ? Makineye atılıyo diyo gerçi ama oyuncakları neyle yıkıyım?

Sabun tozuyla makinede yıkıyorum ben

Yikamadm canım ben oyuncaklar biri müzikli zaten o hiç yıkanmaz ben yatırırken battaniyesi ne sarıli bi şekilde yatryrm

Canım bende deniyeyim ozaman doktora sorayım teşekkür ederim çok üzülüyorum ahh yavrum minik bebeğim akşam ne zorlandı yine 6.günde zeytinyağıyla yaptı çatlıyacak gibi ağlıyor
Bişey diyecegini sanmiyorum da inşallah geçer kıyamam ya agladikca emzirmeyin gazi artar ayagının altından masaj yapın gecen zahideyi izlerken bi doktor demişti bi deneyin isterseniz belki iyi gelir

Umarim yapAr canim yaa. Kabizlik zor is. Ikınip duruyor kipkirmizi cikiyor. İnsan uzuluyor

Kızlar oğlum ellerini emmeye başladı sap sup acayip emiyor normal mi bu salyada akıtıyor ara sıra

Canim gecmis olsun. Benim bebegim de bronsiyolit oldu. İlk 7 gun macrol surup kullandik. Kontrolde hala gecmemisti. Sonra 7 gun de amoklavin surup kullandik. Dr ilk gun gore cok iyi, sifir oksuruk olursa getirmeyin demosti. Hala ara ara oksuruyor gun icnde. Ama o zamankiler gibi degil. Henuz goturmedik belki yarin goturucez. Senim bengin nasil oldu

Canim haftada 2 bazen 3 kez veriyorum veverdiğim gunler tek versem olur mu ve sence ne kadar vermeliyim

salyasi ve tukurugu bana normal geliyordu ama komsu teyzeler oyle diyince acaba dedim

Cnm bend
r onu aldım halıyı makine ye attım oyuncakları sildim canım

Kızlar size bir şey soracağım Benim oğlumun ağzımın kenarları köpürüyor beni gören komşular su vermiyor musun diyorlar sizce su vermeye başlamalı mıyım

Benim bebeğim de seninki gibi haftada iki üç defa sut yetmediginde mama yiyor doktor üç aydan itibaren su vermeye başla dedi.29unda uc aylık olcak ben hiçkirik tutunca falan vermeye başladım az az

Garip ama butun bebekler su siralar ayni seyleri yasiyor.. meme reddetmeler, konusunca gulmeler, el emmeler vs vs .. hadi hayirlisi bakalim daha neler bekliyor bizi :)

Benim gogus mastite dogru yol aliyor..antibiyotik almayi dusuniyorum iyice ilerlemeden.baya dugum dugum ici.bebis iyi enemiyor.makine guzel cekmiyor.habire sucak kompres yapcak zaman yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…