- 4 Mayıs 2016
- 21
- 12
- 3
- 41
biri bana gürültülü kakayı anlatsın arkadaş !!
benim oğlum emerken ara veriyor suratıma bakıp ıııııhh ıh ıııhh pıııırrrt maşAllah güzel osurarak kaka yapıyor
sonraki gülmesini saymayalım ^_^
ama bebeğimin kakasında mukus var sıkıntımı dediğimde kakasını gürültülümü yapıyor sorusu geliyor nedir bu ?
Inşallah öyledir bu hafta durmadan çocuğa zarar veriyorum bir de aç bırakmayım tırnağını keserken etini kestim banyo havlusu çok ısınmış eli yandı bebeğimin
Üf her birşeye parmak çalmış seninki
Burun tıkanıklığı üşütmeden olanı değil. Sürekli olanı. Bunu eledik.
cilt atopik dermatit işiz dedğin gün aklıma geldi ama neyse dedim
Mukuslu kaka, konak, cilt tipi falan...
Bence (keşke doktor olsaydım diyorum bu aralar) bizlerinki kadar sık tüketmediğin ayda yılda birmyediğin bir gıdaya karşı tepki gösteriyor olabilir. Belki de hiç olmayabilir.
Ama takma kafaya.
Zaten bu belirtileri doktora söylesen de normal der geçrr.
Benimkisi kan görene kadar normal demişti
Kanda Gördüm diye gidicem ona
hemen alerjik diye telaş yapmayın ve ayrıca lütfen şu bebelerin kakasıyla bu kadar uğraşmayınyani çocuk sessiz ve derinden nasıl gaz çıkarsın herhalde sesli zart zurt yapacak, benim kız da cüssesinden beklenmeyecek şiddetle zortluyor ama ben şimdiye kadar hiç bunun bir sorun olduğunu düşünmedim. bazı zamanlar kakasında mukus olması da normal bence, mukus sadece alerjide olan bir durum değil. benim kızın da kakada mukus oluyor bazen, gözlemlediğim kadarıyla gün içinde yoğurt, peynir çok yemişsem mukus oluyor bazı zamanlar her zaman değil yani ama onun dışında bir sıkıntısı olmuyor, huysuzluk, pişik, alerjik döküntü falan. böyle olunca da normal bir hassasiyet olarak düşünüp panik olmuyorum. konak da hemen hemen bütün bebeklerde olur, benim büyük çocuğumda da vardı bebekken ama alerjik falan değildi, şimdi kızımda da çok az var. demek istediğim ciddi bir sorun olarak alerji vakası olması için pek çok semptomun bir arada olması lazım. alerji gerçek anlamda yaşayan @bskn tüm belirtiler mevcut bebeğinde, o da doğru olanı yapıp duruma göre besleniyor ama ara sıra mukus, ara sıra pişik olan her bebek için alerjik diye telaş yapmaya diyete girmeye gerek yok bence boşuna stres.
sürekli acabalar içinde yaşarsak bu bebekler zor büyür, biraz kontrollü bir rahatlık içinde olmamız lazım. yanlış anlaşılmasın ukalaca nasihat etme amacıyla yazmıyorum bunları sadece deneyimlerimden istifade ederek fikrimi söylüyorum, sonuçta yine de her anne kendi bebeğinin durumunu daha iyi anlar.
Biz tahlil yaptırdık yogun gaz sanvjsi ve mukislu kaka var diye. Sonuclar yarın cikicak cnm. Dr. Laktoz intoleransi mi ne öyle bir şey var gibi demis dr.
nasıl bi çözüm bulacaksın emzik olayina:)Bende daha çok düşünce var
Boş vakitleri boş uğraşlara harcıyorum
Mesela şu emzik olayına da çözüm düşünüyorum
Bizimki çok aramıyor ama olsun vatana hayırlı olmak isterim
Ay o sebzeleri salobda doğrama işi beni benden alıyor. Anneme çok kızardım mutfakta yapsana diyeahh ahhh.
Ya birsürü alıntım vardı noldu onlara zaten kafamda durmuyorlardı
TIRMIK canımnyaaa rabbim ol der olur. Hiiiççç canını sıkma.
Düzelir inşallah. Pişmiş tavuğa canveren rabbimrabbim inşallah hayırlarla şifa verir.
şimdiden olmaz canım ya bende istiyorum ama okuduğum bütün uyku eğitimlerinde 6 aydan küçük çocuklarda uygulamayın yazıyorKizlar yataga koyuo bule uykuya dalan veya yatakta uyumaya baslayan bebeği olan var mi.kac gecedir deniyorum ama aglamaktan apartman inliyor hemen kucağıma alıyorum mecbur.sizler ne alemdesiniz uyku eğitimi konusunda. ilerde bensiz uyumamasindan korkuyorum
Amin canim zaman cok cabuk geciyor baksana.Senin de nice mutlu saglikli gunlerin olsun ailenleBugün de benim nişan yıldönümüm üç yıl oldu nişanlanalı Her şeyin yeri tadı ayrı elhamdülillah demek gerekiyor sık sık sağlıklıyız çocuklarımız sağlıklı allah isteyen herkese evlilik bebek tattırsın
Ahaha güldürdün beni kız çocuk kaka yaparken oynayacak degil ya tabi ıkınıp sıkılacak zor bir iş yapıyor sonuçtaBu çocuklar kaka yaptıklarının bilincinde mi?
Doğru ifade mi ettm? Hani kaka yaptıklarında bir ıkınma bir adapte oluyor, sanki o ıkınma sonunda rahatlayacağını biliyor gibi dikkat kesiliyor.
Bitince de gülüyor tabi o ayrı
Bilinçli mi yapıyorlar derken bunu kastetmeye çalıştım
Denizden havuzdan mikrop kapabilir ve güneş çarpabilir diye canım. Kenan sofuoğlunun bebegi güneş çarpması sonrası vefat etmişti diye biliyorum. Çook dikkatli olmak lazım çook.Ağıstosta kardeşimin düğünü falan var o yüzden erken çıkartmamız lazım :)
Emeklemesini bekleyemem ben, sanki çok sıkıntı olur diye düşünüyorum. Otelde yerlerde aürünmek isterse falan.
Kontrol bendeyken çıkartmalıyım bu işi
Aa ilk defa duydum :) herkes gidiyor, hatta büyümeden gidin rahat edersiniz diyorlar.
Sizin doktor niye öyle demiş ki acaba
Ayrıca yıkıyoruz sonuçta çocukları. Aşıdan sonra olmasa da yıkanıyorlar...
Daha kapsamlı düşünürsek antalya da bebekli anneler napıyor çocuğu denize sokmuyor muhiç sanmıyorum.
Saçmalamış bence doktor
4. Doz 1 sene sonra.. Hemde çok agrıdı halada agrıyor ama bebekle ilgilenirken hissetmiyorum diğer durumlarda kolumu kaldırmak bile istemiyorum.Daha3 olmadık ama Çocuğu götürüp tarttıracağım.
Bana da aşı yapacakalr. Tetenosun son dozu
firkan kolun ne alemde? Ateş ağrı yaptı mı?
Ben sonuncusunda iyiydim ama ilki felaketti.
Çok korkuyorum o yüzden
Ömür boyu koruyan 5 doz muş canım. 4 den sonra istersen yaotırmaybilirmişsin.3. Doz son doz mu oluyordu ya. E biz de gittik bana bi şey deme diler. Ben de olsam diyordum aslında.niye uyarmiyolar yahu
Tutmayacagım canım. Oruç sütü azaltabiliyor. 6 aylık olup ek gıdaya başlasaydım tutardım.Emziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?
Canım benimkide kaka yaparken gaz sesi çıkarark yapıyor. Hemde her defasında....şimdi panik yapayım mı anlamadım
NORMal ufak tırnak makası sözde kayayı engellemek için aparatı var ama benim bebek durmadan kıpır kıpır olduğu için öyle oldu çok üzüldüm ondan da alayım deneyimne tür tırnak kesici kullanıyorsunuz? makas şeklinde olanları tavsiye ederim böyle kazalarla karşılaşmamak için.
Canım benim cok gecmıs olsun bak görecek olması ne kadar güzel bir haber insallah o %60 lik kısmı %100 olsun
Yakışıklıyı öperimmm
Canimmmm. Gecmis olsun. Rabbim kuzuna sifa sana da sabir versin. Umarim her sey cok daha guzel olur. Hayat mucizelerle dolu
Sağolun kızlar iyi ki varsınız, Allah bütün miniklerimize sağlık versinTIRMIK Canımcığım Okyanuscuğuma çok geçmiş olsun, Allah büyük, dilerim gözü ömrü boyunca sağlıklı görsün, öpüyorum yakışıklıyı
NORMal ufak tırnak makası sözde kayayı engellemek için aparatı var ama benim bebek durmadan kıpır kıpır olduğu için öyle oldu çok üzüldüm ondan da alayım deneyim
Nasıl oluyor o canım ya bu aralar problemim o!!! İçim kötü oluyor kesemiyorum ben.ne tür tırnak kesici kullanıyorsunuz? makas şeklinde olanları tavsiye ederim böyle kazalarla karşılaşmamak için.
Çektirilen miKizlar yarin disciye gitcem bi arkadasim sutun kesilir yaptrma dedi dogru mu yaa her gum heer gunde basima vuruyo agrisi
Nasıl oluyor o canım ya bu aralar problemim o!!! İçim kötü oluyor kesemiyorum ben.
NORMal ufak tırnak makası sözde kayayı engellemek için aparatı var ama benim bebek durmadan kıpır kıpır olduğu için öyle oldu çok üzüldüm ondan da alayım deneyim
Sağolun kızlar iyi ki varsınız, Allah bütün miniklerimize sağlık versin
Bende oyle biliyordum.ama uyku danışmanı pinar sipersky başlanması gerektigi gev olursa alışkanlıkları degismez diyordu.denedim bir süre ama yok olmayacak gibi.cunku kiyamiyorumşimdiden olmaz canım ya bende istiyorum ama okuduğum bütün uyku eğitimlerinde 6 aydan küçük çocuklarda uygulamayın yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?