2016 Şubat Anneleri

Yuzdeki kızarıklıklar kafa derisine, kulak arkalarına, enseye, boyuna hatta bazen bez bölgesine yayıldıysa, seboreik dermatit olmalı. Benim oğlum da aynı süreci yaşadı, yaşıyor. Mustela, Bioderma, Aveeno gibi markaları öneriyor doktorlar. Ben bitkisel bir karışımla kurtuldum. Kaşıntı çok beter bir şey. Çocuğun uyku ve hayat kalitesini düşürüyor. Kaşıntıyı hemen engellemeniz gerek. Hiç bir şey yoksa vazelin sürseydiniz. Kafadaki kaşıntı için de iyi bir kremi sürün, streçfilm ile kaplayın, birkaç saat bekletip banyo yaptırın. Ben yaşadığım süreci blog sayfamda anlattım, ilgilenenler bakabilir. Medikal kremler geçiçi çözüm... Esansiyel yağlar ve bitkilerden oluşan karışım bende işe yaradı... Hepinize şifa diliyorum.

http://arayanbulurmus.blogspot.com.tr/

Biz tahlil yaptırdık yogun gaz sanvjsi ve mukislu kaka var diye. Sonuclar yarın cikicak cnm. Dr. Laktoz intoleransi mi ne öyle bir şey var gibi demis dr.

Inşallah öyledir bu hafta durmadan çocuğa zarar veriyorum bir de aç bırakmayım tırnağını keserken etini kestim banyo havlusu çok ısınmış eli yandı bebeğimin

ne tür tırnak kesici kullanıyorsunuz? makas şeklinde olanları tavsiye ederim böyle kazalarla karşılaşmamak için.

Biz tahlil yaptırdık yogun gaz sanvjsi ve mukislu kaka var diye. Sonuclar yarın cikicak cnm. Dr. Laktoz intoleransi mi ne öyle bir şey var gibi demis dr.

söylemesi ayıptır ben aslında rahat, gevşek bir anneyim herseye dikkat ederim ama kasmam
öyle alerjidir mukustur süt kalıntılarıdır bana normal geliyor ki biz büyüklerde de var
ama böyle olmayan bir anneannemiz var o pimpirikliliğini bana sardırıyor sonra acaba alerjimiz var mı dediğimde
meşhur gürültülü kaka sorusu geliyor, kocama diyorum bu bi belirti o diyor yok babasına çekmiş
bununla teselli oluyorum

nasıl bi çözüm bulacaksın emzik olayina:)

şimdiden olmaz canım ya bende istiyorum ama okuduğum bütün uyku eğitimlerinde 6 aydan küçük çocuklarda uygulamayın yazıyor

Amin canim zaman cok cabuk geciyor baksana.Senin de nice mutlu saglikli gunlerin olsun ailenle

Ahaha güldürdün beni kız çocuk kaka yaparken oynayacak degil ya tabi ıkınıp sıkılacak zor bir iş yapıyor sonuçta
Yapıncada rahatlıkla gülüyor benimki tepinmeye başlıyor. Temizledim temizledim yoksa sırtından çıkıyor o kadar hareket yani
Denizden havuzdan mikrop kapabilir ve güneş çarpabilir diye canım. Kenan sofuoğlunun bebegi güneş çarpması sonrası vefat etmişti diye biliyorum. Çook dikkatli olmak lazım çook.
4. Doz 1 sene sonra.. Hemde çok agrıdı halada agrıyor ama bebekle ilgilenirken hissetmiyorum diğer durumlarda kolumu kaldırmak bile istemiyorum.
Aynı zamanda benim vertigo yine hortladı. Başım fıldır fıldır egilirken egilemiyorum ama bebegi alırken Allah bir güç veriyor sanki alabiliyorum.
3. Doz son doz mu oluyordu ya. E biz de gittik bana bi şey deme diler. Ben de olsam diyordum aslında.niye uyarmiyolar yahu
Ömür boyu koruyan 5 doz muş canım. 4 den sonra istersen yaotırmaybilirmişsin.
Emziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?
Tutmayacagım canım. Oruç sütü azaltabiliyor. 6 aylık olup ek gıdaya başlasaydım tutardım.
şimdi panik yapayım mı anlamadım
Canım benimkide kaka yaparken gaz sesi çıkarark yapıyor. Hemde her defasında....
Bebeginde sıkıntı yoksa şu kakaları rahat bırakın artık
Vücudunda başka alerjik durum çıkarsa düşünürsün. Benimde bebegimin cildi kuru arada yeşil sümüksü kaka yapıyor ama sarı kaka yaparken de cildi kuru 2 günde bir krem sürmezsem kuruyor. Başka bir alerjik durum olmadığı için düşünmüyorum.
Alerjinin en büyük belşrtiside popoda geçmeyen pişik miş.. öyle birşey yoksa sıkıntı yapma.
Kendi tuvaletimizi bukadar incelesek neler çıkar kimbilir.

ne tür tırnak kesici kullanıyorsunuz? makas şeklinde olanları tavsiye ederim böyle kazalarla karşılaşmamak için.
NORMal ufak tırnak makası sözde kayayı engellemek için aparatı var ama benim bebek durmadan kıpır kıpır olduğu için öyle oldu çok üzüldüm ondan da alayım deneyim

kızlar, istanbul'da yaşayanlar bir sorum var. çocuk doktoru gülhanım bayrak'a giden, duyan, bilen var mı? üsküdar'da, kendisinin 8 evet yanlış duymadınız 8 çocuğu varmış dolayısıyla fazlasıyla anne bir doktor
ihtiyaç halinde gideceğimiz, ilaca meraklı olmayan, tecrübeli bir çocuk doktoru arıyorum da bu doktor hakkında bilgisi olan beni de bilgilendirse ne iyi olur.

Canım benim cok gecmıs olsun bak görecek olması ne kadar güzel bir haber insallah o %60 lik kısmı %100 olsun
Yakışıklıyı öperimmm

Canimmmm. Gecmis olsun. Rabbim kuzuna sifa sana da sabir versin. Umarim her sey cok daha guzel olur. Hayat mucizelerle dolu

TIRMIK Canımcığım Okyanuscuğuma çok geçmiş olsun, Allah büyük, dilerim gözü ömrü boyunca sağlıklı görsün, öpüyorum yakışıklıyı
Sağolun kızlar iyi ki varsınız, Allah bütün miniklerimize sağlık versin

NORMal ufak tırnak makası sözde kayayı engellemek için aparatı var ama benim bebek durmadan kıpır kıpır olduğu için öyle oldu çok üzüldüm ondan da alayım deneyim

mutlaka makas tipli olandan al bence. ben 8 yaşında oğlum var doğduğundan itibaren 3 yaşına kadar o tipten kullandım ve hiç öyle bir kaza yaşamadık şimdi kızımda da kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim, bir de uyurken kesmek daha kolay olur.

Nasıl oluyor o canım ya bu aralar problemim o!!! İçim kötü oluyor kesemiyorum ben.

http://www.hepsiburada.com/chicco-b...00?magaza=Bebek Market&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla

bu linkteki gibi, normal makas tipliler canım. bebek mağazalarında var. ben ilk çocukta bebedor kullanmıştım bu defa annem chicco almış, ikisinden de memnunum yani markası çok önemli değil makas tipi olması yeterli, küçük çocuklar için en uygunu o ve kullanınca ne kadar rahat olduğunu göreceksin.

şimdiden olmaz canım ya bende istiyorum ama okuduğum bütün uyku eğitimlerinde 6 aydan küçük çocuklarda uygulamayın yazıyor
Bende oyle biliyordum.ama uyku danışmanı pinar sipersky başlanması gerektigi gev olursa alışkanlıkları degismez diyordu.denedim bir süre ama yok olmayacak gibi.cunku kiyamiyorum

Afedersiniz eşinizle iliskiler nasil ya doğum yapali dün ilk kez ilişki Denim dedim cok acidi tahriş olur gibi hemen attım kocayi esimde ozel hastanede çalışıo personel..doğum doktoruna anlatmış uzun süre böle olacagini söylemiş fitil yazmış bana bunu kullansın problem yasamaz demiş ayyy ne fena kocam ya hemen ötmus doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…