canım emerken olmasina alistim uykuda sanki nefesi kesilmis gibi olunca korktumHep oluyor canim genelde emerken oluyor dr.a sordum emme olayini ayarlayamaz cok emince yutamamistir dedi
Ya sorma analık işte:/analık bu işte kakasından, kusmuğundan, çişinden tiksinmeyip üstüne bir de haşir neşir oluyor insan
peki sizdeki alerjinin iyileşme, geçme durumu var mı acaba yani ne kadar daha böyle diyetle dikkatle devam edeceksin doktor bir şey dedi mi?
8 çocuk sahibi çocuk doktoru pek doktor standartlarına uymuyor o yüzden hoşuma gitti, kendisi 8 çocuk büyütmüş, hatta evli olan çocuğu da varmış galiba, böyle duyunca iyi bir doktor tercihi olacağını düşündüm. bir ara randevu alıp gidersem görüşlerimi yazarım. forumda gülhanım bayrak'a giden birileri varsa bir bilgi alabilir miyim diye sordum, inşallah vardır.
Demez mi hiçiyi kocan bisi demiyor ozaman..Ben hep bahaneler urettim bahanede sayilmaz yorgun düşüyorum uyuya kalıyorum bikere yanasim dedim sarildim öylece uyumusum eninde sonunda olacak bi sekilde kacamayiz
A ben bakıyorum ona.pek hoş bir uygulama. Başka varsa böyle uygulama söyleyin bana da :)Arkadaşlar "ilk 6 yıl" diye bi uygulama var bence tel.inize indirin güzel bi uygulama. Cocugunuzun gelişimi ile ilgili bilgiler hangi gelisimleri gösterir gelisimini hangi oyunlarla desteklersiniz vs söylüyor cocugunuzun doğum tarihini giriyorsunuz o size gosteriyor büyük kızımla bu uygulamada yazan oyunlari yapiyoruz cok egleniyor küçüklerle ilgili de bi çok sey yazıyor
Ücretsiz. Hatta bildirim falan veriyor çok hoşSagol canım bende netten farklı farklı yerlerden takip ediyordum öyle bi şeyin olması iyiymiş. Ücretsiz mı ücretli mi acaba?
Anlamadm canimÇektirilen mi
Yaaa bu bebe büyüyüp uslanacağına daha huysuz oldu. Oysaki ufacıkken ne kadar insaflıydı annesine. Bugün çok çok huysuz. Şimdi aç aç uyudu. Kızlar benim kızım uykusu gelince dünyayı gözü görmüyor ama sanmayın ki mış mış uyuyor. Uyup uyanıyor ama yine huysuz. Uzun süre omuzda dolaştırdım helak oldum. İri Bebek bir de. Atak desem onu atlattık gibi gelmişti bana. Neden dinlenemiyor ki anlamadım.
Sağol canım benimDün alintuiamistim sonra alıntılar kaybolmuşmaşallah çok tatlı :)
Benim aklımdada kayganlastirici varda hangisi önerdi sana doktorun
Ay benim kız da herşeye uyanıyor.hele bugün sinir etti iyice şu gaz beni.artık keşfedemiyorum da ne gaz yapıyor ne yapmıyor.çok yorucu olmaya başladı.durmalsızın ağladı ve her dk memede uyumak istedi.akşam banyo yaptırdık ancak öyle uyudu.sol kolum fena.bir de iki/üç gündür ayaklarımın belli bölgelerine Sancı giriyor.hafiften başlıyor sızı halinde,sonra giderek artıyor.sanki Bıçak saplanır gibi.Bebek tirnak makasi canim. Ucu keskin degil korumali bildigin küçük bi makas. Bebegin butun elini tut tek parmağı önde tut makasi iyice yerlestir kes. Hic bi sey olmaz Allah.in izniyle. Yalniz tavsiyem bebeginizin tirnagini uyurken kesin. Cok kipirdamaz. Büyük kızıma uzun sureoyle yaptim sonra tirnak kestirmekten korkmasin diye oyunlarla kestik su an da family finger şarkıları eşliğinde kesiyoruz. Ama maalesef ikizlerin tirnagini uyurken kesemiyorum her şeye uyaniyorlar. Geçenlerde yatirdik uyandi yanına uzandım yastigini elimle salliyorum uyudu kalkarken sadece kolum çıt etti ona uyandı sultan hazretleri. Uyanikken cebelleşe cebelleşe kesiyorum
Bu sıralar sizin bebekler de az emiyor mu doymuyor sanıyorum ama uyuyor ağlamıyor oynuyor aç mi kalıyor çocuk diye endişe etmeye başladım dün uyurken açtır diye mama verdim yani
hipp natal kullanıyorum tavsiye ederimEbebekten promalt alkolsüz malt içeceği aldım, üstelik tanesi 4.99 tl, süt olsun dedim, hiçbir işe yaramıyor
Koluma degerse agzi emiyo biraz oncede omzumu emdi essekbenim bebis de benim kolumu Emmeyi çok seviyoronu taşırken bi bakıyor kolumda bi ıslaklik:)
Ucretsiz canimSagol canım bende netten farklı farklı yerlerden takip ediyordum öyle bi şeyin olması iyiymiş. Ücretsiz mı ücretli mi acaba?
Aaa canım sorsana banaAy benim kız da herşeye uyanıyor.hele bugün sinir etti iyice şu gaz beni.artık keşfedemiyorum da ne gaz yapıyor ne yapmıyor.çok yorucu olmaya başladı.durmalsızın ağladı ve her dk memede uyumak istedi.akşam banyo yaptırdık ancak öyle uyudu.sol kolum fena.bir de iki/üç gündür ayaklarımın belli bölgelerine Sancı giriyor.hafiften başlıyor sızı halinde,sonra giderek artıyor.sanki Bıçak saplanır gibi.
Ya bu Tırnak kesme olayı çok korkutucu:) bir de o yolla deniyim.keşke uykusu derin olsa da öyle kessem..
Kızın nasıl canım? Kıskançlık vs oluyor mu? Yakınıyor mu sana vakit ayır diye? Zor olmalı senin için...
Afedersiniz eşinizle iliskiler nasil ya doğum yapali dün ilk kez ilişki Denim dedim cok acidi tahriş olur gibi hemen attım kocayiesimde ozel hastanede çalışıo personel..doğum doktoruna anlatmış uzun süre böle olacagini söylemiş fitil yazmış bana bunu kullansın problem yasamaz demiş ayyy ne fena kocam ya hemen ötmus doktora
Ama sağ canım. Hem mastit olmazsın. Hemde seninki bugün emmek istemedi ama yrın emmek isteyecek. Azalmasın sütün, çoğalsın daha iyi.Benimki bugun resmen hic emmedi. 1dk emip birakti saat basi. Normalde en azindan 10 dk emiyordu. Memelerim tas gibi oldu yine mastit olucam diye korkuyorum 2 kez oldum zaten. Sagiyorum sagdikca doluyor bu sefer.
Normal doğum mu?Canim benimde sanki dikislerim yirtilcakmis gibi aciyor iliskide
Ay dök kafasından aşaAllahım mahsus yapıyor bu adam cidden yaa:/ salonda bebeği yıkadık.tüm gün emdi cırladı durdu uyudu yatırdım.salonu toplıyım dedim sehpaya uzatmış ayağını.çek de alıvereyim dedim.ama çok rahatım böyle diyor.şimdi de bebeğin yıkanma suyunu taşımadı banyoya.karnım yüzünden hem bana taşıtmıyor ama peyderpey kovayla götürcekmişim.ay dedim hiç acıman yok insana.tüm gün koptu belim kanadım.şimdi de uyuyakaldı.su kaldı Öylece:) arkadaş ya ben sıkıntılıyım ya da o aşırı gamsız:)
Baska cocuk geldiği zaman en cok ilk çocuk için zor düşünsene kuman geliyor ama kocan ben seni de seviyorum ama ona da bakit ayirmam gerekiyor diyor ( 1.çocuğun çektiklerini böyle anlatan bir yazı okumuştum cok güzel bi sekilde anlatmislar) kıskançlık çok oluyor ikizler uyursa öğlene kadar büyük kızımla ilgileniyorum oyun oynuyoruz parka gidiyoruz veya biraz dolanip markete gidiyoruz sabah kahvaltısını beraber hazirliyoruz pankek yapiyorum o cirpiyor cok hosuna gidiyor. Öğlene kadar onunla ilgilenirsem zaten 4e 5e kadar uyuyor daha sakin oluyor. Ama öğlene kadar ikizler uyumaz da sürekli ağlarsa o da başlıyor huysuzluga bayaaa dayak yedi ikizler simdidenAy benim kız da herşeye uyanıyor.hele bugün sinir etti iyice şu gaz beni.artık keşfedemiyorum da ne gaz yapıyor ne yapmıyor.çok yorucu olmaya başladı.durmalsızın ağladı ve her dk memede uyumak istedi.akşam banyo yaptırdık ancak öyle uyudu.sol kolum fena.bir de iki/üç gündür ayaklarımın belli bölgelerine Sancı giriyor.hafiften başlıyor sızı halinde,sonra giderek artıyor.sanki Bıçak saplanır gibi.
Ya bu Tırnak kesme olayı çok korkutucu:) bir de o yolla deniyim.keşke uykusu derin olsa da öyle kessem..
Kızın nasıl canım? Kıskançlık vs oluyor mu? Yakınıyor mu sana vakit ayır diye? Zor olmalı senin için...
Hepsi öyle ne soylersen söyle gecmiyor acik acik soyledim dalga gecerek soyledim kizarak soyledim sinirlendim soyledim biraz pratik ol cabuk ol bi isi hemen yap bitsin kurtul dedim hala aynı. Bi saati asmasi 1 yılı buldu en son kızım buldu oynadı oynadı bozdu saatiAllahım mahsus yapıyor bu adam cidden yaa:/ salonda bebeği yıkadık.tüm gün emdi cırladı durdu uyudu yatırdım.salonu toplıyım dedim sehpaya uzatmış ayağını.çek de alıvereyim dedim.ama çok rahatım böyle diyor.şimdi de bebeğin yıkanma suyunu taşımadı banyoya.karnım yüzünden hem bana taşıtmıyor ama peyderpey kovayla götürcekmişim.ay dedim hiç acıman yok insana.tüm gün koptu belim kanadım.şimdi de uyuyakaldı.su kaldı Öylece:) arkadaş ya ben sıkıntılıyım ya da o aşırı gamsız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?