2016 Şubat Anneleri

Ya sorma analık işte:/
Hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi

Alerji için iki doktor
süt için 1yaş
yumurta için 3
kuruyemiş için ise 7de geçerse geçer geçmezse devam eder dedi.
Ama kuruyemiş alerjisinden tam emin olamadı.
Halbuki bizi uyaran ilk doktor kuruyemişten şüphelenmişti. Alerji serüvenimiz böyle başlamıştı
Doktordan ve hastaneden çok memnunum ama bir de 3. Bir doktora hatta gastrologa gitmek istiyorum. Belki biri derki hayır sizin alerji yok gazdan bu mukus bu kan der diye ümit dünyasındayım

iyi kocan bisi demiyor ozaman..Ben hep bahaneler urettim bahanede sayilmaz yorgun düşüyorum uyuya kalıyorum bikere yanasim dedim sarildim öylece uyumusum eninde sonunda olacak bi sekilde kacamayiz
Demez mi hiç
O da odaları ayırmasaymış İşine geliyorsa gelip çocuğa gece yardım edecek

A ben bakıyorum ona.pek hoş bir uygulama. Başka varsa böyle uygulama söyleyin bana da :)

Benimki de uyku gelirse aç olsa bile emmez. Bir de emer gibi yapıp çekiyor sonra yine aynı yine ayni bu uykum var uğraşma uyut demek olmali sonra on dakika sonra uyanıp emiyor

Ay benim kız da herşeye uyanıyor.hele bugün sinir etti iyice şu gaz beni.artık keşfedemiyorum da ne gaz yapıyor ne yapmıyor.çok yorucu olmaya başladı.durmalsızın ağladı ve her dk memede uyumak istedi.akşam banyo yaptırdık ancak öyle uyudu.sol kolum fena.bir de iki/üç gündür ayaklarımın belli bölgelerine Sancı giriyor.hafiften başlıyor sızı halinde,sonra giderek artıyor.sanki Bıçak saplanır gibi.
Ya bu Tırnak kesme olayı çok korkutucu:) bir de o yolla deniyim.keşke uykusu derin olsa da öyle kessem..
Kızın nasıl canım? Kıskançlık vs oluyor mu? Yakınıyor mu sana vakit ayır diye? Zor olmalı senin için...

Bu sıralar sizin bebekler de az emiyor mu doymuyor sanıyorum ama uyuyor ağlamıyor oynuyor aç mi kalıyor çocuk diye endişe etmeye başladım dün uyurken açtır diye mama verdim yani

Benimki bugun resmen hic emmedi. 1dk emip birakti saat basi. Normalde en azindan 10 dk emiyordu. Memelerim tas gibi oldu yine mastit olucam diye korkuyorum 2 kez oldum zaten. Sagiyorum sagdikca doluyor bu sefer.

Allahım mahsus yapıyor bu adam cidden yaa:/ salonda bebeği yıkadık.tüm gün emdi cırladı durdu uyudu yatırdım.salonu toplıyım dedim sehpaya uzatmış ayağını.çek de alıvereyim dedim.ama çok rahatım böyle diyor.şimdi de bebeğin yıkanma suyunu taşımadı banyoya.karnım yüzünden hem bana taşıtmıyor ama peyderpey kovayla götürcekmişim.ay dedim hiç acıman yok insana.tüm gün koptu belim kanadım.şimdi de uyuyakaldı.su kaldı Öylece:) arkadaş ya ben sıkıntılıyım ya da o aşırı gamsız:)

Aaa canım sorsana bana
çok basit.
Süt yapan ve faydalı şeyler = gaz yapan şeyler

Bir haftada keşfettim bunu
Şaka bir yana valla elimizi neye atsak gaz yapıyor çıkıyor
Havuç yaa havuç gaz yapar mı. Ona bile gaz yapıyor demişlerdi.
Ölelim biz o vakit

Emerken kesemez misin?

Canim benimde sanki dikislerim yirtilcakmis gibi aciyor iliskide

Benimki bugun resmen hic emmedi. 1dk emip birakti saat basi. Normalde en azindan 10 dk emiyordu. Memelerim tas gibi oldu yine mastit olucam diye korkuyorum 2 kez oldum zaten. Sagiyorum sagdikca doluyor bu sefer.
Ama sağ canım. Hem mastit olmazsın. Hemde seninki bugün emmek istemedi ama yrın emmek isteyecek. Azalmasın sütün, çoğalsın daha iyi.

Canim benimde sanki dikislerim yirtilcakmis gibi aciyor iliskide
Normal doğum mu?

Bende öyle düşünüyorum ve hissediyorum.
Allah vere normal olmuşum, sezeryan olaydım bu mağnatlıkla sürahi taşımazdım herhalde
Dikiş açılacak diye Acayip korkuyorum arkadaş ya :/
Doktora gitmedim gitsem dese ki sorun yok, belki bilinç altım rahatlaycak

Ay dök kafasından aşa

Baska cocuk geldiği zaman en cok ilk çocuk için zor düşünsene kuman geliyor ama kocan ben seni de seviyorum ama ona da bakit ayirmam gerekiyor diyor ( 1.çocuğun çektiklerini böyle anlatan bir yazı okumuştum cok güzel bi sekilde anlatmislar) kıskançlık çok oluyor ikizler uyursa öğlene kadar büyük kızımla ilgileniyorum oyun oynuyoruz parka gidiyoruz veya biraz dolanip markete gidiyoruz sabah kahvaltısını beraber hazirliyoruz pankek yapiyorum o cirpiyor cok hosuna gidiyor. Öğlene kadar onunla ilgilenirsem zaten 4e 5e kadar uyuyor daha sakin oluyor. Ama öğlene kadar ikizler uyumaz da sürekli ağlarsa o da başlıyor huysuzluga bayaaa dayak yedi ikizler simdiden

Hepsi öyle ne soylersen söyle gecmiyor acik acik soyledim dalga gecerek soyledim kizarak soyledim sinirlendim soyledim biraz pratik ol cabuk ol bi isi hemen yap bitsin kurtul dedim hala aynı. Bi saati asmasi 1 yılı buldu en son kızım buldu oynadı oynadı bozdu saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…