- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Emziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?
Humana içiyorum ben canm. İşe yarıyor gibi. Bi de mami power mi ne onu çok ovuyorlar instagramda. Azalma olursa onu deniycem. Bu ara benim sipa az emiyor. Humanayı da icmiyorum o yüzden.Ebebekten promalt alkolsüz malt içeceği aldım, üstelik tanesi 4.99 tl, süt olsun dedim, hiçbir işe yaramıyor
Galiba son oluyor. Bana ikinciyi vururken 3.için mayısta el bebeğin aşısı yok ama sana aşı yapıcaz demişti.
2.ay aşısı için gittiğimizde birley demedi ama. Ben gitmeden sorucam napılacağını.
Ay bir de size kan tahlili yaptı mı? Lohusa takibi için yapılması gerekiyor.
Bana sadece hemogram yaptı. Biyokimya yapmadı. Bu gidişimizde kapsamlı isteyeceğim. Vitamin falan ...
Yooo bana hiç bi şey yapmadılar. O dediklerini bana hamileyken de yapmadılar zaten.
Belki de önlem için demiştir.
Biz zaten deniz tatili adı altında gidyoruz ama eşim sevmediği için kültür tatili oluyor bizim için :)
Ama biZ ana oğul denizde takılırız bence
Selam. Canım benim ultrasonda nasıldı hatırlamıyorum ama doğum sırasındaki kontrollerde dönüktü ve dönmesini bekleyeceklerni kendi aralarında konultuklarını duymuştum.
Sonunda yüzü olması gereken yöbe döndü.
Bir başka doktora da görün istersen.
Ancak o şekilde emin olanilrisin
gebito canım ben bursadayım doktorum medicabil oktay altun şiddetle tavsiye ederim sezeryan diye tutturmadı çatı muayenemde müsayit olunca hatta kendisi dedi ilk bebek olduğu için son ana kadar bekleriz diye
Bu çocuklar kaka yaptıklarının bilincinde mi?
Doğru ifade mi ettm? Hani kaka yaptıklarında bir ıkınma bir adapte oluyor, sanki o ıkınma sonunda rahatlayacağını biliyor gibi dikkat kesiliyor.
Bitince de gülüyor tabi o ayrı
Bilinçli mi yapıyorlar derken bunu kastetmeye çalıştım
kızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.
Daha3 olmadık ama Çocuğu götürüp tarttıracağım.
Bana da aşı yapacakalr. Tetenosun son dozu
@firkan kolun ne alemde? Ateş ağrı yaptı mı?
Ben sonuncusunda iyiydim ama ilki felaketti.
Çok korkuyorum o yüzden
Ya müge den sonra ne izliyorsun
Orta sehpamı kaldırırsam içindekileri nereye tepiştircem bilmiyorum
Çekmeceli olduğu için içler dolu.
Dur sana şükredeceğin birşey söyliym
Bizim nüfus dört kişi
Erkek kardeşimde bende kalıyor.
Salonda kardeşim, oturma odasında eşim kalıyor.
Her sabah aynı görüntü. Odamdan çıkasım gelmiyor
Ütü mü
Her gün bir gömlek bir pantolon çıkarıyorlar
Benide senin haftalarındayken iki haftada bir çağırıyordu 38den sonra her hafta gittim kontrole bilmiyorum canım benim yaşadıklarım aynen böyle gelişti 38+5te çatı muayenesi yaptı bekleyebiliriz diye kendisi dedi birde Belkıs ebe var benim doğumuma giren çok ama çok yardımcı oldu sancılar sırasında nasıl hareket etmem gerektiğini falan anlattı zaten son anlarda 20 dk bir gelip kontrol etti en son anda indim doğumhaneye o zamana kadar odamda çektim sancılarımı oktay bey doğumdada çok ilgiliydi başka doktora da gidiyorsun sanırım doğumu nerede yapmayı düşünüyorsunBenim de bi doktorum oktay bey. Çok memnunum ama çok aralıklı çağırıyor. 36te gittim
38de çağırdı. Bir de o da çok normal doğum yanlısı değilmiş gibi geliyor bana. Böyle söylediğinize sevindim.
Izmir'de yasiyorum canim.. Aynen cok seviyorum doktorumu :)) cok genc ve tatli bir bayan ..Ay ne güzel herkes yardımcı olmuş size
Hangi şehirdesiniz? Bi ihtimal bursadaysanız hastane tavsiyesi alayım sizden
deniz yatagi yada diger zimpirtilardan alirsin yaninda goturursun.. zaten denizde saatlerce kalinmiyor ki yani.. ben sabirsizlaniyorum ama bebegim ilk girdiginde korkucak kesin, uzulurum oglusumaa yavrum benim.. minik insan :)Kızlar bugünkü konumuz tatil sanırsamben bu yaz gidemeyiz diye hiç aklıma bile getirmemiştim nasıl olur ki ya ben denizdeyken eşim bebeğe bakacak sonra ben sırayla denize mi giricez ay ne bilim gözüm almıyor benim
Teşekkür ederim canımCanim sokta maltana satiliyor birbucuk tl falan ondan al ben icince ise yariyor bi dene istersen
Ay bende alıcaktım indirim kuponumuz var 11 mayısa kadar geçerli almayayım ozaman banada annem naturpy emziren anne çayı almış eczaneden o biraz işe yaradı gibi geliyor canım humana iciyorum normalde ama malum 30tl olunca insanın içi acıyor
Benim vücut direncim çok düşük canjm. Büyük ihtimal tutamiycam. Geçen yıl da bulantılar dan tutamamistim. Allah sağlık versin de seneye tutalım inşallah. Kaza Oruçlar cogaliyor
Humana içiyorum ben canm. İşe yarıyor gibi. Bi de mami power mi ne onu çok ovuyorlar instagramda. Azalma olursa onu deniycem. Bu ara benim sipa az emiyor. Humanayı da icmiyorum o yüzden.
Benide senin haftalarındayken iki haftada bir çağırıyordu 38den sonra her hafta gittim kontrole bilmiyorum canım benim yaşadıklarım aynen böyle gelişti 38+5te çatı muayenesi yaptı bekleyebiliriz diye kendisi dedi birde Belkıs ebe var benim doğumuma giren çok ama çok yardımcı oldu sancılar sırasında nasıl hareket etmem gerektiğini falan anlattı zaten son anlarda 20 dk bir gelip kontrol etti en son anda indim doğumhaneye o zamana kadar odamda çektim sancılarımı oktay bey doğumdada çok ilgiliydi başka doktora da gidiyorsun sanırım doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun
Benim de öyle ya niye acaba öyle sesler çıkıyor ki sel oldu kaka akıyor sanıyorum ishal olmuş gibi ses çıkıyor ama bakıyorum normal sarı taneli kakabiri bana gürültülü kakayı anlatsın arkadaş !!
benim oğlum emerken ara veriyor suratıma bakıp ıııııhh ıh ıııhh pıııırrrt maşAllah güzel osurarak kaka yapıyor
sonraki gülmesini saymayalım ^_^
ama bebeğimin kakasında mukus var sıkıntımı dediğimde kakasını gürültülümü yapıyor sorusu geliyor nedir bu ?
Bayaa iş atlatmissin canim geçmiş olsun. Bebisin kalca cikikligi da gecer 2kat bezle merak etmeKızlar günaydın nasılsınız tontikler nasıl. Bayağıdır giremiyorum iş yerini taşıdık evi taşıdık derken uzun zaman oldu. Bizim cimcime 3 ay 12 günlük oldu. Boyumuz 59 cm kilomuz 6100 kg. Çok geveze çok yaramaz dişleri kaşınmaya başladı diş etleri de beyazlaştı elleri hep ağzında. Hala meme delisi ben çekmeden bırakmıyor biberon almıyor haftada bir biraz tarhana veriyorum günde 3 4 kaşık da su veriyorum kaşığa alışması için. Konuşmaya çalıştığı sırada çıkardığı anneye benzer kelimeler yüzünden babamız sürekli baba dedirtmeye çalışıyor.Çıngırakla oynamayı çok seviyoruz bütün gün başım şişiyor Çok fazla ilgi istiyor gündüz uykumuz bayağı azaldı gece çok güzel uyuyor artık ev temizliğini gece yapıyorum ben Ilk ay kalça ultrasonunda kemikleri tam gelişmemişti 3. ayda tekrar gel dediler gittik sağ taraf yine 1.5 cm kadar geri kalmış ara bez yapıyorum sürekli doktor geçer korkma dedi ama endişeleniyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Benimkiler de emmeyi azaltti. Dediğin gibi aç zannedip mama yapıyorum olduğu gibi döküyorum mamayi. Çeneleri güçlendi kuvvetli emiyorlar sanırım o yuzden daha az emiyorlarBu sıralar sizin bebekler de az emiyor mu doymuyor sanıyorum ama uyuyor ağlamıyor oynuyor aç mi kalıyor çocuk diye endişe etmeye başladım dün uyurken açtır diye mama verdim yani
Ya kızlar bu arada aranızda tatil planı yapan var mı yaptıysanız hangi ay gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım biraz daha büyüsün istiyorum.
Benim kizimda ayni canim aglamiyor, ac olsa aglar diye dusunuyorum.Bu sıralar sizin bebekler de az emiyor mu doymuyor sanıyorum ama uyuyor ağlamıyor oynuyor aç mi kalıyor çocuk diye endişe etmeye başladım dün uyurken açtır diye mama verdim yani
Otel tatili planimiz bu sene yok. Ama eşimin memleketine her an gidebiliriz. Uzun yol tecrubemizi o zaman mecburi yapicazYa kızlar bu arada aranızda tatil planı yapan var mı yaptıysanız hangi ay gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım biraz daha büyüsün istiyorum.
Emekledigi zaman daha zor olur tatil. Çocuk neyi yeni yapmaya başladıysa onu sürekli yapmak ister. Otelde veya disarda cok fazla emekleyemeyecegi için çok huysuz oluyor çocuklar. Biz kızımla aynı hatayı yaptik el ayak hastaligina yakalanmasina ragmen surekli emeklemek istedi yerler temiz degil birakamadik delirtti bizi. Ilk yürüdüğü zaman da arabasına bindiremedik hep yurumek istedi bi kez uyudu zannedip bi cafeye girdik uyandı ve ismarladiklarimiz bitene kadar rezil etti biziAy biz de Haziran gibi gidelim diye düşündük ama erken olur diye Ağustos başı yapalım dedik en azından emeklesin falan istiyorum o zamana kadar 6 buçuk aylık olacak zaten. Ağustosa kadar da kendim sabredemeyecekmişim gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?