2016 Şubat Anneleri

gebito canım ben bursadayım doktorum medicabil oktay altun şiddetle tavsiye ederim sezeryan diye tutturmadı çatı muayenemde müsayit olunca hatta kendisi dedi ilk bebek olduğu için son ana kadar bekleriz diye

Emziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?

Benim vücut direncim çok düşük canjm. Büyük ihtimal tutamiycam. Geçen yıl da bulantılar dan tutamamistim. Allah sağlık versin de seneye tutalım inşallah. Kaza Oruçlar cogaliyor

Ebebekten promalt alkolsüz malt içeceği aldım, üstelik tanesi 4.99 tl, süt olsun dedim, hiçbir işe yaramıyor
Humana içiyorum ben canm. İşe yarıyor gibi. Bi de mami power mi ne onu çok ovuyorlar instagramda. Azalma olursa onu deniycem. Bu ara benim sipa az emiyor. Humanayı da icmiyorum o yüzden.

gebito canım ben bursadayım doktorum medicabil oktay altun şiddetle tavsiye ederim sezeryan diye tutturmadı çatı muayenemde müsayit olunca hatta kendisi dedi ilk bebek olduğu için son ana kadar bekleriz diye

Benim de bi doktorum oktay bey. Çok memnunum ama çok aralıklı çağırıyor. 36te gittim
38de çağırdı. Bir de o da çok normal doğum yanlısı değilmiş gibi geliyor bana. Böyle söylediğinize sevindim.

biri bana gürültülü kakayı anlatsın arkadaş !!

benim oğlum emerken ara veriyor suratıma bakıp ıııııhh ıh ıııhh pıııırrrt maşAllah güzel osurarak kaka yapıyor
sonraki gülmesini saymayalım ^_^

ama bebeğimin kakasında mukus var sıkıntımı dediğimde kakasını gürültülümü yapıyor sorusu geliyor nedir bu ?

Bizimki de uyuyorsa yapmaya yakın uyanıyor, yapıyor ikiniyor. Gülüyor sonra gözümun içine bakıyor almazsam huxursuzlasiyor yatirince pijamayi çıkarırken direk kendini bırakıyor :) temizlenecegimi anliyor :) bence bilinçli değil de refleks olarak yapiyorlar

kızlar 3.ayda sağlık ocağına götürdünüz mü kontrol için.bizi cağırıyorlar.

Kontrol için canım. Goturecegim. Zaten doktor u da kontrol için çağırıyor her ay. Bazen sağlık ocağını arayıp kilo boy söylüyorum gitmeyip

Canım ben yaptırdım Gökalp in iki aylık aşı ile inan onun derdine unuttum kendi aşımı. Ayrıca bir yıl sonra 4. Dozu var onu da yaptırmak iyi olacak. O zaman omur boyu Koruyor sanırım.

Son düzenleme:

Müge anlıdan sonra kısmetse olur u izle

Benide senin haftalarındayken iki haftada bir çağırıyordu 38den sonra her hafta gittim kontrole bilmiyorum canım benim yaşadıklarım aynen böyle gelişti 38+5te çatı muayenesi yaptı bekleyebiliriz diye kendisi dedi birde Belkıs ebe var benim doğumuma giren çok ama çok yardımcı oldu sancılar sırasında nasıl hareket etmem gerektiğini falan anlattı zaten son anlarda 20 dk bir gelip kontrol etti en son anda indim doğumhaneye o zamana kadar odamda çektim sancılarımı oktay bey doğumdada çok ilgiliydi başka doktora da gidiyorsun sanırım doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun

Ay ne güzel herkes yardımcı olmuş size

Hangi şehirdesiniz? Bi ihtimal bursadaysanız hastane tavsiyesi alayım sizden
Izmir'de yasiyorum canim.. Aynen cok seviyorum doktorumu :)) cok genc ve tatli bir bayan ..

deniz yatagi yada diger zimpirtilardan alirsin yaninda goturursun.. zaten denizde saatlerce kalinmiyor ki yani.. ben sabirsizlaniyorum ama bebegim ilk girdiginde korkucak kesin, uzulurum oglusumaa yavrum benim.. minik insan :)

Canim sokta maltana satiliyor birbucuk tl falan ondan al ben icince ise yariyor bi dene istersen
Teşekkür ederim canım

Belki bende işe yaramamıştır canım, naturpy içtim ama çok şekerli geldi, daha almadım, humana ve hipp içiyorum hep

Ben de tutamam büyük ihtimal, geçen yıl da gebeyim diye kaldı, benim de borcum çok
Humana içiyorum düzenli olarak

Muayenehaneye gidiyorum. Yakın arkadaşımdı drum. Bu hamilelik sürecinde kendi özel hayatında yaşadığı sıkıntıları bana çok yansıttı.
Muayenehanedeki ultrason çok eski siyah beyaz diye bir de oktay beye başlamıştım.
Asıl niyetim arkadaşım olan drun doğum yaptırmasoydı ama artık ona güvenmiyorum. Yarın gene muayenrye çağırdı. Konuşup karar vericemdr değişikliğine. Ama nasıl bırakıcam bu dru bilmiyorum hiç.

Benim de öyle ya niye acaba öyle sesler çıkıyor ki sel oldu kaka akıyor sanıyorum ishal olmuş gibi ses çıkıyor ama bakıyorum normal sarı taneli kaka

Bu sıralar sizin bebekler de az emiyor mu doymuyor sanıyorum ama uyuyor ağlamıyor oynuyor aç mi kalıyor çocuk diye endişe etmeye başladım dün uyurken açtır diye mama verdim yani

Bayaa iş atlatmissin canim geçmiş olsun. Bebisin kalca cikikligi da gecer 2kat bezle merak etme

Bu sıralar sizin bebekler de az emiyor mu doymuyor sanıyorum ama uyuyor ağlamıyor oynuyor aç mi kalıyor çocuk diye endişe etmeye başladım dün uyurken açtır diye mama verdim yani
Benimkiler de emmeyi azaltti. Dediğin gibi aç zannedip mama yapıyorum olduğu gibi döküyorum mamayi. Çeneleri güçlendi kuvvetli emiyorlar sanırım o yuzden daha az emiyorlar

Ya kızlar bu arada aranızda tatil planı yapan var mı yaptıysanız hangi ay gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım biraz daha büyüsün istiyorum.
Otel tatili planimiz bu sene yok. Ama eşimin memleketine her an gidebiliriz. Uzun yol tecrubemizi o zaman mecburi yapicaz

Emekledigi zaman daha zor olur tatil. Çocuk neyi yeni yapmaya başladıysa onu sürekli yapmak ister. Otelde veya disarda cok fazla emekleyemeyecegi için çok huysuz oluyor çocuklar. Biz kızımla aynı hatayı yaptik el ayak hastaligina yakalanmasina ragmen surekli emeklemek istedi yerler temiz degil birakamadik delirtti bizi. Ilk yürüdüğü zaman da arabasına bindiremedik hep yurumek istedi bi kez uyudu zannedip bi cafeye girdik uyandı ve ismarladiklarimiz bitene kadar rezil etti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…