2016 Şubat Anneleri

Benimkine sik sik oluyor. Ve kalp problemi var. Uykuda elini kaldirsa uyaniyorum kontrol ediyorum hemen Alah bebiserimizi korusun ins birsey olmaz hic birine

Emziren anneler ramazan yaklaşıyor, oruç tutacak mısınız? Sütümüz olur mu? Susuzluğa dayanabilir miyiz?
Bugun bende bu soruyu soracaktim.ben kararszm ama bugun oruc tuttum.hic etkilenmedk ben ve sütüm :)
Ama ramazan daha sicaga denk geliyor.deniyecegim eger etkilenirsem sutum azalirsa kazaya birakirim.zaten dinmiz kolaylik dini.emzikli annelere izin var.tutmayabilirz hatta borçlarmzi da emzrme tamamen bittikten sonra tutmamada bi sakinca yok.
Borclar birikti mi zor olur.bir de ramazan da herkesle tutmak ayri keyif
Bakalim deniyecem dedigm gibi.etkilenmezsem halden cok duser sutum azalirsa zorlamaya gerek yok.bana verilen hakki kullanirim.yok iyiysem sutum de azalmiyosa tutarm borç bırakmam

kusmuğu gelmiştir boğazına yan yatırıp onden arkadan dönmesini engelleyecek şekilde destek koyun gövdesinden başına doğru hafif yükselecek şekilde eğim yapın

Notmal dogum canim. Benim kendinden olusan yirtiklarim vardi ic tarafta. Psikolojik olarak oyle hissediyorum diye telkin ediyorum kendimi. Cunku artik dikise dair bisey kalmadi gorunurde falan hic bisey yok

Birde dogum oncesi vajinusmustum ;( kafamda iliskiyi zorlastiracak birsey yine buldum diye kiziyorum kendime hatta.

Aci bir yana ama sanki kuru gibi orasi kayganlasmiyor o da etkiliyor acimasini sanki

Ama sağ canım. Hem mastit olmazsın. Hemde seninki bugün emmek istemedi ama yrın emmek isteyecek. Azalmasın sütün, çoğalsın daha iyi.

Sagiyorum ama tam bosaltmiyor makine zaten. Makinede gelmemeye basliyor ama elimle sikinca sut oluyor oni da anlamadim gittu. Neyse oldugu kadar sagayim bari napayim hic yoktan iyidir. Ama calissakta calismasakta bu makine cok gerekli bir seymis

çok sinir bozucu ya...kalk yatağına yat dersin sanki orda yat sabahla demişim gibi daha güzel yerleşiyor:) ay bizim de var ona benzer durumlar.üstüste söyleyince kızıyor da utanmaz :))

Hadi yaa yavrum benim napsın o da çok küçük...vakit ayırmak zor.bana zor seni düşünemiyorum:/

Bende çok korkuyorum :/ henüz tam birlşeme olmadı. Çocuğu tembihliyroum erken kalk diye

Ay bir de işim gücüm aklıma en son gelecek hatta hiç gelmeyecek birşey şuan
Ilahi ya ben de oyle.hala kankiyiz doğumdan beri olmadı bisey.olmasin da zaten.yaklasti mi uyumus numarasi yapiyorum
Zaten ben olsam bana yaklasmam.ustum basim süt icinde oluyo.kilolar desen fora.sac bas daginik.boynuzlamasa iyi beni

Yaptım bugün kestim anam yapmaz olaydım.kaldırmaya çalışıyorum Ağlayarak vücudunu memeye doğru kavisliyor

Kk nin Uygulaması tekrar olsa keşke.böyle kullanması zor oluyor ya bir de reklamlar var habire tabii.

Nası kuru olmasın ki kafada çocuk ne zaman uyanır derdi var, emdi emmedi, süt yetti yetmedi, uyandı uyanmadı dertler çok.
Valla vaji. miydim bilmiyorum ama şuan o yolda ilerliyorum ...
kuruluktan sebep sancılı dönemlerim çoktu. Şimdi de onun hem dikişlerin düşüncesi var
Adapte olmayınca olunmuyor işte. Akla bin türlü şey geliyor.
Sagiyorum ama tam bosaltmiyor makine zaten. Makinede gelmemeye basliyor ama elimle sikinca sut oluyor oni da anlamadim gittu. Neyse oldugu kadar sagayim bari napayim hic yoktan iyidir. Ama calissakta calismasakta bu makine cok gerekli bir seymis
Kesinlikle yaa. Anneme gittim, yanıma aldım ama meğer kafasının birleyini unutmuşum. Sağamadım. Öldüm derdime
Bizim sıpa emip de boşaltmıyor ki hiç, eczaneden el pompası aldım
Olmazsa olmazlardanım yani
Ilahi ya ben de oyle.hala kankiyiz doğumdan beri olmadı bisey.olmasin da zaten.yaklasti mi uyumus numarasi yapiyorum
Zaten ben olsam bana yaklasmam.ustum basim süt icinde oluyo.kilolar desen fora.sac bas daginik.boynuzlamasa iyi beni
Ahahha
Sütçü kadın
Ben alacakız

O isi zaten hic sevmem.hamilelikti lohusallikti iyice kurtulmustum
Ama erkek sonucta kurtulus yok bugun yarin dayanir kapıya
Uyumus numarasi nereye kadar
Bende de kuruluk vardi oldukca.ama ben menopoza girmstm ondandi.hormon ilaci icnce duzeliyordu.şimdi ilacta icemem emzrmeden dolayi.
Velhasil korkulu ruyam

kusmuğu gelmiştir boğazına yan yatırıp onden arkadan dönmesini engelleyecek şekilde destek koyun gövdesinden başına doğru hafif yükselecek şekilde eğim yapın
yatagi egimli ama hep sırtüstü yatıyor yan deneyelim Teşekkürler

Ay vallahi gına geldi bebeğimin el yeme aşkından yok arkadaş o el yumruk şeklinde ağıza girecek sonra bi güzel mide bulandırılacak arkasından gelsin gelsin bu gece bi anormal ya emerken bile yandan elini sokmaya çalışyor heh bu gecede ezanı duyduk çok şükür

Halleyle eşdeğer büyüklükte mi kızz şaka bi yana bende yapıyorum arada artık bilinçsizce yiyorum heralde geçen gün bimde topitanem mi ne öyle bişey var küçük çikolatalı toplar mutfağa gir çık paket bitmiş bi saatte ama bence ben bu kalan 6kiloyu sıcaklarda bebeğimle uğraşırken yemeğiydi temizliğiydi derken hemen vericem eminim yani yapıcam

Dişleri kaşınmaya başlamış annesi en güzel kaşıma aleti eli bebekler bu sayede yavaş yavaş bagışıklıklarınıda güçlendiriyor. agzına başka şeyler sokacagına elini soksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…