2016 Şubat Anneleri

Ne hayalerim vardı
tüm gün uyumamıştı
güzelce banyo yaptırmış
üzerine uzunca zeytinyağı ile masaj yapmıştım
ve güzelce emzirip uyutmustum
en az 2 saat uyuyabilirin umudunu taşıyordum

veeeeee buuummmm 25 dakika uyudu 2.5 saattir muhabbet ediyoruz
Niye mis gibi uyumak varken uyumazlar anlamıyorum kacirilmayacak firsat bence. Simdi uyucam ama kizlari kontrol etmem lazım. Ses çıkarıp duruyorlar korkuyorum bakmaya :olamaz:

Kızlar dün gece ve bugün bebeğim hiç durmadı üzerine birde çatı yaptırıyoruz evde usta var bacaları kırarken haber vermediler oturma odamdaki iki bacadan kurumlar doldu eve mobilyam heryer mahvoldu o sıra bebeğimi oyun halısına koydum temizledim hemen aradan 20dk geçmedi birdaha battı ortalık bebeğimde ağlayıp duruyordu uyumuyordu emerken 5 dk ne uyuduysa geri kalanında hep mızmızlandı ağladı her yolu denedim yok susmuyor bir türlü en son sinirlendim aa yeter ama artık ne istiyorsun be diye bağırdım bildiğiniz bağırdım sanki beni anlayacak yavrum içim içimi yiyor özür diledim sarıldım hemen kızıma ama çok pişmanım şimdi düşünüyorum da yarın öbür gün büyüyüp farklı şeylerden kızdırdığı zaman bağıracakmıyım ben ne tahammülsüz bir insanmışım meğer daha 3 aylık bebeğime sabredemiyorum koca kafa ben kendimi atasım var :kızgın:
Canım bu kadar da sinirlenme payımız olsun nasilsa henüz bizi Cok anlamazlar ilerde istesen de kizamicaksin ben büyük kizima ne zaman kizacak olsam bi muzurluk yapip güldürmeye çalışıyor ya da sarilip anne seni çok sevi (seviyorum diyemiyor daha) diyor gel de kız :deli: azcik soylencez yine de kolay mi anneyiz biz :anne:

Niye mis gibi uyumak varken uyumazlar anlamıyorum kacirilmayacak firsat bence. Simdi uyucam ama kizlari kontrol etmem lazım. Ses çıkarıp duruyorlar korkuyorum bakmaya :olamaz:

Bu uyku meselesi bizi cok yoruyor
Gunduz zaten uyumaz bari geceleri uyusa onuda yapmıyor
3cü aya giriyoruz inşAllah toplarlar

Kızlar bizde emme problemi, gaz,karında gürültü ve mukuslu kaka vardı.Tahlil yapildi laktoz intoleransı çıktı. Sutteki şekeri parcalayan enzimler eksikmis sanjrim.Birkaç aya düzelir dedi. 1 ay laktazm damla kullanacakmisiz. İnşallah düzelir. Bir de kakada mikrop çıkmış. Bu mikrop anne sütü alan bebeklerde olmaz aytica ates vs. Yapar labaratuar ortamında mj bulaştı acaba tekrarlayıp emin olalım istedi ve tekrar kaka verdik. Zamanla düzene gireriz inşallah
Geçmiş olsun canım:(
Damla inşallah kısa sürede fayda gösterir.
Kaka da mikrop olayını öok kişide duyuyorum. Neden acaba anne sütü alanda olmaz dedi ?
Miktarı ne kdr ?

Yanlış olmuş dişini mi cektireceksin diyecektim ben çektirdim 20 yaş disimi çektirdim içeri girmeden emzirdim cektirdikten sonra morfinden sonra 2 3 saat emzirmeyin dediler mama aldım ucunu sagdım emzirdim azalmada olmadı kurtuldum
Anladm canm 2 tane dolgm dusmus onu yaptrdm 20liklere ameliyat gunu al ddedi onu daha sonra cektrcem doktor bana 3 aylikms cok etkilemez emzir dedi girmeden emzrmstm cikincada sagdgm sut vardi onu verdm 2 saat sonrs emzrdm bisey olmadi cok sukur

Canım bu kadar da sinirlenme payımız olsun nasilsa henüz bizi Cok anlamazlar ilerde istesen de kizamicaksin ben büyük kizima ne zaman kizacak olsam bi muzurluk yapip güldürmeye çalışıyor ya da sarilip anne seni çok sevi (seviyorum diyemiyor daha) diyor gel de kız :deli: azcik soylencez yine de kolay mi anneyiz biz :anne:
Doğru söylüyosun canım ama ne bilim sonra çok pişman oldum bebek bu senle birmi günü güne uymayacak tabi diye kendime kızdım

Geçmiş olsun canım:KK43:
Damla inşallah kısa sürede fayda gösterir.
Kaka da mikrop olayını öok kişide duyuyorum. Neden acaba anne sütü alanda olmaz dedi ?
Miktarı ne kdr ?
Sağol canım. Anne sütü alanda olmazmis çünkü gıdaya suyla bulaşan bi mikrop görülmüş. Salmonellaydi sanırım adı. ara sıra su veriyorum dedim. Hazır suda olmaz dedi. (Eşim geçen şifalı su getirmişti. Ama kaynatıyoruz illa bilemedim. Bir de kalp için hastaneye gittik ordan mi acaba dedik.)düşünüp duruyoruz anliycan.cumartesi bakicaz insalllah yanlışlık vardır.

Kızlar çok kötüyüm, kızım geceden beri kıvranıp duruyordu. Ne yaptıysak gazını çıkaramadık, ağlayıp duruyordu. Sabaha doğru acile götürdük. Popodan bi ilaç uyguladılar, masaj yapın çıkarır dediler. Çok az çıkarabildi.
Eve getirdik karnına, ayaklarına masaj yapmaya izin vermiyor
Geceden beri emmedi, kucağımda uykusunda inliyor yavrum, indirince susmuyor, kıvranıyor.
İlk kez bu kadar kötü oldu kuzum,
Bi akıl verin Nasıl çıkarayım gazını

Kızlar çok kötüyüm, kızım geceden beri kıvranıp duruyordu. Ne yaptıysak gazını çıkaramadık, ağlayıp duruyordu. Sabaha doğru acile götürdük. Popodan bi ilaç uyguladılar, masaj yapın çıkarır dediler. Çok az çıkarabildi.
Geceden beri emmedi, kucağımda uykusunda inliyor yavrum, indirince susmuyor, kıvranıyor.
Canim bi banyo yaptir ciplakken bebe yagiyla karnina sirtinaa ayaklarinin altina masaj yap rahatlasin

Anladm canm 2 tane dolgm dusmus onu yaptrdm 20liklere ameliyat gunu al ddedi onu daha sonra cektrcem doktor bana 3 aylikms cok etkilemez emzir dedi girmeden emzrmstm cikincada sagdgm sut vardi onu verdm 2 saat sonrs emzrdm bisey olmadi cok sukur
Geçmiş olsun diş ağrısına dayanilmiyo 4 aylık hamileyken başladı bebek 1 aylıkken dayanamadım cektirdim benimde 3aylik oldu Allah bebislerimize ömür versin

Kızlar oğlum alt dudağını ısırıyor ağzının içine alıp uyuyor bir de dilini sakız çiğner gibi yapıyor niye yapar ki salya da akıyor diş mi diyorum ama çok erken daha kafamda deli sorular

Canım sıcak uygulama yapptınmı? Yapmadıysan önce bir banyo yaptır. Ama suya sokup çıkarma. Küvete dayanabilecegi sıcaklıkta su doldur bebegi içine sok. İleri geri yüzdürür gibi yap. Ağlamaya devam etsede sabırla yap. Ama kafasını ıslatmadan yapki üşümesin. İleri geri yapınva suda masaj gibi oluyor. Çıkarınca yağ ile karnına masaj yap. Giydirdiktem sonrada karnına sıcak havlu sarıp dizine yüzüstü al. Karnı dizine degsin. Sen kendi iki bacagının arasına sokarsan daha iyi olur.
Yada karnını sıcak havlu ile sarıp kendi gögsüne daya canım. İnş rahatlar.

Kızlar oğlum alt dudağını ısırıyor ağzının içine alıp uyuyor bir de dilini sakız çiğner gibi yapıyor niye yapar ki salya da akıyor diş mi diyorum ama çok erken daha kafamda deli sorular
o dil mezusu bizde de var yuvarlıyor alt dış etine sürüyor gibi geliyor bence dış kaşıntısindan. ilk başta bende zorla ağzını açtırdim acaba ağzında bi şey var da çiğniyor mu diye:KK17::KK70:

firkan çok güzel yazmış onun dediklerini yaptıktan sonra zeytinyağini hafif isitip masaj yapar gibi karnına sur üzerine kese kağıdı koy giysilerini giydir ve üzerine fon makinesini tut biraz isinsin ama dikkat et aman cok tutma biraz isinsin yeter

Canım önce sen sakin ol. Tecrübeyle sabit. Ben de gökçe.de çok yaşadım karnı omzumuza denk gelecek şekilde gezdirdik arabayla gezdirdik tabi köy yollarında biraz rahatliyor ama zamanla geçiyor yapacak hiç bi şey yok damlalarla şuruplarla hafiflettik ama bi öğün vermeyi unuttugumda yine kıvranıyor hatta her akşam anason veriyorum başka türlü rahatlamiyor

Back
X