2016 Şubat Anneleri

Hayır demeyip napıyoruz? Tepemize mi .... ? Demelik yani :işsiz:
Ben kızıyorum açıkcası. Hatta annelerinin yanında kızıyorum. Bazen kızarken eğitirmiş gibi yapınca anneleri çok bozuluyor. Bozulsunlar, evde dur kalk demeyebilirsin ama başkasının evinde dur kalk denecek arkadaş!
Rahatlığını kndi evinde yap.

Görümcem çok geniş bu konuda. Kendi evinde mutfak dışında asla yedirtmez. Bana veya başkasına gidince çocuğun elinde börek geze döke yer, o eller koltuklara sürülür. Çıldırmalık yani:mad:
bizim bi aekadaş da öyle yapıyor.onlara gittiğmde aman kirletmeyin,dökmeyin dört dönüyor haliyle bende diken üstünde yavrumun pesinde dört dönuyorum.bize geldiler ve çocuğu evi darmadağın etti.masamı çizdi,çekmeceleri boşalttı duvarları kirletti.kadının umrunda bile değil.bir cop bile toplamadı.ben bir yere gidince yavrumla döktükleri oyuncakları birlikte toplarım.demek ki insanlar bu kadar rahat.

Kızlar ne yaptıysak kuzum sakinleşmedi, doktorumuza getirdik. Ateşi 39 çıktı idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi. Yatış verdi şu anda hastanedeyiz. Tahliller yapılacak
Ağlamaktan helak oldu yavrum, dualarınızı istiyorum kuzum bir an önce iyi olsun.

Kızlar ne yaptıysak kuzum sakinleşmedi, doktorumuza getirdik. Ateşi 39 çıktı idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi. Yatış verdi şu anda hastanedeyiz. Tahliller yapılacak
Ağlamaktan helak oldu yavrum, dualarınızı istiyorum kuzum bir an önce iyi olsun.

Canım geçmiş olsun :( enfeksiyon büyük ihtimal hemen geçer o da sen üzülme. Rahat ol. Onun yüzüne gulerek konuş güzel şeyler söyle.... Rabbim sifa versin

Çok güldüm :KK31:

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-06-08-45-07.webp
    Screenshot_2016-05-06-08-45-07.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kızlar
Kızım bu hafta çok huysuz ve huzursuz

Gündüz uykuları yok denecek kadar azaldı, 11 12 saat uyanık kalıp zorla 1 saat uyuyor, tam dalamıyor, sürekli ağlama modunda, gazı var, damlası var, çıkıyor bir şekilde ama bu huzursuzluk başka bişey bu sefer

Dişleri mi kaşınıyor nasıl bi kaşıyıcı almalıyım tecrübeli anneler firkan firkan ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri
ilknurrr22 ilknurrr22 canım oyun halısının diş kaşıyıcısı kelebekli olan oyuncak mı, nasıl yıkadın bebişe vermeden önce?

firkan firkan kızımın dilindeki pamukçuk geçmiyor karbonatlı suyla hergün silmeme rağmen... Aile hekimi ilaç vermedi, sil geçer diyo, yoksa o mu emerken huzursuz ediyo?

Ya canım çok sıkılıyo, sürekli emmek istiyo, emerken de anca memeyi bırakıyo, geri aranıyo, sütüm mü yetmiyo artık, tekim napcağımı bilmiyorum, annem ve kv memleketteler, annem yeni ameliyat oldu, gelemiyor

Merhaba kızlar

Gündüz uykuları yok denecek kadar azaldı, 11 12 saat uyanık kalıp zorla 1 saat uyuyor, tam dalamıyor, sürekli ağlama modunda, gazı var, damlası var, çıkıyor bir şekilde ama bu huzursuzluk başka bişey bu sefer

Dişleri mi kaşınıyor nasıl bi kaşıyıcı almalıyım tecrübeli anneler firkan firkan ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri
ilknurrr22 ilknurrr22 canım oyun halısının diş kaşıyıcısı kelebekli olan oyuncak mı, nasıl yıkadın bebişe vermeden önce?

firkan firkan kızımın dilindeki pamukçuk geçmiyor karbonatlı suyla hergün silmeme rağmen... Aile hekimi ilaç vermedi, sil geçer diyo, yoksa o mu emerken huzursuz ediyo?

Ya canım çok sıkılıyo, sürekli emmek istiyo, emerken de anca memeyi bırakıyo, geri aranıyo, sütüm mü yetmiyo artık, tekim napcağımı bilmiyorum, annem ve kv memleketteler, annem yeni ameliyat oldu, gelemiyor
Evet canim kelebekler dis kasyici ben daha vermedm onu kaldrmstk ilk aldgmzda smdi de ayri var evde onu veryrm unuttmben onu cikaryim :D pamukcuk. Ilerlediyse canini acitir ememez canm karbonatli suyla silerkende bastirarak silceksn doktr oyle demsti ama sen yinede eczaneden al surubu istersen biizm surupla bile 1 haftafa gecti

Ay kuzum Kıyamam allah acil şifalar versin

bizim bi aekadaş da öyle yapıyor.onlara gittiğmde aman kirletmeyin,dökmeyin dört dönüyor haliyle bende diken üstünde yavrumun pesinde dört dönuyorum.bize geldiler ve çocuğu evi darmadağın etti.masamı çizdi,çekmeceleri boşalttı duvarları kirletti.kadının umrunda bile değil.bir cop bile toplamadı.ben bir yere gidince yavrumla döktükleri oyuncakları birlikte toplarım.demek ki insanlar bu kadar rahat.
Tam tersi olmak lazım ya. Ben de evde sakinim kendine zarar vermediği sürece serbest kızım. Hatta kendi odasında belli bi yer var duvarı boyayabiliyor. Sadece o kısım serbest. Valla tv ünitemi de çizdi salondaki süs esyami da kırdı güzelce uyardım ama başka evde cok daha evhamliyim kırmayı birak yaklastirmiyorum bile hiç bi yere. Bi tek yakin bi ark.im var kizimdan 6 ay küçük oğlu var. O zaten kendi evlerini haşat ettiği için orda rahatım. Onlar bana gelince de aynı derecede rahatız. Rahatliktan kasıt oyuncakları yigiyoruz önlerine veya örtü serip patlamış mısır veriyoruz yine gözümüz uzerlerinde :KK53:

Kizlar dudaktaki ucugun bebege gecme olasiligini soyle bir arastirdimda.. bende gerci hic cikmaz, ama bakicimda cikarsa diye.. ucuk ikiye ayriliyor; biri vajinal digeri dudakta cikan. Ucuk hangi bebeklerde tehlikeli olabiliyor?
- Oncelikle Vajinal ucuklar olumcul tehlike yaratabiliyor;
- Bagisiklik problemi yasayan bebeklerde
- Premature bebeklerde
- Kiz bebeklerde
Erkek bebekler daha sansli cunku onlara vajinal ucuklarin bulasma riski cok daha dusuk.
Varsayalim ki dudaktaki ucuk gecti, bunun tedavi edilmesi cok daha kolay ve olumcul tehlike tasimiyor.
Ayrica annenin kendisinde ucuk cikiyorsa ozellikle hamilelik doneminde de cikmissa zaten bebek bagisiklik kazanmis olarak doguyor ve ona gecme olasiligida dusuyor. Benim annemde cikardi, bende ve kiz kardesimde ucuk hic cikmadi buda annemin hamilelik surcinde cikardigini gosteriyor sanirim :)

Ucuksuz gunler dilerim size :))

:110:
Benim ki de 84 günlük arada bi günümüz var. İnanın gece emip uyuyan çoçuktan eser kalmadı. Gündüz uykusu zaten yoktu. Sabır falan kalmadı. Gece babaya bıraktım. Ben kalkıp emdirdim sonra başka odaya yatmaya gittim. Bu atak ne kadar sürer ki ya. Böyle giderse ben tamamen Pert olurum ya. Tekim zaten ne yemek ne ütü ne ev temizliği yapabiliyordum artık tamamen bitti
Aynen biz dört buçuk uyuduk altı da kalktı çok az uyuyor dün doktora götürdüm hastaneyi birbirine katti resmen o kadar çok ağladı ki doktor korktu bi yerden mi düştü dedi burnu tikali biraz ondan olabilur yada gazdir dedi eger biyke devam ederse ultrason falan cekeruz dedi bende tekim aynen ne ütü ne yemek ne temizlik eşim isten gelince biraz alıyo ama uykusu gelince bırakıyor uyuyor kafayı yiyorum o zaman çalışıyorum yorgunum diyo iznim bitsin bende calismaya başlayayım bakalım bebege kim bakacak o zaman:) inş uzun sürmez bu atak haftamuz çocuğa üzülüyorum uykusuz doğru dürüst emmiyor bile buyuyemeyecek bu gidişle:)

Kızlar eldivenlerinizden kurtuldunuz mu?

Ben 1 buçuk aydır hiiçç takmıyorum cnm

Evet canim kelebekler dis kasyici ben daha vermedm onu kaldrmstk ilk aldgmzda smdi de ayri var evde onu veryrm unuttmben onu cikaryim :KK70: pamukcuk. Ilerlediyse canini acitir ememez canm karbonatli suyla silerkende bastirarak silceksn doktr oyle demsti ama sen yinede eczaneden al surubu istersen biizm surupla bile 1 haftafa gecti

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun şurubun adı ne?

Kızlar çok kötüyüm, kızım geceden beri kıvranıp duruyordu. Ne yaptıysak gazını çıkaramadık, ağlayıp duruyordu. Sabaha doğru acile götürdük. Popodan bi ilaç uyguladılar, masaj yapın çıkarır dediler. Çok az çıkarabildi.
Eve getirdik karnına, ayaklarına masaj yapmaya izin vermiyor
Geceden beri emmedi, kucağımda uykusunda inliyor yavrum, indirince susmuyor, kıvranıyor.
İlk kez bu kadar kötü oldu kuzum,
Bi akıl verin Nasıl çıkarayım gazını
Banyo yaptır canım hemen.sıcacık odada otur onunla ve banyodan sonra hemen memeye koy.oda hafif loş olsun.ses olmasın.banyoda da sıcak suyu karnına ova ova dökün.ağlaması artacaktır önce,bırak ağlasın.sonradan rahatlıcak.

Merhaba kızlar

Canım benim kızımında pamukçuk oldu 2 ayına yeni girmiştik 3 hafta kadar geçmedi dediğin gibi hep karbonatlı suyla sildim sonra doktora gittik ilaca gerek yok yayılmamıs ağzının içine sen kendi göğsünüde her emzirme öncesi karbonatlı suyla silip öyle emzir bebeğini dedi çok şükür azalarak bitti tamamen 1 haftadır hiç yok bir dene istersen yalnız başta meme ucum çok acıdı önceki çatlak yerleri pişirdi sanırım karbonat bebeğim emdikten hemen sonrada lansinoh sürdüm inşallah geçer en kısa zamanda

Merhaba kızlar

Düzeni değişiyo olabilir benimki 40ı cıktıgından beri öyle allahım öyle zor ki saatlerce uyumaz mı bi bebek. Şuan da da mesela erkenden kalktık, 1saattir de salliyorum ufacık bi kısılma bile yok gözlerinde simdi aksam 8-9a kadar böyle gidicek. Cok zor hakikaten ama normaldir seninkide. Gece nasıl uyuyodur heralde o yorgunluga?? Kaşıyıcı alsan da nasıl tutucak ki .. Bende öyle yumusak bişey alcaktim agzına elini sokup durmasin diyede tutup agzina götürcekte peh nerde :D gazlı bez mi sargı bezi mi ne deniyosa artık ondan dola serçe parmagina karbonatlı suya sok ama sıktır cıkarınca cok olunca kusmasın cocuk benimki kusuyo öyle sildir hemen. Bide zemzem bardaklari olur ya kücük ona suyla 1cay kadigi karbonat atıyorm kasıgın ucuyla falan mı atıyosun ki acaba etkisi olmuyo

Back
X