2016 Şubat Anneleri

Kızlar, bebeğim beslenmeden sonra gaz çıkarsın diye sırtına vurup oksuyorum bebek gaz çıkarmadan uyuyor, ne yapmalıyım uyandırıp devam mi etmeliyim, uyurken mi devam edeyim yoksa yatağına mi bırakayım?

Niye rahatsız ediyorsun ki, hani uyurken kusmuyorsa, gaz sancısı olmuyorsa rahat bırak bence, ha yok uykusunu bölücek kadar gazı oluyorsa al omzuna gazını çıkara çıkara uyut, uyanmaz heralde omzunda :/

Sakın bırakma canım.
Sakın bırakma canım ağzından gazını mutlaka çıkarsın,sizin gaz probleminiz var o gaz mideden bağırsağa indiğinde sancı yapıyor her emzirmeden sonra ağzından gazını çıkartmaya çalış

chocolate19 canım geçmiş olsun. nedir bilmiyorumamaa bursa mastit olanlar vardı belki fikirleri vardır. Senin çocukların gerçekten de ne kadar duygusal hassas. Çok hoşlar. Maşallah. :)
Sagol canim tesekkur ederim kan geliyo simdi de gogsumden sagmayi da birakcam artik bugun saglik ocagina gitcem belki aile hekimi bi yonlendirme yapar zaten gogsum sorunluydu bebegime bi zarar verdiysem diye endiseleniyorum

Sagol canim tesekkur ederim kan geliyo simdi de gogsumden sagmayi da birakcam artik bugun saglik ocagina gitcem belki aile hekimi bi yonlendirme yapar zaten gogsum sorunluydu bebegime bi zarar verdiysem diye endiseleniyorum
Canim korkutmak istemem ama saglik ocagi ile zaman kaybetme, mastit olmussanda iltihap kanla karisik gelebilir bu mumkun ama farkli birseyde olabilir.

Kızlar geçen birisi blw nedir bilmiyorum demişti.
İşte blw budur Eki Görüntüle 1829108

demek ki çok ileri görüşlü olarak blw nedir bilmeden 7 sene önce uygulamışım oğluma ben buna döke saça yeme yöntemi diyordum uzunca
böyle yoğurda, yemeğe bulanmış videoları var da oğlumun, açıp izler arada gülmekten kırılıyor çocuk.
tavsiyem yıkanabilir kılıfı olan mama sandalyelerinden alın kızlar.

Canim korkutmak istemem ama saglik ocagi ile zaman kaybetme, mastit olmussanda iltihap kanla karisik gelebilir bu mumkun ama farkli birseyde olabilir.
Ilcedeyim canm ya mecburen buraya gitcem simdilik antibiyotikle idare ediyorum gecmezse igne baslicaz demisti sut yerine kan geliyo o kanaldan cok canm sıkkn bi gogsumde yetmiyo mecburen buzluktaki sutlerden cikardim

Ilcedeyim canm ya mecburen buraya gitcem simdilik antibiyotikle idare ediyorum gecmezse igne baslicaz demisti sut yerine kan geliyo o kanaldan cok canm sıkkn bi gogsumde yetmiyo mecburen buzluktaki sutlerden cikardim
Canim senin sagliginda onemli, bebegin icin tek gogus versende onu koruyacaktir, buzluktakilerlede tam doymus olur, ama gogusun icinde bence uzman bir doktora gorun, igneler antibiyotikler tabi ilk etapta denenebilir ama zaman kaybetmeden uzmanina gorunmen daha iyi olur bence

Selam hanımlar uzun zaman oldu yazamadım ama takipteyim..Anneler günümüz kutlu olsun..

Benim oğlumda kaka problemi vardı 7 gün 8 gün yapmıyordu bugun dokuz Eylül gastroenteroloji bölümüne gittik kan verdik sonuc aksam üstü ona göre doktorla konusucaz ama yapmaması normal dedi ama kabızlık var dedi..benimde anlamadığım sadece anne sütü alıyor yaptığında taş gibi yapmıyor ki yine sulu ama koyu kıvam..ilaç vericek gibi geliyor bana insallah problem olmaz sonraki hayatında..
Hepiniz kalın sağlıcakla kuzuları bol bol koklayın..

Ayy tartiya ciktim bi baktim 59.9 olmusum nasil sevindimmmm 73.9 dan 59.9 a son 10 kg kaldi onlarida veririm insaaallah ya bu arada esi anneler gununde surpriz yapanlar ne hos bizimki bildigin odun ben senn annenmiyimki diyor allahtan ogluslar babalarina cekmemis 8 senedir anneyim insan bi kere incelik yapar ama yokkk

merhaba arkadaşlar.izin süreniz ne zaman bitiyor?

Bugün işe başladım. Bakıcımız iş yerime 1 dakika yürüme mesafesinde. Ona rağmen bebişimi düşünüyorum. Öğle arası yanına gideceğim. İnşallah ağlamamıştır, uslu durmuştur. Allah hepimize yardım etsin.

Rota aşısı yaptırdınız mı kızlar? Yaptıranlar yan etkisi oldu mu? Bu hafta yaptırmam lazım karar veremiyorum bugün doktora sorucam.

Rota aşısı yaptırdınız mı kızlar? Yaptıranlar yan etkisi oldu mu? Bu hafta yaptırmam lazım karar veremiyorum bugün doktora sorucam.
Oyle ates filan cikmadi ama daha mizmizdi sanki yada bana oyle geldi.. oyle belirgin bir durumla karsilasmadik Allaha sukur

Bir şey olmaz canım inşallah. zarar vermedin canım yoksa zaten durmaz ki çocuk

Oyle ates filan cikmadi ama daha mizmizdi sanki yada bana oyle geldi.. oyle belirgin bir durumla karsilasmadik Allaha sukur

Bugün yaptırdı.. Çok ikilemde kaldim alerji şüphesi tasiyorduk diskidan dolayı bir doktor içinde birçok şey var bir şey diyemem ama yapılsa iyi olur dedi diğeri de yaptır dedi. Gittik yaptırdık. Tadını hiç sevmedi zor icirdi doktor

İçti mi canm enjektörle bari.. Bu bebişlerle başımız dertte :))) Ama çok şükür sağlıklı olsunlarda napalm canm mama içsin biberon alsn ..
Haha böyle ağzındyken gogus ucu enjektorle akitmistim ama yok.. Çocuk emmiyor du memeyi
. ama hastanede yattık ya 19 gün bir 1o gün emmisti benj.. Ayy ne kadar mutluydum anlatamam... Eve gelince tekrar bıraktı... Her çocuk emecek değil ya... Diyip avunuyorum ben canim

Kizlar yaa bu kilolar canimi sıkıyo artik
Aslnda 13 kg la bitrdim hamileligimi.11 i gitti hemen.ilk zamanlar rezene filan cok iciyodum etkisi olmustur.epeydr iyice bosladim.3 kilo da aldim ustune.zaten kilolu baslamstim.
Hicbisey olmuyo bana
Esim de tosunum diyor bana
Zaten bebekle ugrasmktan bakimi ihmal ediyorm bir de ustune bu kilolar..
Aslnda su bogazimi tutsam cok iyi veririm bu ara kilo.emzrmek iyi kalori harcatyor ama ben acigi fazla fazla kapatyom.
Agzim boş durmuyor.tatliya iyice sardim.abur cubur vazgeclmezm oldu.
Yeşilçay icsem mi acaba.bebise bi etkisi olur mu
En azindan istahimi keser biraz.metobolzmami hizlandrir.ufaktan biseyler yapmali.bu gidiş iyi degil gayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…