canım kaç günlük aldın raporu.aile hekiminden miBugün bittirapor aldım.
Gecmis olsun canim :)) .. aynen ya bu kadar kucuk bebekler tukurmeyi bilmezler bu nasil tukuruyor dedi, ufaklik tukurmeyi ogrendi bu igne yuzundenBugün yaptırdı.. Çok ikilemde kaldimalerji şüphesi tasiyorduk diskidan dolayı bir doktor içinde birçok şey var bir şey diyemem ama yapılsa iyi olur dedi diğeri de yaptır dedi. Gittik yaptırdık. Tadını hiç sevmedi zor icirdi doktor
Unu ve sekeri kesersen bayagi gider kilolar bir de harket etmek lazim tabi :)Kizlar yaa bu kilolar canimi sıkıyo artik
Aslnda 13 kg la bitrdim hamileligimi.11 i gitti hemen.ilk zamanlar rezene filan cok iciyodum etkisi olmustur.epeydr iyice bosladim.3 kilo da aldim ustune.zaten kilolu baslamstim.
Hicbisey olmuyo bana
Esim de tosunum diyor bana
Zaten bebekle ugrasmktan bakimi ihmal ediyorm bir de ustune bu kilolar..
Aslnda su bogazimi tutsam cok iyi veririm bu ara kilo.emzrmek iyi kalori harcatyor ama ben acigi fazla fazla kapatyom.
Agzim boş durmuyor.tatliya iyice sardim.abur cubur vazgeclmezm oldu.
Yeşilçay icsem mi acaba.bebise bi etkisi olur mu
En azindan istahimi keser biraz.metobolzmami hizlandrir.ufaktan biseyler yapmali.bu gidiş iyi degil gayri
canım kaç günlük aldın raporu.aile hekiminden mi
Gecmis olsun canim :)) .. aynen ya bu kadar kucuk bebekler tukurmeyi bilmezler bu nasil tukuruyor dedi, ufaklik tukurmeyi ogrendi bu igne yuzunden
canım benim de haftaya çarsamba baslıyor.ben de 5 5 düşünüyorum5 gün canım. 5 5 almaya çalışacağım aile hekiminden . öğretmenim. Seminer dönemi başlayacağım inşallah. Senin ne zaman basliyor
canım benim de haftaya çarsamba baslıyor.ben de 5 5 düşünüyorum
Bizimki o kadar sansli degildi tukurdukce agzina geri soktular yavrumun ya :)))Aynen resmen tukurdu :) doktorda şok oldu neyse çoğunu içti yeter ona dedi. :)
Orasi oyle tabi.ama nerdeeeeeeUnu ve sekeri kesersen bayagi gider kilolar bir de harket etmek lazim tabi :)
meyveye sar canim yaa :)) .. ne yapcan unlu yagli seyleri bahhh kih onlarOrasi oyle tabi.ama nerdeeeeee
Bende sendenim canım hamileliğim boyunca 9 kilo aldım 40çıktığı gün tartıldım 2 kilo kalmış geriye ayy dedim ne güzel hemen gitmiş dedim sonra bebeğim az kilo aldı diye annemde kvde de şunu ye süt bunu iç süt olsun diye diye 4 kilo daha aldım 6 kilo fazlam var şuan içine girebildiğim sadece 2 pantolon var ama dünden beri dikkat ediyorum yediklerime google fit indirdim telefonuma adımları sayıyor yaktığım tahmini kaloriyi gösteriyor haziranda yurtdışına çıkıcaz deniz falan o bu göbek ya gidecek ya gidecekKizlar yaa bu kilolar canimi sıkıyo artik
Aslnda 13 kg la bitrdim hamileligimi.11 i gitti hemen.ilk zamanlar rezene filan cok iciyodum etkisi olmustur.epeydr iyice bosladim.3 kilo da aldim ustune.zaten kilolu baslamstim.
Hicbisey olmuyo bana
Esim de tosunum diyor bana
Zaten bebekle ugrasmktan bakimi ihmal ediyorm bir de ustune bu kilolar..
Aslnda su bogazimi tutsam cok iyi veririm bu ara kilo.emzrmek iyi kalori harcatyor ama ben acigi fazla fazla kapatyom.
Agzim boş durmuyor.tatliya iyice sardim.abur cubur vazgeclmezm oldu.
Yeşilçay icsem mi acaba.bebise bi etkisi olur mu
En azindan istahimi keser biraz.metobolzmami hizlandrir.ufaktan biseyler yapmali.bu gidiş iyi degil gayri
Oyle valla haklisin da iste anormal bir istah acikligim var.meyve yedikten sonra acayip acikiyorum.of bu durum canimi sıkıyo iste.yag torbasi oldum.moralim bozuldkca daha da sarıyorm yemege.batti balik yan gider misalimeyveye sar canim yaa :)) .. ne yapcan unlu yagli seyleri bahhh kih onlar
Cabm ihmal etme bende oldm 2 kere ama cok ilermedi sagdm emzrdm surekli banyoda sicak suyun altinda ovaladm en son gece acilms damarlar heraldr sabaha kadar akmis sut sirilsiklamdi ustum basim yatakIlcedeyim canm ya mecburen buraya gitcem simdilik antibiyotikle idare ediyorum gecmezse igne baslicaz demisti sut yerine kan geliyo o kanaldan cok canm sıkkn bi gogsumde yetmiyo mecburen buzluktaki sutlerden cikardim
Yeme yeme durOyle valla haklisin da iste anormal bir istah acikligim var.meyve yedikten sonra acayip acikiyorum.of bu durum canimi sıkıyo iste.yag torbasi oldum.moralim bozuldkca daha da sarıyorm yemege.batti balik yan gider misali
Hatta su an moralim bozuldu yine.gidip çikolatalı pastaya dalacam
Kimse yok ki beni durdursun
Ye Ye Yeee Yeee me dur ne olursun yeme sana yalan soyledimmmOyle valla haklisin da iste anormal bir istah acikligim var.meyve yedikten sonra acayip acikiyorum.of bu durum canimi sıkıyo iste.yag torbasi oldum.moralim bozuldkca daha da sarıyorm yemege.batti balik yan gider misali
Hatta su an moralim bozuldu yine.gidip çikolatalı pastaya dalacam
Kimse yok ki beni durdursun
Sezen aksunun sarkisini nasl bu hale getrdnYe Ye Yeee Yeee me dur ne olursun yeme sana yalan soyledimmmBu kadar cok yemene inan hic hazir degilimmm
Bugun nostaljik takiliyorum.. pekte severim Sezen Aksuyu :))Sezen aksunun sarkisini nasl bu hale getrdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?