Öyle üzülüyorum ki kiminin annesi yanında, kimininki ilgili,kimininki Dayanamayıp habire bişeyler almış,yakın olanlar haftasonu bir arada.benim annem bir o kadar ilgisiz.eşim iş seyahatinde ve bırak buraya gelmeyi,arama gereksinimi bile yok.kp kv Arıyor her akşam sağolsunlar.2 saatlik yol var aramızda ama eşim Arıyor gitmeden gelmesini rica ediyor fakat resim kursuna başladığını,8 marta sergiye resim yetiştireceğini önce hocaya sorması gerektiğini söylüyor.eşime kızdım,ihtiyacım yok ben biliyorum onun böyle yapcanı,lütfen dile getirme bir daha gelmesini dedim.gerçekten de şimdilik ihtiyaç yok ama insan diyor ki hiç mi heves olmaz bu insanda???? Bir kere karnıma dokunmadı,sevmedi,2 ay önce bi geldi...cd ve ultrason resmi verdi Dr dedim,çıkart bakayım demedi.kıyafetleri dolapta hazırdı,çıkart bir bakayım ne eksik var kızım hani ne bileyim yok yani...dün kv bere Patik Örneği çıkartmaya çalışcakmış onu söylüyor.minnet duyuyorum...ama benim annem neden böyle...bana telefonda dedi ki başım ağrıyor gelemicem,fakat tüm gün facete Saçma sapan şeylerle uğraşıyor ve bana dedi ki bebeğin kıyafetlerini yıkayacağın zaman gelirim,öyle anlaşalım seninle...ya ben komşu kızı mıyım? Ne anlaşması....

( inanın çok şükür ihtiyacım yok şu an,zaten Nazlı biri de değilimdir çok ağrım sızım olmadıkça fakat bu bahaneler,bu ilgisizliği çok sinirlendiriyor beni...ben evden çıkalı çok oldu eğitimim sebebiyle fakat anladım ki annem-babam - kardeşim üçü de birbirinin karakterini almış.babam da daha 2 hafta önce GÖRDÜ beni ilk kez,kardeşim de...annem nasıl başardı bunu...karnımın bu kadar hızlı büyüdüğüne inanamadıklarını Gözlerinden okudum...inanamıyorum,her gün daha çok şaşırıyorum,nasıl bu kadar olur...ben Ufacık birşeyde dayanamıyorum ,akşam 2.kez arıyorum nasıl oldunuz diye...öf neyse çok uzun oldu pardon ama içimi Döktüm,iyi geldi...