2016 Şubat Anneleri

Sev hem de çok sev:) bizimkine Doğumu soruyoruz çünkü sayılı Dr var ve sezaryen yapıyor sadece,bizimki de dedi ki yaap normal Doğumu yap,ama yapanlar dayanamıyor kocamı çağırın sezaryen istiyorum diye bağırıyor,ben napim? Sonra da vay efendim bu neden hep sezaryen yapıyor diyorlar. :KK70: çok destek oldu bana yani :) bir de hemen saygı duruşu uzunluğunda bir ultrason ve bir de foto ama çocuğumu tanıyamıyorum :KK70:
Geçende de geniş ve dar açı yı öğretti bana:) o hep usg ye alıyor hemen diye koltuğun ucunda hazırolda bekledim de sen öğretmensin dar açıyı bilmen lazım öyle oturma dedi ve iki elini açıp kapatarak açıları işledik :KK70: verimli bir ders oldu yani :KK47: doğru söylemeye söylüyor da çok çenebaz.Allah sana çok şükür :KK53:
Aslında seninki de baya eğlenceliymiş canim ya :KK53::KK70:

Kızlar bugün gittik doktora balık falan yiyemiyorum diye omega3 istedim oceans diye bir marka yazdı kullanan var mı omega3 ben daha yeni içeceğim bu aylarda zeka gelişimi için iyiymiş . Bir yerde de okudum 7.aydan sonra vermiyolar yazıyo omega3 anlamadım. Biraz karışık oldu ama özetle omega3 kullanan ve devam eden var mı? Varsa hangi marka
Ben de 3. ayımdan itibaren oceans kullanıyorum. Ben normalde de balık yiyemem. O nedenle doğumdan sonra bile kullanmaya devam edeceğim bir müddet.

V
Senin esinde mi 5 bucukta kalkıyor.. Ay valla ayniyiz.. Bana da kiyamiyor koltukta yatayim, o gitse ben onsuz yatamiyorum. :KK43: bebek nasıl uyucak eşimin zorlamasına bilemiyorum. Ya yorgun olunca daha çok oluyor ama ben de illaki sessizlik olacak öyle uyucam.. Yüksek sesle nefes alıp verme bile rahatsız ediyor beni
Valla derdimiz birebir aynı bende eşim olmadan uyuyamıyorum tedirgin oluyorum :( bebek olunca napıcaz bilmiyorum

Eşimin okul müdüresi bana hediyeler yollamış ^_^ en çokta emzirme yastığına sevindim :D

Eklentiler

• 20151208_174525.webp
    20151208_174525.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 123
Bende aynı markayı kullanıyorum canım ocean plus demi.doktor özellikle önerdi kendi çocuğumada bunu kullanıyorm dedi biraz pahalı ama
Canim sadece parayla anlasilmaz tabi ama ucuz olanlarin cogu gercek balik yagi degilmis pahali olanlarin icinde de sahteleri vardir belki ama ucuz olanlarin cogu sahteymis

Bende aynı canım üst bedenm bir beden küçük alta göre :) ama sanırm lohusa pijaması yerine normal pijama alcam
Canim emzirme acisindan onden dugmeli yada fermuarli pijama yada gecelik sart. Sadece hastanede degil evde de uzun sure gece emzirmeleri surecek o yuzden normalde pijamaya cok para vermeyen ben lohusa pijamalarina bi ton para veriyorum :KK48:

Kızlar bugün gittik doktora balık falan yiyemiyorum diye omega3 istedim oceans diye bir marka yazdı kullanan var mı omega3 ben daha yeni içeceğim bu aylarda zeka gelişimi için iyiymiş . Bir yerde de okudum 7.aydan sonra vermiyolar yazıyo omega3 anlamadım. Biraz karışık oldu ama özetle omega3 kullanan ve devam eden var mı? Varsa hangi marka
Ben 4. Aydan beri kullanıyorum ocean plus kullandım memnundum sonra krill oil diye başka bi tane kullandım bitirmeden ocean plus A döndüm aynen devam şimdi.. Lohusalıkta da kullanmak gerekiyor her bebek için hemde lohusalık depresyonunu önlüyor

V

Valla derdimiz birebir aynı bende eşim olmadan uyuyamıyorum tedirgin oluyorum :KK43: bebek olunca napıcaz bilmiyorum
Horlama olayini bilmem de karanliktan cok korkardim butun isiklari yakar giderdim tuvalete. Ama kizim agladiginda gece 3-5 demeden zifiri karanlikta uykusu kacmasin diye hic isik acmadan kostugumu biliyorum :KK51: bebisleriniz dogunca esinizi cok aramazsiniz merak etmeyin :KK48: yorgunluktan her yerde uykuya dalarsiniz :KK45:

@simsiyahhh @jolianfemme bende tuzlanmışım zamanında ama saçma geliyor bana bebeğime aynı işlemi yaptırmak istemiyorum :KK43:
Gecen yaz alanyada dogan yegenim sicaktan pisik olmustu bizimkiler torenle tuzladilar :) bi karisim yaptilar hatirladiklarim kil zeytinyagi tuz bal vs bir maske yaptilar yatim saat kadar sonrada yikadilar. Zaten pamuktu iyice pamuk gibi oldu. Ben bebislerime yaptiricam

Kızlar bir sorum olucak ben sallanılanilir beşik alıcam 60x120 ebatlarında ama ona uygun yorgan yada kılıf bulamıyorum, acaba nerden temin edebilirim bir fikriniz varmı?
İkeanin ve english homeun bebek urunleri 60*120 icin. Ben de 70*130 aldigim icin oaralardan alamadim

Back
X