- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Sagol canimmm buyur gel sev diyicem ama Izmirde oturmuyosun :)Bebisin şöyle fotoğraflarını koyuyosn yiyesm geliyomasallah
nazar degmesn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimmm buyur gel sev diyicem ama Izmirde oturmuyosun :)Bebisin şöyle fotoğraflarını koyuyosn yiyesm geliyomasallah
nazar degmesn
Maaşının bir kısmı da yatmıştır. Ben çoğunu aldım.bizim şirket on günde bir onaylamış parasız kalmayayım diye. Toplu çekmedim yaniKızlar süt parasını ne kadar aldınız? Şu 122 lira olan. Eşim çekmeye gitti 310 lira vermişler. Bir 122 yatmış bide 187 fazla değil mi siz ne kadar aldınız?
Anladm Canm kahvaltıda ne yicegimi sasrdm farkettm dün dondrma yedm unttm ixcinde süt oldgnu ben hep kahvaltılık diye dusunyrm 5 kere kaka yaptı yine 4 gün önce kasar peyniri çok yemstm o günde 7 kere yaptı bgn 2kere yaptı dünden önceki gün bi kere yaptı bizimde alerjik mi acabaHiç belli olmuyor canım. 3-15 gün arası sütten arınıyor diyorlar. Kaka ise kada uzn zaman alabiliyor.
Bende 10-12gün civarında normale dönmüştü diye hatırlıyorum.
Tabi şuan hala aynı durumdayız:/
Bu sefer kaç günde düzelicek diye de takip edicem. Düzelince yazarım![]()
Evet Canm neyse benziyo bizim bebisler seninki daha beyaz tenli :)Sagol canimmm buyur gel sev diyicem ama Izmirde oturmuyosun :)
Aaa ınanir misin doğumdan sonra ilk günlerde benimde sağ tarafım çok sizliyodu acaba bebeğin kafasını ordan mı çıkartılar diye düşünmüştüm:)Bi yılda anca iyilesiyoms Canm aynen diks yerim kırmızı hala o czgide geçmedi henüz hatta sağ tarafı çok sizliyo dikisn orası daha kirmizi
Benmkinin kafası yukardaydi bende nasl çıkardılar onu merak edyrmAaa ınanir misin doğumdan sonra ilk günlerde benimde sağ tarafım çok sizliyodu acaba bebeğin kafasını ordan mı çıkartılar diye düşünmüştüm:)
Biberondan fos fos cekio kolay gelio ya memede yorulup uyuyodur benimkiside oyle..Bende arada sagdigim sütü veriyorum aglio hemen gazını çıkarıyorum rahatlayinca mememi veriyorum problem yasamiyoruzKizlar bazen ben sagip biberonla veryrm bitince nasl aglyo yaa kıpkırmızı olyo memeyi vernce de oynuyo sadece emmiyo uyuyo neyse derdi
sanki açmış gbi ortalığı yikiyoBiberondan fos fos cekio kolay gelio ya memede yorulup uyuyodur benimkiside oyle..Bende arada sagdigim sütü veriyorum aglio hemen gazını çıkarıyorum rahatlayinca mememi veriyorum problem yasamiyoruz
2.gün bugün bizimkide uyuyor. İnlemesi ve ateşi yoksa verme canım. Akşam durumuna bakarsınŞimdilik uyuyor ateşi de yok. Akşama huzursuzluk yaparsa vereyim diyorum. Durduk yere vermek istemedim. Öğlenden beri uyuyo aşı uyuttu heralde.
Anladım canım belki başka birşeye alerjisi vardır. Yada gerinip kusuyorsa sadece gazdır belki.. böyleolduğunda hemen ütü ile havlu ısıtıp karnını ve ayaklarını sıcak tut. Sıcak su torbası koy. Havalar ısındı diye üzerini incelttiysen ondanda gazlanmış olabilir. Sadece yediklerimizden degil ayaklarımızıda üşütsek gazımız olsa oda bebegi etkileyebiliyor.Yok canim sadece mukus olsa zaten mukusumuz hep var emmeme gerilme kusma sanci basladi offf
atesi çıktı mı canım?bizimkinin atesi çıkmadı ben de vermedim ates düşürücüyu.bugun dr.a sordum atesi neden çıkmadı diye.o da daha iyi ya,çıkmayabilir dedi.Bizde olduk bugün ağrı kesici verdin mi cnm? Ebe eve gidince ver dedi doktora sordum ateşi çıkarsa ver dedi. Şimdilik birşey yok ama ne zaman etki gösterir acaba? 9 da vurulduk aşıyı. Bu 3. Doz tetonozu herkes vuruluyor mu? Bana birşey demedilerde en son hamileyken vuruldum.
chocolate19 Canım birde geçen günlerde akşam yemeginde yeşil mercimek yemiştim ben,o gece uykusunda hep ıhh ıhh yaptı gaz sıkıntısı gibiydi. Bende yemekten dedim ertesi akşam patlıcan kabak bamya patates türlü yaptım. Baktım o gecede sabaha kadar ıhh ıhh yaptı. Dedim herhalde yemeklerden degil. O gece sıcak su torbasını koydum bacaklarının arkasına tam popo altına ıhhlamadan uyudu.
Üzerini inceltmeye başladığım günlerdi herhalde biraz üşüdü yada benden gaz geçti bilmiyorum. Ama demek istediğim bebegi etkileyen herşey yediklerimizden degil![]()
Cnm pogaca dokunmuyor mu sonucta icinde sut ustunde yumurta oluyor ben yarin gastrologa gitcemde neye alerjisi oldugunu sapticam artik sapittim resmen o alerjiyle yasam platformunu takip ede ede kafayi siyirdim umitlerim tukendi 3 cocugum var 3 undede ayri ayri alerjiler mevcut biri paketli hic bir gida tuketemiyor digeri alerjik astim bakalim bu neye tepki veriyor cozemedimBelki süt değil de Bığday alerjisi de olabilir pkumuşsundur grupta.
Ben dün poğça yaptım ekmek zaten ğek sevmezdim.bugün dışardaydık tüm gün zeytin ve poğçalarımla gezindim :)
yumurtalı ekmekler varya çiçek ekmek gibi onları pğek severdim![]()
afiyet olsun bol bol sütün olsun inşallah canim ben suyu zorla içiyorum yaaInek gibi Kıvırcık yiyorum sabahtan beri otlarla besleniyorum arada un helvasi yapmis annem onu götürüyorum leblebi yiyorum bi kasik pekmez petibor bisküvi vee bol su agzimiz bos kalmasin dimi![]()
Doltor ne diyor peki?Ah canim keske usutmeden olsa evim sicacik ishal kusma emmeme ve o alnindaki sivilceler hortladi gaz sıkıntısı gibi bisey degil kaka zaten daha beter mukus
Annenin nazari cok degermis kem gozden cok sevenin nazari deger benim buyuk kiz kardesim ile kv ve kp.in nazari cok degiyo ve benim de. Herkes seviyor ama bazilarinin cok daha fazla degiyor nazari iste surekli okumak lazimBiraz uyudu gece uyandı gene emmekte direndi. Kavga dövüş biraz daha emmdi bi sıkıntısı var ama çözemedim şimdi de aşı olduk inşallah sorun çıkartmaz bugün. Bende uykusu güzel eziyeti yok derken buna da nazar değdirdim heralde. Artık biri sorunca tersini söylücem ders oldu bana
![]()