2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne diye bakıcam tam olarak? Başını şişrdim hakkını helal et

Estağfirullah canım ne demek... ben medilife hastanesinde medikal estetik bölümüne gidiyorum. Lazer epilasyon yapan yerler filan da belki yapıyordur. Benim yaptirdigim uygulamanın adı Er-yag diye geçiyor. Bu arada boğazlamadan mi yazmisim? Beyazlamadan yazmaya çalışmıştım

S sssn canım beni yazmamışsın, 59 kiloyum hedefim 52 :)

Aksam yemegi ekmeksiz yendi bitti akşam rezene ve maden suyu ve lactamil içilir gün tamamlanır insallah

Yaa siz bu yemekleri yürüyüşü yapacak vakti nerden buluyorsunuz ben tuvalete gidemiyorum oğluşum yüzünden :kızgınz:
Canim sabah uyandiktan sonra ilik limonlu su iciyorum biraz kizimla oynadiktan sonra onuda mutfakta pusetine koyup kahvaltimi yapiyorum.sonra yatiriyorum zaten.bende sporumu yapip oglen yiyecegim yemegimi yapiyorum.vakit kalmazsa birdahaki uykusunda yapiyorum.aksamda salata tarzi yedigimden sikinti olmuyor.

Yuruyusude aksam 9 da yaptim dun.kizim zaten coktan uyumus oluyo o saate.o saatleri tercih edebilirim.bugunde kizimla yaptik yuruyusumuzu arabasinda sakin sakin durdu

45dk yuruyus yapildi 7 ye kadar kiximla biraz kartlariyla oynucaz.azicikta oyun halisinda oynar sonra yatiririm

Öğlen 2 kaşık bulgur pilavı bir tavuk Baget fırında
Ara öğünde 5 tane hurma
Aksam salata
Rezene çayımı da içtim
Lactamil icilwcek ve gün bitecek

Bizde 1,5 saat disaridaydik yarım saat yurumusumdur

Kızlar ben malesef ilk gunden misafirliğe gittim ve diyeti bozdum... neler yediğimi yazmaya utanıyorum

Neyse bari aksam yemeğini bir kase yoğurtla yapıp telafi edeyim..

Ya resmen fiyaskoyum kizlar ( oglum durmadigi icin gunduz gofret filan yedim yemek yapamadim esim tuttursu pizza soylicem diye bu saat oldu pizza gelcek de biz onu yicez. Yarin basla diyete diyip duruyo ben yemesem o da almaz kendine sirf bu yuzden al dedim ama vercegime daha cok alcam kilolari (

Canim sen yuruyuse gidince kizina kim bakiyo aksam

Akşam yemeği yemedim şimdi çayla yulaf bisküvi yiyorum saat geç ve ben hala yiyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…