Canim 5 gibi yiyorum ben aksam yemegimi.oglen ve aksam arasinda kahve iciyorum sadece.hurma falan alicam.kahve yerine bir iki hurma ve cevizle araogun yapabilirim.ama kahveden vazgecemiyorumKızlar akşam yemeklerini kaçta yitoesunuz bide öğlen akiam arası ara öğün yiyor musunuz
Ne diye bakıcam tam olarak? Başını şişrdim hakkını helal et
Canim sabah uyandiktan sonra ilik limonlu su iciyorum biraz kizimla oynadiktan sonra onuda mutfakta pusetine koyup kahvaltimi yapiyorum.sonra yatiriyorum zaten.bende sporumu yapip oglen yiyecegim yemegimi yapiyorum.vakit kalmazsa birdahaki uykusunda yapiyorum.aksamda salata tarzi yedigimden sikinti olmuyor.Yaa siz bu yemekleri yürüyüşü yapacak vakti nerden buluyorsunuz ben tuvalete gidemiyorum oğluşum yüzünden :kızgınz:
Kıızzz ben 45 kiloyummmm.ama yinede size sırlarımı verebilirm.eğer isterseniz.ben bu durumdan memnun değilim ama olsun
Nedir sirrin nedir nedirKıızzz ben 45 kiloyummmm.ama yinede size sırlarımı verebilirm.eğer isterseniz.ben bu durumdan memnun değilim ama olsun
Bende gelirim yavrucum bende hamilelikten önceki kilolarımdn bayağı bayağı aşağıya düştümYeni topik hayrılı olsun ben de tek başıma .kızı emdi btirdi nasıl kilo alırım topiği açıcm.evli okullu mutlu çocuklu topiği de açabilirim
Canim sen yuruyuse gidince kizina kim bakiyo aksamOglen kofteli sehriyeli domates corbasi ve 2 3 kasik makarna yedim
1 saat sonra 1 fincan kahve ictim
Az oncede yesilmercimekli salatami yedim gunu kapattim.cok az suyum kaldi onu bitiricem.kizim uyuyo simdi uyaninca disari cikip hava alirz biraz yururuz.
Aksama enerjim olursa 9 da yuruyuse inicem yine
Canim benim hedefim 60Kizlar listeye bakin 1.sayfada.unuttuklarim varsa yazin ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?