2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi fikir. Tabağın yanında duran balla ceviz dimi? Ben de yedim. Hem faydalı hem de emziriyoruz canımız tatlı çekiyor çikolata baklava yerine bundan yicem ben de
Balla tereyagi canim.3 cay kasigi vardir ama hepsini bitiremedim yarisinida yarin yicem.aynen kesinlikle daha saglikli.insanin cani tatli cekiyo kahvaltida balla gun icinde araogunde kuru uzumle bastiriyorum cok iyi oluyo.ceviz iyi fikirmis tereyagi yerine ceviz koyayim bende :)hastaneden cikinca yaz canim mutlaka haber et bize

Domates salatalık yumurta beyaz peynir 7 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek ve çayla kahvaltımi yaptım şimdi rezene zamanı

Akşama kadar 766 kalori yemek yemem lazım offf :'(

Domates salatalık bitiyor, artık hormonluları çıkacak. Ne yiyecez biz

Ara ogunum 1 porsiyon nestle nesfitti.bu da oglen yemegim.ekmek sabah kahvaltida kalan ekmegim

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-05-13-32-09-1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 48
Buranın bildirimleri bana gelmiyor yeni farkettim. Bu arada Emira SY listedeki en zayıf sensin gözümden kaçmadın. Kıskandım mı ne

Muhtemelen en bücür de benim hadi kilo verilir de boy uzar mı? Ben kıskanıyor muyum 1.70 lik hatunları

Bu arada boyum 1.54

Canım beni de ekler misin taboya suanki kilom 65 hedefim 55

canlar garip bi şekilde hamilelikte doğumda bana yaradı desem çok kızar mısınız acabaaa ben hamile kalmadan önce 66 kiloydum. artık kılo vermem lazım derken hamile oldugumu öğrendim. hamileliğimde kilo almadım. hamileliğimin sonunda 72 kiloydum. doktor o 6 kilonunda kızımın ve rahmındeki suyun oldugunu söylemişti. dogumdan sonra garip bir şekilde 59 kiloya düştüm şuan 59 kilodayım ama benimde bir hedefim var tabiki 55 olmak istiyorum beni de ekler misin canım S sssn

Oooooo ben şokk ben iptal
maşallah ne güzel

Ay ne guzelmis yaa gercekten de yaramis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…