Balla tereyagi canim.3 cay kasigi vardir ama hepsini bitiremedim yarisinida yarin yicem.aynen kesinlikle daha saglikli.insanin cani tatli cekiyo kahvaltida balla gun icinde araogunde kuru uzumle bastiriyorum cok iyi oluyo.ceviz iyi fikirmis tereyagi yerine ceviz koyayim bende :)hastaneden cikinca yaz canim mutlaka haber et bizeİyi fikir. Tabağın yanında duran balla ceviz dimi? Ben de yedim. Hem faydalı hem de emziriyoruz canımız tatlı çekiyor çikolata baklava yerine bundan yicem ben de
emzirdiğin için artı beşyüz kalori daha hakkın var canımAkşama kadar 766 kalori yemek yemem lazım offf :'(
Evet yaaaDomates salatalık bitiyor, artık hormonluları çıkacak. Ne yiyecez biz
Bebis mi durmuyo canim niye yapamadin kizBen daha kahvaltı yapamadım
Bebis mi durmuyo canim niye yapamadin kiz
Buranın bildirimleri bana gelmiyor yeni farkettim. Bu aradaEmira SY listedeki en zayıf sensin gözümden kaçmadın. Kıskandım mı ne
Muhtemelen en bücür de benimhadi kilo verilir de boy uzar mı? Ben kıskanıyor muyum 1.70 lik hatunları
Bu arada boyum 1.54
Bende 1.58 yerlerdeyiz vallaMuhtemelen en bücür de benimhadi kilo verilir de boy uzar mı? Ben kıskanıyor muyum 1.70 lik hatunları
Bu arada boyum 1.54
kıskanma canım bak çıtı pıtısın hiç yaşlanmayacaksın ne güzel.
Şükür öyleyseemzirdiğin için artı beşyüz kalori daha hakkın var canım
Sen hiççç konuşma canım kilonu da biliyoruzBende 1.58 yerlerdeyiz valla
Oooooo ben şokk ben iptalcanlar garip bi şekilde hamilelikte doğumda bana yaradı desem çok kızar mısınız acabaaaben hamile kalmadan önce 66 kiloydum. artık kılo vermem lazım derken hamile oldugumu öğrendim. hamileliğimde kilo almadım. hamileliğimin sonunda 72 kiloydum. doktor o 6 kilonunda kızımın ve rahmındeki suyun oldugunu söylemişti. dogumdan sonra garip bir şekilde 59 kiloya düştüm şuan 59 kilodayım ama benimde bir hedefim var tabiki 55 olmak istiyorum beni de ekler misin canım S sssn
Ay ne guzelmis yaa gercekten de yaramis :))canlar garip bi şekilde hamilelikte doğumda bana yaradı desem çok kızar mısınız acabaaaben hamile kalmadan önce 66 kiloydum. artık kılo vermem lazım derken hamile oldugumu öğrendim. hamileliğimde kilo almadım. hamileliğimin sonunda 72 kiloydum. doktor o 6 kilonunda kızımın ve rahmındeki suyun oldugunu söylemişti. dogumdan sonra garip bir şekilde 59 kiloya düştüm şuan 59 kilodayım ama benimde bir hedefim var tabiki 55 olmak istiyorum beni de ekler misin canım S sssn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?