2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uyanınca 2 bardak ılık su, yarım elma ,1 bardak ihlamur Sabah 3 dilim ekmek 1 yumurta salatalık biber biraz peynir 4 zeytin 1 bardak ihlamur
Ara Öğün yok
Öğlen 1kade çorba
Ara Öğün 1bardak şekersiz süt 1 ince filim kek
Akşam ( birazdan yiyecem) 1kase çorba 1 dilim ekmek

Kacamaksiz diyosun hee

Oglenden sonraki araogunum 1 kase tarcinli yogurt icine ceyrek seftali dogradim yedim

Aksam 17.00 de yendi
1 kase sehriyeli tavuk corbasi
2 yemek kasigi taze fasulye
10 15 dk sonra 1 tatli kasigi fistik ezmesi (kacamagim oldu)

Ay benim için şuan zor biraz emzirme bitsin ozaman dikkat etsem . Ya ben kendimi tutamam ki. 18 yaşına kadar sıska bi kızdım. 20 yaşımda evlendim dört hamilelik son iki üst üste olunca çakılıp kaldı yağlar. Bide ben son hamilelikte 71 ile başladım 68 kilo kadara düştü. 74le son bulduk. Doğumdan sonra 68 küsür oldum. Sonra ye süt yapsın. İnşallah bende yazarım buraya verirsem

Yaz canim tabiki ne verirsen kardir :)

Büyük oğlumun canı kek istedi eee bütün ev mis gibi kek kokunca sütüm cekmesin dedim ince bir dilim goturdum ama aksamla dengeledim
Cok iyi yapmissin canim nefsini koreltmek icin arada yemek lazim.bende esim spor yaparken light kek yapardim kendime de yapayim haftaya :)

Tartirlma gunune son 4 gun kizlar hadi dayanin.az da versek hic onemli degil.haftada 500 ayda 2 kilo vermemiz gayet uygun.yavas ve kalici kilo vermis oluruz.hafta bir gun odul ogunu 2 haftada 1 gun gunde odul gunu yapabiliriz dimi nasil olur sizce ?

S sssn canım sen tam diyetisyen usulüyle gidiyorsun daha önce diyetisyen yardımı almışmıydın?

Canım hamileliğin ilk aylarında kilo kaybı oluyor bazen. Sende bulantı varmıydı?

Akşam yemeğim yeşillik salatası içine yoğurt atıp yedim bir dilim tahıllı ekmek sonra rezene bakalım sabah tartıda bugün yediğim pasta çıkacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…