Ekledim canim :)Canım beni de ekler misin taboya suanki kilom 65 hedefim 55
beni de ekleyin lütfen. 78 kg den hedef 64 kgEe nerdesiniz hatunlar kactiniz mi
Ay tamam tamam sustumSen hiççç konuşma canım kilonu da biliyoruz
Kacamaksiz diyosun heeUyanınca 2 bardak ılık su, yarım elma ,1 bardak ihlamur Sabah 3 dilim ekmek 1 yumurta salatalık biber biraz peynir 4 zeytin 1 bardak ihlamur
Ara Öğün yok
Öğlen 1kade çorba
Ara Öğün 1bardak şekersiz süt 1 ince filim kek
Akşam ( birazdan yiyecem) 1kase çorba 1 dilim ekmek
Ekledim canim hosgeldin :)beni de ekleyin lütfen. 78 kg den hedef 64 kg
Yaz canim tabiki ne verirsen kardir :)Ay benim için şuan zor biraz emzirme bitsin ozaman dikkat etsem . Ya ben kendimi tutamam ki. 18 yaşına kadar sıska bi kızdım. 20 yaşımda evlendim dört hamilelik son iki üst üste olunca çakılıp kaldı yağlar. Bide ben son hamilelikte 71 ile başladım 68 kilo kadara düştü. 74le son bulduk. Doğumdan sonra 68 küsür oldum. Sonra ye süt yapsın. İnşallah bende yazarım buraya verirsem
Cok iyi yapmissin canim nefsini koreltmek icin arada yemek lazim.bende esim spor yaparken light kek yapardim kendime de yapayim haftaya :)Büyük oğlumun canı kek istedi eee bütün ev mis gibi kek kokunca sütüm cekmesin dedim ince bir dilim goturdum ama aksamla dengeledim
Canım hamileliğin ilk aylarında kilo kaybı oluyor bazen. Sende bulantı varmıydı?canlar garip bi şekilde hamilelikte doğumda bana yaradı desem çok kızar mısınız acabaaaben hamile kalmadan önce 66 kiloydum. artık kılo vermem lazım derken hamile oldugumu öğrendim. hamileliğimde kilo almadım. hamileliğimin sonunda 72 kiloydum. doktor o 6 kilonunda kızımın ve rahmındeki suyun oldugunu söylemişti. dogumdan sonra garip bir şekilde 59 kiloya düştüm şuan 59 kilodayım ama benimde bir hedefim var tabiki 55 olmak istiyorum beni de ekler misin canım S sssn
evet canım 20 hafta sürdü bende bulantı ilk 3 ay 3 kilo vermiştimCanım hamileliğin ilk aylarında kilo kaybı oluyor bazen. Sende bulantı varmıydı?
Yok canim hic almadim.tamamen allah ne verdiyse usulu
Cok mu yedin kiz dogru soyleAkşam yemeğim yeşillik salatası içine yoğurt atıp yedim bir dilim tahıllı ekmek sonra rezene bakalım sabah tartıda bugün yediğim pasta çıkacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?