Canım diyetisyen yardımı alan yakınım var, aynı şekilde besleniyorsunuz. Diyetisyenin amacı kilo vermek değil, yağ yakmak. Bilinçsiz yapılan diyetler yağ değil enerji kaybı yapıyor. O yüzden diyetisyen yardımı çok önemliYok canim hic almadim.tamamen allah ne verdiyse usuluuygun mu besleniyorum
canım taze fasulyeyi iki yemek kaşığı yersen aç kalırsım kaçamak yaparsın tabi ki. ben zamanında ditetisyene gitmiştim 5 kaşık diyordu bir de emziriyoruz 6kaşık diyelim.Oglenden sonraki araogunum 1 kase tarcinli yogurt icine ceyrek seftali dogradim yedim
Aksam 17.00 de yendi
1 kase sehriyeli tavuk corbasi
2 yemek kasigi taze fasulye
10 15 dk sonra 1 tatli kasigi fistik ezmesi (kacamagim oldu)
Canim o biraz mecburi oldu esime yemek kalsin diyecanım taze fasulyeyi iki yemek kaşığı yersen aç kalırsım kaçamak yaparsın tabi ki. ben zamanında ditetisyene gitmiştim 5 kaşık diyordu bir de emziriyoruz 6kaşık diyelim.
Yani iyi birsey mi bu? Tartida kilo kaybi gormesemde incelir miyim ?Canım diyetisyen yardımı alan yakınım var, aynı şekilde besleniyorsunuz. Diyetisyenin amacı kilo vermek değil, yağ yakmak. Bilinçsiz yapılan diyetler yağ değil enerji kaybı yapıyor. O yüzden diyetisyen yardımı çok önemli
Canım elbette kilo kaybı olacak ama bu eksilme kaslardan değil yağlardan olacak şekilde beslenip sporla kilo vereceksin. Senin yaptığın diyetisyenlerin listesinin aynısı nerdeyse zaten sen kilolu değilsin istediğin kiloya ulaşırsın en kısa zamanda ve kilonu korursunYani iyi birsey mi bu? Tartida kilo kaybi gormesemde incelir miyim ?
Canim her sabah 15 dk spor gun icindede yarim saat tempolu yuruyorum.spor sart gercekten.sadece diyetle olmuyo cunkuCanım elbette kilo kaybı olacak ama bu eksilme kaslardan değil yağlardan olacak şekilde beslenip sporla kilo vereceksin. Senin yaptığın diyetisyenlerin listesinin aynısı nerdeyse zaten sen kilolu değilsin istediğin kiloya ulaşırsın en kısa zamanda ve kilonu korursun
Kizz pesine dusucem senin en sonundaSize bugün yediklerimi soylesem topikçe beni linç edersinizBiri beni durdursun
Gel takıl canım benim :) bu arada maşallah sana bilgine ,azmine hayran kaldımKizz pesine dusucem senin en sonunda
ay nolacak ondan ben hamillikte bi kavanoz bitirdim balla hem de :)))Canim o biraz mecburi oldu esime yemek kalsin diyecorbami biraz daha fazla ictim.1 tatli kasigi fistik ezmesinden birsey olurmu ki
3 mil mi yaptın SüpersinGünaydın hanımlar
Leslie ile 3 mil 40 dk yapıldı birazdan kahvaltı yapacam
Sen bi sussanaSize bugün yediklerimi soylesem topikçe beni linç edersinizBiri beni durdursun
Evet canım oglusumda gulerek beni izledi. Şimdi onu uyuttum kahvaltimi yapıyorum3 mil mi yaptın Süpersin
Benim minnos şimdi uyudu ablası okula gitti bende kizcemin odasını degistrcem ew Süpür cem yemek yapmak lazım taby bideEvet canım oglusumda gulerek beni izledi. Şimdi onu uyuttum kahvaltimi yapıyorum
Benim oglanda okula gitti küçük uyudu. Dün temizlik yaptığım için bugün tek derdim yemek yapmak ben kahvaltimi yapana kadar uyanmazaa yemeğe girisecemBenim minnos şimdi uyudu ablası okula gitti bende kizcemin odasını degistrcem ew Süpür cem yemek yapmak lazım taby bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?