2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canim hic almadim.tamamen allah ne verdiyse usulu uygun mu besleniyorum
Canım diyetisyen yardımı alan yakınım var, aynı şekilde besleniyorsunuz. Diyetisyenin amacı kilo vermek değil, yağ yakmak. Bilinçsiz yapılan diyetler yağ değil enerji kaybı yapıyor. O yüzden diyetisyen yardımı çok önemli

Oglenden sonraki araogunum 1 kase tarcinli yogurt icine ceyrek seftali dogradim yedim

Aksam 17.00 de yendi
1 kase sehriyeli tavuk corbasi
2 yemek kasigi taze fasulye
10 15 dk sonra 1 tatli kasigi fistik ezmesi (kacamagim oldu)
canım taze fasulyeyi iki yemek kaşığı yersen aç kalırsım kaçamak yaparsın tabi ki. ben zamanında ditetisyene gitmiştim 5 kaşık diyordu bir de emziriyoruz 6kaşık diyelim.

canım taze fasulyeyi iki yemek kaşığı yersen aç kalırsım kaçamak yaparsın tabi ki. ben zamanında ditetisyene gitmiştim 5 kaşık diyordu bir de emziriyoruz 6kaşık diyelim.
Canim o biraz mecburi oldu esime yemek kalsin diye corbami biraz daha fazla ictim.1 tatli kasigi fistik ezmesinden birsey olurmu ki

Yani iyi birsey mi bu? Tartida kilo kaybi gormesemde incelir miyim ?

Yani iyi birsey mi bu? Tartida kilo kaybi gormesemde incelir miyim ?
Canım elbette kilo kaybı olacak ama bu eksilme kaslardan değil yağlardan olacak şekilde beslenip sporla kilo vereceksin. Senin yaptığın diyetisyenlerin listesinin aynısı nerdeyse zaten sen kilolu değilsin istediğin kiloya ulaşırsın en kısa zamanda ve kilonu korursun

Canim her sabah 15 dk spor gun icindede yarim saat tempolu yuruyorum.spor sart gercekten.sadece diyetle olmuyo cunku

Benim minnos şimdi uyudu ablası okula gitti bende kizcemin odasını degistrcem ew Süpür cem yemek yapmak lazım taby bide
Benim oglanda okula gitti küçük uyudu. Dün temizlik yaptığım için bugün tek derdim yemek yapmak ben kahvaltimi yapana kadar uyanmazaa yemeğe girisecem

Merhaba hanımlar ben 51 kiloya hamile kaldım 16 kilo aldım şimdi 53 e düştüm sadece emziriyorum. çok şükür kilo sorunum yok ama vücudumu sıkılaştırmak istiyordum karnım çok az var ama biraz yumuşak.bugün için karar verdim ebru şallıpilates 2 ye başlayacaktım 1 saat sürüyor bütün egzersizler yapılıyor.evde topum lastiğim felan vardı alıp şişirecektim topumu birde ne göreyim topun tıpası kaybolmuşv bütün hevesim kaçtı kaldırdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…