2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baslamak basarmanin yarisidir :))) diger yarisini da hallet canim.o yumusaklik eski kilomuza donsekte sporsuz gitmiyo

Sabah 9 bucukta egzersiz yapildi.10 ceyrekte kahvalti.her zamankinden.3 dilim sucuk yedim ekstradan.canim cekti gunluk eksik kalorim kaliyo zaten.bugun firsatim olursa yuruyus yapicam

Baslamak basarmanin yarisidir :))) diger yarisini da hallet canim.o yumusaklik eski kilomuza donsekte sporsuz gitmiyo
Sen ne egzersizi yapıyorsun canım karın çalışıyor musun yürüyüşün bi faydası olmaz heralde karın sıkılaşmasına

Hanımlar lahana suyu ya da sodayı limonlu ayran zayıflatıyor deniyor emzirirken içilir mi bilgisi olan?

Sen ne egzersizi yapıyorsun canım karın çalışıyor musun yürüyüşün bi faydası olmaz heralde karın sıkılaşmasına
Canim karin ve yan yaglar icin egzersiz yapiyorum.nette bu sekilde aratirsan degisik egzersizler bulabilirsin.yuruyusun faydasi vardir ya cunku sadece bacaklar degil karinda calisiyo sanki yuruyunce.gobek gidebilir ama sikilasmasi icin karin egzersizi yapmak sart gibi gorunuyo maalesef

Ayy kızlar öğlen aşırı yedim o kadar yedim ki midem gerildi ağrıyor bulanıyor düşünün yani halimi.... ara öğün yapmasam akşam da ekmeksiz sebze yemeği yesem dengeler mi acaba?

Kahvalti sonrasi ara ogun 1 porsiyon nesfit
Oglen;1 kase sehriyeli tavuk corbasi ve nohut salatasi

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-06-14-06-40-1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 49
Ayy kızlar öğlen aşırı yedim o kadar yedim ki midem gerildi ağrıyor bulanıyor düşünün yani halimi.... ara öğün yapmasam akşam da ekmeksiz sebze yemeği yesem dengeler mi acaba?
Dedigin gibi yap canim.cok yagli yemekler yemediysen dengeler herhalde.sut olsun fazla yediklerin :)))

Kizlar nerelerdesiniz kayboldunuz ?

Dedigin gibi yap canim.cok yagli yemekler yemediysen dengeler herhalde.sut olsun fazla yediklerin :)))
yok canım yağlı yemedim aslına bakarsan normal yedim de midem küçüldü hamilelikte. bana fazla geldi. inşallah pazartesi kilo almamış olurum

yok canım yağlı yemedim aslına bakarsan normal yedim de midem küçüldü hamilelikte. bana fazla geldi. inşallah pazartesi kilo almamış olurum
Hee o zaman dengelersin kuzum ya.keske benimde midem kuculse:)) almazsin bence ya her zamankinden daha az ve kontrollu besleniyosun sonucta.Bakalim merak ediyorum pazartesi gununu

Ara ogun;yogurt nesfit tarcin karisimj
Aksam yemegi; az yagli tuzsuz salata,yagsiz tuzsuz baharatli tavuk gogus

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-06-17-10-28-1.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…