Yok canim estgf. ben iste gordugumu duydugumu uyguluyorum.azicik bogaz tutma meselesiGel takıl canım benim :) bu arada maşallah sana bilgine ,azmine hayran kaldım
Ayy cidden mi :)) ben fistik ezmesi pek sevmem esim spor yaparken yerdi hep.simdi tatli cekince el mahkum dedim :)ay nolacak ondan ben hamillikte bi kavanoz bitirdim balla hem de :)))
Oh masallah canim ya supersinGünaydın hanımlar
Leslie ile 3 mil 40 dk yapıldı birazdan kahvaltı yapacam
Baslamak basarmanin yarisidir :))) diger yarisini da hallet canim.o yumusaklik eski kilomuza donsekte sporsuz gitmiyoMerhaba hanımlar ben 51 kiloya hamile kaldım 16 kilo aldım şimdi 53 e düştüm sadece emziriyorum. çok şükür kilo sorunum yok ama vücudumu sıkılaştırmak istiyordum karnım çok az var ama biraz yumuşak.bugün için karar verdim ebru şallıpilates 2 ye başlayacaktım 1 saat sürüyor bütün egzersizler yapılıyor.evde topum lastiğim felan vardı alıp şişirecektim topumu birde ne göreyim topun tıpası kaybolmuşvbütün hevesim kaçtı kaldırdım bende
Teşekkür ederim canımmm3 mil mi yaptın Süpersin
Sen ne egzersizi yapıyorsun canım karın çalışıyor musun yürüyüşün bi faydası olmaz heralde karın sıkılaşmasınaBaslamak basarmanin yarisidir :))) diger yarisini da hallet canim.o yumusaklik eski kilomuza donsekte sporsuz gitmiyo
Canim karin ve yan yaglar icin egzersiz yapiyorum.nette bu sekilde aratirsan degisik egzersizler bulabilirsin.yuruyusun faydasi vardir ya cunku sadece bacaklar degil karinda calisiyo sanki yuruyunce.gobek gidebilir ama sikilasmasi icin karin egzersizi yapmak sart gibi gorunuyo maalesefSen ne egzersizi yapıyorsun canım karın çalışıyor musun yürüyüşün bi faydası olmaz heralde karın sıkılaşmasına
Hicbir fikrim yok canim.lahana suyu kotudur ya sutun tadini etkilermi acabaHanımlar lahana suyu ya da sodayı limonlu ayran zayıflatıyor deniyor emzirirken içilir mi bilgisi olan?
Sustum anacım sustumSen bi sussana
Dedigin gibi yap canim.cok yagli yemekler yemediysen dengeler herhalde.sut olsun fazla yediklerin :)))Ayy kızlar öğlen aşırı yedim o kadar yedim ki midem gerildi ağrıyor bulanıyor düşünün yani halimi.... ara öğün yapmasam akşam da ekmeksiz sebze yemeği yesem dengeler mi acaba?
Kizlar nerelerdesiniz kayboldunuz ?Evetttt kizlar bugunleride gorduk iste.hamileyken yedik yedik sonrada "amaaaann birsey olmaz dogurduktan sonra temmuz anneleri zayifliyo topigi acar zayiflariz" dediko zaman buyrun
j
Adi Baslangic kilo Guncel Hedef S sssn 63.6 - 57 matsiyahoje 82,4 - 76 @idilduam
62 - 55 @ozguleysa 66.6 - 60 @defnekiz 85,5 - 70 @Nurmuratkf 69,3 - 58 @Connieee 62,5 - - @Scss2016 63 - 56 H haticekk 63.7 - - @ipekm84 61 - 51 @asososos 63 - 58 @uygar eymen 66,7 - 58 @Aryadeniz38 - - - @HejaR12 71,3 - 60 @Yasnira 78 - 70 @tubitak - - - @kayacans 85 - 75 @Zehrayenihayat 64.5 - 58 @eastnbull 62.4 - 55 @EmiraSalih 59 - 52 @ysbam 77,4 - 68 @meleq47 70 - 64 @Studentmom 70 - 63 @Maviduss 62 - - @Eslemak 65 - 55 @atrusha 59 - 55 @estol 78 - 64
yok canım yağlı yemedim aslına bakarsan normal yedim de midem küçüldü hamilelikte. bana fazla geldi. inşallah pazartesi kilo almamış olurumDedigin gibi yap canim.cok yagli yemekler yemediysen dengeler herhalde.sut olsun fazla yediklerin :)))
Hee o zaman dengelersin kuzum ya.keske benimde midem kuculse:)) almazsin bence ya her zamankinden daha az ve kontrollu besleniyosun sonucta.Bakalim merak ediyorum pazartesi gununuyok canım yağlı yemedim aslına bakarsan normal yedim de midem küçüldü hamilelikte. bana fazla geldi. inşallah pazartesi kilo almamış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?