Nihahaaa ben aşure yemiyorum hiç yemedim desem yeridir o nedenle aşure kilosu almıyorum ama her şeyi de yiyorum aşure yesem daha çok kilo veririm sanırımBende ayniyim ama bu gidisle yine kilo alcam. Asureler geliyor gidiyor offf günah olur diye yiyorum her geleni
Canim bi g3ciyo bi basliyo.cok degisik durumlardayiz :))bakalim nasil cozcez :) nette okuduklarima gore 4.ay uyku gerilrmesi ve buyume atagiymis.o yuzdrn sakim davranmaya calisiyorum :)teşvik ediyorum seni bacım, inşallah böyle devam eder, uyku sorununuz devam ediyor mu peki, biz 10 gündür mahvolmuştuk dün ilk uykusunu 5buçuk saat uyudu bakalım devamı gelecek mi dediğin gibi büyüme atağı bence
Gelince kızdım adam geçmiş karşıma gülüyor me diyeyim ki tınlamıyor beni :)Aynen canim haftada 500 gr ideal.o yuzden uzulmemek lazim.sen kocani al karsina konus bence boyle olmayacak :))) benimkide habire alip duruyodu kizdim.gecen gun baktim activia yogurt alip gelmis
Geçer inşallah canım bizimki de memeyi istemiyor az geliyor diye ben de biraz mama verip uyutuyorum emziriyorum dayanamaz canım ne yapalımCanim bi g3ciyo bi basliyo.cok degisik durumlardayiz :))bakalim nasil cozcez :) nette okuduklarima gore 4.ay uyku gerilrmesi ve buyume atagiymis.o yuzdrn sakim davranmaya calisiyorum :)
Sen diyet yapmiyon demi hadi itiraf etDurum stabiiiiil
Canim yarin bi tartil bakalim.almissanda baslangici degistiririz ne olcak ki canin sagolsun.hersry yoluna girsinde once ondan sonraselam kızlar kabus gibi bir geceden sonra sabah tartılmayı unuttum. bence kilo aldım.iki haftadır annemlerde deli gibi anne yemeği yedim ama hayırlısı bakalım
Yok canim yapamiyoruuumSen diyet yapmiyon demi hadi itiraf et
Canim benim ya cok zor gercekten.2-3 gunluk yemek yapip atsan dolaba en azindan ev yemegi yemis olursun.cok yogunsun dimiYok canim yapamiyoruuumokula gisip geliyorum yemek yok evde allah ne verdiyse yiyorum hayir bu kadar ac kaliyorum sürünuyorum kilo vermiyorum cunku beslenmem kotu okul beni bunalima sokuyor Allah sonumu hayretsin
Yapinca oyle yapıyorum ama yapamayinca da boyle rezil oluyoruzCanim benim ya cok zor gercekten.2-3 gunluk yemek yapip atsan dolaba en azindan ev yemegi yemis olursun.cok yogunsun dimi
Canim benim allah yardimcin olsun.Hakkim odenmez gercekten.tez zamanda gecsin zor gunlerinYapinca oyle yapıyorum ama yapamayinca da boyle rezil oluyoruzcooook yogun sabah okul oglen geliyorum cinar gece 2 ye kadar cinarne odev ne yemek ne bi temizlik firsat bulunca bişeyler yapıyorum o da yarim kaliyo
Canim cok gecmis olsun.cok fena bir donemdeyiz havalar da bi garip aman dikkat edelim.hasta olmaktan korkar oldum.bebislerimize nasil bakarizDünkü üşütme nin sonucu sabah baş dönmesi tansiyon 7-4 olması son nokta serum yedim
Bugün çok zorlandim aksi gibi gaz sancısı yla ağlayarak uyandı kucagimdan inmek istemedi başım dönüyor diye düşecem sanıyordum bir gözüm kapalı yürüyünce başım donmuyordu Allahım nasıl bir gündü şimdi tek isteğim uyuması ama uykusu hiç yok gibi çok uykum var çok teşekkür ederim canımCanim cok gecmis olsun.cok fena bir donemdeyiz havalar da bi garip aman dikkat edelim.hasta olmaktan korkar oldum.bebislerimize nasil bakariz
Cok teşekkür ederim canimmm bende oyle dua ediyorum cabuk gecsin zaman diyeCanim benim allah yardimcin olsun.Hakkim odenmez gercekten.tez zamanda gecsin zor gunlerin
83,8 canım.şuan çok üzgünümCanim yarin bi tartil bakalim.almissanda baslangici degistiririz ne olcak ki canin sagolsun.hersry yoluna girsinde once ondan sonra
Canim uzulme biraz su icimine dikkat edip yemegini duzrnr sokarsan aldiklarin hemen gidecek emin ol83,8 canım.şuan çok üzgünüm((( oof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?