- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.041
ALTINIM günayınlar
beşik olarak park yatağa karar verdim..henüz almasam da kararım inşaallah net..
zaten bi kaç ay sonra nasipse oda yapmayı düşünüyoruz bakalım
ikram olarak da yavrumun adına hacişeriften çikolata alacağım..
onun dışında belki küçük lokumlardan alıp kürdan koyup kürdana yavrumun etiketle ismini bastırabilrim :)
gelenlerin ağzı tatlansın amaç
bunun gibi meselaaa
Canım kuzenim daha yeni epidural sezaryen oldu, o da çok korkuyordu hatta titriyerek gitti ameliyathaneye. Ama çıktığında o kadar mutluydu ki hiçbir şey hissetmedim zaten çok kısa sürdü dedi sanırım hemen bebeği alıyorlarmış ve o sırada doktorun hemşireler vs herkes ona destek olmuş devamlı konuşturmuşlar anlamamış bile. Eğer hastahane kabul ederse anneni ya da eşini de aldırabilirsin doğuma böylece sana destek olurlar. Önünde perde oluyor zaten birşey görmüyorsun ama doktorunla konuş müzik açabilirler kendini daha iyi hissedersin hem...Düşünsene doğar doğmaz sana verecekler ve sen kendinde olacaksın :)
aslında bez pastayı bebeğin annesinin yapmaması lazım. birinin yapıp yada yaptırıp hediye etmesi lazım. mesela kv
vazgeçtim kardeş, abla anne falan olsun
Canım valla hiç sormadım :) eşimde girebilir dimi diye doktora sorarken hiç itiraz etmedi :) Bir de onun da tanıklık etmesini istiyorum, ona da izletiyorum videolarda hep babalar var normal geliyor şuan ona da, ama eğer girmek istemeseydi de annemi alırdım hastahane izin veriyor
Ama o hediye diil mi yahu bizim yapmamamız lazım. doğuran arkadaşlarımıza bebek hediyesi yaptırıp götürdük daha önce bez pastası, belki bize de gelirBaciskolar bebikolara bez pastası yapacak misiniz çok güzel modeller var bayıldım yapsam mi bilemedim
Bende hayatta istememonlar akıl edecek yada dicen ki böyle bişey varmış çok değişik bak falan. ay bilemedim ki zor işler ben utanırım
aynen onuda mı biz yapalım yok artık yapan varsa getirsinonlar akıl edecek yada dicen ki böyle bişey varmış çok değişik bak falan. ay bilemedim ki zor işler ben utanırım
Canım bebek için ince bir çarşaf vs alabilirsin, hastahane çarşafına yatırmak istemezsen
Kızlar külotlu hasta bezi var diyordu birileri nerden bulabilirim onu
Sezaryan sonrası sorunlar neler acaba doğumdan sonra doktorun özellikle yapılması gereken dediği bir şey var mı
resm, yada linki varmı canım ahsaptada çocuk saga sola dönerken çarpıyo diyorlar
Kenarlarına korumalık alcan canimcim dur model eklicemmmresm, yada linki varmı canım ahsaptada çocuk saga sola dönerken çarpıyo diyorlar
En çok kg alan sensin ama hiç görünmüyor kiz bizimi kekliyon napiyon maşallah sana 41.5 kere
aslında bez pastayı bebeğin annesinin yapmaması lazım. birinin yapıp yada yaptırıp hediye etmesi lazım. mesela kv
vazgeçtim kardeş, abla anne falan olsun
Bence kv lerden isteyelim sonra ona ozel topik kuralimpeki onu nası yaptırtcaz kuzum resmi atıp bundan istiyom yap mı dicez
Doğru düşünüyorsun canım, hatta bence ikram ve süsleme olayı bile anneye bırakılmamalı. Karnımız burnumuzda bide bunlarla uğraşıyoruz ya
Mesela ben de bebek kıyafetlerinden buket görmüştüm geçen sene filan, çok beğenmiştim ama kendi kendime alacak halim yoktu tabiki :) abimin hanımı bana almış çokk mutlu oldum, hemen onunla poz verdim tabiki
Bu da Mehmet Salih ve Benmaşallahınızı alırız teyzeleri
Geldiim veee resminize bayildim anne kiz nasil guzelsiniz siz oylee
Kimseye aldigin kilo hakkinda dogruyu soyleme 10de gec nazar degecek yoksaEki Görüntüle 1830149 Eki Görüntüle 1830150 Eki Görüntüle 1830151
aman da ben eksik kalmayayım :)) Ekin hanım ve ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?