2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

yanına içicek varsa bende gelim :) bende hacı şeriften alacaktım sonra bi yakın vasıtasıyla başka bir markadan çikolata siparişi verdim de lokumda mantıklı hastanede çok süs püs kalabalık masa sevmiyorum ama lokumda mantıklı

o anı görmek benı korkutup panik yaptırır zaten sezeryan olacaksam uyumak en iyisi :)

aslında bez pastayı bebeğin annesinin yapmaması lazım. birinin yapıp yada yaptırıp hediye etmesi lazım. mesela kv

vazgeçtim kardeş, abla anne falan olsun

Doğru düşünüyorsun canım, hatta bence ikram ve süsleme olayı bile anneye bırakılmamalı. Karnımız burnumuzda bide bunlarla uğraşıyoruz ya

Mesela ben de bebek kıyafetlerinden buket görmüştüm geçen sene filan, çok beğenmiştim ama kendi kendime alacak halim yoktu tabiki :) abimin hanımı bana almış çokk mutlu oldum, hemen onunla poz verdim tabiki

Bu da Mehmet Salih ve Ben maşallahınızı alırız teyzeleri

Eklentiler

• P_20160423_152753_1.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 115

benim ilk gebelik ve doğum riskli olduğu için dr almadı, zaten eşim hiç istemedi. güvenmiyor kendine, bayılırım ben doğumhanede bir de benimle uğraşmasınlar dedi :)))

hala da cesareti yok gibi :) en son ben gireceğim doğuma fotoğraf çekmek için dedi ama allah bilir son anda ne olacak acaba :))

Canım bebek için ince bir çarşaf vs alabilirsin, hastahane çarşafına yatırmak istemezsen

valla soracağım hepsini unutmazsam bu gidişimde :)
benim doğum yaptığım iki hastanede de klima yoktu ya da açmadılar bilemiyorum :) ama ben sıcaktan daralıp cam açtırdım hemşirelere. oğlan mayıs kız haziran doğumlu.

bu yazıyı tesadüfen buldum, belki işe yarar bir fikir verebilir diye ancak ben havanın çok sıcak olacağını düşünüyorum ( özellikle burada) bir de çarşaf yerine pamuklu büyük bezlerden aldım yanıma, nereye gitsem çarşaf niyetine onlardan kullanırım ben. yer kaplamıyor ve rahatlar :))

Sezaryan sonrası sorunlar neler acaba doğumdan sonra doktorun özellikle yapılması gereken dediği bir şey var mı

canım, ameliyattan sonra gaz çıkana kadar seni kaldırmıyorlar ancak gaz çıktıktan sonra serbestsin :) uyuşukluğun da geçmiş oluyor zaten. ne kadar sık kalkıp yürüyebilirsen o kadar iyi :)
ilk 2 gün yüzüstü yatamadım ve hareketlerim biraz kısıtlıydı. ancak oturup kalkmamda,yürümemde ya da tuvalet vs. hiç bir sıkıntım olmadı. 16 hafta kadar spor yaparken karın kası çalışmaman gerekiyor. doğumdan 2 gün sonra duş alabilirsin, bir hafta sonra dikişleri aldırmaya gidiyorsun ancak benim aynı dr. olmasına rağmen ilkinde eriyen dikiş ikincisinde normal dikiş attı. hastaneden çıktıktan sonra elimde çok hafif bir portbebe ile bir kat 12 + 3kat 18 basamak çıktım. kısacası benim hiçbir sorunum olmadı, inşallah bu seferki de böyle geçer ve dilerim tüm sezaryen olan anneler rahatça kalkarlar ayağa :))

bir de bazı şeylerin yapı meselesi olduğunu düşünüyorum, acıdan korkan bir sürü insan var. ben böyle 'bir sorun yok, herşey süper' modunda anlatıyorum ama bir de beni kan alınırken gör :) kusacağım diye korkuyorum resmen,gözlerim kararıyor :))

asososos
bir de epidural kaynaklı bir sıkıntı yaşamadım ben, baş ağrısı bel ağrısı vs. yaşadıysam da inan farkında değilim, düşünecek bambaşka şeylerim vardı ve olacak yine inşallah :))

En çok kg alan sensin ama hiç görünmüyor kiz bizimi kekliyon napiyon maşallah sana 41.5 kere

vallahi keklemiyorum ya, al bak becerebilirsem eski halimi yükleyeceğim :)) anlaşılıyor o zaman 24 kilonun nerelerime gittiği :))

52 kiloydum, doğum günümle sat aynı :) d. günü hediyesi gibi oldu Ekin bana :))

aslında bez pastayı bebeğin annesinin yapmaması lazım. birinin yapıp yada yaptırıp hediye etmesi lazım. mesela kv

vazgeçtim kardeş, abla anne falan olsun

peki onu nası yaptırtcaz kuzum resmi atıp bundan istiyom yap mı dicez
Bence kv lerden isteyelim sonra ona ozel topik kuralim
Ben istemeyi gectim boyle bisey yapicam desem kimbilir neler der topik acsam yetmez sonra

ikinizede milyon kere masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…