- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.081
Maşallah canım allah korusun siziAnnem de fotograflarda cok buyuk diyodu gelip gorunce normalmis dediBen zaten ayva gobekliydim ama bebekle daha da gobeklendim doktor da iç Karnın dar dışa büyüme yapiyosun dedi koca gobegime ve tam günene denk gelen kilosu ve boyuyla bebegime bir maşAllah alırım tiyzeleriiii
Aynen canım, geçen gün annem sana hamileyken ebe bardak gibi birşey dayardı öyle bakardı kalp atışına demişti, bir de fransada doğum yapan kuzenim sadece 2 kere ultrasona girdim demişti, nişanı gelmiş,suyu gelmiş ama doğum başlamadığı için doğuma almamışlar bizde olsa hemen sezaryen. Suyum geldikten ertesini günü doğuma girdim dedi :) Burda yapsalar hastahaneyi başlarına yıkarız:)
Yaz kız valla aramızda söz ne ezjyetler ediolar sanaBen her konusmada bi macera yasiyorum sekerim. Bi gun usenmeyip yazicam hepsini topik hareketlensin birazhazir nickimde farkli oohh :))
Cek çek bekliorum seni ve gobisiniYakısıklısından bi oglus gelir artk :))
Bende bi ara foto cekinip koyayim hamilelik yasam enerjimi aldi baska zaman her firsatta hadi bi fotograf cekinelim diyen ben simdi annemler vs merakla bekliyolar ki ben cekinip yollayim diye
tok iciyorum gun icinde benArkadaşlar magnezyumu nasıl içiyorsunuz? (Aç-tok-yemekle) kalçama kramp girmiş sağ bacağıma basamıyorum
Cevabın için çok teşekkür ederim canım gerçekten çok aydınlatıcı oldu mecburi sezaryan olacak olan biri olarak nasıl olacağını ve sonrasında ilgili hiçbir fikrim yoktu çok sağolasososos
bir de epidural kaynaklı bir sıkıntı yaşamadım ben, baş ağrısı bel ağrısı vs. yaşadıysam da inan farkında değilim, düşünecek bambaşka şeylerim vardı ve olacak yine inşallah :))
Canım aç içme dokınur. Onun haricinde nasıl istersen öyle içArkadaşlar magnezyumu nasıl içiyorsunuz? (Aç-tok-yemekle) kalçama kramp girmiş sağ bacağıma basamıyorum
Arkadaşlar magnezyumu nasıl içiyorsunuz? (Aç-tok-yemekle) kalçama kramp girmiş sağ bacağıma basamıyorum
Aynen :)sadec görsellik dı mı amaç :)
Doğu ya abımın eşı yapmıştı 2 sene dekor olarak kullandım odasında bu garibime de ben yapayımboynu bükük kalmasın dedimaslında bez pastayı bebeğin annesinin yapmaması lazım. birinin yapıp yada yaptırıp hediye etmesi lazım. mesela kv
vazgeçtim kardeş, abla anne falan olsun
bez pasta noluyo kızlar yaaDoğu ya abımın eşı yapmıştı 2 sene dekor olarak kullandım odasında bu garibime de ben yapayımboynu bükük kalmasın dedimama doğrusu senin dediğin canım
Kalın karton boy boy 3 tane olacak ama şu cupcake standları daha mantıklı bence deneyeceğim en kısa surede 1 no bebek bezı alıpCanım 3 boy kutu ile yapılıyor herhalde :)
Bebek bezlerinden 3 Kat pasta gibi yapılan bısı canım suslu puslu bısı çok elzem değil ama hobi gibi uğraşılabilırbez pasta noluyo kızlar yaa
Olsun aldığın kg yakışmış sırıtmamış sendevallahi keklemiyorum ya, al bak becerebilirsem eski halimi yükleyeceğim :)) anlaşılıyor o zaman 24 kilonun nerelerime gittiği :))
Eki Görüntüle 1830699
52 kiloydum, doğum günümle sat aynı :) d. günü hediyesi gibi oldu Ekin bana :))
Masallah kucuk adama da sana da canım :)Doğru düşünüyorsun canım, hatta bence ikram ve süsleme olayı bile anneye bırakılmamalı. Karnımız burnumuzda bide bunlarla uğraşıyoruz ya
Mesela ben de bebek kıyafetlerinden buket görmüştüm geçen sene filan, çok beğenmiştim ama kendi kendime alacak halim yoktu tabiki :) abimin hanımı bana almış çokk mutlu oldum, hemen onunla poz verdim tabiki
Bu da Mehmet Salih ve Benmaşallahınızı alırız teyzeleri
Benim 2. Ya canım oğlumda geldiAma o hediye diil mi yahu bizim yapmamamız lazım. doğuran arkadaşlarımıza bebek hediyesi yaptırıp götürdük daha önce bez pastası, belki bize de gelir
fotosu filn var mı, ilkkez duydumBebek bezlerinden 3 Kat pasta gibi yapılan bısı canım suslu puslu bısı çok elzem değil ama hobi gibi uğraşılabilır
Yerim maşallah kız :)
Eklemiştim 4-5 sayfa gerideydi sanırım canımfotosu filn var mı, ilkkez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?