2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Maşallah canım allah korusun sizi

Biz Türk anneleri mi çok nazlıyız, onlar mı çok rahat ben anlamadım valla canım. Ama dediğin gibi hastaneyi yıkardık heralde öyle bir durumda :)

Arkadaşlar magnezyumu nasıl içiyorsunuz? (Aç-tok-yemekle) kalçama kramp girmiş sağ bacağıma basamıyorum

Yakısıklısından bi oglus gelir artk :))
Bende bi ara foto cekinip koyayim hamilelik yasam enerjimi aldi baska zaman her firsatta hadi bi fotograf cekinelim diyen ben simdi annemler vs merakla bekliyolar ki ben cekinip yollayim diye
Cek çek bekliorum seni ve gobisini

Cevabın için çok teşekkür ederim canım gerçekten çok aydınlatıcı oldu mecburi sezaryan olacak olan biri olarak nasıl olacağını ve sonrasında ilgili hiçbir fikrim yoktu çok sağol

aslında bez pastayı bebeğin annesinin yapmaması lazım. birinin yapıp yada yaptırıp hediye etmesi lazım. mesela kv

vazgeçtim kardeş, abla anne falan olsun
Doğu ya abımın eşı yapmıştı 2 sene dekor olarak kullandım odasında bu garibime de ben yapayımboynu bükük kalmasın dedim ama doğrusu senin dediğin canım

Olsun aldığın kg yakışmış sırıtmamış sende doğumdan sonra gider Allah ın izniyle

Masallah kucuk adama da sana da canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…