- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.061
Bizde sizi görmek istiyoruz bal oğlanın bal annesi :)oyy canlarima bak sennn masallahh
Bence de öyle. Mesela babyshower yapanlar kendileri yapıyo normalde arkadaşı falan yapması lazım. Nerde kaldı öyle doatlukla öyle düşünceli insanlar. ..Doğru düşünüyorsun canım, hatta bence ikram ve süsleme olayı bile anneye bırakılmamalı. Karnımız burnumuzda bide bunlarla uğraşıyoruz ya
Mesela ben de bebek kıyafetlerinden buket görmüştüm geçen sene filan, çok beğenmiştim ama kendi kendime alacak halim yoktu tabiki :) abimin hanımı bana almış çokk mutlu oldum, hemen onunla poz verdim tabiki
Bu da Mehmet Salih ve Benmaşallahınızı alırız teyzeleri
Tamam canım tesekkur ederim canpedi de gördüm de bilmediğim için bakmadim ona da bakayimcanım eczanelerde ve marketlerde bulabilirsin, canped marka olanlar da iyidir.
O zaman umut edip beklicez :)Bende hayatta istemem
Ayyys teşekkür ederis şimdi merakla oğlus nasıl olcak bekliorzGeldiim veee resminize bayildim anne kiz nasil guzelsiniz siz oylee
Babaya ve erkek kardese Allah sabir versin simdiden bu kizin isteyeni cok olur
Evet evet kv lerden isteyelim topikçek . Macera olurBence kv lerden isteyelim sonra ona ozel topik kuralim
Ben istemeyi gectim boyle bisey yapicam desem kimbilir neler der topik acsam yetmez sonra
Gebe halinizle macera ariosunuz sizdeEvet evet kv lerden isteyelim topikçek . Macera olur
Canım 3 boy kutu ile yapılıyor herhalde :)Bunun gibi canım Eki Görüntüle 1830631
puantiyeli cantalar varya onlardan aldim.parti malzemeleri satan yerlerde var.anahtarlık örneğini görebilir miyiz_?
karton çanta derken canım_?
terlik taç nereden sipariş ettin model vs_?
hacışeriften ben de istiyorum arkadaşım aldı çok beğendi :)
Oyyyy maşallah sizeeee
Annem de fotograflarda cok buyuk diyodu gelip gorunce normalmis dediOyyyy maşallah sizeeee
Kocaman olmuş göbeğinn benimki de mi böyle acaba hiç farkında değilim
Biz biraz nazlıyız ama katılırız aranıza :)♥Bizde sizi görmek istiyoruz bal oğlanın bal annesi :)
yanına içicek varsa bende gelim :) bende hacı şeriften alacaktım sonra bi yakın vasıtasıyla başka bir markadan çikolata siparişi verdim de lokumda mantıklı hastanede çok süs püs kalabalık masa sevmiyorum ama lokumda mantıklı
Yakısıklısından bi oglus gelir artk :))Ayyys teşekkür ederis şimdi merakla oğlus nasıl olcak bekliorzbizde sizi ve isimsiz bebisinizi bekliorus artık bi foto koyarsin isimsiz oglusun yazık ya çocuğa
Ben her konusmada bi macera yasiyorum sekerim. Bi gun usenmeyip yazicam hepsini topik hareketlensin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?