2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
öenli değil tatlım karışmış olabilir postla....senin plesentada sorun var diye mi 20 den sonra alır diyorsun ?
Aynen canım zaten 27.haftadan beri evdeyim istirat verdi simdi de doğum izni başlıyor 37 e kadar durursa sukur aslında birkısım rahim ağzına yakin çoğu yukarda ama riske atmak olmaz

Aynen canım zaten 27.haftadan beri evdeyim istirat verdi simdi de doğum izni başlıyor 37 e kadar durursa sukur aslında birkısım rahim ağzına yakin çoğu yukarda ama riske atmak olmaz
hmm..benim normal herşeyim çok şükür ama bayramda 39.haftam oluyor.adam yok izinli.ben de bayraamı atlayıp riskegirmek istemiyorum herkes kızlar erken gelir deyip duuyor...o yüzden arife önces alsın istiyorum.zbakalım gün vermek için eken dedi şuan vermedi...artık verisn günü yaa...eşim de pek geniş.oğlumdaki gibi deği...kızımın o kadar çok eksği var ki...sadece birkaç üst baş aldık hazırlık yağmıyoruz.erken daha erken deyip duruyor deliricem ahhh bu geniş erkeklerr yaaaaa

Senin plasenta sorunun neydi canım aşağıda mıydı o yüzden mi 37ye kadar durursa şükür diyorsun benim ki aşağıda diye sezaryen olacak ama doktor hiç erken doğumdan falan bahsetmedi

Arkadaşlar magnezyumu nasıl içiyorsunuz? (Aç-tok-yemekle) kalçama kramp girmiş sağ bacağıma basamıyorum

Canım farketmiyor aslında kafama göre içiyorum sadece doktorum ilaçları arka arkaya alma dedi, karaciğer enzimleri yükseliyor demişti. Bundan dolayı akşamları içiyorum genelde...Ama çantamda hep var toz magnezyum, bazen aklıma geliyor gündüz de içiyorum

Canım benim çevremde de kızlar hep geç doğdu :)

Günaydın ilk göz ağrım topiğim.
Size birşey göstermek istiyorum. Kimseye söylemeyin şimdilik :)
Eki Görüntüle 1830897

Ayyyy canım yaaa ben seni hatırlıyorum çok mutlu oldum, inan tüylerim diken diken oldu, çok duygulandım... hep dua ediyordum Allahım bizim bebişler dünyaya gelmeden rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin, bir gün buraya gelip hamileyim diyesin diye...

İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşun Denizine

Amin canım çok teşekkür ederim. Deniz'imizin ismini de unutmamışsın çok duygulandım sağol. Allah herşeyin hayırlısını versin her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…