- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.761
Kızlar günaydın, gece çok ama çok kötü birşey oldu((
Günlerin uykusluğu yüzünden uykuya derin dalmışımAsaf ta gece yanımda yatıyor. Yine uykuya dalamamış dönmüş dönmüş sonra uykulu bir şekilde pat yere düşmüş ve kendi beşiği ile yatak arasına pat sesine ve ağlamaya kalktım sonra beraber ağladık nasıl bu kadar derin uyuyabildim, şu ömrümde ilk defa oldu. İşte uykusuzluk mahvetti beni yavrum da ilk kazasını yaşadı çok korktum ve üzüldüm şükür iyi ama. Her yerine baktım birşey yok. Algıları da iyi :)
Gecmis olsun oluyo bazen yinede Rabbim koruyo onlariKızlar günaydın, gece çok ama çok kötü birşey oldu((
Günlerin uykusluğu yüzünden uykuya derin dalmışımAsaf ta gece yanımda yatıyor. Yine uykuya dalamamış dönmüş dönmüş sonra uykulu bir şekilde pat yere düşmüş ve kendi beşiği ile yatak arasına pat sesine ve ağlamaya kalktım sonra beraber ağladık nasıl bu kadar derin uyuyabildim, şu ömrümde ilk defa oldu. İşte uykusuzluk mahvetti beni yavrum da ilk kazasını yaşadı çok korktum ve üzüldüm şükür iyi ama. Her yerine baktım birşey yok. Algıları da iyi :)
Benimkide saksiya dadanmisti alip topragini atiyodu kaldirdim okadar cok sey varki ilgilerini ceken ne yapacaklari belli olmuyo iste bisey olmaz insallah bicigumuz toprak yemidizdir zamaninda simdiki cocuklar toprakla bile oynayamiyoKizlarrrr bugün iftara yemek hazirlarken uygara esim bakıyordu sonuc mu saksininuygar nerde diye sordugumda senin yaninda degil mi cevabi telasla uygari aramaca saksinin icindeki topragi yiyen uygarla karsilasma
Bir sey olmaz dimi korktum valla eli yüzü çamurdu gordugumde
Gecmis olsun canim. Ben de psikopata bagladim yanima aliyorum gece bazen sonra birden kalkip esime vuruyorum kalk cocugu ezdin diye sonra bakiyorum besikteymis. Kizlar hatta size komik bisey anlatayim gecenlerde gece yine benim kafa bi milyon esimin kafasini tutup emzirmeye calismisim esim saskin ben saskin birden kafa büyük geldi napiyom ben ya oldum valla bayagi bi güldük eşimle. Yani uykusuzluk hepimizi peeisan etti bu bi gercek. Ama düşünsenize şaka gibi 1 yasina girecekler ve cok tatlilarrrrrKızlar günaydın, gece çok ama çok kötü birşey oldu((
Ben de almak istemistim ama cok bilmis esim bunlari cok sacma buldu ne anlarmis el kadar bebekBu arada bizim kartlarımız var, nesneler ve hayvanlardan oluşan. Mikadonun ilk kartların diye ve dokun Hisset kartları. Asaf bunların hepsini öğrendi. Mesela aslan nerde diyorum, gidip aslan kartını getiriyor :)) çok mutluyum, yaklaşık 20 kartı almış hafızaya kuzum :)))
Gecmis olsun canim. Ben de psikopata bagladim yanima aliyorum gece bazen sonra birden kalkip esime vuruyorum kalk cocugu ezdin diye sonra bakiyorum besikteymis. Kizlar hatta size komik bisey anlatayim gecenlerde gece yine benim kafa bi milyon esimin kafasini tutup emzirmeye calismisim esim saskin ben saskin birden kafa büyük geldi napiyom ben ya oldum valla bayagi bi güldük eşimle. Yani uykusuzluk hepimizi peeisan etti bu bi gercek. Ama düşünsenize şaka gibi 1 yasina girecekler ve cok tatlilarrrrr
Ben de almak istemistim ama cok bilmis esim bunlari cok sacma buldu ne anlarmis el kadar bebek
Kızlar biz kaç gündür çok hastayız.. ateş ishal huzursuzluk. . En son 39.2de fitil kaldırıp acile götürdük gece yarısı. Diş büyük ihtimalle ama işte çok perişan olduk. Resmen 2 günde zayıfladıbugün daha iyi şükür. . Allah evlatlarımızı korusun. .
Saol cnm.. acil doktoru baktı.. boğazda göğüste bişi yok dedi şükür. . Ben hatayda yaşıyorum. Havalar ısındı iyice belki o da etkiledi. Klimayı açınca rahatladı biraz. .Geçmiş olsun canım.
Bize doktorumuz, diş ateşi 38 e kadar olur genelde, eğer daha fazla olursa enfeksiyondan şüpheleniriz. O yüzden diş diyip ihmal etme sakın. Ama umarım diştir.
Kızlar. . Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz, neyle sallıyorsunuz. Benimki beşikte sallayınca ayağa kalkıyor, ayakta sallıyorum dönüp kaçıyor, en son pusette bağlayıp öne arkaya değil sağa sola doğru tak tak sallıyorum öyle uyuyor ama artık kollarım ağrıyor ya..
Slingle ne cnm ?,Benimki ya slingle omzuma yatarak ya da emerek uyuyor artık canim. Ayagimda sallamaya calisinca iskence etmisim gibi agliyor belki 1-1bucuk saat sonunda pes edip uyuyor. Bezdim artik
Slingle ne cnm ?,
Görmüştüm bunu.. farklı modelleride vardı. . Zor olmuyo mu?Şundan canim. En son hastaliginda huyr değiştirdi. Kucagimda uyumak istiyor
Canim cikiyor sorma yaGörmüştüm bunu.. farklı modelleride vardı. . Zor olmuyo mu?
Geçmiş olsun canım bu aralar salgın da var diş olduğundan eminsin değil miKızlar biz kaç gündür çok hastayız.. ateş ishal huzursuzluk. . En son 39.2de fitil kaldırıp acile götürdük gece yarısı. Diş büyük ihtimalle ama işte çok perişan olduk. Resmen 2 günde zayıfladıbugün daha iyi şükür. . Allah evlatlarımızı korusun. .
Kızlar günaydın, gece çok ama çok kötü birşey oldu((
Gecmis olsun canim. Ben de psikopata bagladim yanima aliyorum gece bazen sonra birden kalkip esime vuruyorum kalk cocugu ezdin diye sonra bakiyorum besikteymis. Kizlar hatta size komik bisey anlatayim gecenlerde gece yine benim kafa bi milyon esimin kafasini tutup emzirmeye calismisim esim saskin ben saskin birden kafa büyük geldi napiyom ben ya oldum valla bayagi bi güldük eşimle. Yani uykusuzluk hepimizi peeisan etti bu bi gercek. Ama düşünsenize şaka gibi 1 yasina girecekler ve cok tatlilarrrrr
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et çok hastalık lafı duyuyorum belki diş değildir o ateş çok çünkü.Kızlar biz kaç gündür çok hastayız.. ateş ishal huzursuzluk. . En son 39.2de fitil kaldırıp acile götürdük gece yarısı. Diş büyük ihtimalle ama işte çok perişan olduk. Resmen 2 günde zayıfladıbugün daha iyi şükür. . Allah evlatlarımızı korusun. .
Kızlar. . Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz, neyle sallıyorsunuz. Benimki beşikte sallayınca ayağa kalkıyor, ayakta sallıyorum dönüp kaçıyor, en son pusette bağlayıp öne arkaya değil sağa sola doğru tak tak sallıyorum öyle uyuyor ama artık kollarım ağrıyor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?