2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar günaydın, gece çok ama çok kötü birşey oldu ((

Günlerin uykusluğu yüzünden uykuya derin dalmışım Asaf ta gece yanımda yatıyor. Yine uykuya dalamamış dönmüş dönmüş sonra uykulu bir şekilde pat yere düşmüş ve kendi beşiği ile yatak arasına pat sesine ve ağlamaya kalktım sonra beraber ağladık nasıl bu kadar derin uyuyabildim, şu ömrümde ilk defa oldu. İşte uykusuzluk mahvetti beni yavrum da ilk kazasını yaşadı çok korktum ve üzüldüm şükür iyi ama. Her yerine baktım birşey yok. Algıları da iyi :)

Bu arada bizim kartlarımız var, nesneler ve hayvanlardan oluşan. Mikadonun ilk kartların diye ve dokun Hisset kartları. Asaf bunların hepsini öğrendi. Mesela aslan nerde diyorum, gidip aslan kartını getiriyor :)) çok mutluyum, yaklaşık 20 kartı almış hafızaya kuzum :)))

Geçmiş olsun canım cocuklar düşe kalka büyür boşver takma kafana daha ne kazalar atlatacaksiniz

Gecmis olsun oluyo bazen yinede Rabbim koruyo onlari

Benimkide saksiya dadanmisti alip topragini atiyodu kaldirdim okadar cok sey varki ilgilerini ceken ne yapacaklari belli olmuyo iste bisey olmaz insallah bicigumuz toprak yemidizdir zamaninda simdiki cocuklar toprakla bile oynayamiyo

Gecmis olsun canim. Ben de psikopata bagladim yanima aliyorum gece bazen sonra birden kalkip esime vuruyorum kalk cocugu ezdin diye sonra bakiyorum besikteymis. Kizlar hatta size komik bisey anlatayim gecenlerde gece yine benim kafa bi milyon esimin kafasini tutup emzirmeye calismisim esim saskin ben saskin birden kafa büyük geldi napiyom ben ya oldum valla bayagi bi güldük eşimle. Yani uykusuzluk hepimizi peeisan etti bu bi gercek. Ama düşünsenize şaka gibi 1 yasina girecekler ve cok tatlilarrrrr

Ben de almak istemistim ama cok bilmis esim bunlari cok sacma buldu ne anlarmis el kadar bebek

Hahahaha çok güldüm ya bu uykusuzluk bizi mahvetti

Ben de almak istemistim ama cok bilmis esim bunlari cok sacma buldu ne anlarmis el kadar bebek

Geç kalmış değilsin canım, al sende. Asaf çok seviyor kartlarını. Her gittiğimiz yere kartlarını da götürüyoruz :))) hatta alıp yanıma geliyor mesela, tek tek bana gösteriyor ona gösterdiği kartı anlatmamı bekliyor :) çok tatlı ya, yaradana kurban olurum ben bunları :))))

Kızlar biz kaç gündür çok hastayız.. ateş ishal huzursuzluk. . En son 39.2de fitil kaldırıp acile götürdük gece yarısı. Diş büyük ihtimalle ama işte çok perişan olduk. Resmen 2 günde zayıfladı bugün daha iyi şükür. . Allah evlatlarımızı korusun. .

Geçmiş olsun canım.
Bize doktorumuz, diş ateşi 38 e kadar olur genelde, eğer daha fazla olursa enfeksiyondan şüpheleniriz. O yüzden diş diyip ihmal etme sakın. Ama umarım diştir.

Geçmiş olsun canım.
Bize doktorumuz, diş ateşi 38 e kadar olur genelde, eğer daha fazla olursa enfeksiyondan şüpheleniriz. O yüzden diş diyip ihmal etme sakın. Ama umarım diştir.
Saol cnm.. acil doktoru baktı.. boğazda göğüste bişi yok dedi şükür. . Ben hatayda yaşıyorum. Havalar ısındı iyice belki o da etkiledi. Klimayı açınca rahatladı biraz. .

Kızlar. . Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz, neyle sallıyorsunuz. Benimki beşikte sallayınca ayağa kalkıyor, ayakta sallıyorum dönüp kaçıyor, en son pusette bağlayıp öne arkaya değil sağa sola doğru tak tak sallıyorum öyle uyuyor ama artık kollarım ağrıyor ya..

Benimki ya slingle omzuma yatarak ya da emerek uyuyor artık canim. Ayagimda sallamaya calisinca iskence etmisim gibi agliyor belki 1-1bucuk saat sonunda pes edip uyuyor. Bezdim artik

hippotalamus ben önceden kucağımda sallayarak uyutuyordum veya ayakta. Şimdi eğer vaktim kısıtlı değilse, beraber giriyoruz yatağa. Yaklaşık 1 saat sırtına pış pış yapıyorum. Kaçıyor kalkıp hopluyor zıplıyor yataktan atlamaya çalışıyor ama her seferinde yakalayıp yatırıyorum. En sonunda pes edip uyuyor. Kv ye gitmeden önce 20 dk da uyuyordu, sonra düzeni bozuldu. Yeniden alıştırmaya çalışıyorum. O yüzden uzun sürüyor.

Geçmiş olsun canım bu aralar salgın da var diş olduğundan eminsin değil mi

Üzülme düşe kalka büyüyecek. Biz ne kadar düştük allah bilir.

O durum bende ilk aylar oluyordu. Oğlum nerde diye sıçrıyodum halbuki beşiğine koymuşum.

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et çok hastalık lafı duyuyorum belki diş değildir o ateş çok çünkü.

Benimki beslenmesinin büyük kısmını hala sütle sağladığı için emerek uyuyor. Gün içinde dışardaysak arabasında uyuyor. Sallamak mümkün değil kıyameti koparır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…