2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benimki oturararak uyuyo kanepeye ayagimi uzatiyorum aciyorum bacaklarimi onume oturtuyorum onune battaniyesi mutlaka olacak ya ona kafayi gomup yada bacagima yatip saclarini falan oksayinca uyuyo tabi uykusu gelmesi lazim yoksa uyumaz kucukken kucagimda uyutuyodum kollarim kopuyodu ayakta sallamayi denedim oyle pek uyumadi

Bazı uzmanlar kesinlikle önermiyor ben çok kararsızım menenjitle ilgili:$

Ben yaptıracağım, şimdiye kadar gittiğim bütün doktorlar yaptırmamı söyledi. Kuşadası, mersin ve erzurum da yaklaşık 10 farklı doktora gittim

Neden önerilmiyor peki? Mesela rota, bağırsak düğümlenmesinden dolayı yapılmasın diyor bazı hekimler. Ama menenjitle ilgili hiçbir şey duymadım ben

Yaptirmamak dahada tehlikeli bence beyini tutan bir hastalik ve bulasici ben yaptirmak isterim

Yaptirmamak dahada tehlikeli bence beyini tutan bir hastalik ve bulasici ben yaptirmak isterim

Evet bende önemsiyorum haklısınız. Ama bazı onkologlar mesela yavuz dizdar eski dönemin aşı listesinden şaşmayın son yıllarda herşey için aşı çıktı bu aşılar ilerde sorun teşkil edecek etken maddelere sahip diyolar. Bi de bu aşı 2013te geldi öncesinde yok. Zaten aynı maddelerin bir kısmı bebişlere yaptırdığımız o zatürre grip vs ile ilgili olan karma aşının içinde de var. Bu yeterli görülüyomuş önceden. Ama menenjitin farklı türleri ve farklı mikropları var. Kendi çocuk doktorumuza da çok güveniyorum bakalım 1temmuzda kontrolümüz var onunla bir konuşacağım. Aşı konusunda ben de çok hassasım ama bazen kafamı karıştıran şeyler oluyor.

Aşı takvimindeki aşılarda meningokok yok canım. Bu aşı da evet dediğin gibi yeni, 2012 de gelmiş ülkemize.

Ben menenjitten daha çok korkuyorum. Allah korusun ne bilyim kreşe falan gidecek çocuk, ne buluşacağını bilemezsin.

Ben yaptıracacağım.

Tabii ki doğru söylüyorsun. Fakat bu çok nadir görülüyor ve aşılar ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor iklim yaşam koşulları hastalık türlerine göre. Bizim ülkemizde sağlık da rant getirdiği için kullanıyolar. Boşuna mı ücretli bu aşılar. Çok farklı şeyler geliyor aklıma vallahi. maalesef bir de kanser denen bir gerçek var. Eşim ve ben risk grubundayız zaten. Onkologlar beynimi kemiriyor bazen böyle. Neyse doktorumuza güveniyorum o yapalım derse yaparız çünkü yanıltmadı bu zamana kadar bizi hiçbir konuda. Bir de güvendiğim iyi bir bebek hemşiresi var kendisinin de bebeği var ona da fikir danışacağım.

msf2407 benim kız emerek uyumaya alışkın, gece uykusu hep böyle. ayakta sallayarak uyumasının sayısı bir elin parmaklarını geçmez son aylarda. diş çıkardı, ateşlendi, hastalandı derken huy değiştirdi; emerek uyumak istiyor illa ki.

Son düzenleme:
Kuzucuklar babalar günü için birşeyler düşündünüz mü hiç ? Bebişin adına verebileceğimiz ne olabilir ?

ben özel bi kutu yapmayı düşünüyorum :)
içerisinde fotoğraflaırmızın ve eşime alacağım bi kaç hediye...
ne alacağıma henüz karar veremedim..

aaa çok güzelll
nerden yaptırdın kuzummmmmm

canım takip ettiğim bi instagram annesi uyku eğitimi almıştı çocuğu için
çok güzel de uyuduğunu söylüyor

korkma
ertuğrul pusetten bebek arabasından düştü hem de fayansa
bi şey olmaz korkma kuzum
nasıl peki şimdi

biz genelde emerken yada yanyana uzanıp okşarken birbirimizi uyuya kalıyoruz :)

Kuzucuklar babalar günü için birşeyler düşündünüz mü hiç ? Bebişin adına verebileceğimiz ne olabilir ?

ben özel bi kutu yapmayı düşünüyorum :)
içerisinde fotoğraflaırmızın ve eşime alacağım bi kaç hediye...
ne alacağıma henüz karar veremedim..

aaa çok güzelll
nerden yaptırdın kuzummmmmm

canım takip ettiğim bi instagram annesi uyku eğitimi almıştı çocuğu için
çok güzel de uyuduğunu söylüyor

korkma
ertuğrul pusetten bebek arabasından düştü hem de fayansa
bi şey olmaz korkma kuzum
nasıl peki şimdi

biz genelde emerken yada yanyana uzanıp okşarken birbirimizi uyuya kalıyoruz :)

günaydın arkadaşlarım ; uykusuz yorgun bitkin ama mutlu anneler

biz ertumla çok şükür iyiyiz : birlikte zaman geçirmekten büyük keyif alıyoruz..
her ikindin 4-5 gibi bahçeye inip, piknik yapıyoruz...
çimenlerde yürüyoruz, parkta sallanıyor ,kaykaydan kaymaya bayılıyoruz..
artık arabalarla oynamaya başladık; çok seviniyoruz..
bir de siteden bi kaç abi arkadaş bulduk birlikte oynuyourz

ertum emeklemeden yürümeye başladı :) adımlarken şimdi tutunmadan 6-7 adım atıyor ve heyecanlanıp hoooop poposu üstüne oturuyor :)
ayrıca ayaktayken alkış yapıp dönmeye de başladı :)

babasıyla oyynadıkları oyunlar farklı benimle olanlar farklı..ama en çok üçümüz birlikte vakit geçirirken mutlu oluyor..
tüm evi de emekleyerek karıştırıyor

kartlarımızı öğrendik :) köpek hav hav deyince veriyoruz :) ve öpüyoruz..
emerken elini ağzıma koy diyorum direk koyuyor ve bunu çok seviyor :)

adımadım setlerine üye olmuştuk her ay kutuları büyük merak ve heyecanla bekliyoruz açıyoruz çok eğleniyoruz :)

işe geldiğim için vicadan azabı çekiyordum fakat birlikte doya doya zaman geçirdiğimizi ; ve bir şeyler öğrendiğimizi geri dönüşü olduğunu görünce çok mutlu oluyorum..kaliteli ve verimli mutlu zaman geçirmek önemli
gerçi öğlen arası gidip emziriyorum oynuyoruz :) ikindin de 15,30da birlikteyiz..saolsun annem arada bir getiriyor oğluşu :)
çok şükür bugünümüze...
Rabb im cümlemize yardım etsin kolaylık sağlasın inşaallah ..

kızlar çok yazdım kusuruma bakmayın son istirhamım
'' kitap aldınız mı neler aldınız''

Sahihuban biz yine erzurum a gidiyoruz , annemin yanına. Biraz daha büyütüp geri döneceğim Asaf ı :))))

8. Dişi de çıktı. Sanırım sıkıntısı dişlerden. Hiç bitmedi ki diş problemi kuzumun

Senin çalışma hayatı nasıl gidiyor, ertuğrul nasıl canım?

kuzum maşaallah 8 diş :) 8inci..
elbette zor olur..

bizim hiç dişimiz yok...
gece uyanmalarımız çok fazla..
bu gece daha iyiydi kısmen..normalde 10kez uyanıyor bi bakıyorum kalkmış yatakta oturuyor ayağa kalkmaya çalışıyor vs..

çalışma hayatım şu şekilde :
sabah 8 de evden çıkış: 08.00-12.00 arası iş
12.00-13.00 ev ertum emzir yemek ye
13.00-15.30 iş
sonrası ev ertum eşim ben :)
bazı günler ertumu annem getiriyor yanıma..emiyor burda arkadaşlarımla oynaşıyor :)

iki hafta önce neredeyse çıldırmak üzereydim tekrar ücretsize çıkacaktım yorgun yoğun olduğumdan : alışamadım..
ama çok şükür şimdi alıştım : bin şükür..
saolsun annem de büyük destekçim eşimde..

ayrıca hediyene bayıldım ; fikrini alıyorum ...
bende yapacağım inşaallah :)
bardağa bastırnmayı düşündüğüm fotolar vardı..
canım babam da mükemmel oldu :)

Kızlar oğluşlarınıza bayramlık aldınız mı ne alacaksınız? Ben hiç karar veremedim

Bu arada ben karpuz suyu

Pantolon gömlek birseyler giydirim heralde canım hava sicak olursa da şort giydiririm inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…