- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.781
Diş gibi şükür. . Şimdi daha iyi. .Geçmiş olsun canım bu aralar salgın da var diş olduğundan eminsin değil mi
Benimki oturararak uyuyo kanepeye ayagimi uzatiyorum aciyorum bacaklarimi onume oturtuyorum onune battaniyesi mutlaka olacak ya ona kafayi gomup yada bacagima yatip saclarini falan oksayinca uyuyo tabi uykusu gelmesi lazim yoksa uyumaz kucukken kucagimda uyutuyodum kollarim kopuyodu ayakta sallamayi denedim oyle pek uyumadiKızlar. . Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz, neyle sallıyorsunuz. Benimki beşikte sallayınca ayağa kalkıyor, ayakta sallıyorum dönüp kaçıyor, en son pusette bağlayıp öne arkaya değil sağa sola doğru tak tak sallıyorum öyle uyuyor ama artık kollarım ağrıyor ya..
Bazı uzmanlar kesinlikle önermiyor ben çok kararsızım menenjitle ilgili:$Kızlar 13. Ayda menenjit aşısı var. Yaklaşıyorken hatırlatayım dedim. Rotavirüs gibi özel aşı bu da. Yaptırmayı ihmal etmeyin.
Para ile satın alınıyor.
Bazı uzmanlar kesinlikle önermiyor ben çok kararsızım menenjitle ilgili:$
Yaptirmamak dahada tehlikeli bence beyini tutan bir hastalik ve bulasici ben yaptirmak isterimBen yaptıracağım, şimdiye kadar gittiğim bütün doktorlar yaptırmamı söyledi. Kuşadası, mersin ve erzurum da yaklaşık 10 farklı doktora gittim
Neden önerilmiyor peki? Mesela rota, bağırsak düğümlenmesinden dolayı yapılmasın diyor bazı hekimler. Ama menenjitle ilgili hiçbir şey duymadım ben
Ben yaptıracağım, şimdiye kadar gittiğim bütün doktorlar yaptırmamı söyledi. Kuşadası, mersin ve erzurum da yaklaşık 10 farklı doktora gittim
Neden önerilmiyor peki? Mesela rota, bağırsak düğümlenmesinden dolayı yapılmasın diyor bazı hekimler. Ama menenjitle ilgili hiçbir şey duymadım ben
Yaptirmamak dahada tehlikeli bence beyini tutan bir hastalik ve bulasici ben yaptirmak isterim
Evet bende önemsiyorum haklısınız. Ama bazı onkologlar mesela yavuz dizdar eski dönemin aşı listesinden şaşmayın son yıllarda herşey için aşı çıktı bu aşılar ilerde sorun teşkil edecek etken maddelere sahip diyolar. Bi de bu aşı 2013te geldi öncesinde yok. Zaten aynı maddelerin bir kısmı bebişlere yaptırdığımız o zatürre grip vs ile ilgili olan karma aşının içinde de var. Bu yeterli görülüyomuş önceden. Ama menenjitin farklı türleri ve farklı mikropları var. Kendi çocuk doktorumuza da çok güveniyorum bakalım 1temmuzda kontrolümüz var onunla bir konuşacağım. Aşı konusunda ben de çok hassasım ama bazen kafamı karıştıran şeyler oluyor.
Tabii ki doğru söylüyorsun. Fakat bu çok nadir görülüyor ve aşılar ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor iklim yaşam koşulları hastalık türlerine göre. Bizim ülkemizde sağlık da rant getirdiği için kullanıyolar. Boşuna mı ücretli bu aşılar. Çok farklı şeyler geliyor aklıma vallahi. maalesef bir de kanser denen bir gerçek var. Eşim ve ben risk grubundayız zaten. Onkologlar beynimi kemiriyor bazen böyle. Neyse doktorumuza güveniyorum o yapalım derse yaparız çünkü yanıltmadı bu zamana kadar bizi hiçbir konuda. Bir de güvendiğim iyi bir bebek hemşiresi var kendisinin de bebeği var ona da fikir danışacağım.Aşı takvimindeki aşılarda meningokok yok canım. Bu aşı da evet dediğin gibi yeni, 2012 de gelmiş ülkemize.
Ben menenjitten daha çok korkuyorum. Allah korusun ne bilyim kreşe falan gidecek çocuk, ne buluşacağını bilemezsin.
Ben yaptıracacağım.
Kuzucuklar babalar günü için birşeyler düşündünüz mü hiç ? Bebişin adına verebileceğimiz ne olabilir ?
aaa çok güzelllYaa iste benim gibi düşünceli hatuna yapilir miydi bu ben gecen sene oğlumu babalar gününde dogurdum bidegecen dogum gününde de babasının oğlu tisortleri yaptirdim bir de oğluşumla resmini çizdim ama o bana kuru bir tebrigi cok gordu...Eki Görüntüle 2006188
canım benimki son 2 aydır bu şekildemahvoluyorum. Sürekli parçalarıma yapışıyor al beni diye. Hatta geçen gün almadım, bu da tırmanayım derken taytımı aşağı indirdi mutfaktaydık ve perde açıktı ayrıca balkon tarafı komple cam, umarım gören olmamıştır
900 liraya uyku eğitimi veren bir psikolog var. Acaba onla mı görüşsem, bilemedim. Çare olur mu boşa mı gider para. Ay çok kötüyüm çok
Kızlar günaydın, gece çok ama çok kötü birşey oldu((
Günlerin uykusluğu yüzünden uykuya derin dalmışımAsaf ta gece yanımda yatıyor. Yine uykuya dalamamış dönmüş dönmüş sonra uykulu bir şekilde pat yere düşmüş ve kendi beşiği ile yatak arasına pat sesine ve ağlamaya kalktım sonra beraber ağladık nasıl bu kadar derin uyuyabildim, şu ömrümde ilk defa oldu. İşte uykusuzluk mahvetti beni yavrum da ilk kazasını yaşadı çok korktum ve üzüldüm şükür iyi ama. Her yerine baktım birşey yok. Algıları da iyi :)
Kızlar. . Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz, neyle sallıyorsunuz. Benimki beşikte sallayınca ayağa kalkıyor, ayakta sallıyorum dönüp kaçıyor, en son pusette bağlayıp öne arkaya değil sağa sola doğru tak tak sallıyorum öyle uyuyor ama artık kollarım ağrıyor ya..
Kuzucuklar babalar günü için birşeyler düşündünüz mü hiç ? Bebişin adına verebileceğimiz ne olabilir ?
aaa çok güzelllYaa iste benim gibi düşünceli hatuna yapilir miydi bu ben gecen sene oğlumu babalar gününde dogurdum bidegecen dogum gününde de babasının oğlu tisortleri yaptirdim bir de oğluşumla resmini çizdim ama o bana kuru bir tebrigi cok gordu...Eki Görüntüle 2006188
canım benimki son 2 aydır bu şekildemahvoluyorum. Sürekli parçalarıma yapışıyor al beni diye. Hatta geçen gün almadım, bu da tırmanayım derken taytımı aşağı indirdi mutfaktaydık ve perde açıktı ayrıca balkon tarafı komple cam, umarım gören olmamıştır
900 liraya uyku eğitimi veren bir psikolog var. Acaba onla mı görüşsem, bilemedim. Çare olur mu boşa mı gider para. Ay çok kötüyüm çok
Kızlar günaydın, gece çok ama çok kötü birşey oldu((
Günlerin uykusluğu yüzünden uykuya derin dalmışımAsaf ta gece yanımda yatıyor. Yine uykuya dalamamış dönmüş dönmüş sonra uykulu bir şekilde pat yere düşmüş ve kendi beşiği ile yatak arasına pat sesine ve ağlamaya kalktım sonra beraber ağladık nasıl bu kadar derin uyuyabildim, şu ömrümde ilk defa oldu. İşte uykusuzluk mahvetti beni yavrum da ilk kazasını yaşadı çok korktum ve üzüldüm şükür iyi ama. Her yerine baktım birşey yok. Algıları da iyi :)
Kızlar. . Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz, neyle sallıyorsunuz. Benimki beşikte sallayınca ayağa kalkıyor, ayakta sallıyorum dönüp kaçıyor, en son pusette bağlayıp öne arkaya değil sağa sola doğru tak tak sallıyorum öyle uyuyor ama artık kollarım ağrıyor ya..
Sahihuban biz yine erzurum a gidiyoruz , annemin yanına. Biraz daha büyütüp geri döneceğim Asaf ı :))))
8. Dişi de çıktı. Sanırım sıkıntısı dişlerden. Hiç bitmedi ki diş problemi kuzumun
Senin çalışma hayatı nasıl gidiyor, ertuğrul nasıl canım?
Kızlar oğluşlarınıza bayramlık aldınız mı ne alacaksınız? Ben hiç karar veremedim
Bu arada ben karpuz suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?