2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar oğluşlarınıza bayramlık aldınız mı ne alacaksınız? Ben hiç karar veremedim

Bu arada ben karpuz suyu

@kayacans canımm bizimde hiç dişimiz yok ne zaman görücez biz incileri

Oğlumun o kadar çok yeni kıyafeti var ki yeni bişey almam artık herhalde. Zaten yaz geldi giyinmek istemiyor hiç. Diş konusunda üzülmeyin çok normal. Benimkinin de yeni çıktı daha bi tane.

Oğlumun o kadar çok yeni kıyafeti var ki yeni bişey almam artık herhalde. Zaten yaz geldi giyinmek istemiyor hiç. Diş konusunda üzülmeyin çok normal. Benimkinin de yeni çıktı daha bi tane.
Aslında bizim için de gereksiz var ama ne bileyim alasım geldi
Maşallah canım geçen gün ateşlendi falan şükür diş geliyor dedim ama ne gelen var ne giden

Aslında bizim için de gereksiz var ama ne bileyim alasım geldi
Maşallah canım geçen gün ateşlendi falan şükür diş geliyor dedim ama ne gelen var ne giden
Ben de kaç aydır aynı durumdaydım. En sonunda çıktı ama hala huysuz çünkü yanındaki de çıkacak muhtemelen. Ateşi olmadı şükür. Bazı bebekler yaşını doldurunca çıkarıyor 12 13 aylık çıkaranlar var dert etmeyin o yüzden

Ateş olmaması çok güzel canım ben çok korkuyorum ateşten.
Hepsi kolayca çıksın inşallah :)

kizlar mrblar size bisi sormak istedim oglum 11 aylik baska bi rahatsizligi icin doktora gittik burnu akiyo bi.kac gundur onu da soyledim allerset surup verdi yarim.olcek gunde bir.kez kullanabilirsin dedi iyi d bi.doktor ama 2 yas alti onerilmez diyo daha once bu ilac konusunda yine kadinlarklubunde konu olmus onu da okudum ama kararsiz kaldim sizce napim kullanmim dimi aranizda kullanan var mi

İki yaş sınırı tüm ilaclarda yazar canim. Sebebi de 2 yas alti çocukların uzerinde deney yapilamadigi icinmis

Ben aldım canım hareketli kitabım müzikli kitabım serisinden. Sonra ayı kim çaldı,Babamı neden cok seviyorum diye bi kitap bi kac tane de ilk sözcükler hayvanlar Vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…