- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.801
Bayramda gideceğimiz kimse olmadiginda n hiç düşünmedimKızlar oğluşlarınıza bayramlık aldınız mı ne alacaksınız? Ben hiç karar veremedim
Bu arada ben karpuz suyu
Kızlar oğluşlarınıza bayramlık aldınız mı ne alacaksınız? Ben hiç karar veremedim
Bu arada ben karpuz suyu
@kayacans canımm bizimde hiç dişimiz yok ne zaman görücez biz incileri
Üzülme biz de evde olcaz hep. Bayramdan sonraki gün eşimin sınavı var bayramda gece gündüz ders çalışır muhtemelen. Üçünüz eğlenin dışarı çıkın gezin ailecek vakit geçirin.Bayramda gideceğimiz kimse olmadiginda n hiç düşünmedim
Bende oyle yapayım inşallah :)Pantolon gömlek birseyler giydirim heralde canım hava sicak olursa da şort giydiririm inşallah :)
Canım bizimde gideceğimiz yer bi ananeee işte :) sizde üçünüz bi şeyler yaparsınız :) bende ilk gn ziyaret edip son iki günü ailece birşeyler yapmak istiyorum :)Bayramda gideceğimiz kimse olmadiginda n hiç düşünmedim
Aslında bizim için de gereksiz var ama ne bileyim alasım geldiOğlumun o kadar çok yeni kıyafeti var ki yeni bişey almam artık herhalde. Zaten yaz geldi giyinmek istemiyor hiç. Diş konusunda üzülmeyin çok normal. Benimkinin de yeni çıktı daha bi tane.
Ben de kaç aydır aynı durumdaydım. En sonunda çıktı ama hala huysuz çünkü yanındaki de çıkacak muhtemelen. Ateşi olmadı şükür. Bazı bebekler yaşını doldurunca çıkarıyor 12 13 aylık çıkaranlar var dert etmeyin o yüzdenAslında bizim için de gereksiz var ama ne bileyim alasım geldi
Maşallah canım geçen gün ateşlendi falan şükür diş geliyor dedim ama ne gelen var ne giden
Ateş olmaması çok güzel canım ben çok korkuyorum ateşten.Ben de kaç aydır aynı durumdaydım. En sonunda çıktı ama hala huysuz çünkü yanındaki de çıkacak muhtemelen. Ateşi olmadı şükür. Bazı bebekler yaşını doldurunca çıkarıyor 12 13 aylık çıkaranlar var dert etmeyin o yüzden
Eki Görüntüle 2008587 Piknikçi Ertuğrul
Dün alışveriş yaptık ama bayramı düşünmemiştim. Aldıklarım arasından bayramlık olarak ayırırım :) ekstra birşey almam sanırımKızlar oğluşlarınıza bayramlık aldınız mı ne alacaksınız? Ben hiç karar veremedim
Bu arada ben karpuz suyu
kizlar mrblar size bisi sormak istedim oglum 11 aylik baska bi rahatsizligi icin doktora gittik burnu akiyo bi.kac gundur onu da soyledim allerset surup verdi yarim.olcek gunde bir.kez kullanabilirsin dedi iyi d bi.doktor ama 2 yas alti onerilmez diyo daha once bu ilac konusunda yine kadinlarklubunde konu olmus onu da okudum ama kararsiz kaldim sizce napim kullanmim dimi aranizda kullanan var mi
benim eşimin de bayram tatili yok canım :) oğlumla bas basayızÜzülme biz de evde olcaz hep. Bayramdan sonraki gün eşimin sınavı var bayramda gece gündüz ders çalışır muhtemelen. Üçünüz eğlenin dışarı çıkın gezin ailecek vakit geçirin.
Bizim dişimizde 10 bucuk aylıkken cıktı canımm bi tane sonra arkasından bi tane daha cıktıAslında bizim için de gereksiz var ama ne bileyim alasım geldi
Maşallah canım geçen gün ateşlendi falan şükür diş geliyor dedim ama ne gelen var ne giden
Ben aldım canım hareketli kitabım müzikli kitabım serisinden. Sonra ayı kim çaldı,Babamı neden cok seviyorum diye bi kitap bi kac tane de ilk sözcükler hayvanlar Vsgünaydın arkadaşlarım ; uykusuz yorgun bitkin ama mutlu anneler
biz ertumla çok şükür iyiyiz : birlikte zaman geçirmekten büyük keyif alıyoruz..
her ikindin 4-5 gibi bahçeye inip, piknik yapıyoruz...
çimenlerde yürüyoruz, parkta sallanıyor ,kaykaydan kaymaya bayılıyoruz..
artık arabalarla oynamaya başladık; çok seviniyoruz..
bir de siteden bi kaç abi arkadaş buldukbirlikte oynuyourz
ertum emeklemeden yürümeye başladı :) adımlarken şimdi tutunmadan 6-7 adım atıyor ve heyecanlanıp hoooop poposu üstüne oturuyor :)
ayrıca ayaktayken alkış yapıp dönmeye de başladı :)
babasıyla oyynadıkları oyunlar farklı benimle olanlar farklı..ama en çok üçümüz birlikte vakit geçirirken mutlu oluyor..
tüm evi de emekleyerek karıştırıyor
kartlarımızı öğrendik :) köpek hav hav deyince veriyoruz :) ve öpüyoruz..
emerken elini ağzıma koy diyorum direk koyuyor ve bunu çok seviyor :)
adımadım setlerine üye olmuştuk her ay kutuları büyük merak ve heyecanla bekliyoruz açıyoruz çok eğleniyoruz :)
işe geldiğim için vicadan azabı çekiyordum fakat birlikte doya doya zaman geçirdiğimizi ; ve bir şeyler öğrendiğimizi geri dönüşü olduğunu görünce çok mutlu oluyorum..kaliteli ve verimli mutlu zaman geçirmek önemli
gerçi öğlen arası gidip emziriyorum oynuyoruz :) ikindin de 15,30da birlikteyiz..saolsun annem arada bir getiriyor oğluşu :)
çok şükür bugünümüze...
Rabb im cümlemize yardım etsin kolaylık sağlasın inşaallah ..
kızlar çok yazdım kusuruma bakmayın son istirhamım '' kitap aldınız mı neler aldınız''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?