- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.821
Oy oy piknik setini sevsinler :) hepsini Ertuğrul yemiyor sanırım :))) bademler senin mi? :)
kizlar mrblar size bisi sormak istedim oglum 11 aylik baska bi rahatsizligi icin doktora gittik burnu akiyo bi.kac gundur onu da soyledim allerset surup verdi yarim.olcek gunde bir.kez kullanabilirsin dedi iyi d bi.doktor ama 2 yas alti onerilmez diyo daha once bu ilac konusunda yine kadinlarklubunde konu olmus onu da okudum ama kararsiz kaldim sizce napim kullanmim dimi aranizda kullanan var mi
benim eşimin de bayram tatili yok canım :) oğlumla bas basayız
Eki Görüntüle 2009023 Uygar bunlarla oynayınca cok mutlu oluyorum
Canım çok geçmiş olsun. Şurup ver istersen rahatlar biraz yavrucak. Hem ateşi düşer ağrısını alır.Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Asaf bugün çok ateşlendi38.5 oldu sabahtan beri ilaçla ve banyoyla 37.5 a düşürebildim ama yine yükseliyor
Yavrum gözünü açamıyor halsizlikten
Salgın var, arkadaşlarımın çocukları hep aynı
Dikkat edin sizler de.
Canım çok geçmiş olsun. Şurup ver istersen rahatlar biraz yavrucak. Hem ateşi düşer ağrısını alır.
Hadi yaa. Fitil verdinmi peki o daha etkili oluyor ateşteSağol canım. Veriyorum, sabahtan beri 4 saatte bir şurup veriyorum. O şekilde Zaten anca 37.5 a indi ateşi
Hadi yaa. Fitil verdinmi peki o daha etkili oluyor ateşte
Sen bi hastaneye git istersen. Havuzdan mikrop kapmış olmasınHayır, şimdiye kadar doktor hiç fitil vermedi o yüzden evde de fitil yok maalesef.
Yarın da yolculuk var. Gider ayak hasta oldu çocuk ya
Havuza girdi geçen gün. Ve o gün havuza giren bütün çocuklar hastasanırım birinden bulaştı
Sen bi hastaneye git istersen. Havuzdan mikrop kapmış olmasın
Nerenin havuzu o. Şikayet edin.Yazık çocuklara. Suda her tür mikrop olur korkuyor insan. Daha kötü olmaz inşallah çabuk toparlar canım.Aynen, havuzdan kaptı Zaten. Bu gece de ateşi düşmezse yarın götüreceğim artık
Şimdi balkonda uyuttum serin serin, biraz rahatladı gibi yavrum
Geçmiş olsun canım bizde atlattik burda da salgın var bi hafta ateşlendi 39 gorunce doktor antibiyotik vermişti inşallah asaf kuzunun kullanmasına gerek kalmazMerhaba güzel anneler nasılsınız?
Asaf bugün çok ateşlendi38.5 oldu sabahtan beri ilaçla ve banyoyla 37.5 a düşürebildim ama yine yükseliyor
Yavrum gözünü açamıyor halsizlikten
Salgın var, arkadaşlarımın çocukları hep aynı
Dikkat edin sizler de.
Nerenin havuzu o. Şikayet edin.Yazık çocuklara. Suda her tür mikrop olur korkuyor insan. Daha kötü olmaz inşallah çabuk toparlar canım.
Geçmiş olsun canım bizde atlattik burda da salgın var bi hafta ateşlendi 39 gorunce doktor antibiyotik vermişti inşallah asaf kuzunun kullanmasına gerek kalmaz
Aynen öyle vallahi zor oluyor insanın içi gidiyor bişey olursa diyeSitenin havuzu canım aslında çok temiz, hergün değişiyor ama olan oldu, rüzgar da vardı, sanırım ondan oldu
Biraz önce götürdüm bende doktora. Antibiyotik verdi ama 3 gün takip et, ateşi düşmezse ver dedi. Başka ilaç da verdi. İnşallah bir an önce geçer.
Size de geçmiş olsun. Bebişler hasta olmasın ya, ağızları dilleri yok, anlamıyoruz bile dertlerini
Ben bayramlık kot şort ve gömlek aldım :)) bide ayakkabı alsam tamam. . Daha ayakkabısı yok.. ni tane beğendim ama 75 ti çok geldi açıkcası
Abisinin kuculenlerini saklamamis miydin canım ben sahsen ikinciye sakliyorum birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?