2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

uygar eymen canım maşallah sana. Hepsi birbirinden güzel :) bayıldım, eline sağlık. Çok çok güzel olmuş :))))

Ayrıca minik yakışıklıya da maşallah, annesinin oyuncaklarıyla oynuyor, yerim o elleri :)

Hepsinde aynı ibare yer alıyor. Doktorundan eminsen kullan. Sıkıntı etme.

benim eşimin de bayram tatili yok canım :) oğlumla bas basayız

Kader ne yapalım:)

Eki Görüntüle 2009023 Uygar bunlarla oynayınca cok mutlu oluyorum

Hepsi çok tatlı oyuncaklar. Uygara da maşallah ısırılır o yanaklar:)

Merhaba güzel anneler nasılsınız?

Asaf bugün çok ateşlendi 38.5 oldu sabahtan beri ilaçla ve banyoyla 37.5 a düşürebildim ama yine yükseliyor
Yavrum gözünü açamıyor halsizlikten

Salgın var, arkadaşlarımın çocukları hep aynı

Dikkat edin sizler de.

Canım çok geçmiş olsun. Şurup ver istersen rahatlar biraz yavrucak. Hem ateşi düşer ağrısını alır.

Hadi yaa. Fitil verdinmi peki o daha etkili oluyor ateşte

Hayır, şimdiye kadar doktor hiç fitil vermedi o yüzden evde de fitil yok maalesef.

Yarın da yolculuk var. Gider ayak hasta oldu çocuk ya

Havuza girdi geçen gün. Ve o gün havuza giren bütün çocuklar hasta sanırım birinden bulaştı

Sen bi hastaneye git istersen. Havuzdan mikrop kapmış olmasın

Aynen, havuzdan kaptı Zaten. Bu gece de ateşi düşmezse yarın götüreceğim artık

Şimdi balkonda uyuttum serin serin, biraz rahatladı gibi yavrum
Nerenin havuzu o. Şikayet edin.Yazık çocuklara. Suda her tür mikrop olur korkuyor insan. Daha kötü olmaz inşallah çabuk toparlar canım.

Geçmiş olsun canım bizde atlattik burda da salgın var bi hafta ateşlendi 39 gorunce doktor antibiyotik vermişti inşallah asaf kuzunun kullanmasına gerek kalmaz

Nerenin havuzu o. Şikayet edin.Yazık çocuklara. Suda her tür mikrop olur korkuyor insan. Daha kötü olmaz inşallah çabuk toparlar canım.

Sitenin havuzu canım aslında çok temiz, hergün değişiyor ama olan oldu, rüzgar da vardı, sanırım ondan oldu

Geçmiş olsun canım bizde atlattik burda da salgın var bi hafta ateşlendi 39 gorunce doktor antibiyotik vermişti inşallah asaf kuzunun kullanmasına gerek kalmaz

Biraz önce götürdüm bende doktora. Antibiyotik verdi ama 3 gün takip et, ateşi düşmezse ver dedi. Başka ilaç da verdi. İnşallah bir an önce geçer.

Size de geçmiş olsun. Bebişler hasta olmasın ya, ağızları dilleri yok, anlamıyoruz bile dertlerini

Aynen öyle vallahi zor oluyor insanın içi gidiyor bişey olursa diye

Ben bayramlık kot şort ve gömlek aldım :)) bide ayakkabı alsam tamam. . Daha ayakkabısı yok.. ni tane beğendim ama 75 ti çok geldi açıkcası

Abisinin kuculenlerini saklamamis miydin canım ben sahsen ikinciye sakliyorum birseyler

Abisinin kuculenlerini saklamamis miydin canım ben sahsen ikinciye sakliyorum birseyler

Ben herşeyi veriyorum ya, sadece hatıra olarak bir kaç parça birşey sakladım o kadar.
Evde onları saklayacak yer de yok zaten

Ama tabi sen arayı kısa tutacaksın :) ben 5-6 yıl ara vermeyi planladığım için verdim hepsini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…