- 25 Mayıs 2013
- 14.015
- 20.690
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.841
kuzum hayırlı olsun ciciler...Ben bayramlık kot şort ve gömlek aldım :)) bide ayakkabı alsam tamam. . Daha ayakkabısı yok.. ni tane beğendim ama 75 ti çok geldi açıkcası
Saklamıştım canım.. önce hepsini sakladım sonra yıllar içinde bi daha doğurmam diye azar azar verdim. Yinede güzel gömlek ve pantolonları saklamıştım. Ama arada 7 sene var.. 2 ayakkabı saklamıştım. Birini giydirdirdim birden tabanı parçalandı. Dura dura kurumuş heralde. . Öbürü düğün ayakkabısı bide daha büyük..Abisinin kuculenlerini saklamamis miydin canım ben sahsen ikinciye sakliyorum birseyler
Ben saklamıyorum. Sadece mont vs saklarım. İkinci çocuk istiyorum ama ona da herşeyi yeni alırım. Öyle birine farklı birine farklı olsun istemiyoruz. Eşim karşı. Ben kardeşimle aynı giyindim benim eskim ona verildi ben istemiyorum diyo. Babam da ben hep amcanın eskilerini giydim torunlarıma alırım diyor. Öyle işte beyler karşı.Saklamıştım canım.. önce hepsini sakladım sonra yıllar içinde bi daha doğurmam diye azar azar verdim. Yinede güzel gömlek ve pantolonları saklamıştım. Ama arada 7 sene var.. 2 ayakkabı saklamıştım. Birini giydirdirdim birden tabanı parçalandı. Dura dura kurumuş heralde. . Öbürü düğün ayakkabısı bide daha büyük..
kuzum hayırlı olsun ciciler...
ben de hm den şort gömlek beğendim çok tarz :) ama burda hm yok..ankaradan alacağım inşaallah..ayrıca ayakkabı için 75 çokdeğil... ortopedianın ilk adım ayakkabısını almak istiyordum 180tl..
ayakkabılar hep pahalı..iyi bi şey almak istersen
Çok geçmiş olsun canım bizim de aynı 3 gündür ateşli ilaçla düşüyor geri çıkıyor bugun antibiyotik basladik hiçbirsey yemiyor mahvoldum napcaz yaMerhaba güzel anneler nasılsınız?
Asaf bugün çok ateşlendi38.5 oldu sabahtan beri ilaçla ve banyoyla 37.5 a düşürebildim ama yine yükseliyor
Yavrum gözünü açamıyor halsizlikten
Salgın var, arkadaşlarımın çocukları hep aynı
Dikkat edin sizler de.
Ne ilaç verdi canım biz şehir dışına geldik babanneye buradaki doktorlar pekiyi değil ilaçlarına da güven olmuyorSitenin havuzu canım aslında çok temiz, hergün değişiyor ama olan oldu, rüzgar da vardı, sanırım ondan oldu
Biraz önce götürdüm bende doktora. Antibiyotik verdi ama 3 gün takip et, ateşi düşmezse ver dedi. Başka ilaç da verdi. İnşallah bir an önce geçer.
Size de geçmiş olsun. Bebişler hasta olmasın ya, ağızları dilleri yok, anlamıyoruz bile dertlerini
Cnm benimki de 21 giyo.. en fazla 2 ay giyecek onun için 75 çok geldi.. büyük oğlana alırım çünkü o en az 1 sene giyor. Ne bilim 180 de çok diil mi?? Bakıcam biraz bulamazsam mecbur onu alırım. .kuzum hayırlı olsun ciciler...
ben de hm den şort gömlek beğendim çok tarz :) ama burda hm yok..ankaradan alacağım inşaallah..ayrıca ayakkabı için 75 çokdeğil... ortopedianın ilk adım ayakkabısını almak istiyordum 180tl..
ayakkabılar hep pahalı..iyi bi şey almak istersen
Ne ilaç verdi canım biz şehir dışına geldik babanneye buradaki doktorlar pekiyi değil ilaçlarına da güven olmuyor
Bize de agumentin verdi birde pedifen ilacın etkisi geçer geçmez atws geliyor inşallah biran önce iyilesirler. Ben idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum çünkü başka hiçbir yerde sıkıntı yok. Siringayla da mı içmiyor şurubu asafGeçmiş olsun canım size de. Asaf ın boğazı çok kötü olmuş. Tükürüğünü bile yutamıyor. Su içerken ağlıyor ve başka hiçbir şey yemiyor
Bize de çok bir ilaç vermedi açıkçası. Alerjik bir burun tıkanıklığı olduğunu söyledi onun için şurup verdi. Adını şuan unuttum, asaf da ayaklarımda kalkamıyorum. Decoday di sanırım. Ek olarak ateş düşürücü fitil verdi, 39 u görürsen fitil yap; ama 39 a kadar yapma, şurup ver dedi. Augmentin antibiyotik verdi ama 3 gün kullanma, takip et. Ateşi düşerse verme. Ateşi yüksek devam ederse başla antibiyotiğe dedi.
Ben de bu gece uçakla annemin yanına gidiyorum. Orada da çok güvendiğim bir doktor var
Yarın da ona götüreceğim. Hiçbir şekilde şurup içiremiyorum. O da şurup verirse almayacağım, iğne isteyeceğim. Yoksa geçmeyecek((
Ağrı kesici şurubu da 4 saatte bir dolven ve calpol u dönüşümlü olarak veriyorum ateşiyse. Ama dolven in daha fazla etkisini görüyorum calpol e göre.
Çok geçmiş olsun çabuk toparlarsınız inşallahÇok geçmiş olsun canım bizim de aynı 3 gündür ateşli ilaçla düşüyor geri çıkıyor bugun antibiyotik basladik hiçbirsey yemiyor mahvoldum napcaz ya
Ayy boğazımı acıyo kuzunun kıyamam. Sen nasıl yolculuk yapıyosun öyle canım. Tek mi gidiyosun zor olur hasta çocukGeçmiş olsun canım size de. Asaf ın boğazı çok kötü olmuş. Tükürüğünü bile yutamıyor. Su içerken ağlıyor ve başka hiçbir şey yemiyor
Bize de çok bir ilaç vermedi açıkçası. Alerjik bir burun tıkanıklığı olduğunu söyledi onun için şurup verdi. Adını şuan unuttum, asaf da ayaklarımda kalkamıyorum. Decoday di sanırım. Ek olarak ateş düşürücü fitil verdi, 39 u görürsen fitil yap; ama 39 a kadar yapma, şurup ver dedi. Augmentin antibiyotik verdi ama 3 gün kullanma, takip et. Ateşi düşerse verme. Ateşi yüksek devam ederse başla antibiyotiğe dedi.
Ben de bu gece uçakla annemin yanına gidiyorum. Orada da çok güvendiğim bir doktor var
Yarın da ona götüreceğim. Hiçbir şekilde şurup içiremiyorum. O da şurup verirse almayacağım, iğne isteyeceğim. Yoksa geçmeyecek((
Ağrı kesici şurubu da 4 saatte bir dolven ve calpol u dönüşümlü olarak veriyorum ateşiyse. Ama dolven in daha fazla etkisini görüyorum calpol e göre.
Sağol canim inşallahÇok geçmiş olsun çabuk toparlarsınız inşallah
Bize de agumentin verdi birde pedifen ilacın etkisi geçer geçmez atws geliyor inşallah biran önce iyilesirler. Ben idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum çünkü başka hiçbir yerde sıkıntı yok. Siringayla da mı içmiyor şurubu asaf
Ayy boğazımı acıyo kuzunun kıyamam. Sen nasıl yolculuk yapıyosun öyle canım. Tek mi gidiyosun zor olur hasta çocuk
Çok zor olmuş canım. Zaten bi terslik olunca inatla üstüste gelir öyle. Neyseki gitmişsin. Nasıl kuzu daha iyimi?Şırıngayla da içmiyor, kusuyor
Aşının yakın olması kötü olmuş, bizim daha 40 Gün falan var. İnşallah iyi olur hemen. İdrara baktırın istersen bir ara.
Tek yolculuk yaptım canım maalesef. Eşimin izni yok, geçen ay izin kullandı. Ben 2 ay kadar kalacağım. Aktarmalı 2 uçakla geldik. Uçaklar rötar yaptıAllah tan çok uzun değildi. Uçakta Asaf hiç durmadı. Ve her iki uçakta da yanımda erkekler oturuyordu, hiç rahat edemedim (( ikinci uçakta Uyudu da sıkıntısıZ geldim şükür. Ama gece 2 buçukta eve geldik
Emira SY iyi ki doğdun saaliiihh iyi ki doğdun saaliihh iyi ki doğdun iyi ki doğdun, mutlu yıllar sanaaa :))
Canım benim Allah çok çok güzel, sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin. Adı gibi salih ömür versin. Çok öpüyorum sizi :**
Daha iyi teyzesi sağol. Ama tabi hala halsizlik var, hep uyumak istiyor.
Senin oğluşun basış bakalım, yaramazlığa tam gaz devam mı :)))
Canımmm çok tatlısın Allah razı olsun :) cümlemizin evladına inşallahben de seni ve minik prensimi öpüyorum. Darısı sizin başınıza insallah :)
Canımmm çok tatlısın Allah razı olsun :) cümlemizin evladına inşallahben de seni ve minik prensimi öpüyorum. Darısı sizin başınıza insallah :)
İyi olsun kuzucuk. Benimki ömrümü törpülemeye devam ediyor huysuz bir evladım var ahh ahh. Çok tatlı ama sıpa:) mutlu olsun da nasıl istiyosa öyle yapsın ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?