- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.861
Amin amin. Bizim de tam olarak bir ay var 19temmuz doğumgünü. Çok umutlu değilim ben kendimi heyecanlandırmıyorum daah iyi olur diye:)Öyle valla canım tatlılıkları çok tatlı, huysuzlukları da bir o kadar fena :))) benimki de öyle. O yüzden sık sık kaçıyorum. Bakalım 1 yaşını bekliyorum belki biraz daha toparlar diye.
Allah bizlere güç kuvvet versin :))))
Doğum günü kutlu olsun paşanın. Allah güzel bir ömür nasip etsin inşallah. Bizim de bir ay kaldı zaman ne çabuk geçti şaşırıyorum düşününce
işte o yüzden almadım :)Canım ilk adım ayakkabıları 20 numaraya kadar. O da Zaten 12. Aya kadar oluyor. Bende ortopedia alacağım ama Asaf ın tabi ayakları da büyük, çocuk grubundan alacağım 21 den başlayan. Çünkü şimdi ilk adım aldığımda en fazla 2 ay giyecek. O da bakalım o kadar aktif yürüyecek mi 12. Aya kadar.
Yani aklında olsun, alırken dikkat et. 180 tl boşa gitmesin :)))
gunaydin herkeslere
ben babaannemi kaybettim.o sebeple bir yogunlugumuz vardi.simdi buralardayim
Basın sağolsungunaydin herkeslere
msf2407 canım bebiş nasil oldu
Kızlar bu dişler beni mahvetti.. beni de oğlumu da.. geceleri çığlık çıplığa uyanıyor. Ateşi bi düşüyor bi çıkıyo. Hep huzursuz. .iştahsız.. çok şükür 5 ve 6. Dişlerimiz çıktı rahatlarız inş..
arkadşlarım nerelerdesinzi
kimseler yazmıyooor
ramazandan dolayı hepimiz durağanlaştık sanırım
gunaydin herkeslere
Kızlar bu dişler beni mahvetti.. beni de oğlumu da.. geceleri çığlık çıplığa uyanıyor. Ateşi bi düşüyor bi çıkıyo. Hep huzursuz. .iştahsız.. çok şükür 5 ve 6. Dişlerimiz çıktı rahatlarız inş..
Günaydın kızlar nasılsız? baya uzun bir zamandır yoktum. iş hayat koşturma derken günler aktı gitti.. ne tuaf değil mi? bebeklerimiz artık 1 yaş diyecekler ve bazıları da dedi :) zaman ne kadar hızlı. 1 yaş kutlamaları için nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz yada yaptınız?
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Bebişler nasıl?
Hepinizi çok öpüyoruz, oğluşla :))
Günaydın kızlar nasılsız? baya uzun bir zamandır yoktum. iş hayat koşturma derken günler aktı gitti.. ne tuaf değil mi? bebeklerimiz artık 1 yaş diyecekler ve bazıları da dedi :) zaman ne kadar hızlı. 1 yaş kutlamaları için nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz yada yaptınız?
Eki Görüntüle 2012692
Bu da bıdıkımın son hali. Sizler de paylaşır mısınız minişleri merak ediyorum vallahi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?