2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amin amin. Bizim de tam olarak bir ay var 19temmuz doğumgünü. Çok umutlu değilim ben kendimi heyecanlandırmıyorum daah iyi olur diye:)

Doğum günü kutlu olsun paşanın. Allah güzel bir ömür nasip etsin inşallah. Bizim de bir ay kaldı zaman ne çabuk geçti şaşırıyorum düşününce

Canım cok teşekkür ederim Rabbim evlatlarimizin güzel günlerini gostersin hep :) ben de inanamıyorum bu günlere eristigimize...

işte o yüzden almadım :)
çok az süre kullanacakmış
şu an 20 numara ertumun
ama kaç ay 20 giyer net değil
4ayda bir değişesi gerek dedi ilk zamanda

Allah kolaylık versin ikinize de canım. Bizim de çok zorlu geçiyor diş süreci. 8. Dişi çıktı kuzumun

Bir an önce geçer inşallah sizin de.

arkadşlarım nerelerdesinzi

kimseler yazmıyooor

ramazandan dolayı hepimiz durağanlaştık sanırım

O kadar yoğun ki yazamıyorum vallahi. Çocuk bir yandan kocam diğer yandan. Bayram sonrası eşimin sınavı var işiyle ilgili çok önemli. Çocuğum zaten aşırı huysuz maalesef. Bir de misafirim vs falan oldu. Misafir bitiriyor beni çocukla zaten misafir olunca iyice zıvanadan çıkıyor küçük bey. Gece ve gündüz uykularımız da hiç düzelmedi zaten 11 aylık artık öldüm bittim vallahi doğumdan beri en kesintisiz dört saat uyumuşumdur o da sayılıdır yani. Ayy arkadaşım bir sordun bin işittin benden kusura bakma:)

gunaydin herkeslere

ben babaannemi kaybettim.o sebeple bir yogunlugumuz vardi.simdi buralardayim

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin canım. Hak sizlere uzun ömürler versin.

Zor gerçekten en zoru da kesici dişlerin çıkması diyorlar. Bi iki diş çıkardık henüz yeni o da. İkisi bir hafta arayla çıktı ateş falan olmadı da huysuzluğu yedi bitirdi beni. Çabuk rahatlarsınız inşallah.

Günaydın kızlar nasılsız? baya uzun bir zamandır yoktum. iş hayat koşturma derken günler aktı gitti.. ne tuaf değil mi? bebeklerimiz artık 1 yaş diyecekler ve bazıları da dedi :) zaman ne kadar hızlı. 1 yaş kutlamaları için nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz yada yaptınız?

Evet gerçekten çok çabuk geçti. İyi, kötü, yorucu, eğlenceli ve daha birçok duygu vr alışık olmadığımız durumlardan geçerek geldik :)

Ben aslında plansız bir şekilde annemin yanına geldim. Oğlum çok yoruyor ve kendimi annemin yanına zor attım :)) şimdi burda kutlayacağım doğum gününü.
Burada şık bir cafe var, eve de yakın. Seslenip püslenip orada pasta kesmeyi düşünüyoruz. Teyzelerim kuzenlerim vs kalabalık olacağız.

Ama eğer evde olsaydık; çok güzel bir bahçemiz var. Bahçede masa ve sandalyelere giydirme yapıp süsleyip, biraz da şu hazır 1 yaş kekleri, süslemeleri gibi şeyler alıp kutlayacaktık. Ayrıca fotoğrafçı çağıracaktım. Arkadaşlarımın da hep küçük çocukları var. Onlarla beraber kutlayacaktık.

Belki burda ek olarak 1 yaş hatırası olması açısından, fotoğrafçıda stüdyo çekim yaparız 2-3 tane. Herkesin vardır klasik :)

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Bebişler nasıl?

Hepinizi çok öpüyoruz, oğluşla :))

Koşturmacalardayız canım. Temizlik yapıyorum bacaklarıma yapışık oğlumla. Yarın annemin mezarına ve yeni gelinimize gitcez bohça götürmeye. Oğluş da biraz daha iyi ilk dişleri çıkınca rahatladı biraz. Biz de öperiz hepinizi:)

Aynen öyle vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan gerçekten. Bizim de az kaldı 19unda. Ama çarşamba gününe geliyor zor olacağı için cumartesi kutlamayı düşünüyoruz yani 22sinde. Amcamlar kuzenler babam birkaç arkadaş vs onbeş yirmi kişi kadar olacağız diye tahmin ediyorum. Evde yapacağız. Pasta yaptıracağım yeri buldum. Pasta şekline karar vermeye çalışıyorum. Birkaç balon süs falan alcam bi de davetiye yapmayı düşünüyorum sanal ortamda yollayacağım davetlilere. Yeterli olacağını düşünüyorum. Büyüyünce bir sürü şey ister nasıl olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…