2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok sevindim bizimde geçen hafta çok KotÜ geçti devamli ateşli ama 3 gündür iyiyiz antibiyotik kullanmadan gecmedi maalesef

Çok sevindim bizimde geçen hafta çok KotÜ geçti devamli ateşli ama 3 gündür iyiyiz antibiyotik kullanmadan gecmedi maalesef

Çok geçmiş olsun canım. Evden uzaktayken hasta olunca da daha bir zor oluyor.

İnşallah yazı hastalıksız atlatırız

Aynen oyke canım birde yarın amcamızin kız arkadasinin ailesine gideceğiz tanışmaya kayseriye çocuk iyice hava değişimi oldu ordan oraya

Aaa evet, biz de geçen ayı öyle geçirdik. Yanına kalın, ince yedek kıyafet almayı ihmal etme canım.

Ben gün içinde 3-4 defa giydir çıkar yapıyorum bu ara. Hava hiç belli olmuyor. Bir güneş bir yağmur

Emira SY profil resmine bayıldım :) senin o masumiyetine kurban ya :)

Nereden nereye :) 1 yaş oldular ya inanamıyorum :))))

Ben de inanamıyorum ilk dogdugunda hic buyumeyecek sanmistim ne ara koca dana oldu anlamadim. Gözümde hala minicik eski resimlere bakinca anliyorum ki büyümüş :)

Ben de inanamıyorum ilk dogdugunda hic buyumeyecek sanmistim ne ara koca dana oldu anlamadim. Gözümde hala minicik eski resimlere bakinca anliyorum ki büyümüş :)

İleride de büyümüş dediğimiz hallerine bakıp aa ne kadar küçükmüş nasıl da büyüdü diyeceğiz :)

Allah çok daha güzel günlerini görmeyi de nasip etsin :)

İleride de büyümüş dediğimiz hallerine bakıp aa ne kadar küçükmüş nasıl da büyüdü diyeceğiz :)

Allah çok daha güzel günlerini görmeyi de nasip etsin :)

İnşallah cumleten canım hep düşünüyorum nasıl bi delikanli olacak mesleği ne olacak hangi okula gidecek kimle evlenecek falan filan :) hamileyken de düşünürdük ya tipi kime benzeyecek eli ayağı nasıl olacak diye :)

Aynen yaaa :)

Aşk acısı mı çekecek oğlum, kıyamam diyorum

Sınav stresleri, bize söylemeden altından kalkmaya çalışacağı dertleri...

Aaayy ayyy :)

Aynen yaaa :)

Aşk acısı mı çekecek oğlum, kıyamam diyorum

Sınav stresleri, bize söylemeden altından kalkmaya çalışacağı dertleri...

Aaayy ayyy :)

Yaa aynı seyi düşünüyoruz demek :) ben de gecen hastalandiginda omzuma başını koyup ağlıyordu dusundum büyüyünce de kızlar yüzünden böyle başını omzuma koyup ağlar mi acaba

Yaa aynı seyi düşünüyoruz demek :) ben de gecen hastalandiginda omzuma başını koyup ağlıyordu dusundum büyüyünce de kızlar yüzünden böyle başını omzuma koyup ağlar mi acaba

o kız buraya gelecek

Oğlumuz ağlar mı bilemem ama kızımız olursa ağlayacağı kesin

o kız buraya gelecek

Oğlumuz ağlar mı bilemem ama kızımız olursa ağlayacağı kesin

Erkekler de ağlar deme öyle Rabbim iki cihanda yüzlerini güldürsün :)
Bu arada aklıma ne geldi.
Anneme hamile olduğumu ilk söylediğimde "Ömrün boyunca dualarının başında o olacak artik" demisti. Hakikaten Kadir gecesi bile sırf oğluma dua ettim sanırım :) annelik böyle birşey demek ki...

Amin amin amin.

Gerçekten öyle ama. Dua ederken şimdiki halinden bir başlıyorum ömrünün tamamını kapsayan dua ediyorum :)))

Annelik çok güzel çok farklı birşey. Bunu bize nasip ettiği için önce Allah a hamdolsun. Sonra eşlerimizden Allah razı olsun

Aman ne yaptılar sanki tüm cefayi biz cektik onlar sefayi sürdü

Kızlar bende giremiyorum ama okuyorum hep yazamıyorum dogum günü olan yaklaşan gecen yavruların nice güzel mutlu yaşları olsun insallah bidee hepsi birbirinden tatlı yahuu yakışıklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…