- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.901
Eki Görüntüle 2012931 benim oglusum da buu
Sağol teyzesi buyuduler vallaMaşallah barekallah kocaman delikanlı olmuş :)
Sağol canim sorma.ya mahvolduk geçsin gitsin inşallahGeçmiş olsun canım bebeğin hastalanması çok zor gerçekten
Aman ne yaptılar sanki tüm cefayi biz cektik onlar sefayi sürdü
Eki Görüntüle 2012931 benim oglusum da buu
:))sagol teyzesi güneşten parlıyo kuzuların hepsi tatlı masallah ne güzel bebeler dogurmusuz :)))Oyy maşallah kuzuya :) saçları da parıl parıl parlıyor :))
:))sagol teyzesi güneşten parlıyo kuzuların hepsi tatlı masallah ne güzel bebeler dogurmusuz :)))
Tabi ki canımDeğil mi, birer maşallah bize gelsinne güzel anneleriz ki böyle güzel bebişler doğurmuşuz :)
Basiniz sagolsun mekani cennet olsungunaydin herkeslere
ben babaannemi kaybettim.o sebeple bir yogunlugumuz vardi.simdi buralardayim
iyi geceler herkeslere hayirli bayramlar
taziye mesajlariniz icin cok tesekkur ederim.hayat eski akisinda devam ediyor ne yapalim.Allah kalanlara uzun omurler versin.
biz cuma gunu 1 yasinda oluyoruz.ctesi de dogum gunumuz var.hazirliklarimiz tamam diyebilirim.hediyelikler ve panolar kargoda carsamba teslim olacak
Hiç ağlama cnm..benim ilk oğlum bütün uğraşlarıma rağmen 10 aylıkken kendi kendine bıraktı.Kızlar hayırlı bayramlar. Çok üzgün yazıyorum size. Arel Efe'yi sütten kesmek zorundayım. İnsülin direncim var bir senedir dayanıyorum ama artık gün içindeki şeker düşüşlerimi artık engelleyemiyorum o yüzden ilaç kullanmam gerekiyor ve metformin içerdiği içinde Arel Efe'ye zararı olacağı için kesmek zorundayım. Ama bir hafta oldu bu kararı alalı ve o zamandan beri ağlıyorum da. Kendime kızıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bıraktırmak için
Günde en fazla 5 kere falan emiyordur hiç saymadım ama öyle bu sıralar azalttım sabahtan beri 2 ya da üç kere emdi. Gece hiç kalkmıyor çok şükür uzun zamandır öyle bir dün gece istedi. Doğm gününe bir hafta var bu gece yatarken devam sütü vermeyi düşünüyorum. Gecd problem değilde gündüz süt krizlerini nasıl önlicem. Uykudan kalkınca süt içmeden keyfi yerine gelmiyor. Yoğurdu çok sever birde meyveyi acaba onun boşluğunu bunlarla mı doldursam ? Birde ben nasıl atlatacağım bu süreci tek göğüsten emiyoruz zaten bizHiç ağlama cnm..benim ilk oğlum bütün uğraşlarıma rağmen 10 aylıkken kendi kendine bıraktı.
Şimdi öncelikle günlük kaç kez emzirdiğini say.. 10 mu? Ikinci gün 8 e düşür. Her istediğinde verme.. bi ver bi verme.. sonra 7 6 5.. yavaş yavaş. . Birden olmaz..emmek isteyince oyala onu. . Oyun oynat eline biberon ver.. sonra o unutunca sen al emzir.. sayıyla.. böylece sütün yavaş yavaş azalır göğüslerindd ağrımaz.. gece hiç verme. Salla, biberona mama yap ver.. kolay gelsin cnm..
Allah yardımcın olsun canım sükür bir yasına kadar emmişGünde en fazla 5 kere falan emiyordur hiç saymadım ama öyle bu sıralar azalttım sabahtan beri 2 ya da üç kere emdi. Gece hiç kalkmıyor çok şükür uzun zamandır öyle bir dün gece istedi. Doğm gününe bir hafta var bu gece yatarken devam sütü vermeyi düşünüyorum. Gecd problem değilde gündüz süt krizlerini nasıl önlicem. Uykudan kalkınca süt içmeden keyfi yerine gelmiyor. Yoğurdu çok sever birde meyveyi acaba onun boşluğunu bunlarla mı doldursam ? Birde ben nasıl atlatacağım bu süreci tek göğüsten emiyoruz zaten biz
Kızlar hayırlı bayramlar. Çok üzgün yazıyorum size. Arel Efe'yi sütten kesmek zorundayım. İnsülin direncim var bir senedir dayanıyorum ama artık gün içindeki şeker düşüşlerimi artık engelleyemiyorum o yüzden ilaç kullanmam gerekiyor ve metformin içerdiği içinde Arel Efe'ye zararı olacağı için kesmek zorundayım. Ama bir hafta oldu bu kararı alalı ve o zamandan beri ağlıyorum da. Kendime kızıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bıraktırmak için
Günde en fazla 5 kere falan emiyordur hiç saymadım ama öyle bu sıralar azalttım sabahtan beri 2 ya da üç kere emdi. Gece hiç kalkmıyor çok şükür uzun zamandır öyle bir dün gece istedi. Doğm gününe bir hafta var bu gece yatarken devam sütü vermeyi düşünüyorum. Gecd problem değilde gündüz süt krizlerini nasıl önlicem. Uykudan kalkınca süt içmeden keyfi yerine gelmiyor. Yoğurdu çok sever birde meyveyi acaba onun boşluğunu bunlarla mı doldursam ? Birde ben nasıl atlatacağım bu süreci tek göğüsten emiyoruz zaten biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?