2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayy aynı bizim yaşadıklarımız canım boğaz enfeksiyonu olduğunda ağzına bi lokma koymadi. Sonra yavaş yavaş düzeldi ama şimdi ağzına koyduğu şeyleri tukuruyo eliyle cikariyo hipp kavonoz mamasini denedim hiç bisey yemediği zaman eristeli felan bi mamaydi bayila bayila yedi ama surekli onlarida alamam sonuçta yediği kadarini yiyo oyunla şarkıyla üzülme canım gelişimi iyiyse.. İnşallah düzelir ler

Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?

Canım chicco lite way plus tavsiye ediyorum. Doğumdan itibaren kullanılabiliyor.

Ben Tokyo travel sistem almıştım çok güzel ama dediğin gibi ağır ve yer kaplıyor. Şimdi bir de baston aldım, chicco echo yu.

Sonuç olarak lite way plus tavsiye ediyorum. Pişman olmazsın.

Benimki o kavanoz mamaları da yemedi hani tat alsın diye deneyeyim dedim ama yok yani. Herşeyin tadına bakıyor ama yemiyor küçük bey. Şöyle güzel güzel yeseler herşeyi biz de raht etsek ne olacak sanki. Rahat rahat babaya bırakıp kaçardım arada bi nefeslenirdim:)

bebe comfort maimayi da arastir.biz onu kullaniyoruz.bastona ihtiyac duymazsin

gunaydin arkadaslqr

cemrealper onune koy kendi alsin.makarnayi hasla,ekmek koy findik kadar onune.yani kendi denesin bakalim bi de.sende karsisinda agzina at falan.dislerden olurmu bu yememezlik bilemiyorum.biz yasamadik boyle sorunlar.ama soyle bir durum varki anne sutu belirli bir sureden sonra yetersiz kaliyor hem icerigi hem miktar bakimindan.slk uyanmalar,mizmizlanmalar,slk emme gibi istekler bundan kaynaklaniyor.keske zorlanmadan alissalar yemeklere.yemeyen cocuk zor cevremden biliyorum.sabir da istiyor.
onune birseyler koyarak cok fazla tatlari karistirmadan ve genellikle bizimle oturarak yediriyorum ve ayri yemek pisirmiyorum artik diyebilirim.az tuzlu az salcali yemekler daha cok hoslarina gidiyor.onlari da deneyebilirsin.insallah gecici bir durumdur

İnşallah geçicidir. Bende bizimle oturtuyorum ve ayrı yemek yapmıyorum. Ama yok istemiyor. Katı gıdayı reddediyor midesini bulandırıp ağzından geri çıkarıyor. Doktor ne diyecek bakalım bugün kontrolümüz var

Benim esim almisti ben son ay gidemedim almaya benetton aldi pusetli bastondan biraz agir ama diger arabalara gore daha hafif iki kademe yatma ozelligi var arabanin bagajina rahatca sigiyo fiyatida digerlerine gore uygun goren arkadaslarim begendi ve bundan aldi

Dis cikardigi icin olabilir zorlama zamanla alisacaklar nasil olsa ben yemedigi yiyeceklere zorlamiyorum

çok zor gerçekten hele gece inşallah kolaylıkla halledersin hippotalamus

Kızlar biz bugün bir yaş aşısı olduk cok şükür Salih ateslenmedi. Boyu 74 cm olmus ona sevindim ama bu sefer de 300gram vermis 8.700 olmus bu cocuga nasil kilo aldircam ben ya hofff

Kızlar biz bugün bir yaş aşısı olduk cok şükür Salih ateslenmedi. Boyu 74 cm olmus ona sevindim ama bu sefer de 300gram vermis 8.700 olmus bu cocuga nasil kilo aldircam ben ya hofff
Tatlım geçmiş olsun. Bir yaş aşısında aynı gün değil de üç dört gün sonra da ateş olabiliyor dikkat et haldizlik huysuzluk da olabilir aynı şekilde aklında olsun. Kasma kilo konusunu sağlıklı olsun zayıf olsun.

Evet hemsire de soyledi 15 gün icinde su çiçeği benzeri kabarcik döküntü yasayabilir dedi.

Ya kilo almasa neyse de verince morali bozuluyor insanin...

Evet hemsire de soyledi 15 gün icinde su çiçeği benzeri kabarcik döküntü yasayabilir dedi.

Ya kilo almasa neyse de verince morali bozuluyor insanin...
Benimki de veriyor bu aralar. Ne yapalım artık. Diş hava sıcaklığı büyüme etkisi yemek sorunu derken normal. Üzülme arkadaşım.

Benimki de veriyor bu aralar. Ne yapalım artık. Diş hava sıcaklığı büyüme etkisi yemek sorunu derken normal. Üzülme arkadaşım.

Ya aslında gayet de güzel yiyor ne bileyim neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki... Okul zamani babannesi corbasina ekmek doldurup yediriyordu ben hic ekmek vermiyorum ondan mi acaba

Ya aslında gayet de güzel yiyor ne bileyim neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki... Okul zamani babannesi corbasina ekmek doldurup yediriyordu ben hic ekmek vermiyorum ondan mi acaba
Üzülme canım saglık lı olsun da o kadar harekete yine iyi bence :) bebek ekmeği bebe bisküvisi verebilirsin canım eger vermek istersen bebe bisküvisi kilo aldırıyo

Üzülme canım saglık lı olsun da o kadar harekete yine iyi bence :) bebek ekmeği bebe bisküvisi verebilirsin canım eger vermek istersen bebe bisküvisi kilo aldırıyo

Ne bileyim ya bayramda da her gören çok zayif yok 9-10 aylik gibi görünüyor dedi sinirim bozuldu... Günde bir öğün vereyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…