- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.921
Ayy aynı bizim yaşadıklarımız canım boğaz enfeksiyonu olduğunda ağzına bi lokma koymadi. Sonra yavaş yavaş düzeldi ama şimdi ağzına koyduğu şeyleri tukuruyo eliyle cikariyo hipp kavonoz mamasini denedim hiç bisey yemediği zaman eristeli felan bi mamaydi bayila bayila yedi ama surekli onlarida alamam sonuçta yediği kadarini yiyo oyunla şarkıyla üzülme canım gelişimi iyiyse.. İnşallah düzelir lerKızlar şöyle bir sorunumuz var bizim. Benim paşacık ek gıda yemiyor. Kahvaltıda çok az yumurta sarısının çeyreği kadar yiyor iki üç çay kaşığı pekmez yiyor. Peynir istemiyor zeytin istemiyor. Gün içinde meyve veriyorum bir şey yemediği için meyveleri kemirmeyi seviyor henüz yeni diş çıkarıyoruz o yüzden de yiyemiyor haliyle her şeyi. Akşamları yarım kepçe çorba içer maksimum. Yemekleri yemiyor. Katı hiç birşey kabul etmiyor. Ağzında tutup bekletip geri itiyor. Kendi kendine midesini bulandırıyor zorlamadığım halde. Yemekleri ezerek versem bile yemiyor katı olduğu için. Yoğurtla yedirmeyi denedim mesela patatesi dolma içini vs yok yok yani yine yemiyor. Çok şükür sütüm var da gelişimimiz güzel bir sıkıntımız yok. Ama nasıl olacak böyle. Sizde varmı böyle sorun yaşayan ya da önerebileceğiniz bişey varmı bana. Dişleri ikinci yeni çıktı birkaç dişi çıkınca yer mi acaba?
Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
Ayy aynı bizim yaşadıklarımız canım boğaz enfeksiyonu olduğunda ağzına bi lokma koymadi. Sonra yavaş yavaş düzeldi ama şimdi ağzına koyduğu şeyleri tukuruyo eliyle cikariyo hipp kavonoz mamasini denedim hiç bisey yemediği zaman eristeli felan bi mamaydi bayila bayila yedi ama surekli onlarida alamam sonuçta yediği kadarini yiyo oyunla şarkıyla üzülme canım gelişimi iyiyse.. İnşallah düzelir ler
bebe comfort maimayi da arastir.biz onu kullaniyoruz.bastona ihtiyac duymazsinKızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
İnşallah geçicidir. Bende bizimle oturtuyorum ve ayrı yemek yapmıyorum. Ama yok istemiyor. Katı gıdayı reddediyor midesini bulandırıp ağzından geri çıkarıyor. Doktor ne diyecek bakalım bugün kontrolümüz vargunaydin arkadaslqr
cemrealper onune koy kendi alsin.makarnayi hasla,ekmek koy findik kadar onune.yani kendi denesin bakalim bi de.sende karsisinda agzina at falan.dislerden olurmu bu yememezlik bilemiyorum.biz yasamadik boyle sorunlar.ama soyle bir durum varki anne sutu belirli bir sureden sonra yetersiz kaliyor hem icerigi hem miktar bakimindan.slk uyanmalar,mizmizlanmalar,slk emme gibi istekler bundan kaynaklaniyor.keske zorlanmadan alissalar yemeklere.yemeyen cocuk zor cevremden biliyorum.sabir da istiyor.
onune birseyler koyarak cok fazla tatlari karistirmadan ve genellikle bizimle oturarak yediriyorum ve ayri yemek pisirmiyorum artik diyebilirim.az tuzlu az salcali yemekler daha cok hoslarina gidiyor.onlari da deneyebilirsin.insallah gecici bir durumdur
Benim esim almisti ben son ay gidemedim almaya benetton aldi pusetli bastondan biraz agir ama diger arabalara gore daha hafif iki kademe yatma ozelligi var arabanin bagajina rahatca sigiyo fiyatida digerlerine gore uygun goren arkadaslarim begendi ve bundan aldiKızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
Dis cikardigi icin olabilir zorlama zamanla alisacaklar nasil olsa ben yemedigi yiyeceklere zorlamiyorumİnşallah geçicidir. Bende bizimle oturtuyorum ve ayrı yemek yapmıyorum. Ama yok istemiyor. Katı gıdayı reddediyor midesini bulandırıp ağzından geri çıkarıyor. Doktor ne diyecek bakalım bugün kontrolümüz var
Aynen ben de hiç zorlamıyorum. Doktor kontrolümüz vardı. Doktor da birkaç öneri sundu. Meyveli muhallebi vs gibi. Koy önüne herşeyi bırak kendi yesin ne yapıyorsa yapsın dediDis cikardigi icin olabilir zorlama zamanla alisacaklar nasil olsa ben yemedigi yiyeceklere zorlamiyorum
Hiç ağlama cnm..benim ilk oğlum bütün uğraşlarıma rağmen 10 aylıkken kendi kendine bıraktı.
Şimdi öncelikle günlük kaç kez emzirdiğini say.. 10 mu? Ikinci gün 8 e düşür. Her istediğinde verme.. bi ver bi verme.. sonra 7 6 5.. yavaş yavaş. . Birden olmaz..emmek isteyince oyala onu. . Oyun oynat eline biberon ver.. sonra o unutunca sen al emzir.. sayıyla.. böylece sütün yavaş yavaş azalır göğüslerindd ağrımaz.. gece hiç verme. Salla, biberona mama yap ver.. kolay gelsin cnm..
Sütten kesen baska bi arkadas du canımçok zor gerçekten hele gece inşallah kolaylıkla halledersinhippotalamus
Tatlım geçmiş olsun. Bir yaş aşısında aynı gün değil de üç dört gün sonra da ateş olabiliyor dikkat et haldizlik huysuzluk da olabilir aynı şekilde aklında olsun. Kasma kilo konusunu sağlıklı olsun zayıf olsun.Kızlar biz bugün bir yaş aşısı olduk cok şükür Salih ateslenmedi. Boyu 74 cm olmus ona sevindim ama bu sefer de 300gram vermis 8.700 olmusbu cocuga nasil kilo aldircam ben ya hofff
Tatlım geçmiş olsun. Bir yaş aşısında aynı gün değil de üç dört gün sonra da ateş olabiliyor dikkat et haldizlik huysuzluk da olabilir aynı şekilde aklında olsun. Kasma kilo konusunu sağlıklı olsun zayıf olsun.
Benimki de veriyor bu aralar. Ne yapalım artık. Diş hava sıcaklığı büyüme etkisi yemek sorunu derken normal. Üzülme arkadaşım.Evet hemsire de soyledi 15 gün icinde su çiçeği benzeri kabarcik döküntü yasayabilir dedi.
Ya kilo almasa neyse de verince morali bozuluyor insanin...
Benimki de veriyor bu aralar. Ne yapalım artık. Diş hava sıcaklığı büyüme etkisi yemek sorunu derken normal. Üzülme arkadaşım.
Üzülme canım saglık lı olsun da o kadar harekete yine iyi bence :) bebek ekmeği bebe bisküvisi verebilirsin canım eger vermek istersen bebe bisküvisi kilo aldırıyoYa aslında gayet de güzel yiyor ne bileyim neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki... Okul zamani babannesi corbasina ekmek doldurup yediriyordu ben hic ekmek vermiyorum ondan mi acaba
Üzülme canım saglık lı olsun da o kadar harekete yine iyi bence :) bebek ekmeği bebe bisküvisi verebilirsin canım eger vermek istersen bebe bisküvisi kilo aldırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?