2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ne bileyim ya bayramda da her gören çok zayif yok 9-10 aylik gibi görünüyor dedi sinirim bozuldu... Günde bir öğün vereyim bari
Amaaan sen o konuşanlara bakma biz memlekete gittik o zaman 9 aylıktık 10 küsür kiloydu ama o kadar zayıf dediler ki işte ne dersin.. Bizim kinin boyu 77 santim gel de onlara anlat boyu uzun kilosu gayet normal diye işte.. doğduğundan beri görmüyorlar dı bu cocuk hiç büyümemiş diyen bile oldu

Sorma ya agzi olan konusuyo... Ben da guya takmiyorum diyorum ama yine de canim sıkılıyor malesef

Emira SY canım beslenmesinden eminsen kilosunu sorun etme. Benim oğlum da aynı şuan. Herkes prematüre mi diye soruyor hatta 8-9 aylık kadar yavrum :) 73 cm 8.5 kg :)))) ama napayım. Allah öyle yaratmış :)

Hiç kafana takma. Ama biraz takviye yapabilirsin. Keçiboynuzu pekmezi verebilirsin, günlük 1 yemek kaşığı. Onun dışında balık yağı başlayabilirsin oceans ın kini kullanabilirsin, güvenilir. Çorbalarına ekmek kat, ekmeksiz verme.
Yemeklerinde yağı 1 yk kullanabilirsin.

Yoğurduna da fantomalt toz takviyesi yapabilirsin. Gerçi o, sıvı olan herşeyde kullanılabiliyor. Günlük kullanım miktarı üzerinde yazıyor ama 4 ölçek kadar kullanabilirsin.

Bir de pediatrik enteral ürün kullanabilirsin. Meyveli süt gibi. Zenginleştirilmiş. Fakat pahalı biraz. Tanesi 5 tl gibi. ( ör; pediasure)

İyi ki aramızdasin canim hepsini arastircam insallah teşekkür ederim

Günaydın güzel anneler :) hepinize iyi haftasonları diliyorum.

Bugün, evlilik yıldönümümüz. Oğlumun temellerinin atıldığı gün

Ama bu yıl ki evlilik yıl dönümümüzü eşimle ayrı geçiriyorum. Asaf yüzünden :) biraz akıllı uslu olsaydı, bende gelip 2 ay kalmazdım annemde :))

Ya aslında gayet de güzel yiyor ne bileyim neyi yanlış yapıyorum anlamadım ki... Okul zamani babannesi corbasina ekmek doldurup yediriyordu ben hic ekmek vermiyorum ondan mi acaba

Boşver hiç ekmeğe falan alıştırma bence. Sağlıklı olsun öyle olsun. Kimseyi de takma. Benim oğluma aa ne kadar çok yiyo aaa büyük görünüyo dediler dediler nazar değdirdiler sonunda hiç bişey yemiyor şimdi.

Nice senelere canım. Çok mutlu bir ömür geçirin Allah ayırmasın.

Kızlar 2 hafta sonra memlekete gidicez insallah. Bir yas asısı özel hastanede yaptırabilirmiyim memlekette yoksa burda yaptırıp mı gidelim

Kızlar 2 hafta sonra memlekete gidicez insallah. Bir yas asısı özel hastanede yaptırabilirmiyim memlekette yoksa burda yaptırıp mı gidelim

Özel de yapıyorlar canım. Veya ailenin, aile hekimliğinde misafir olarak yaptırabilirsin.

Aşı kartını almayı unutma sakın.

Özel de yapıyorlar canım. Veya ailenin, aile hekimliğinde misafir olarak yaptırabilirsin.

Aşı kartını almayı unutma sakın.
Canım dogumdan sonra ki birinci ay asisiydi sanırım misafir olarak yaptırmak istedik yapmadilar. Bi merkez varmış oda baya uzak özel hastanede yapiliyosa öyle yapalım

Canım dogumdan sonra ki birinci ay asisiydi sanırım misafir olarak yaptırmak istedik yapmadilar. Bi merkez varmış oda baya uzak özel hastanede yapiliyosa öyle yapalım

Şaşırdım. Çünkü ben Asaf ın 2 aşısını misafir olarak yaptırdım. Normal bir aile sağlığı merkezinde yani.

Özelde de yapıyorlar. Ama sen yarın gideceğin yerdeki özeli arayıp sor, ona göre hareket istersen.

Doğru canım öyle yapayım yarın sağlık ocağını da arayim. Bide bu asiyi bi kaç gün arayla yapiyolarmis özel hastanelerde sen nasıl yaptırmayı dusunuyosun çok agiragir bi asi felan diye duydum da canım

Tamam canım yarın ariycam Salih paşa asiyi nasi atlattı canım ağrı ateş olmadı demi inşallah

Aşı vurulurken çok agladi ama suan iyi şükür bugun 3. Gün hala atesi cikmadi. Geceleri biraz huysuz oluyor aslinda ama sanırım sıcaktan...

Siz de kolaylikla atlatirsiniz insallah canim

Evet çok ağır bir aşı. Ben tel seferde yaptırırım sanırım. 2-3 defa aynı eziyeti çektirmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…