- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.961
Kızlar selam bişi sorucam 1 yaşında kan tahlili yapılıyor mu bebeklere?
herkese merhaba
ctesi dogumgunumuzu yaptik.ama kizim cuma ateslendi.ctesi de huysuz ve atesliydi.keyif alamadik cok fazla.parti sonrasi hastaneye gittik.kopek disleri cikiyormus.fitil falan koydular.su an iyu.asisini da haftaya yaptirmayi dusunuyorum.bu hafta kalsin.
Nice mutlu yaslari olsun gecmis olsunherkese merhaba
ctesi dogumgunumuzu yaptik.ama kizim cuma ateslendi.ctesi de huysuz ve atesliydi.keyif alamadik cok fazla.parti sonrasi hastaneye gittik.kopek disleri cikiyormus.fitil falan koydular.su an iyu.asisini da haftaya yaptirmayi dusunuyorum.bu hafta kalsin.
Bizde bugun oglumun dogum gununu evde kutladik. cok guzel gecti.Rabbim hayirli omur nasip etsin tum yavrularimiza
Merhabalar
Emira SY 1 yas aşısı bacaktan mi yapilacak koldan mi bir de 3 aşı ayni anda mi yapilacak
Offff yarin asi günümüz cok korkuyorum
Bu arada uygarin sacini kestirdi babasi aglamaktan bitap düştüm iki tel saci vardi kafasinda ona bile üzüldüm agladim. Salihin saclarina senin ne kadar üzüldüğünü tahmin bile edemiyorum
Açıkçası birden kestim çok şükür alıştı devam sütüne hemen ama sütü kesmenin verdiği tek sıkıntı arada sinirlilik yaratıyor oğlumda. Onu da atlatırız inşallah. 4'ü doğum günü tam :) ama biz 8'inde kutlayacağız inşallahCanım üzülme bak bir yaşına kadar emzirmişsin. Geceleri rahatmışsın maşallah çok iyi bu. Sabah uyandığında devam sütü ver. Benim arkadaşım öyle yapmıştı. Uyandığında hemen sütü hazırlar verirdi mutlu olsun diye. Sonra kahvaltı falan devam ederdi. Bence de bir anda kesme yavaş yavaş azalt. Yavaş yavaş unuttur öyle. Üzme kendini hiç emziremeyenler var ve emin ol sağlıklı bir şekilde evladının yanında olman ona süt vermenden daha önemli.
Tesekkur ederim cnmİki kol bir de bacaktan yapilacak canim. İnsallah kolaylikla atlatirsiniz gecmis olsun simdiden..
Salihin saçları herkese dert oldu sorma ya ben ne zorluklarla kestim yine de kimseye yaranamadim. Her gören cocuga yaz günü iskence etme saçını kes yok vitamini saçına gidiyor o yuzden boyu uzamiyor vs.. herkesin bir yorumu var
tesekkur ederiz guzel dilekleriniz için.İlk yaşı kutlu, mutlu olsun :) sizinki de çok güzel görünüyor. Nice yaşlara inşallah :)
Merhabalar güzel anneler
Oglusumun bir yas aşısını yaptirdik bugün. Biraz ateşlendi tabi ki aşı yapilirken yine ben uygardan daha cok agladim.
Bir yaş asisi dışında menenjit asisi falan yaptiran var mi
Bu arada yürümeye baslayan bebislerimiz kimler. Uygar hala yürümüyor tembelll babasina çekmiş
Selam kizlar oglum dun 1 yas asisini oldu atesi olmadi sukur ama cok huzursuzlandi daha kilosuna bakilirken aglamaya basladi hic kilo almamis boyu iyi insallah bugunde atesi olmaz dun birde dis randevum vardi oglum kucagimda kanal dolgu tartar temizligi yapildi. Dr balon oyuncak falan verdi oyle oyaladik belki dis hekimi olur kimbilir hayirli bir insan olsunda bizimkide tutunarak yuruyo bir heyecan geliyo birakin beni yurucem diye sonra korkup elimize yapisiyo henuz kendi basina yurumeye hazir degil sanirim .Artik buyudugunu iyice hissettiriyo aciktiginda yada susadiginda sulugunu aliyo ve gosteriyo sariliyo opuyo baba ve anneyi mamayi bilincli soyluyo akrabalarini taniyo ve aglamiyo hatta dogum gununde cok mutluydu onlarin saglikli gelisimini gormek bizide mutlu ediyo Rabbim isteyen herkese yasatsin
Bize daha onceki saglik ocagi 1 yasinda kan tahlili yapilacak demisti mahellemizde yeni acildi onlar yapmadi gerek yok dedi bide bingildagi kapanmamis 12.ayda kapanmasini bekleriz d vitaminini duzenli verin dedi sizlerinki kapandimi kan tahlili yaptirmalimiyim sizce
Bizde acd3 kullaniyoruz buaraMaşallah kuzuya :))) kilosu için üzülme annesi. Artık fazlasıyla hareketliler zaten. O yüzden duraklamalar olabiliyor.
Asaf ın bıngıldağı kapandı. Sen de istersen şu aşının etkisi biraz geçsin de, bir ay sonra falan bir çocuk doktoruna tekrar götürebilirsin. D vit önemli çünkü.
Gün içinde 15-20 dk güneşe çıkın mutlaka. Ama öyle keskin güneşte değil. Sabah 9-10 gibi veya akşama doğru 4-6 arası gibi.
Biz multivit kullanıyoruz şuan. Dr verdi. A,c,d vit içeriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?