2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar Salih 1yas asisi olduktan sonra her yeri kırmızı kırmızı nokta oldu. Hemsire olabilecegini soylemisti ama yine de doktora gotursem mi? Devamli kaşınıyor yavrum sizde de oldu mu?

Kizlar Salih 1yas asisi olduktan sonra her yeri kırmızı kırmızı nokta oldu. Hemsire olabilecegini soylemisti ama yine de doktora gotursem mi? Devamli kaşınıyor yavrum sizde de oldu mu?
Merhaba yazsamasamda sürekli takip ediyorum benim oğlumda da kırmızı noktalar oldu vücudunun heryerinde var ben biraz beklemeyi dusunuyorum

Merhaba yazsamasamda sürekli takip ediyorum benim oğlumda da kırmızı noktalar oldu vücudunun @ var ben biraz beklemeyi dusunuyorum

Gecmis olsun canim. Ben 2 gune bir banyo yaptirip bebeyagi sürdüm fayda etmedi fito sürdüm o daha iyi geldi sanırım. Gelip gidip sırtını kaşıtiyor bide kasirken ih ih diye sesler çıkarıyor yavrum ya

Bizimki kapanmis canim
Biz de bayramdan önce dr gittik egzama yüzümüzü hep kabarttı. Isilik gibi oldu. Dr yüzüne bakmadan sen bu cocugu mahvetmişsin dedi neymis gozlerinin beyazi maviymis demir eksikligi varmış 11 ay 10 günlük olana kadar düzenli olarak hergun c vitamini ile emilimi kolay olsun diye 4 damla vegaferon verdim dedim senin cocugunun kilosu fazla yetmemis dedi. Ama daha once de 3 ayri dr damlanin kac damla verilecegini sordum ebemiz de dahil hepsi 4 damla yeter demişti. Simdi dr demir eksikligi var deyince cok üzüldüm suçlandım ama dedim bayram gecsin 2 temmuzda yasimiza girdik 1 yas aşıları olunurken kan tahlili yaptiririz dedim o da sabah 10.00dan sonra yapilmiyormus kaldi yani. Bi kac güne yaptircam tahlili ins sorun cikmaz

Gecmis olsun canim. Ben 2 gune bir banyo yaptirip bebeyagi sürdüm fayda etmedi fito sürdüm o daha iyi geldi sanırım. Gelip gidip sırtını kaşıtiyor bide kasirken ih ih diye sesler çıkarıyor yavrum ya
Oy oy ih ih deyisini seveyim isiririm onu bizim daha 2 gun oldu bizdede cikar mi bilmiyorum bize bisey demediler

Oy oy ih ih deyisini seveyim isiririm onu bizim daha 2 gun oldu bizdede cikar mi bilmiyorum bize bisey demediler

Aklinizda olsun huysuz olursa bi sırtını kaşımayi deneyin. Yavrucuklarin dili yok ki derdini soylesin

Sağol cnm bizde kaşıntı yok şükür ama her yerini sivrisinek ısırmış gibi ...
Kıyamam o mimosa ben insallah bir an önce geçer rahat ederler

ay kıyamam
geçmiş olsun annesi
sen güçllüüü ol :) kuzun güç alsın

ay maşaallah çok güxzelsiniz
nice yaşlaraaaaaaaaaaaaa...

Bizde bugun oglumun dogum gununu evde kutladik. cok guzel gecti.Rabbim hayirli omur nasip etsin tum yavrularimiza

maşaallah size..
nice yıllara ..
çok hoş

meraba arkadaşlarım..
nasıslınız? her şey yolunda mı?

biz iyiyiz çok şükür
ertum ananesiyle..biraz rahatsız Rabb im bundan geri koymasın inşaallah..

biz yaklaşık 2,5-3 aydır tutunarak yürüyorduk :
1,5 aydır da tutunmadan yürüyoruz :)
baya arttırdık adımlarımızı :)

yeme alışkanlıklarımız çok şükür güzel..
kahvaltılara başladık :) sonunda..bal yiyoruz :))))

yaylada kuzenleriyle pek eğleniyor :)

Masallah Ertugrula bala bende eylulde yeni ballar cikinca baslicam insallah

Merhabalqr temmuz anneleri. Çocuklar yaşini dolduracak nerdeyse. Doğumgunu hazirliklari yapanlardan acil fikirler bekliyorum kizlar. Bi organizasyon eviyle gorustum ordan aksesuarlar aparatlar filn alicam da evde extra neler yapabilirim. Guzel fikirlerinizi bekliyorum kizlar :*

Merhabalar cankuşlar. Biz tatildeydik bir haftadır yeni döndük. Bodrum şahaneydi. Toprak denizi çok sevdi. Bana da hava değişikliği oldu. Birbuçuk yıldır hiç bir yere gitmemiştim. Hepiniz iyisinizdir umarım. Toprak iyi herşeyi yapıyor küçükbey ama cesaret edip tutunmadan yürümüyor ille tutacak bi tarafları. Ek gıda çok yemek istemiyor. Ama kilosu boyu güzel. Doğumgününden sonra aşıya götürcem doktorumuz öyle dedi. Bazı arkadaşlar kan tahlilinden bahsetmiş. Bizim doktorumuz da yapacağını söyledi. İki hafta sonra doğumgününü evde kutlayacağız biz. 18 20 kişi falan olacağız muhtemelen. Öyle çok özel şeyler yapamayacağım ufak tefek süslemeler olacak. masa üstünde etrafında vs işte. Pastayı butik bir pastaneye yaptıracağım. Diğer ikramları da kendim hazırlarım zaten. Böyle işte:)

Kızlar merhaba size bahsetmiştim benim insülin direncim var bu yüzden adetim her ay 10 gün geçerdi. Ben en son Mayıs'ta adet oldum ve hala adet görmedim. Bayramın 1. günü eczaneden test aldım negatifti ama kan testi yaptırmaya da korkuyorum. Hiç böyle olan var mı ?

Bence içinin rahat etmesi için bir kan versen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…