- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #22.981
Ben bioderma aldım canım çok pahalı ama indirimdeymis uygun bi fiyata aldimKizlar gunes koruyucu almak istiyorum cok arastirdim mineralli ve fiziksel koruyucu tercihim olacak avene bioderma yada mustela olabilir ama karasizim siz ne dusunuyorsunuz.
Merhaba yazsamasamda sürekli takip ediyorum benim oğlumda da kırmızı noktalar oldu vücudunun heryerinde var ben biraz beklemeyi dusunuyorumKizlar Salih 1yas asisi olduktan sonra her yeri kırmızı kırmızı nokta oldu. Hemsire olabilecegini soylemisti ama yine de doktora gotursem mi? Devamli kaşınıyor yavrumsizde de oldu mu?
Merhaba yazsamasamda sürekli takip ediyorum benim oğlumda da kırmızı noktalar oldu vücudunun @ var ben biraz beklemeyi dusunuyorum
Kizlar Salih 1yas asisi olduktan sonra her yeri kırmızı kırmızı nokta oldu. Hemsire olabilecegini soylemisti ama yine de doktora gotursem mi? Devamli kaşınıyor yavrumsizde de oldu mu?
Bizimki kapanmis canimBize daha onceki saglik ocagi 1 yasinda kan tahlili yapilacak demisti mahellemizde yeni acildi onlar yapmadi gerek yok dedi bide bingildagi kapanmamis 12.ayda kapanmasini bekleriz d vitaminini duzenli verin dedi sizlerinki kapandimi kan tahlili yaptirmalimiyim sizce
Cnm biz de asimizi 4unde olduk 15 güne kadar kirmizilik olabilecegini soylediKizlar Salih 1yas asisi olduktan sonra her yeri kırmızı kırmızı nokta oldu. Hemsire olabilecegini soylemisti ama yine de doktora gotursem mi? Devamli kaşınıyor yavrumsizde de oldu mu?
Oy oy ih ih deyisini seveyim isiririm onu bizim daha 2 gun oldu bizdede cikar mi bilmiyorum bize bisey demedilerGecmis olsun canim. Ben 2 gune bir banyo yaptirip bebeyagi sürdüm fayda etmedi fito sürdüm o daha iyi geldi sanırım. Gelip gidip sırtını kaşıtiyor bide kasirken ih ih diye sesler çıkarıyor yavrum ya
Oy oy ih ih deyisini seveyim isiririm onu bizim daha 2 gun oldu bizdede cikar mi bilmiyorum bize bisey demediler
Sağol cnm bizde kaşıntı yok şükür ama her yerini sivrisinek ısırmış gibi ...Gecmis olsun canim. Ben 2 gune bir banyo yaptirip bebeyagi sürdüm fayda etmedi fito sürdüm o daha iyi geldi sanırım. Gelip gidip sırtını kaşıtiyor bide kasirken ih ih diye sesler çıkarıyor yavrum ya
ay kıyamamMerhabalar güzel anneler
Oglusumun bir yas aşısını yaptirdik bugün. Biraz ateşlendi tabi ki aşı yapilirken yine ben uygardan daha cok agladim.
Bir yaş asisi dışında menenjit asisi falan yaptiran var mi
Bu arada yürümeye baslayan bebislerimiz kimler. Uygar hala yürümüyor tembelll babasina çekmiş
herkese merhaba
ctesi dogumgunumuzu yaptik.ama kizim cuma ateslendi.ctesi de huysuz ve atesliydi.keyif alamadik cok fazla.parti sonrasi hastaneye gittik.kopek disleri cikiyormus.fitil falan koydular.su an iyu.asisini da haftaya yaptirmayi dusunuyorum.bu hafta kalsin.
Bizde bugun oglumun dogum gununu evde kutladik. cok guzel gecti.Rabbim hayirli omur nasip etsin tum yavrularimiza
Tamam canim aklimda bulunsun sagol hatirlattigin icinAklinizda olsun huysuz olursa bi sırtını kaşımayi deneyin. Yavrucuklarin dili yok ki derdini soylesin
Masallah Ertugrula bala bende eylulde yeni ballar cikinca baslicam insallahmeraba arkadaşlarım..
nasıslınız? her şey yolunda mı?
biz iyiyiz çok şükür
ertum ananesiyle..biraz rahatsız Rabb im bundan geri koymasın inşaallah..
biz yaklaşık 2,5-3 aydır tutunarak yürüyorduk :
1,5 aydır da tutunmadan yürüyoruz :)
baya arttırdık adımlarımızı :)
yeme alışkanlıklarımız çok şükür güzel..
kahvaltılara başladık :) sonunda..bal yiyoruz :))))
yaylada kuzenleriyle pek eğleniyor :)
Kızlar merhaba size bahsetmiştim benim insülin direncim var bu yüzden adetim her ay 10 gün geçerdi. Ben en son Mayıs'ta adet oldum ve hala adet görmedim. Bayramın 1. günü eczaneden test aldım negatifti ama kan testi yaptırmaya da korkuyorum. Hiç böyle olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?