- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.001
Kızlar merhaba size bahsetmiştim benim insülin direncim var bu yüzden adetim her ay 10 gün geçerdi. Ben en son Mayıs'ta adet oldum ve hala adet görmedim. Bayramın 1. günü eczaneden test aldım negatifti ama kan testi yaptırmaya da korkuyorum. Hiç böyle olan var mı ?
Olmazsa pazartesi günü gidip vereceğimBence içinin rahat etmesi için bir kan versen iyi olur.
Canım ismini mi degistirdin . Ay evet buraya girecek vakit bulamıyorum yarin da doğum Günümü var hazırlıklar devamGünaydın hanımlar nasılsınız?
Minik yaramazlar çok yoruyor heralde, kimseden pek ses çıkmıyor artık :)))
Canım ismini mi degistirdin . Ay evet buraya girecek vakit bulamıyorum yarin da doğum Günümü var hazırlıklar devam
merhaba herkese
pek takilamiyorum.kizimdan ayriyim bu ara.mecburiyetten dolayi anneme birakiyorum.2 saat uzagimda.cuma aksamlari gidiyoruz.pazar donuyoruz.calisan anne olmak maalesef cok zor.
asisini geciktirdik disler ates yapinca.sali gunu yaptirdi annem.11.5 kilo olmusuz boyumuz 81 cm.tutunarak yuruyoruz.yeme problemimiz yok.kendi yemeyi istiyor genelde.koyuyoruz onune yiyor doke saca iste:)
Merhaba hanımlar
Size yazmasam da yazdıklarınızı çoğunlukla okudum. Benim de oğlum 1 yaşında olacak ayın sonunda. Yürümeye başladı, inanılmaz hareketli bir çocuk. Anne sütü alıyor. Ama şu ara göğüslerimi ısırmaya başladı ve çok acıtıyor canımı. Bir göğsüm yara oldu hatta emzirirken canımın acısını anlatamam. Beni artık emzirmeyi bırakmak istiyorum. Bu süreci deneyimleyeniniz var mı aranızda, tavsiyeleriniz nelerdir?
En sağlamı kan testi, ben de en son mayısta adet olmuştum iki kere on gün gecikti üçüncüde idrar ve kan testi ile anladım ki olan olmuşKızlar merhaba size bahsetmiştim benim insülin direncim var bu yüzden adetim her ay 10 gün geçerdi. Ben en son Mayıs'ta adet oldum ve hala adet görmedim. Bayramın 1. günü eczaneden test aldım negatifti ama kan testi yaptırmaya da korkuyorum. Hiç böyle olan var mı ?
merhaba herkese
pek takilamiyorum.kizimdan ayriyim bu ara.mecburiyetten dolayi anneme birakiyorum.2 saat uzagimda.cuma aksamlari gidiyoruz.pazar donuyoruz.calisan anne olmak maalesef cok zor.
asisini geciktirdik disler ates yapinca.sali gunu yaptirdi annem.11.5 kilo olmusuz boyumuz 81 cm.tutunarak yuruyoruz.yeme problemimiz yok.kendi yemeyi istiyor genelde.koyuyoruz onune yiyor doke saca iste:)
MerhabaMerhabalqr temmuz anneleri. Çocuklar yaşini dolduracak nerdeyse. Doğumgunu hazirliklari yapanlardan acil fikirler bekliyorum kizlar. Bi organizasyon eviyle gorustum ordan aksesuarlar aparatlar filn alicam da evde extra neler yapabilirim. Guzel fikirlerinizi bekliyorum kizlar :*
Ovv super gorunuo kutlaman. Bizde kutadik bi kcgun once. Bizde prens konseptli bol balonlu çok guzel bi kutlama yaptik. Çok guzel gectiMerhaba
Bende evde çilek konsepti yaparak geçen hafta doğum gününü yaptım. Çok keyifli oldu herşeyi kendim hazırladım. Darısı başınıza... Siz nasıl birşey yapmayı düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?