2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bence içinin rahat etmesi için bir kan versen iyi olur.

merhaba herkese

pek takilamiyorum.kizimdan ayriyim bu ara.mecburiyetten dolayi anneme birakiyorum.2 saat uzagimda.cuma aksamlari gidiyoruz.pazar donuyoruz.calisan anne olmak maalesef cok zor.
asisini geciktirdik disler ates yapinca.sali gunu yaptirdi annem.11.5 kilo olmusuz boyumuz 81 cm.tutunarak yuruyoruz.yeme problemimiz yok.kendi yemeyi istiyor genelde.koyuyoruz onune yiyor doke saca iste:)

Canım ismini mi degistirdin . Ay evet buraya girecek vakit bulamıyorum yarin da doğum Günümü var hazırlıklar devam

Evet canım ismimi değiştirdim.

Kolay gelsin, doğum günü resimlerini görmek isteriz biz de :))

Evet çalışan anne olmak gerçekten zor. Allah kolaylık versin.

Maşallah kuzuya :) Aferin ona, yesin de büyüsün :)

Merhaba hanımlar

Size yazmasam da yazdıklarınızı çoğunlukla okudum. Benim de oğlum 1 yaşında olacak ayın sonunda. Yürümeye başladı, inanılmaz hareketli bir çocuk. Anne sütü alıyor. Ama şu ara göğüslerimi ısırmaya başladı ve çok acıtıyor canımı. Bir göğsüm yara oldu hatta emzirirken canımın acısını anlatamam. Beni artık emzirmeyi bırakmak istiyorum. Bu süreci deneyimleyeniniz var mı aranızda, tavsiyeleriniz nelerdir?

Hayırlı yaşları olsun kuzunun :)

Benim oğlum 7. Ayında kendisi bıraktı. Ama bir arkadaşım kekik suyu sürerek bıraktırmıştı.

Kızlar. . Yazamadım dün..benim oğlum 1 yaşını doldurdu.. özel bişey yapmadık. . Annemgildeyim evimizde gidince yapıcam inş..

Bu arada bi daha yürümeye korkıyoruz.
Acaip hızlı emekliyo ama yürütmek isteyince oturuyor hemen. . Şükür emiyo.. gece çok uyanıyor. . Yoruluyorum artık. . Uykusuzluk çok yoruyo.. 6 dişimiz var..

Selam güzel anneler... bayadır girip gelişmeleri yazamadım. Halbuki oglumun günlüğu gibi oluyordu buraya yazmak. Ama cok boşladım, gerek bebe büyütmekten gerek hayat koşuşturmasından.
Herkes iyidir inşallah, yavrularınızı koklayın yerime.

Ertuğrul'um 1 yaşına girmek üzere. Arada bir de teyze oldum. Bugun de tekrar teyze olacağımı ögrendim :)) Allah arttırsın, isteyen herkese versin insallah. Büyük aile güzeldir.

Yavrum henüz yürumeye başlamadı fakat çok hareketli, heryeri didik didik etme istediği var, tam bir kâşif oldu. Peşinden koşmak o kadar zor ki. Evde neyse ne de başkasının evinde ya da dışarda daha da zor. Ama şükür bu günümuze. 1 sene acısıyla tatlısıyla nasıl geçti anlamadık bile. Geçen sene bu zamanlardan şiskinlikten patlamak üzereydim, şimdiyse koca sıpam koynumda

Evde yaptığım çok baharatlı olmayan yemekleri gayet güzel yiyor oğlum alıştı. Ama yanı sıra emzirmeye devam ediyorum eskisi kadar sık olmasa da. Gece uyanmalarımız hala var, ama memeyi alınca hemen tekrar dalıyor. Bi de ağlayarak uyanmalar çok oluyor. Dişten midir yoksa büyürken kemikleri mi sızlıyor çözemiyorum. 8 dişimiz var, azı dişleri de patlamak üzere. Bu gidişle 10 dişle 1 yaşımıza basacağız.

Her geçen gün bağımız daha da gücleniyor sanki, aşktan öte birşey bu. Allah yavrularimızı korusun, sağlık versin ve bizlere de boooool sabır versin onları büyütürken.

En sağlamı kan testi, ben de en son mayısta adet olmuştum iki kere on gün gecikti üçüncüde idrar ve kan testi ile anladım ki olan olmuş

Herkese merabalar arkadaşlarım..

herkes yazamamaktan şikayetçi; minikler çok yoruyor annelerini..

benim Ertuğrul'um da öyle hareketli ki ; dünyayı yeniden keşfediyor..onun gözlerinden bakmayı çok ,isterdim..düşüncelerini öğrenmek isterdim...

biz bi süredir yürüyoruz :) iyice geliştirdik koşmaya başladık :)
dişimiz yeni çıkıyor :) kırt diye koraıyor her şeyi arada mememi de tabi
hayvanları doğayı her şeyi çok seviyor çok ilgili...
her gün saatlaerce dışardayız.. akşamları komşunun keçi ve tavuklarına ziyarete gidiyoruz :) sabahta sütümüzü alıyoruz yoğurt yapıyoruz : ve de artık içeceğiz inşaallah...

şu sıra dişten dolayı geceleri huysuz uykusuzuz..ama sağlığımıza bin şükür...

gel demeye başladık ve aynı zamanda elimizle gösteriyoruz ''gel gel baba''...
alkış deyince şak şak.. :)
köpek nasıl yapıyor deyince ''hav hav''
öpücük atıyoruz :)
kişilerle belli hareketleri eşleştiriyor; mesela dayısını görünce kıııhhh diyor;
büyükleri görünce dedee diyor :)

boyumuz78cm; kilomuz 9,5 : 2 aydır çok az kg alıyoruz...
ee günde 2 kere kaka yapınca kilo kalmıyor :)

öğrenmek çok güzellllll...

doğum günümüze 11 gün kaldı nasipse; ama kutlamayacağız..
dişi çıkınca net olarak :) diş buğdayı yapacağım :)

ahhh Rabb im bin şükür verdiklerine, vermediklerine...varlığına...

oy maşaallah canım size :)
doğum gününüz ne zaman ??

Herkese merhaba, bende uzun zamandır yazamıyorum. Herkes iyidir insallah. Bizde 9 temmuzda yasımızı doldurduk. Doğum günü yaptım baya sünnet düğünü gibi oldu. 60 kişiydik.
Bizde tutunarak yürüyoruz. Elleri Bırakmaya cesareti yok:) 8 dişimiz var diğerleri yolda sanırım. 2 haftadır hiçbirşey yiyip içmiyor doğru düzgün. Uykularda sıkıntılı. Doğdu doğalı gece geç yatıyor sabah geç kalkıyor. Artık uğraşmamaya karar verdim. Dişlerden dolayı ısırma bizdede var. İdare ediyoruz bir şekilde.
Doğumgünümüzden bir foto ekliyorum. Tüm bebelerimize sağlıklı yıllr dilerim:)

Merhaba hanimlar uzun zamandir giremiyordum az cok yazdiklarinizi okudum Sahihuban masallah senin kuzuya nazar degmesin kizim 24. De 1 yasina girecek ama hala yurumuyor tek başına tek basina ayagada kalkamıyor sizce erken mi daha ben mi çok aceleciyim biraz biraz emeklemeye başladı son aydır kilo almiyor doktorumuz istersen bi cocuk gelişim uzmanina götür dedi bu arada menenjit aşısı yaptiracak misiniz ben yaptiracam

eastnbull Canım oğlunun 1. Yaşı kutlu, mutlu olsun :))

Çok tatlısınız maşallah. Masanız, sen, oğlun herşey çok güzel :)))

Bizim de uyku sorunumuz devam ediyor. 8 dişi var ve şuan üst küçük azılar ve alt köpek dişler çıkıyor. Mahvetti çocuğumu bu dişleri.

Uykusu da, akşam 9-10 gibi yatıp 6 da kalkıyor. Bazen 5 hatta

Arkadaşlar merhaba
Bende aranıza yeni katıldım. 10 temmuz doğumlu 1 yaşında bir kızım var.
Önümüzdeki hafta süt deneyeceğiz sizler süt vermeye başladınız mı?
İlk olarak azar azar mı başlamak gerekli acaba?

Merhaba
Bende evde çilek konsepti yaparak geçen hafta doğum gününü yaptım. Çok keyifli oldu herşeyi kendim hazırladım. Darısı başınıza... Siz nasıl birşey yapmayı düşünüyorsunuz

Eklentiler

• IMG_4298.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_4451.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_4452.webp
    33 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba
Bende evde çilek konsepti yaparak geçen hafta doğum gününü yaptım. Çok keyifli oldu herşeyi kendim hazırladım. Darısı başınıza... Siz nasıl birşey yapmayı düşünüyorsunuz
Ovv super gorunuo kutlaman. Bizde kutadik bi kcgun once. Bizde prens konseptli bol balonlu çok guzel bi kutlama yaptik. Çok guzel gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…