- 1 Aralık 2012
- 14
- 32
- 88
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.021
Nice güzel yaşları olsun minik prensinOvv super gorunuo kutlaman. Bizde kutadik bi kcgun once. Bizde prens konseptli bol balonlu çok guzel bi kutlama yaptik. Çok guzel gecti
Ben sormuştum çok teşekkür ederim. Bizim doktorumuz 15 gün sonra başlatacak.hangi süt olursa olsun 10 dk kaynat dedi. Yarın gittiğimizde ölçüsünü soracağım. Süt aşamasıno geçtikten sonra bal deneyeceğiz.iyi geceler
dogum gunleri cok guzel gorunuyor.mutlu yaslari olsun hepsinin insallah.
sut soran bir arkadas vardi.bana doktorum sutu 2 yasina kadar vermeyecegiz dedi.sadece sutlac muhallebi gibi yiyeceklerde sulandirarak verebilirsin dedi.direk suyla karistirip versek diye dusunuyordum ama oyle diyince hic vermedim daha.biz gun de 1 ya da 2mamaya devam ediyoruz.memeeyi keni birakti zaten kizim.
Merhaba hanimlar uzun zamandir giremiyordum az cok yazdiklarinizi okudumSahihuban masallah senin kuzuya nazar degmesin kizim 24. De 1 yasina girecek ama hala yurumuyor tek başına tek basina ayagada kalkamıyor sizce erken mi daha ben mi çok aceleciyim biraz biraz emeklemeye başladı son aydır kilo almiyor doktorumuz istersen bi cocuk gelişim uzmanina götür dedi bu arada menenjit aşısı yaptiracak misiniz ben yaptiracam
iyi geceler
dogum gunleri cok guzel gorunuyor.mutlu yaslari olsun hepsinin insallah.
sut soran bir arkadas vardi.bana doktorum sutu 2 yasina kadar vermeyecegiz dedi.sadece sutlac muhallebi gibi yiyeceklerde sulandirarak verebilirsin dedi.direk suyla karistirip versek diye dusunuyordum ama oyle diyince hic vermedim daha.biz gun de 1 ya da 2mamaya devam ediyoruz.memeeyi keni birakti zaten kizim.
Arkadaşlar merhaba
Bende aranıza yeni katıldım. 10 temmuz doğumlu 1 yaşında bir kızım var.
Önümüzdeki hafta süt deneyeceğiz sizler süt vermeye başladınız mı?
İlk olarak azar azar mı başlamak gerekli acaba?
En sağlamı kan testi, ben de en son mayısta adet olmuştum iki kere on gün gecikti üçüncüde idrar ve kan testi ile anladım ki olan olmuş
Bugün paşamın doğum günü. İyiki gelmiş iyiki evladım olmuş. Çok şükür bin şükür ki allah bana nasip etmiş anneliği. Çok duygusalım bugün öyle içimden yazmak geldi kızlar. Arada girp bakıyorum ama yazamıyorum yoğun geçiyor bu aralar düğünler nişanlar çok bol çevremde bu yıl. Daha evime yeni gelebildim. Doğum günümüzü de cumartesi kutlayacağız hafta içi gelemiyor kimse çünkü. Hepiniz iyisinizdir inşallah bebişleri öpün mıncırın yerime.
ikinci bebeğimKaçıncı bebeğin tatlım?
Canım fazla düşünme sağlıklıdır inşaallah bebeğin duyarsın kalp seslerini...kaç yaş var aradaikinci bebeğim
ama bir sıkıntı var, doktor bir hafta sonra tekrar görelim dedi
kese ve bebek var ama kalp atışı görünmüyor
25'inde randevumuz var bakalım.
her şey olacağına varır çok düşünmeyeyim diyorum ama gelip olmadık anda takılıyor aklıma.Canım fazla düşünme sağlıklıdır inşaallah bebeğin duyarsın kalp seslerini...kaç yaş var arada
İsteyerek mi bebek yaptınız canım...Bende istiyorum ama kararsizim..benimde bebeğim ağustos 15de 1yaşına girecek...canım üzülme bak bebeğined üzülür sonra o sağlıklıdır seninledirher şey olacağına varır çok düşünmeyeyim diyorum ama gelip olmadık anda takılıyor aklıma.
kızım bir yaşına yeni girdi, ikincimiz de nasipte varsa aralarında yaklaşık yirmi ay olacak
benim ilk bebeğim tedavi ile olduİsteyerek mi bebek yaptınız canım...Bende istiyorum ama kararsizim..benimde bebeğim ağustos 15de 1yaşına girecek...canım üzülme bak bebeğined üzülür sonra o sağlıklıdır seninledir
Bende bebeğim bir yaşına girmek üzere 2.bebeği istiyorum zaten doğana kadar 2yaşına gelecek meleğimbenim ilk bebeğim tedavi ile oldu
düzensiz kanama şikayetiyle gittim doktora emzirirken olabilirmiş.
doktor da ilk bebek tedavi ile olduğu için korunmayı bırakmamı önerdi. yaş 32, ilk de tedaviyle olmuş ve istediğinde hemen olacağından da emin olamazsın, 2018' e kadar hamile kalmazsan tedavi başlarız demişti. aslında tam olarak bıraktım sayılmazdı korunmayı ama bildiğin denk geldi işte olacak ya. ben normalde kızım iki yaşını doldurmadan düşünmüyordum ama bazı şeyleri yaşayacağın varsa yaşıyorsun.
hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah, sağlıklı sıhhatli...Bende bebeğim bir yaşına girmek üzere 2.bebeği istiyorum zaten doğana kadar 2yaşına gelecek meleğim
Çok sağol canım senin içinde öylehakkınızda hayırlısı olsun inşaallah, sağlıklı sıhhatli...
Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin alı arasa ve tüm bebisleriEki Görüntüle 2021879 Eki Görüntüle 2021880 Herkese merhaba, bende uzun zamandır yazamıyorum. Herkes iyidir insallah. Bizde 9 temmuzda yasımızı doldurduk. Doğum günü yaptım baya sünnet düğünü gibi oldu. 60 kişiydik.
Bizde tutunarak yürüyoruz. Elleri Bırakmaya cesareti yok:) 8 dişimiz var diğerleri yolda sanırım. 2 haftadır hiçbirşey yiyip içmiyor doğru düzgün. Uykularda sıkıntılı. Doğdu doğalı gece geç yatıyor sabah geç kalkıyor. Artık uğraşmamaya karar verdim. Dişlerden dolayı ısırma bizdede var. İdare ediyoruz bir şekilde.
Doğumgünümüzden bir foto ekliyorum. Tüm bebelerimize sağlıklı yıllr dilerim:)
sindirimi zor oluyor dedi.bende cok ustelemedimneden 2 yaşına kadar verilmemesi gerekiyormuş peki canım?
1yaş dan sonra verilebilir deniliyor ki ben 4 aylıktan beri inek sütü içmişim :) anne sütüm olmadığından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?