2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

iyi geceler

dogum gunleri cok guzel gorunuyor.mutlu yaslari olsun hepsinin insallah.

sut soran bir arkadas vardi.bana doktorum sutu 2 yasina kadar vermeyecegiz dedi.sadece sutlac muhallebi gibi yiyeceklerde sulandirarak verebilirsin dedi.direk suyla karistirip versek diye dusunuyordum ama oyle diyince hic vermedim daha.biz gun de 1 ya da 2mamaya devam ediyoruz.memeeyi keni birakti zaten kizim.

Ben sormuştum çok teşekkür ederim. Bizim doktorumuz 15 gün sonra başlatacak.hangi süt olursa olsun 10 dk kaynat dedi. Yarın gittiğimizde ölçüsünü soracağım. Süt aşamasıno geçtikten sonra bal deneyeceğiz.

Canım her çocuğun gelişimi farklı imiş..
bi bakarsın bi gün yürüyüverir de şaşırırsın...
Bizimki de dişini yeni çıkarıyor..
Ayrıca 1,5-2 aydır sadece 200 gr kg almış ki o da üzerindeki kıyafete göre bile değişir..

neden 2 yaşına kadar verilmemesi gerekiyormuş peki canım?
1yaş dan sonra verilebilir deniliyor ki ben 4 aylıktan beri inek sütü içmişim :) anne sütüm olmadığından...

ben başladım ; keçi sütü veriyorum günlük bir defa..sabah emzirip işe geliyorum ; öğlen keçi sütü içiyor ; 16,00 dan sabaha bol bol emiyor :)
balı da 10 aylıkken verdik ; ee arıcı torunu olunca dayanamadık; bin şükür alerji de olmadı...her gün bi çay kaşık yediriyorum ..

Bugün paşamın doğum günü. İyiki gelmiş iyiki evladım olmuş. Çok şükür bin şükür ki allah bana nasip etmiş anneliği. Çok duygusalım bugün öyle içimden yazmak geldi kızlar. Arada girp bakıyorum ama yazamıyorum yoğun geçiyor bu aralar düğünler nişanlar çok bol çevremde bu yıl. Daha evime yeni gelebildim. Doğum günümüzü de cumartesi kutlayacağız hafta içi gelemiyor kimse çünkü. Hepiniz iyisinizdir inşallah bebişleri öpün mıncırın yerime.

Hamdolsun ki Allah bize böyle evlatlar nasip etti :)

Allah hayırlı yaşlar etsin canım. Nice güzel günleri de hep beraber mutlu bir şekilde görmek dileğiyle.

Öpüyorum minik erkeği :*

her şey olacağına varır çok düşünmeyeyim diyorum ama gelip olmadık anda takılıyor aklıma.
kızım bir yaşına yeni girdi, ikincimiz de nasipte varsa aralarında yaklaşık yirmi ay olacak
İsteyerek mi bebek yaptınız canım...Bende istiyorum ama kararsizim..benimde bebeğim ağustos 15de 1yaşına girecek...canım üzülme bak bebeğined üzülür sonra o sağlıklıdır seninledir

İsteyerek mi bebek yaptınız canım...Bende istiyorum ama kararsizim..benimde bebeğim ağustos 15de 1yaşına girecek...canım üzülme bak bebeğined üzülür sonra o sağlıklıdır seninledir
benim ilk bebeğim tedavi ile oldu
düzensiz kanama şikayetiyle gittim doktora emzirirken olabilirmiş.
doktor da ilk bebek tedavi ile olduğu için korunmayı bırakmamı önerdi. yaş 32, ilk de tedaviyle olmuş ve istediğinde hemen olacağından da emin olamazsın, 2018' e kadar hamile kalmazsan tedavi başlarız demişti. aslında tam olarak bıraktım sayılmazdı korunmayı ama bildiğin denk geldi işte olacak ya. ben normalde kızım iki yaşını doldurmadan düşünmüyordum ama bazı şeyleri yaşayacağın varsa yaşıyorsun.

Bende bebeğim bir yaşına girmek üzere 2.bebeği istiyorum zaten doğana kadar 2yaşına gelecek meleğim

Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin alı arasa ve tüm bebisleri

Selam 2016 temmuz anneleri :) aranızda prematüre annesi olan var mı acaba. Kızım 28 temmuz 2016 31 haftalik doğdu. Gelisimimiz iyi gidiyor çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…