2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Maşallah Allah bağışlasın evladınızı. Evet 37 hafta sayılmıyor. Biz biraz erkenciyiz

Benim de aslında 31. Hafta sancim tuttu ama durdurmayi basardi doktorlar cok şükür...

Senin yaramaz demek ki annesine kavusmak icin sabredememis bence seni cok seviyor annesi :)

Benim de aslında 31. Hafta sancim tuttu ama durdurmayi basardi doktorlar cok şükür...

Senin yaramaz demek ki annesine kavusmak icin sabredememis bence seni cok seviyor annesi :)

Karnımda çok hareketliydi belliydi çıkmak istediği :) doğum günümüz yaklaşınca biraz duygusallaştım. Sizler yaptınız mı doğum günü kızlar ? Bana aslında kavuştugumuz gün doğum günü gibi geliyor

Asaf ın doğum günü yarın. Biz de aile arasında yapacağı, yaklaşık 18 kişiyiz :))

Kızının doğum gününü kutla, kuvözden çıkışında onu gezmeye götür :))))

Günaydın güzel anneler, nasılsınız :)

Oğluşlar, prensesler nasıl? Hepsi birer beter böcek oldu :))))

Günaydın güzel anneler, nasılsınız :)

Oğluşlar, prensesler nasıl? Hepsi birer beter böcek oldu :))))

Günaydın canım biz çok iyiyiz yaz tatili geldi anneliğin ne olduğunu daha iyi anladım şükür :)

Salih de iyi şükür yaramazliklara tam gaz devam. Tam bir maymun oldu ya ne söylersem ne yaparsam taklit ediyor. Boyunun yetiştiği her yeri kurcalıyor bacaksız

günaydın arkadaşlarım :)

herkese huzurlu mutlu bol neşeliiiii bir hafta diliyorum..çalışan kaderdaşlarıma kolaylıklar diliyorum..

haftasonundan sonra işe gelmek biraz daha zor oluyor maalesef...oğlumla dolu dolu iki gün geçirmenin mutluluğu içindeyim..bin şükür..Rabb im sağlık versin cümlemizin evlatlarına...

cuma günü evelallah ın izni ile 1 yaşına giriyoruz :)
doğum günü yapmayacağız ama dişimiz çıktı : diş buğdayı yapacağız...
çocukların bol bol eğlenebileceği bir gün olasun istiyoruım...
büyüklerin eğlenip çoıcukların sııkıldığıu bi odaya tıkıldığı gün olmasın istediğiğmden ; dışarda yapacağız...
hazırlıkarımı kendim yapıyorum :) elemeğii olsun hazır zaman varken dedim :)

ertuğrul'um çok taklitçiiiiii :) öksüreni çık çık yapanı taklit ediyor: sesleri yineliyor..
'anne'' baba mama meme buuu dede havvv hopa gel diyor :) ama en güzelll anne diyooor yuppiiiii

yerinde durmuyor , koşturuyor...ananesini ve annesini çok yoruyor :) çok şükür

kitaplarla vakit geçirmeyi çok seviyoooor...ilgisini çeken daha çok hayvanlar ..favorisi tabi ki ''hav hav '''

bizden böyle anneler...
hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm...

öpüyorum kuzuları.................

Yerim ben o küçük maymunu :)))

Bende işe başlamayı erteledim yine. 2 yılın tamamını kullanacağım. Bırakıp gidemiyorum yaa :)

Bir de diyorum ki en zorlu zamanını evde geçirdim, biraz keyifli dönemde de evde olayım. Zaten yaz kış 8-5 çalışacağım biraz daha vakit geçireyim :)

Salihi gözümde canlandırıyorum da, o bacaktan da ufak boyuyla her deliğe giriyordur :)) Asaf ta şuan öyle.

Geçen gün banyoya girdim, annem de Asaf ı odada bırakıp, mutfağa meyve almaya gitmiş. Asaf ta koşa koşa banyonun kapısına gelmiş, baktım vuruyor. Aldım içeri :) soyundurdum, beraber banyo yaptık. Annem de döndüğünde Asaf ı yerinde bulamayınca aklı çıkmış kadının :) camdan aşağı bile bakmış en son aklına banyo gelmiş :)))

Yaramazlar ama iyi ki varlar. Çok güzel doğurmuşuz dimi Aferin bize

Bizde tatili bitirip eve donduk sukur cok guzel gecti oglumada iyi geldi emeklemiyodu emekledi kendi basina kalkabiliyo yurume konusunda hala korkuyo beslenme duzeni sicaktan degisti bol sivi ve meyve yogurt disinda pek birsey yemiyo ve yaramaz tabiki asiri ilgi gorunce dede dayi teyze bide hic evde durmadik surekli gezdik alisti simdi evde ne yapariz bilmiyorum bana dahada dustu once babada da olsa uyurdu simdi beni istiyo yaninda , buyudu her dedigimizi anliyo hosuna gitmezse kiziyo tepki veriyo masallah kuzularimiza

En sağlamı kan testi, ben de en son mayısta adet olmuştum iki kere on gün gecikti üçüncüde idrar ve kan testi ile anladım ki olan olmuş
Idrar da cikmiyor da halada kan testi vermedim vereyim artik bencede cunku en son mayista oldum ve hala olmadim. Peki dogumun sezeryan miydi ?

msf2407 canimm doktorumuz balik yagi iceren bi multi vitamin kullanmamızı önerdi kışın balık yiyecegi zamana kadar kullanın dedi ocean marka sence sakıncası olur mu fikirin önemli benim için :)

Kızlar bizde annemlerdeyiz doğum günümüzde kimse olmayacak diyodum ama buraya gelince baya kalabalık bi doğum günümüz oldu. Aşımızı da olduk bi sorun olmadi çok şükür. Henüz yürüyemiyo ertu bey yürümeye cesaret edemiyo. Meme,mama,gel, su diyo. babam vefat etti benim annemde duvarda fotoğrafı var dede diye gösterdim dede nerde deyince hemen duvara bakiyo.. kuşlar nerde deyince parmağıyla pencereyi gösteriyo işaret edip bidi bidi bişiyler anlatıp duruyo sürekli hiç susmuyo:)) burda bol bol geziyoruz eve gidince nolacak bakalım hepinizi opuyoruuuz

msf2407 canimm doktorumuz balik yagi iceren bi multi vitamin kullanmamızı önerdi kışın balık yiyecegi zamana kadar kullanın dedi ocean marka sence sakıncası olur mu fikirin önemli benim için :)

Ben kullaniyorum salihin istahi cok acildi. 8.800 kiloydu bugun baktim 9.300 olmus çok şükür 1 ayda :) gerci her gün vermeyi unutuyorum bir de icince buram buram balik kokuyor

Idrar da cikmiyor da halada kan testi vermedim vereyim artik bencede cunku en son mayista oldum ve hala olmadim. Peki dogumun sezeryan miydi ?
Normal doğumdu benimki.
Doktora gittim bugün, kalp atışı yok.
Geçen hafta da yoktu ne olur ne olmaz diye bugün de gitmiştik. Kısmet değilmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Fikrime önem verdiğin için teşekkür ederim canım :))

Bende yaklaşık 1 aydır, gün aşırı ocean ın balık yağını kullanıyorum.

Demir ile aynı gün vermiyorum. Bir gün demir bir gün balık yağı.

Kızlar arkadaşımin bebeği su çiçeği oldu. Aşısını olmadan hemde. Neyse ki atlattı şükür kabarcıklar sonmus. Arkadaşım buluşmak istedi ertuya bulasirmi acaba ona bisi de diyemedim bulaşıcılığı ne kadar sürer acaba bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…