- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.041
Maşallah minik prensese :) gün geçtikçe daha iyi olacak :)
Emira SY de prematüre diye hatırlıyorum, o da şuan çok iyi maşallah :)))
Maşallah minik prensese :) gün geçtikçe daha iyi olacak :)
Emira SY de prematüre diye hatırlıyorum, o da şuan çok iyi maşallah :)))
Bizim yaramaz 37 haftayi doldurdugu icin prematüre sayılmıyor canım :)
@Aryadeniz38 ve M melda983 ün prensesleri nisan ayinda doğdular :)
Maşallah Allah bağışlasın evladınızı. Evet 37 hafta sayılmıyor. Biz biraz erkenciyiz
Benim de aslında 31. Hafta sancim tuttu ama durdurmayi basardi doktorlar cok şükür...
Senin yaramaz demek ki annesine kavusmak icin sabredememis bence seni cok seviyor annesi :)
Günaydın güzel anneler, nasılsınız :)
Oğluşlar, prensesler nasıl? Hepsi birer beter böcek oldu :))))
Günaydın canım biz çok iyiyiz yaz tatili geldi anneliğin ne olduğunu daha iyi anladım şükür :)
Salih de iyi şükür yaramazliklara tam gaz devam. Tam bir maymun oldu ya ne söylersem ne yaparsam taklit ediyor. Boyunun yetiştiği her yeri kurcalıyor bacaksız
Idrar da cikmiyor da halada kan testi vermedim vereyim artik bencede cunku en son mayista oldum ve hala olmadim. Peki dogumun sezeryan miydi ?En sağlamı kan testi, ben de en son mayısta adet olmuştum iki kere on gün gecikti üçüncüde idrar ve kan testi ile anladım ki olan olmuş
msf2407 canimm doktorumuz balik yagi iceren bi multi vitamin kullanmamızı önerdi kışın balık yiyecegi zamana kadar kullanın dedi ocean marka sence sakıncası olur mu fikirin önemli benim için :)
Normal doğumdu benimki.Idrar da cikmiyor da halada kan testi vermedim vereyim artik bencede cunku en son mayista oldum ve hala olmadim. Peki dogumun sezeryan miydi ?
Yaa maşallah salih paşaya bende kullanıyom o zaman :)Ben kullaniyorum salihin istahi cok acildi. 8.800 kiloydu bugun baktim 9.300 olmus çok şükür 1 ayda :) gerci her gün vermeyi unutuyorum bir de icince buram buram balik kokuyor
msf2407 canimm doktorumuz balik yagi iceren bi multi vitamin kullanmamızı önerdi kışın balık yiyecegi zamana kadar kullanın dedi ocean marka sence sakıncası olur mu fikirin önemli benim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?